Echipă

Dr. Iulia Burca

Dr. Iulia Burcă

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Am lucrat mult cu copiii de-a lungul timpului în diferite contexte și întotdeauna mi-a făcut o deosebită plăcere și m-am bucurat de sinceritatea lor. Faptul că am ajuns sa fiu „dentist de copii” este o coincidență fericită a sorții, ca rezultat al dorinței mele de a face schimbări în bine, atât în viața mea, cât și a celor din jur, iar atunci când lucrezi cu cei mici ai ocazia să transformi frica de dentist într-o relație frumoasă, bazată pe încredere. Zâmbetul unui copil fericit îmi umple sufletul de bucurie de fiecare dată!”

Dr. Iulia Burcă CV

2018

– După terminarea facultății, în anul 2018, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Pedodonție. Pregătirea durează 3 ani, timp în care își desfășoară activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu.

2012

– A fost admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila”, Facultatea de Medicină Dentară, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Iulia Burcă interviuri

Ce înseamnă demineralizarea dinților la copii

Află care sunt cele mai întâlnite probleme stomatologice la copii și adolescenți

Ce este pulpita dentară și cum se realizează igiena orală la copii

Gingivita la copii. Când apare, factori de risc și tipuri de tratament

Părerile pacienților despre Dr. Iulia Burcă

,,Ceea ce pot spune despre experiența în clinica Dr. Leahu din Pitești este una foarte bună. Copilul meu s-a simțit în siguranță încă de la prima consultație, iar tratamentele realizate de către doamna Dr. Iulia Burcă au decurs așa cum mi-am dorit. Întreaga echipă medicală dă dovadă de profesionalism și încredere. Atât eu, cât și Octavian ne simțim foarte bine în compania medicilor și vă mulțumim pentru efortul, dragostea și prietenia pe care am legat-o.”

mama lui Octavian Surdu

„Suntem foarte mulțumiți de serviciile clinicii Dr. Leahu din Pitești. Personalul este amabil și cu o atitudine profesională și, cel mai important pentru copii, prietenoasă. Doamna Dr. Iulia Burca este un medic extraordinar și adorat de fiica mea, Miriam. Vă mulțumim tuturor!”

mama lui Miriam Dorobanțu

„Sunt foarte încântată că am găsit o clinică în care copiii sunt tratați cu respect. Doamna Dr. Iulia Burca a dat dovadă de o răbdare infinită cu ajutorul căreia a reușit de fiecare dată să facă față cu succes negocierilor pe care fiica mea încerca să le facă. În acest fel Sara a colaborat mereu pentru intervențiile stomatologice efectuate, nu s-a speriat și nici nu a rămas cu teamă chiar dacă a fost necesară și o anestezie locală pentru tratarea unui dințișor foarte afectat. Vă mulțumim pentru serviciile de înaltă calitate și pentru bunătatea de care întreaga echipă dă dovadă.”

mama Sarei Ioan

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

2 thoughts on “Dr. Iulia Burcă

 1. Maria Mihailov-Galusca

  Bună ziua doamna doctor! Am o fetita de 1 an căreia ii ies dintisorii de sus și a făcut un chist seros la unul dintre dintisori, voiam sa întreb părerea unui stomatolog pt ca părerile sunt împărțite intre-„o sa se retragă ” și între „trebuie drenat”. Cred ca o și deranjează pt ca refuza și suzeta și câteodată începe sa plângă din senin. Mulțumesc frumos

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! În această situație, recomandarea este de a veni cu fetița la un consult stomatologic pentru ca medicul pedodont să poată analiza cavitatea orală și chistul, iar apoi să vă recomande tratamentul potrivit. Pentru mai multe informații și programări, ne puteți contacta la 021 9777.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777