Dr. Ionuț Leahu
Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

„Mi-am construit afacerea cu credința că fiecare român trebuie să aibă acces la tratamente stomatologice moderne, de calitate. Cred că încrederea pacientului trebuie câștigată și respectată. Acum, după 11 ani de multă muncă şi numeroase încercări, vreau să fac din stomatologia românească un brand. Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea la clinicile stomatologice Dr. Leahu.” Dr. Ionut Leahu

Medicul care pune preț pe sănătatea dentară reală, nu pe cea percepută

Majoritatea apreciem un zâmbet frumos pentru valoarea lui estetică și starea de spirit pe care o induce. Dr. Ionuţ Leahu, însă, îl apreciază, în primul rând, în funcţie de sănătatea sa. De aceea, în cabinetele stomatologice ale Clinicilor Dr. Leahu pacienții se bucură de tratamente de estetică dentară, de la implanturi dentare, la coroane si fațete dentare, la aparate dentare și albirea profesională a dinților.

Dr Ionuț Leahu – doctor și antreprenor de clinici stomatologice

Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în implantologie orală și master în implantologie orală și parodontologie, deține rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 13 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov), cu 153 de cabinete dentare, unde oferă servicii integrate de stomatologie.  Aparatura modernă este cea care oferă servicii integrate de stomatologie de calitate. În toate locațiile existente, aparatura modernă este cea care îl ajută pe dr. Ionuț Leahu și pe echipa sa să obțină rezultate bune pentru sănătatea ta dentară. În plus, orice pacient dispune de un plan de tratament stomatologic personalizat, în funcție de nevoile sale și de bugetul pe care îl are disponibil.

Medic stomatolog, cu competență în implantologie orală

Dr. Ionuţ Leahu, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. A urmat programul de master în implantologia dentară – Master Course of Implant Dentistry – în Nurenberg, Germania. Pentru că vrea să fie mereu la curent cu ultimele noutăți în stomatologie participă la multiplele cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate. Visul său este ca fiecare român să ajungă în clinicile sale stomatologice pentru controale de rutină și nu pentru urgențe stomatologice care să implice chirurgie sau implanturi dentare.

Sisteme de implanturi dentare

Mii de pacienți români şi străini calcă pragul clinicii sale stomatologice, iar numărul zâmbetelor aduse de Dr. Ionuţ Leahu este în continuă creştere. Participă în calitatea de speaker la cursuri și congrese medicale pentru a împărtăși și celorlalți din cunoștințele sale. Vezi detalii la Implant dentar.

Echipă de specialiști, tehnologie modernă

Dr. Ionuț Leahu a strâns în jurul său o echipa de medici stomatologi și specialiști. În clinicile sale găsești tehnologii performante, pe care le foloseşte pentru rezultate cât mai bune pentru pacienţii lui. De aceea a adunat în Clinicile Dr.Leahu servicii integrate de stomatologie, pentru ca pacienții să găsească la un loc tot ce au nevoie. Vezi detalii la Echipă.

Dr. Ionuț Leahu

„Alegerea unui nou medic dentist poate fi o provocare, știu… „

Dr. Ionuţ Leahu a ales medicina dentară din pasiune pentru zâmbetele oamenilor. Prin ambiţie, dăruire, multă muncă şi perseverenţă, a câştigat prietenia şi încrederea sutelor de pacienţi care i-au trecut pragul pentru implanturi dentare, urgențe stomatologice sau alte tratamente, încrezători că vor primi o bună îngrijire.

 

Am început cu un vis. Am muncit şi muncesc mult pentru el. Vreau să ofer, în continuare, aceleaşi tratamente dentare de calitate: implant dentar, aparate dentare, coroane și fațete dentare sau tratarea de urgențe stomatologice.

Cred în stomatologia românească şi îmi doresc ca şi alţii să o vadă drept o valoare ce merită a fi promovată chiar şi peste hotare.

Nimic nu s-ar fi întâmplat fără voi. Vă mulţumesc tuturor!

 

Dr. Ionuţ Leahu,
fondatorul Dr.Leahu – Clinici Dentare

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134