Echipă

Dr. Enache Cosmina

Dr. Cosmina Enescu

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Am ales meseria de medic dentist pentru că îmi oferă în fiecare zi, noi provocări și satisfacții, reușind să schimb viața unui om prin crearea unui zâmbet sănătos și frumos. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu, am întâlnit o familie de medici talentați, răbdători, profesioniști, empatici, dispuși să ofere sănătate reală și o experiență excepțională pacienților.”

Dr. Cosmina Enescu CV

2021

– A urmat cursul Treatment of deep gingival recession in the lower incisors.

– A urmat cursul Soft tissue augmentation around teeth and dental implants.

– A participat la cursul Orthodontic and periodontotic approach to the management of dental alveolar trauma.

– A urmat cursul Surgical and non surgical laser applications in periodontology prosthetic planning to obtain natural esthetics on implants, susținut de Dr. Vanessa Ruiz & Dr. Alvise Cenzi.

– A participat la cursul Prosthetic management of periodontal and periimplant rissues, susținut de Dr. Gianluca Paniz.

– A urmat cursul Long-terms definitive peridontal and endodontic treatment: clinical approaches and evidence of success, susținut de Prof. Myron Nevins și Dr. Richard Herman.

– A participat la cursul Surgical and Non Surgical periimplantitis. Treatment protocls, susținut de Dr. Parma și Dr. Marisa Roncanti.

– A participat la cursul Tongue- tie Symposium.

2020

– A urmat cursul Soft tissue plastic surgical procedures to treat buccal gingival recessions, susținut de Prof. Giovanni Zuchelli.

2019

– A participat la Congresul UNAS – Tendințe actuale în practica stomatologică în contextul noilor materiale și tehnologii.

– A participat la Congresul de Paro-Protetică al AMSPPR.

– A urmat cursul Perio Masterclass Non Surgical, susținut de Dr. Marisa Roncanti.

2016

– După terminarea facultății, în anul 2016, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Parodontologie. Pregătirea a durat 3 ani, timp în care și-a desfășurat și activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu. La finalul celor 3 ani a susținut examenul de specializare, obținând astfel titlul de medic specialist parodontolog.

2010

– A fost admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, Facultatea de Medicină Dentară, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Cosmina Enescu interviuri

Cum se tratează boala parodontală

Stadiile bolii parodontale

Află tratamentul pentru boala parodontală

De ce apare gingivita în sarcină și cum se tratează

Părerile pacienților despre Dr. Cosmina Enescu

„Îl cunosc pe domnul Dr. Ionuț Leahu de foarte mult timp și m-am bucurat în momentul în care a deschis clinicile. Am decis să vin aici pentru a-mi rezolva problemele dentare și am avut parte de o experiență excepțională. Sunt foarte mulțumit de rezultate, iar echipa medicală mi-a oferit tot suportul de care aveam nevoie. Totul este foarte bine pus la punct, aparatura medicală, clinica curată și întreg personalul foarte amabil. Am să vin în continuare la Clinicile Dentare Dr. Leahu ori de câte ori voi mai întâmpina probleme și voi recomanda tuturor apropiaților să-și trateze dantura aici.”

Alexandru Becuț

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu la recomandarea unui prieten. Aici am urmat mai multe tratamente stomatologice, printre care și implanturi dentare. Totul a decurs de minune, nu am simțit nici o durere și sunt foarte mulțumit de rezultat. Am recomandat tuturor prietenilor să vină la Clinicile Dentare Dr. Leahu, deoarece personalul este foarte amabil și aparatura modernă. Inclusiv soția mea este pacientă aici. Vă mulțumesc!”

