search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Engleză
  • Română
it fr

Dr. Ionuț Leahu
Owner & Medic Stomatolog, competenţă Implantologie Orală

„Mi-am construit afacerea cu credința că fiecare român trebuie să aibă acces la tratamente stomatologice moderne, de calitate. Cred că încrederea pacientului trebuie câștigată și respectată. Acum, după 8 ani de multă muncă şi numeroase încercări, vreau să fac din stomatologia românească un brand. Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea la clinicile stomatologice Dr. Leahu.” Dr. Ionut Leahu

Medicul care pune preț pe sănătatea dentară reală, nu pe cea percepută

Majoritatea apreciem un zâmbet frumos pentru valoarea lui estetică și starea de spirit pe care o induce. Dr. Ionuţ Leahu, însă, îl apreciază, în primul rând, în funcţie de sănătatea sa. De aceea, în cabinetele stomatologice ale Clinicilor Dr. Leahu pacienții se bucură de cele mai inovatoare tratamente de estetică dentară, de la implanturi dentare, la coroane si fațete dentare, la aparate dentare și albirea profesională a dinților.

Dr Ionuț Leahu – cel mai tânăr doctor – antreprenor de clinici stomatologic

Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog, deține rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu) și la Londra, unde oferă servicii integrate de stomatologie. Aparatură de ultimă generație este cea care oferă servicii integrate de stomatologie de cea mai înaltă calitate. În toate locațiile existente, aparatura de ultimă generație este cea care îl ajută pe dr. Ionuț Leahu și pe echipa sa să obțină cele mai bune rezultate pentru sănătatea ta dentară. În plus, orice pacient dispune de un plan de tratament stomatologic personalizat, în funcție de nevoile sale și de bugetul pe care îl are disponibil.

Specialist în implanturi dentare inovatoare

Dr. Ionuţ Leahu, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. A urmat unul dintre cele mai bune programe de master în implantologia dentară – Master Course of Implant Dentistry – în Nurenberg, Germania. Pentru că vrea să fie mereu la curent cu ultimele noutăți în stomatologie participă la multiplele cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate. Visul său este ca fiecare român să ajungă în clinicile sale stomatologice pentru controale de rutină și nu pentru urgențe stomatologice care să implice chirurgie sau implanturi dentare.

Referent Bredent Fast&Fixed, sisteme germane de implanturi dentare

Mii de pacienți români şi străini calcă pragul clinicii sale stomatologice, iar numărul zâmbetelor aduse de Dr. Ionuţ Leahu este în continuă creştere. Fiind ambasador Bredent fast&fixed, sistem de implanturi dentare germane, Dr. Ionut Leahu este lider de opinie pentru colegii săi medici. Participă în calitatea de speaker la cursuri și congrese medicale pentru a împărtăși și celorlalți din cunoștințele sale. Vezi detalii la Implant dentar.

Echipă de excepție, tehnologie de ultimă generație

Dr. Ionuț Leahu a strâns în jurul său o echipa de medici de excepție. În clinicile sale găsești tehnologii performante, pe care le foloseşte pentru rezultate cât mai bune pentru pacienţii lui. De aceea a adunat în Clinicile Dr.Leahu servicii integrate de stomatologie, pentru ca pacienții să găsească la un loc tot ce au nevoie. Vezi detalii la Echipă.

Dr. Ionuț Leahu

„Alegerea unui nou medic dentist poate fi o provocare, știu… „

Dr. Ionuţ Leahu a ales medicina dentară din pasiune pentru zâmbetele oamenilor. Prin ambiţie, dăruire, multă muncă şi perseverenţă, a câştigat prietenia şi încrederea sutelor de pacienţi care i-au trecut pragul pentru implanturi dentare, urgențe stomatologice sau alte tratamente, încrezători că vor primi cea mai bună îngrijire.

 

Am început cu un vis. Am muncit şi muncesc mult pentru el. Vreau să ofer, în continuare, aceleaşi tratamente dentare de calitate: implant dentar, aparate dentare, coroane și fațete dentare sau tratarea de urgențe stomatologice.

Cred în stomatologia românească şi îmi doresc ca şi alţii să o vadă drept o valoare ce merită a fi promovată chiar şi peste hotare.

Nimic nu s-ar fi întâmplat fără voi. Vă mulţumesc tuturor!

 

Dr. Ionuţ Leahu,
fondatorul Dr.Leahu – Clinici Dentare

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134