Echipă

Medic stomatolog
Dr. Ionuț Leahu, Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Ionuț Leahu

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

 

Rating obtinut: 5 / 5. 11

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Un dentist bun îți explică opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajută să alegi soluția optimă. El se străduiește să-ți ofere servicii excepționale, în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de vizite la clinică.
Am făcut stomatologia din pasiune. Am vrut ca pacienții mei să beneficieze de sănătate adevărată și de zâmbete frumoase. Mi-am echipat clinicile cu tehnologie de vârf și am crescut o echipă unită, ca o familie, pentru că mi-am propus să ridic standardele industriei la cel mai înalt nivel.”

Dr. Ionuț Leahu CV

2018

-A absolvit masterul de Chirurgie Orală și Implantologie, Spania

2011

-A absolvit masterul de Implantologie pe Fantoma Medicală, Germania

2009

-A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Facultatea de Medicină Dentară, București

-Din 2009 până în prezent este Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie la Clinicile Dentare Dr. Leahu

-A lucrat ca Manager Medical în cadrul Libra Internet Bank, București

Cursuri Atestate Certificări

Referent Bredent pe implanturi cu încărare imediată, București – 2014

Restaurări directe estetice cu fibră de sticlă – Peste 30 de cursuri susținute în țară –Lider de opinie  GC România, București – 2012

Curs de pregătire „FAST&FIXED” Bredent, Germania – 2011

PIZ Certificat de implantologie, Germania – 2011

Atestat de studii complementare în implantologie, Ministerul Sănătății – Direcția Generală de Resurse Umane și Certificare, București – 2010

Competența în implantologie – Prof. Dr. Ioan Sîrbu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București – 2010

Certificat de participare – Curs internațional de chirurgie cranio-maxilo-facială, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Timișoara – 2009

 Publicații

-Pe parcursul activității a oferit interviuri în mai multe publicații de business, printre care: Forbes, Capital, Ziarul Financiar, New Money etc.

-A organizat campanii de prevenție în sănătate orală, proiecte pe educație în stomatologie și campanii de donări de sânge ale echipei Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Prezentări

Gala Campioni în Business Cluj – Speaker-2018

Leaders in Healthcare – Speaker-2018

Bredent Group Days Chișinău – Speaker-2018

BTI Congress – Speaker-2018

Caravana 100 de idei pentru România – Speaker-2018

Noua Generație de Anteprenori – Speaker-2018

Dental Project Predeal – Speaker-2017

Zilele Biz – Spearker-2017

Forum Bredent Timișoara – Speaker-2017

Cluj Summer University – Speaker-2017

Gala Forbes 500 Business Awards-2016

Congresul Bredent Group Days Atena – Speaker-2016

Dr. Ionuț Leahu interviuri

Podcast cu Radu Andrei Tudor și Dr. Ionuț Leahu

Alimentația și sănătatea orală - Interviu cu Dr. Ruxandra Avramescu și Dr. Ionuț Leahu

Interviu Dr. Ionuț Leahu - Clinicile Dentare Dr. Leahu susține SCV Craiova

Podcast cu Radu Andrei Tudor și Dr. Ionuț Leahu

Afecțiuni endocrinologice cu impact asupra cavității bucale

Afecțiunile glandei tiroide și sănătatea orală

Cât costă un implant dentar în 2022

Diferența dintre proteza mobilă și implanturi dentare

Cum afectează osteoporoza sănătatea orală

Tipuri de implant dentar

Rezolvarea problemelor dentare

Pacient de la primul dinte

Proceduri stomatologice moderne

O experiență de 1 zi pentru dinți ficși

Candidatul ideal pentru implant dentar

Cum dezvolți un business în piața de stomatologie

Părerile pacienților despre Dr. Ionuț Leahu

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

„Am simțit de la început că doctorul Leahu este medicul care îmi va rezolva problemele cu dantura, care nu erau deloc simple. Problemele s-au rezolvat prin intervenții chirurgicale, iar în timpul tratamentului m-am simțit foarte bine. Acum am un zâmbet de invidiat și mă simt extraordinar. Cred că nu există problemă stomatologică să nu fie rezolvată în această clinică.”

