Echipă

Dr. Cosmin Plesko
Dr. Cosmin Plesko, medic stomatolog

Dr. Cosmin Plesko

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. Cosmin Plesko CV

2018

-Din 2018 până în prezent este medic stomatolog în cadrul Clinicilor Dentare Dr Leahu din Timișoara

-În 2018 a participat la congresul “SOUL OF ESTHETICS”, Lisabona, Portugalia

2017

-A participat la congresul „IMPLANTS CONNECTED TO NATURE’, Sibiu

-A urmat cursul “PREPARAȚII 2.0 – ÎNTRE 0,3 – 2MM”, Sibiu

2016

-A participat la congresul „IMPLANTS CONNECTED TO NATURE’, Sibiu

2014

-A participat la congresul „DENTIM”, Timișoara

2013

-A început să lucreze ca medic stomatolog și a acumulat 9 ani de experiență până în prezent.

2012

-A absolvit Universitatea Victor Babeș din Timișoara – Facultatea de Medicină Dentară

Coroane dentare. Când se recomandă, tipuri și avantaje

Părerile pacienților despre Dr. Cosmin Plesko

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,În clinica Dr. Leahu Timișoara m-am simțit ca acasă cu familia mea. Încă de la primă vizită, echipa medicală mi-a inspirat încredere și nu am ezitat deloc să aleg să îmi tratez dantura aici. Am optat pentru o dantură fixă realizată cu sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” pentru ambele arcade. M-am simțit minunat mereu, iar acum de când mi s-au pus și lucrările finale, viața mea s-a schimbat cu totul. Voi recomanda tuturor cu toată încrederea Clinicile Dentare Dr. Leahu, pentru că vor avea în fața lor dovada vie a profesionalismului desăvârșit pe care l-am întâlnit.”

Marian Durbalau

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

,,În urma recomandărilor și recenziilor pozitive pe care le-am primit și citit pe Internet despre clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara, am decis să vin și eu pentru un prim consult de specialitate. Mă confruntam cu dureri și evitam să zâmbesc în public. Tratamentele au decurs foarte bine și am avut multă încredere în echipa medicală și mai ales în Dr. Cosmin Plesko. Recomand clinica aceasta pentru seriozitate și profesionalism!”

Felicia Goiți

,,Încă de la prima vizită, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara, m-am simțit foarte bine. Mi-am dorit să am parte de o dantură ficsă, deoarece nu mai puteam să mănânc și să vorbesc așa cum trebuie. Sunt foarte fericit de felul cum a ieșit rezultatul final, iar acum zâmbesc mai mult și sunt bucuros că pot mânca orice îmi doresc. Recomand cu încredere această clinică pentru calitatea lucrărilor și mai ales pentru medicii stomatologi, care sunt foarte atenți la orice detaliu.”

Maios Dumitru

,,La clinica dentară Dr. Leahu Timișoara totul a decurs așa cum mi-am dorit. Am acceptat planul de tratament încă de la prima vizită, deoarece echipa medicală mi-a inspirat încredere. De-a lungul realizării tratamentului, m-am simțit foarte bine, medicii au dat dovadă de profesionalism și au fost foarte atenți să îmi explice fiecare detaliu. Acum zâmbesc mai mult și mă bucur că pot mânca orice îmi doresc. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara!”

Lidia Popescu

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru siguranța sănătății mele. Înainte să încep planul de tratament aveam dinți lipsă și nu eram mulțumit de felul în care arăta zâmbetul meu. Am ales sistemul de implanturi ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar acum mă simt mult mai bine și mai încrezător. Recomand cu încredere această clinică, mai ales pentru seriozitatea personalului medical, pentru calitatea actului medical și pentru condițiile de igienă și siguranță.”

Cinc Gheorghe

,,Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu Timișoara și pot să spun că vin de fiecare dată cu foarte mare încredere. Totul a decurs bine încă de la prima vizită, atunci când mi s-a explicat planul de tratament potrivit pentru mine. De când am început tratamentul mă simt mai încrezătoare și mai liniștită. Recomand tuturor această clinică, deoarece întreg personalul este preocupat de bunăstarea pacientului, iar serviciile sunt ireproșabile.”

Mariana Cova

„Înainte să aleg să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara am văzut mai multe recenzii ale pacienților și m-am informat despre serviciile oferite. Am avut încredere să cer ajutor echipei medicale, iar acum sunt foarte mulțumită de rezultatul final. Procedura de refacere completă a danturii a decurs foarte bine și m-a ajutat să îmi recapăt zâmbetul. Totul a fost nesperat de bine, tocmai de aceea recomand această clinică tuturor.”

Cristea Violeta

Alți membri ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. BOGDAN MOLDOVEANU

Medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134