Echipă

Dr. Laura Apostol

Dr. Laura Apostol

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. Laura Apostol CV

2022

– A participat la cursul ,,Analysis of the aesthetics of the face and smile of the patient, sustinut de Edward McLaren.

2021

– A participat la cursul ,,Understanding Masticatory Function and Dysfunction, sustinut de Jeffrey P. Okeson.

– A urmat cursul ,,Supraprotezare pe implanturi, fixă și mobilizabilă. Analog vs. Digital, susținut de Gianluca Lombardo.

– A participat la cursul ,,Challenges of the ALL-ON-4®: Total rehabilitation, susținut de Paulo Malo, Pedro Sobreira, Andreia Rodrigues.

– A urmat cursul ,,Digital aesthetic functional rehabilitation: prosthetics, implantation, orthodontics, susținut de Tak On Tse Ryan”.

– A participat la cursul ,,An Introduction to Temporomandibular Disorders and Orofacial Pain: Understanding the Problem, susținut de Jeffrey P. Okeson.

2020

– A participat la cursul ,,Protetica totală Candulor Denture System, susținut de dr. td. Jecherean Octavian.

– A urmat cursul ,,Perceive the human body as an integral whole”, susținut de Lukas Lassman.

2018-2019

– A participat la cursul ,,Estetica protezelor totale conform conceptului, susținut de către Prof. Dr. Gerber cu Candulor.”

– A fost absolventă a modulelor Advanced Prosthodontics – principii de gândire și execuție, desfasurat pe parcursul a 4 luni de zile, susținut de dr. Baldea Bogdan si dr. Ionut Branzan.

– A urmat cursul „Discover the truth about composite – 3D Bio-emulation by Javier Tapia și Stephane Browet.

– A participat la cursul modular despre restaurările directe anterioare și posterioare, susținut de dr. Sergiu Mureșan.

– A urmat cursul ,,The use of condylographic data in oral rehabilition. Seminar series part 1: Making the best out of interdiscinplinary dentistry”, Dr Gregor Slavicek.

– A paricipat la cursul ,,Utilizarea laserului în medicina dentară – 940nm&2780nm Day by Day Laser Dentistry”.

– A participat la Work-shop-ul GC: Restaurari clasa a II-a cu compozitele Essentia.

– A urmat cursul ,,Utilizarea arcului facial în protetica dentară.”

2017

– După terminarea facultății, în anul 2017, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Protetică Dentară. Pregătirea a durat 3 ani, timp în care și-a desfășurat și activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu. La finalul celor 3 ani a susținut examenul de specializare, obținând astfel titlul de medic specialist protetică dentară.

– Din anul 2017 și până în anul 2021 a participat la Congresul de Paro-Protetică.

– A urmat cursul ,,Hands-on CLEARFILL MAJESTY ES-2 – compozit foto nano-hibrid universal, ideal pentru toate restaurările anterioare şi posterioare.”

2011

– A fost admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie UMF „Carol Davila” – București, Facultatea de Medicină Dentară, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Laura Apostol interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Laura Apostol

,,Prima mea vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost în 2019, atunci când am ales să îmi refac întreaga dantură cu sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Acum vin la controalele periodice și igienizările profesionale ale lucrărilor, din 6 în 6 luni. Mă simt foarte bine cu lucrările, nu am întâmpinat nicio problemă cu ele și mă declar un pacient extrem de mulțumit de serviciile oferite aici. Mulțumesc doamnei Dr. Laura Apostol pentru profesionalism, atenție și grijă de fiecare dată când vin la controale.”

Vasile Avram

„De aproximativ 3 ani vin împreună cu soțul și copilul meu cu mare încredere la Clinicile Dentare Dr. Leahu și suntem extrem de mulțumiți! Venim regulat la doamna Dr. Laura Apostol pentru controalele periodice și pentru igienizările profesionale, iar eu am ales să am parte și de o albire dentară, deoarece îmi doream un zâmbet perfect și alb. Clinica arată foarte bine, personalul este amabil și foarte primitor. Recomandăm cu drag tuturor persoanelor care au nevoie de tratamente stomatologice și de experiențe excepționale!”

Alina și Sevastian Ștefan

„Am avut o lucrare fixă care m-a ținut 12 ani și s-a rupt. Eu am mers constant la medic de pe la vârsta de 20 de ani, dar acum am nevoie de implanturi. Am studiat bine piața înainte de a veni la Clinicile Dr. Leahu și am considerat că, profesional vorbind, sunteți cei mai buni. Dacă aveți deja patru clinici în București, una în Pitești și urmează să vă extindeți, este clar că sunteți pe primul loc.”

Tudor Ion

„Sunt foarte mulțumită și fericită de lucrarea cu implanturi dentare SKY fast&fixed pe care mi-au făcut-o medicii de la clinicile Dr. Leahu. Am recomandat călduros aceste clinici și o voi face cu siguranță în continuare. Lumea trebuie să audă despre voi. Meritați!”

Elena Alb

„L-am văzut pe Dr. Leahu și mi-a inspirat încredere. La primul control mi-a fost făcut un plan de tratament cu toate problemele pe care le am și pe care în timp urmează să le rezolv. Comunicarea explicită cu pacientul, curățenia din cabinete, pregătirea medicilor, toate acestea mă fac să recomand aceste clinici și altor persoane.”

Teodor Pârvu

„Am neglijat puțin sănătatea orală, de frică să merg la dentist. Am avut experiențe destul de neplăcute la stomatolog, dar, din fericire, acestea sunt de domeniul trecutului. De când am venit la aceste clinici pot să spun că n-am simțit nici cea mai mică durere. Acum vin cu drag la dentist, peste câteva luni urmează să îmi pun implanturi iar în vară va venit și mama mea din străinătate pentru a se trata la Dr. Leahu.”

Raluca Dumitrescu

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777