Dana Dan

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov de pe Facebook. Prima vizită a decurs foarte bine, mi s-a explicat totul cât mai clar, iar împreună cu echipa medicală am ales tratamentul potrivit. Clinica este dotată cu aparaturi medicale moderne și arată excepțional. Am recomandat deja și cunoscuților să vină aici și voi recomanda în continuare ori de câte ori voi avea ocazia.”

Sonia Leonte

Dr. Ionut Leahu impreuna cu una dintre pacientele sale

,,Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 6 ani și sunt foarte mulțumită de tratamentul de care am putut să am parte aici. Faptul că pot mânca fără griji și zâmbi în orice moment al vieții contează foarte mult pentru mine. Alături de domnul Dr. Ionuț Leahu am avut parte de o intervenție chirurgicală excepțională, nu am simțit și nu am întâmpinat nici o problemă în timpul operației și nici în decursul acestor ani. Vin cu mare drag o dată pe an la igienizările profesionale și mă declar o pacientă extrem de fericită! De cum am aflat că s-a deschis și clinica în Constanța am recomandat tuturor apropiaților să vină să beneficieze de sănătate reală, așa cum am beneficiat și eu! Vă mulțumesc din tot sufletul!”

Valerica Lungu

Dr. Ionut Leahu in stanga, pacienta in mijloc

„Înainte să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu, m-am documentat și am citit recenzii foarte bune, astfel am ales să vin și eu. Am ales să-mi refac complet dantura și să am ,,Dinți ficși în 24 de ore”. De asemenea, am ales lucrarea finală din titan, cu dinți individuali. Sunt foarte mulțumită de această realizare și mulțumesc echipei de medici profesioniști cu care am avut ocazia să lucrez. Recomand tuturor persoanelor care vor o dantură fixă și fără probleme!”

 Cornelia Fodoreanu

Doctor Ionut Leahu, alaturi de o pacienta, in Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

,,Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 2 ani și sunt foarte mulțumită de felul cum s-au rezolvat problemele mele stomatologice. De curând, am beneficiat de câteva implanturi dentare și abia aștept să treacă perioada de vindecare pentru a reveni pentru coroanele dentare. Clinica arată foarte bine, este dotată cu aparatură modernă, iar medicii stomatologi sunt foarte atenți la orice detaliu. Recomand tuturor clinica Dr. Leahu!”

Loredana Apostu

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea m-am simțit extraordinar de bine, tocmai de aceea am povestit prietenilor și le-am recomandat să vină și să își rezolve și ei problemele dentare. Am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore” și abia aștept să treacă perioada de vindecare și să am din nou un zâmbet frumos și impecabil. Sunt foarte fericită de alegerea pe care am făcut-o și îi mulțumesc domnului Dr. Ionuț Leahu pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă.”

Terezia Durnea

Pacient al Centrului de Excelenta in chirurgie orala Caramfil 2, alaturi de Dr. Ionut Leahu

,,Prima dată am venit în această clinică în urmă cu un an pentru o consultație la domnul Dr. Ionuț Leahu. În urma acesteia, împreună cu dânsul, am luat decizia de a continua cu un tratament complex, o intervenție chirurgicală prin intermediul căreia să mi se pună 9 implanturi dentare și apoi coronițe dentare. Pe lângă acestea, a fost nevoie și de câteva retratamente de canal, iar totul a decurs exact așa cum mi-am dorit. Din punctul meu de vedere, întreaga echipă a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu.”

Florin Varabief

Pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta in clinica dentara

,,Sunt pacienta acestei clinici de aproximativ 5 ani de zile și am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Mă simt mult mai încrezătoare datorită zâmbetului meu și sunt extrem de mulțumită de rezultatul final. Mă bucur extrem de mult că pot mânca tot ce îmi doresc, clinica dentară Dr. Leahu a fost pentru mine o alegere excepțională. Echipa de medici este minunată, iar clinica arată foarte bine. Mulțumesc domnului Dr. Ionuț Leahu și vreau să felicit întreaga echipă pentru toată munca depusă!”

