Echipă

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara
Dr Elena Boaghe, medic stomatolog

Dr. Elena Boaghe

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 1

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„De mică mi-am dorit să fiu medic și să ajut oamenii. Am ales stomatologia deoarece pentru mine este mai mult decât o știință a dințișorilor, este o artă. Ce poate fi mai frumos decât să oferi pacienților un zâmbet impecabil?”

Dr. Elena Boaghe CV

2019 – prezent

-Lucrează ca medic stomatolog în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Timișoara.

-A început să lucreze ca medic stomatolog și a acumulat 3 ani de experiență până în prezent.

2012

-A finalizat rezidențiatul în stomatologie generală la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Chișinău, Moldova

2009

-A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Chișinău, Moldova

Dr. Elena Boaghe interviuri

5 lucruri interesante despre sigilarea dinților la copii

Părerile pacienților despre Dr. Elena Boaghe

,,Am ales să vin cu băiețelul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu, deoarece am văzut foarte multe păreri pozitive ale pacienților. Andrei avea nevoie de un tratament pentru cariile dentare, încă de la prima vizită în clinică totul a decurs foarte bine. Cel mic a fost foarte cuminte pentru că i-a plăcut mult mediul, insignele colorate și atenția din partea întregii echipe. Voi recomanda această clinică dacă voi avea ocazia, mai ales pentru amabilitatea doamnei Dr. Elena Boaghe și a întregii echipe.”

Andrei Tomutea

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru profesionalism, eficiență, rapiditate și practicabilitate. M-am confruntat cu probleme provocate de măselele de minte, iar tratamentul recomandat a fost unul foarte potrivit. Totul a decurs conform așteptărilor mele, adică foarte bine. De când am început tratamentul mă simt mai liniștit, știu că mă aflu pe mâini bune. Recomand cu încredere tuturor!”

Iosza Arpad

,,Am venit la Clinica Dr. Leahu din Timișoara pentru că mă confruntam cu dureri de dinți și, desigur, simțeam un disconfort continuu în situații nu tocmai favorabile. Prima vizită, ca și celelalte de altfel, au decurs minunat. Echipa este foarte pricepută și sociabilă, am doar cuvinte de laudă. De când am început tratamentul, cel mai important este că am scăpat de dureri și am început să mă simt mai bine eu însumi. Pe viitor voi recomanda această clinică, mai ales pentru profesionalismul echipei și pentru mediul foarte curat.”

Bizău Mario Ștefan

,,În calitate de mamă, am ales clinica Dr. Leahu din Timișoara pentru serviciile foarte bune și pentru personalul excepțional. Când am venit prima dată la clinică, fetița mea avea dureri provocate de cariile dentare. Totul a decurs foarte bine datorită doamnei Dr. Elena Boaghe, care este un o persoană amabilă și foarte drăguță. Acum, fetița mea este mai zâmbitoare și este fericită că a scăpat de durere și de frică. Am recomandat această clinică și vom continua să o facem atunci când vom avea ocazia. Vă mulțumim pentru tot!”

Mama Antoniei Ardeleanu

Medic si pacient din Clinica Dr. Leahu din Timisoara

,,Îmi doream de mult timp să-mi pun aparat dentar și am căutat o clinică care să îmi poată oferi tot ceea ce eu îmi doream. Dinții mei erau foarte înghesuiți și nu îmi plăceau cum arătau, de aceea îmi doream o schimbare. Prima vizită în clinică a decurs foarte bine, mi s-a explicat pas cu pas ce urmează să facem. Încă de atunci am știut că echipa medicală mă va ajuta să am un zâmbet frumos. Acum am mai mult curaj să zâmbesc. Recomand cu încredere Clinica Dr. Leahu din Timișoara!”

Raluca Stoia

Alți membri ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. BOGDAN MOLDOVEANU

Medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134