Dr. Ionuț Leahu
Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

„Mi-am construit afacerea cu credința că fiecare român trebuie să aibă acces la tratamente stomatologice moderne, de calitate. Cred că încrederea pacientului trebuie câștigată și respectată. Acum, după 12 ani de multă muncă vreau să fac din stomatologia românească un brand. Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea la Clinicile Dentare Dr. Leahu.” Dr. Ionut Leahu

Suntem pacienți la stomatolog pe tot parcursul vieții 

Indiferent de etapa vieții în care ne aflăm, trebuie să știm că atunci când vorbim de medicina stomatologică, suntem pacienți de la apariția primului dinte de lapte, pe tot parcursul vieții. Nu este suficient doar să știm acest lucru pentru a ne bucura de dinți sănătoși, ci să și vizităm regulat medicul stomatolog, la fiecare 6 luni și să respectăm rutina zilnică de îngrijire orală, prin realizarea unui periaj dimineața și seara, dar și folosirea mijloacelor complementare de curățare precum ața dentară și apa de gură.  

Cavitatea orală face parte de corpul uman, motiv pentru care poate influența întregul organism. Un exemplu simplu este cel al infecțiilor dentare, care se pot răspândi la nivelul celorlalte organe, atunci când vizita la medicul stomatolog este amânată. Studiile recente arată că multe dintre bolile sistemice, precum diabetul, bolile cardiovasculare și chiar cele mintale sunt influențate de afecțiunile stomatologice. 

La Clinicile Dentare Dr. Leahu alegem să tratăm omul din fața noastră, privind asupra întregului său organism. Tocmai pentru că ne dorim să oferim pacienților șansa să se bucure de o viață mai bună, prin opțiuni de tratament personalizate cu rezultate pe termen lung.

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. Ionuț Leahu – doctor și fondator al celei mai extinse rețea de clinici stomatologice din România 

Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în implantologie orală și master în implantologie orală și parodontologie este anteprenorul român care a construit în decursul a 12 ani cea mai extinsă rețea stomatologică la nivel național, cu 19 clinici în 13 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov).  

În toate cele 19 clinici beneficiezi de servicii integrate de stomatologie, pentru tine și întreaga familie, unde cu ajutorul tehnicii și aparaturii moderne medicii îți oferă tratamente personalizate.  

Medic stomatolog, cu competență în implantologie orală

Dr. Ionuţ Leahu, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. A urmat programul de master în implantologia dentară – Master Course of Implant Dentistry – în Nurenberg, Germania. Pentru că vrea să fie mereu la curent cu ultimele noutăți în stomatologie participă la multiplele cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate. Visul său este ca fiecare român să ajungă în clinicile sale stomatologice pentru controale de rutină și nu pentru urgențe stomatologice care să implice chirurgie sau implanturi dentare. Tocmai de aceea în primăvara anului 2023, în cadrul unui eveniment ce a marcat Ziua Mondială a Sănătății Orale, Dr. Ionuț Leahu a inițiat la Palatul Parlamentului un dialog deschis cu autoritățile în vederea integrării stomatologiei în Strategia Națională de nătate. În prezent, grupul de lucru format împreună cu autoritățile statului, pun bazele unui proiect ce își dorește să aducă măsuri educative și financiare cetățenilor pentru a preveni afecțiunile stomatologice.  

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dinți ficși pentru o viață

Este foarte important pentru sănătatea întregului organism să avem dinți ficși, indiferent de vârstă. De-a lungul anilor mii de români, dar și străini au ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a zâmbi din nou cu încredere, iar Dr. Ionuț Leahu împreună cu echipa sa de medici, le-au oferit oamenilor soluțiile eficiente de tratament pentru a se bucura de o viață mai bună. Află mai multe despre sistemul „Dinți ficși în 24 de ore”.

Medici specialiști care lucrează împreună pentru a-ți recăpăta sănătatea dentară 

Dr. Ionuț Leahu are alături de el o echipă completă de specialiști, care sunt pregătiți să rezolve împreună orice caz. Tocmai pentru că știm cât de important este timpul tău, în Clinicile Dentare Dr. Leahu datorită tehnicii, dar și a aparaturii moderne câștigi timp în plus pe care să-l petreci cu cei dragi. În pagina dedica echipei, îi poți cunoaște pe medicii stomatologi ce salvează zilnic zâmbetele oamenilor ce au ales Clinicile Dentare Dr. Leahu. 

Medic stomatolog in stanga, pacienti in dreapta

„Tehnologia avansată, medicii specialiști și
tratamentele revoluționare de înaltă calitate, ne-au făcut să ne
oprim la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București.”

Violeta & Marcel Onufrei

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

„Când am apelat la Clinicile Dentare
Dr. Leahu, știam că este singurul loc unde îmi poate fi redată
sănătatea dentară. Așteptările mi-au fost pe deplin
satisfăcute.”

Dani Katalin

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

„Consider că această clinică este de un
nivel mondial, ceea ce am văzut aici de la dotarea clinicii,
curățenia exemplară și până la promptitudinea întregului
personal denotă cât de siguri sunt oamenii prin serviciile
oferite.”

Emil Ene

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt nr.
1 în România ca pregătire și competență. Aici nicio problemă,
oricât ar fi de complicată, nu rămâne nerezolvată”

doamna Maria

 Dr. Ionuţ Leahu a ales medicina dentară din pasiune pentru zâmbetele oamenilor. Prin ambiţie, dăruire, multă muncă şi perseverenţă, a câştigat prietenia şi încrederea miilor de pacienţi care i-au trecut pragul pentru implanturi dentare, urgențe stomatologice sau alte tratamente, încrezători că vor primi o bună îngrijire. În cei peste 12 ani de experiență, Dr. Ionuț Leahu a inserat cu succes peste 43.000 de implanturi, oferind astfel oamenilor încrederea de a zâmbi din nou. 

Am început cu un vis. Am muncit şi muncesc mult pentru el. Vreau să ofer, în continuare, aceleaşi tratamente dentare de calitate: implant dentar, aparate dentare, coroane și fațete dentare sau tratarea de urgențe stomatologice.

Cred în stomatologia românească şi îmi doresc ca şi alţii să o vadă drept o valoare ce merită a fi promovată chiar şi peste hotare.

Nimic nu s-ar fi întâmplat fără voi. Vă mulţumesc tuturor!

 

Dr. Ionuţ Leahu,
fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134