021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Dr. Konstantinos Pantazis: “Aveți încredere în stomatologul vostru, vă suntem prieteni si vă dorim binele!”

 

De: | Etichete: , , , , , , , | Comentarii: 0 | septembrie 5th, 2017

Vizualizat de 444 utilizator/i

Colegul nostru, Konstantinos Pantazis este un om cu adevărat dedicat. Un om prietenos și implicat, acesta își dorește cu ardoare să vadă zâmbetul de după tratamentul fiecărui pacient. Este un om care te face să zâmbești și îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru a-ți dori să revii oricând în a rezolva orice problemă.
  1. Ce reprezintă stomatologia pentru tine?

 În opinia mea, stomatologia este o pasiune și nu un job. Este o meserie care necesită voință mare și noi informații fiindcă medicina evoluează în fiecare zi. Nu este nicidecum o meserie plictisitoare pentru că fiecare pacient are un plan de tratament diferit. Sigur, ca să fii un stomatolog bun trebue să ai un număr mare de pacienți tratați. Este o meserie care necesită practică, pasiune și voință!

  1. Ai un mentor? Eștii mentor pentru altcineva?

 Cel mai bun mentor pentru fiecare persoană consider că sunt visurile și obiectivele lui. Apreciez enorm eforturile domnului dr. Leahu și este un avantaj pentru toți medicii tineri care stau pe lângă el. Deocamdată nu cred că aș putea sa fiu mentor pentru cineva pentru că sunt prea tânăr.

  1. Care este motorul care stă în spatele motivației profesionale?

 Motorul care stă în spatele motivației mele sunt zâmbetele fericite ale pacienților care au avut probleme și acum sunt rezolvate! Zâmbetele frumoase reprezintă o fericire pentru un medic stomatolog pasionat!

  1. Care este prima condiţie pentru a fi un medic stomatolog bun?

 Prima condiție de a fi un medic stomatolog bun este de a respecta pacientul și bugetul lui. Din păcate există cazuri în care medicii stomatologi caută doar să aibă un câștig mare de bani fără să ofere pacientului tratamentul care trebuie. Ca să fii un medic stomatolog bun trebuie să respecți pacientul și să cauți mereu soluții și metode cât mai eficiente.

  1. Care este cel mai dificil plan de tratament pe care l-ai făcut?

 În medicina dentară există pacienți dificili și nicidecum planuri de tratament dificile. Acum câteva zile am stat în cabinet alături de domnul dr.Leahu la o consultație. Pacienta era o doamnă care din păcate a avut o retracție osoasă foarte mare, atât la maxilar cât și la mandibulă. Dr Leahu a făcut un plan de tratament complet foarte rapid și clar. Am fost impresionat! A fost un caz extrem de dificil cu un plan de tratament cu implanturi zigomatice. Asta a fost cel mai dificil plan de tratament pe care l-am văzut!

  1. Ce sfat ai oferi pacienților tăi?

 Sfatul meu pentru toți pacienții care se duc la medicul dentist este vizita constantă pentru prevenirea problemelor. Medicii dentiști trebuie să fie prietenii pacienților, pentru că numai astfel frica va dispărea iar rezultatele excelente nu vor ezita să apară. Igiena orală corectă trebuie efectuată de fiecare. Mai ales în cazul copiilor, părinții sunt responsabili pentru sănătatea orală, asta însemnând periajul corect și controalele periodice. Dacă copiii se obișnuiesc de mici și nu vor avea probleme la cabinetul stomatologic, frica va dispărea.

 Aveți încredere în stomatologul vostru, vă suntem prieteni si vă dorim binele!

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta.

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.