Tudor Constantin

medic stomatolog in stanga, pacient in mijloc, medic in dreapta

,,Am venit împreună cu băiețelul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești pentru o frenectomie. Doamna Dr. Cosmina Enescu și doamna Dr. Cristina Vancsa au realizat intervenția într-un timp foarte scurt, iar cel mic s-a simțit foarte bine după ce totul s-a terminat. Personalul este de nota 10, le mulțumesc enorm doamnelor doctor pentru blândețea cu care l-au tratat pe Toma, pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie. Am recomandat deja această clinică mămicilor și urmează să o fac în continuare.”

mama lui Toma Pîrîu

„Vin de fiecare dată la Clinicile Dentare Dr. Leahu cu sufletul deschis. Ajunsesem să am mari probleme dentare cauzate de boala parodontală, iar tratamentul stabilit de medicul stomatolog a fost unul extraordinar. Pentru a ține sub control boala parodontală, vin la control o dată la 3 luni și sunt foarte atentă când vine vorba de igiena orală. Sunt mulțumită de aceste servicii stomatologice, așa că am recomandat întregii familii Clinicile Dentare Dr. Leahu. Vă mulțumesc!”

Mihaela Daniela Vlaicu

„Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitești și sunt foarte mulțumită de cum au decurs toate intervențiile stomatologice. Am lucrat cu domnul doctor Pavel Bogdan și cu doamna doctor Cosmina Enescu cărora vreau să le mulțumesc din tot sufletul pentru tot profesionalismul și dăruia de care au dat dovadă. Toată echipa este minunată, mereu m-am simțit în siguranță și teama a dispărut! Nu am cuvinte care să exprime cât de mult mă bucur că am ales aceste clinici, am beneficiat de implanturi și coroane dentare, iar acum zâmbetul meu este foarte frumos. Recomand tuturor Clinicile Dentare Dr. Leahu.”

Elena Deaconescu

„Eu și soțul meu suntem pacienții Clinicilor Dentare Dr. Leahu și suntem extrem de mulțumiți! Soțul meu a venit cu niște complicații grave ale bolii parodontale și a fost nevoit să aleagă implanturile dentare SKY fast&fixed, totul a decurs foarte bine. Pentru că am foarte mare încredere în echipa de medici de aici, am decis să îmi rezolv și eu problemele, mi-am pus câteva implanturi și coroane dentare, iar acum am un zâmbet sănătos și frumos. Recomandăm cu drag tuturor persoanelor care au nevoie de tratamente stomatologice, noi nu ne așteptam ca viața să revină la normal atât de repede!”

Avramia Zinica

„Personalul Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești, mi-a oferit foarte multă încredere în mine, în toate momentele petrecute aici. Acest lucru a însemnat enorm pentru mine deoarece îmi era frica de intervențiile stomatologice de foarte mult timp. Îi mulțumesc Doamnei Dr. Cosmina Enache pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă, a reuși să mă liniștească și să îmi ofere încredere. De asemenea, întreaga echipă este una excepțională, sunt extrem de recunoscător pentru tot. Recomand tuturor să apeleze cu încredere la serviciile oferite de Clinicile Dentare Dr. Leahu.”

Rafael Zamfirach

„Știam că sufăr de boala parodontală și căutam soluții atunci când l-am văzut pe domnul Dr. Leahu la o emisiune, mi-am făcut curaj și m-am programat la o consultație. Am fost foarte surprins să văd că imediat după ce mi-am pus implanturile am și primit lucrări provizorii. Echipa de medici cu care am lucrat a fost una de excepție, cu toții sunt foarte răbdători și empatici și te fac să te simți în siguranță. Sunt foarte mulțumit că am ales să vin la aceste clinici și cred că orice persoană care își dorește să aibă parte de niște lucrări cu adevărat trainice ar trebui să vină aici.”

Marin Malinca

Alți membri ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. BOGDAN MOLDOVEANU

Medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

2 thoughts on “Dr. Cosmina Enescu

 1. carolina

  buna ziua,

  as dori sa imi spuneti in ce consta, cate etape si ce presupune fiecare etapa a terapiei cu laser pentru parodontoza, este inceput de paradontoza, toti dintii la locul lor, nu se misca nimic dar parodontoza e confirmata .

  De asemea, as dori costuri estimative , desigur.

  Va multumesc,

  Răspunde

  • Dr. Cosmina Enescu

   Bună dimineața! Terapia parodontală se realizează într-o singură ședință. Este necesar să veniți la un consult de specialitate pentru a vedea în ce stadiu se află parodontoza și care este cel mai bun tratament pentru sănătatea gingiilor și a dinților dumneavoastră. Un cost estimativ pentru o terapie cu laser este în jur de 1000 lei. Puteți stabili o programare la 021 9134.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777