Gica Voicu

Pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta in clinica dentara

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma unei recomandări. Am urmat un tratament cu implanturi dentare și sunt foarte mulțumită de cum a decurs totul. M-a bucurat faptul că echipa de medici a știut cum să gestioneze fiecare detaliu în parte. Totul a decurs foarte bine, iar zâmbetul meu a prins din nou viață. Țin să-i mulțumesc din tot sufletul domnului Dr. Ionuț Leahu și întregii sale echipe. Eu i-am recomandat clinica și surorii mele, ea urmează același tratament ca și mine și este foarte mulțumită. În continuare voi recomanda cu mult drag și cu multă încredere.”

 Teodora Pralea

Pacient in dreapta, medic stomatolog in dreapta in clinica dentara

„Am implanturile SKY fast&fixed de 5 ani și sunt foarte mulțumită. Am amânat foarte mult timp decizia de a-mi pune implanturi deoarece mereu mi-a fost frică de medicul stomatolog și pentru că am avut și câteva experiențe neplăcute. După discuțiile cu Domnul Dr. Leahu am avut suficientă încredere încât să aleg cea mai bună soluție pentru mine. Acum am o dantură frumoasă pentru care primesc foarte multe complimente, zâmbesc mai mult și pot să mănânc ce îmi doresc. Am foarte mare încredere în echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu și recomand cu mare drag, chiar astăzi fratele meu a venit pentru o primă consultație.”

Florica Grecu

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

„N-am auzit în viața mea de tehnica aceasta modernă de refacere a danturii în 24 de ore. Eu purtam o proteză mobilă pe care o suportam cu greu, era incomodă și nu arăta nici bine. Toți copiii mei se tratează la Clinicile Dentare Dr. Leahu și am copii care trăiesc și la Londra, în străinătate. Într-o zi s-au hotărât să mă aducă și pe mine, să scap de proteză. Azi mi-au pus implanturile și în 24 de ore aveam dinți ficși, bărbia nu mai era căzută și arătam cu câțiva ani mai tânără. Sunt fericită, zâmbesc mai mult iar în sat toată lumea știe că am venit la București la clinicile Dr. Leahu.”

Niculina Tănase

„Am 91 de ani și am vrut să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a avea șansa de a mă bucura în continuare de viață. Voiam să am din nou o dantură care să nu îmi facă probleme, cred că la vârsta mea merit să am dinți ficși pentru că, am avut ani de zile proteze mobile și m-am chinuit, nu mă simțeam bine deloc. Acum, după ce am făcut implanturile este perfect, mi-a plăcut că totul s-a întâmplat foarte repede și nu a trebuit să aștept deloc. A fost o experiență plăcută, este vorba de profesionalism de aici. Totul a fost minunat și sunt fericit că am o dantură la fel ca în tinerețe.”

Mihai Popescu

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

16 thoughts on “Dr. Ionuț Leahu

 1. Margareta Bogdan

  Buna ziua nuele este Margareta Bogdan locuesc an Anglia si as vrea sa stiu si eu cat ma costa implantu sa ami puneti an toatalitate multumesc

  Răspunde

 2. Cristina

  Buna ziua am fost la dentist cu o infecție la o măsea și cu o umflatura , mi a curățat canalele și mi a spus ca este Ok ca umflatura se va trata in timp , ea este acolo dar nu ma doare trebuie sa fac ceva sau ?

  Răspunde

  • Dr. Ionuț Leahu

   Bună ziua! Nu trebuie să faceți nimic în privința umflăturii, trebuie doar să așteptați câteva zile să se vindece locul. În cazul în care umflătura nu dispare în decursul a două săptămâni, puteți merge să vă vadă din nou medicul stomatolog, eventual vă poate face și o radiografie. O zi bună!

