Echipă

Dr. Diana Andrei

Dr. Diana Andrei

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 4

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Îmi face mereu plăcere să lucrez cu oamenii și mă atrag în mod special cazurile complexe, atât din punct de vedere chirurgical, cât și protetic. Simt o mulțumire foarte mare atunci când reușesc să le redau pacienților sănătatea, zâmbetul și încrederea de sine.”

Dr. Diana Andrei CV

2021

– A participat la cursul de chirurgie și parodontologie Soft Tissue Management susținut de Dr. Ricardo Kern.

– A fost cursant la Soft Tissue Management – Guided Bone Regeneration – Implant Placement, alături de Dr. Diego Lops.

– A urmat cursul online susținut de către Dr. Anton Sculean: Master Course in Periodontology.

2016

– A participat la cursuri de protetică dentară clasică și digitală (fațete dentare, coroane pe dinți și implanturi): CEREC Masterclass module 2 și 3 alături de Dr. Bogdan Oprea și Dr. Dan Herbschbach.

– A urmat cursul Totul despre fațete dentare cu Dr. Ionuț Branzan.

– A participat la congresul de estetică dentară IVOCLAR – Marathon of Modern Aesthetic Dentistry.

2015

– A participat la diferite cursuri de obturații și fațete pentru stratificarea compozitelor, alături de Dr. Mihaela Chivu, Dr. Cristina Ghiță și Dr. Stephane Browet

– A urmat cursul de Estetică simplificată cu Esentia și protezare imediată unidentară cu Everstick – Dr. Ionuț Leahu

2008

– A fost admisă la Facultatea de Medicină Dentară Craiova, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Diana Andrei interviuri

Cum să ai un zâmbet perfect cu ajutorul fațetelor dentare

Tratamentul cu fațete dentare pentru un zâmbet impecabil

Cum se adaptează lucrările protetice fixe

Când trebuie să înlocuiești coroanele dentare

Părerile pacienților despre Dr. Diana Andrei

,,Am avut o experiență personală grozavă la Clinicile Dentare Dr. Leahu. M-am simțit foarte bine, am venit cu bucurie în suflet, de fiecare dată. Întreaga echipă a fost primitoare, caldă și profesionistă, toți au fost extrem de receptivi la problemele și trăirile pacienților. Personal, am venit cu mare bucurie și încredere, iar doamna Dr. Diana Andrei s-a dovedit a fi nu doar un doctor minunat, ci și un suflet cald și o prietenă de încredere. Fiind vorba de îmbunătățirea calității vieții oamenilor, o să recomand serviciile clinicii cu mare entuziasm și încredere.”

Ecaterina Măruță

„Sunt foarte mulțumită că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu, întreaga echipă a lucrat cu grijă și afecțiune, iar eu m-am simțit foarte bine. Mi-a plăcut că nu am fost nevoită să aștept foarte mult pentru programări sau pentru lucrări. Doamna Dr. Diana Andrei este un medic excepțional, care m-a ajutat foarte mult de-a lungul tratamentului. Rezultatul este unul excepțional, acum pot mânca tot ce îmi doresc și pot zâmbi cu încredere. Recomand cu drag tuturor.”

Liliana Drăgan

,,Am avut noroc să găsesc Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că aici am putut să primesc exact tratamentul de care aveam nevoie. Mi-am pus mai multe implanturi dentare și totul a decurs foarte bine, iar acum după realizarea coroanelor dentare am parte de o dantură sănătoasă și frumoasă. Au contat foarte mult sfaturile medicilor pe toată perioada vindecării și m-am înțeles mereu cu întreaga echipă. Sunt foarte mulțumită de clinică și de tratamentul oferit, de aceea recomand tuturor această clinică stomatologică.”

Alina Andrușca

„M-am stabilit de ani buni în Marea Britanie, dar vin în țară să îmi rezolv probleme dentare. Am fost diagnosticată cu boala parodontală, iar faptul că nu am tratat-o la timp a dus la probleme din ce în ce mai mari cu dinții. Din fericire, la Clinicile Dentare Dr. Leahu am întâlnit o echipă de specialiști. Mi-am refăcut întreaga dantură în partea de sus, iar pentru controalele periodice voi veni cu siguranță aici, ori de câte ori va fi necesar.”

Sofioara Epure

„Locuiesc în Franța de foarte mulți ani, însă am decis să vin în România la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a-mi rezolva problemele cu dantura. Am avut foarte mare încredere și, exact așa cum mi-am dorit, acum am un zâmbet extraordinar! Mi-am pus 3 implanturi dentare, dar și corone și fațete dentare. Sunt nerăbdător să mă întorc în Franța și să văd cum vor reacționa prietenii mei când îmi vor vedea noul zâmbet. Deja le-am recomandat să vină și ei în România pentru tratamentele stomatologice, iar curând se vor convinge singuri. De acum voi zâmbi neîncetat cu foarte mare încredere.”

Mihai Alistar

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777