   Răspunde

 3. Toma Alina

  Buna ziua! Am si eu o problema la gingie ( ma doare foarte rau,se umfla, cand intra mancare acolo)intre 2 masele tratate la clinica la dvs,mi a lasat un spatiu intre ele desi nu am fost prea incantata sa zic asa de ideea de a lasa spatiu asa mare si nu am stiut ca o sa ma doara asa rau, pana ajung sa imi pun coronitele si doresc sa stiu ce este de facut intrucat chiar nu imi permit acum finainciar sa platesc coronitele…

  Răspunde

  • Dr. Ionuț Leahu

   Bună dimineața! Vă recomand să veniți la clinică să vă vadă medicul stomatolog. Este nevoie să se realizeze o igienizare profesională și totodată medicul să curățe cu instrumente și soluții speciale în interiorul gingiei, pentru a scoate bacteriile și resturile alimentare cantonate în aceasta. Pentru o programare vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

 4. Dima Lenuța

  Buna ziua!Va rog frumos daca mă puteți ajuta cu o problema:am un băiețel de 2/8 luni și are probleme cu dinții.. demineralizare sau așa ceva…puteți să îl tratați gratuit sau numai contracost?va mulțumesc mult.

  Răspunde

  • Dr. Ionuț Leahu

   Bună ziua! La Academia Spațială Dr. Leahu există posibilitatea ca serviciile stomatologice să fie decontate de CAS pentru copii. Veniți cu copilul la un prim consult stomatologic pentru a se stabili împreună cu medicul specialist în pedodonție planul de tratament adecvat și toate detaliile legate de serviciile prin Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Pentru mai multe informații și programări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0219134 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Vă așteptăm cu drag!

   Răspunde

 5. Mihaela

  Buna ziua! In cat timp se poate face un implanrt cu zirconia la o masea? Ce doctor se ocupa si la ce clinica?Se poate aranja o consultatie gratuita pentru a stabilii mai multe detalii referitoare la procedura?Multumesc anticipat!Aveti si numar de viber?

  Răspunde

  • Dr. Ionuț Leahu

   Bună ziua! Toți medicii chirurgi din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu realizează implanturi dentare, în fiecare clinică din țară. Vedeți aici unde sunt locațiile clinicilor noastre: https://cliniciledrleahu.ro/contacteaza-ne/. O consultație la un medic stomatolog costă 140 lei, iar o radiografie panoramică costă 75 lei. Pentru mai multe informații și programări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0219134 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

 6. Radu A.

  Buna dimineata ! Doresc sa va intreb, dvs. personal dle dr.Leahu I. in ce locatie din Bucuresti profesati, sau daca profesati si dvs sau numai manageriati clinicile. In cazul in care raspunsul afirmativ, adica profesati mai doresc sa va intreb daca preturile pe care le practicati dvs sunt aceleasi cu cele ale colegilir dvs sau sunt mult marite conform pregatirii dvs. Cu admiratie si multumiri, Radu A.

  Răspunde

 7. Raluca

  Buna ziua .
  Va rog să-mi spuneți cum pot lua legătura telefonică cu cineva în măsura sau cu dumneavoastră pentru a discuta o problema legata de o măsea tehnologie cerec realizată de Dr Lupu Răzvan in 2019.Am platit f multi bani și nu am avut garanția promisă.
  Deci lucrarea este distrusa.
  Sunt f disperata ,am sunat și dat mesaje pe WhatsApp la mai multe persoane .
  Am sunat la clinica din Londra .
  Am trimis e-mail .
  Nu pot intra in contact cu nimeni.
  Poate mă puteți lămuri dumneavoastră vă rog.
  Mulțumesc anticipat.

  Răspunde

 8. Alexandru Ionela

  Buna seara, fiica mea in varsta de 19 ani, are probleme cu dintii( se cariaza la radacina).Mi s-a spus ca este din cauza salivatiei abundente ; in urma cu 6 ani a suferit un TCC prin accident rutier.La inceput s-au albit dintii la nivelul gingiei, apoi a inceput sa se coloreze.Ce putem face ? As putea sa va trimit o poza pe un nr.de wats-up, si apoi sa vin cu ea.Multumesc!!!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Este necesar să veniți în clinica dentară cu fiica dumneavoastră. Pe lângă radiografie, cel mai bine se vede și clinic situația gingiilor și a dinților. Vă rugăm să o programați la 021 9134 sau prin WhatsApp aici: https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777