Echipă

Dr. Laura Ferenț

Dr. Laura Nicolae Ferenț

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist.”

Dr. Laura Nicolae Ferenț CV

Dr. Laura Nicolae Ferenț interviuri

Cum se poate rezolva problema dinților incluși

Simptomele erupției măselei de minte și când este necesară extracția ei

Când se scot măselele de minte și cum ne vindecăm de 7 ori mai repede

Părerile pacienților despre Dr. Laura Nicolae Ferenț

„Cel mai mult îmi place că aveți aparatură performantă și medici competenți, de aceea fac drumul tocmai de la Buzău pentru a mă trata în clinicile Dr. Leahu. Mi-am pus implant dentar acum un an și jumătate, după care am respectat cu sfințenie indicațiile primite. Nu am avut nicio problemă. În continuare am încredere 100% în medicii de aici.”

Victoria Cristea

,,M-am simțit foarte bine încă de la prima vizită în clinica Dr. Leahu. Doamna Dr. Laura Ferenț mi-a inspirat multă încredere prin felul cum mi-a explicat problemele dentare cu care mă confruntam și soluțiile potrivite de tratament. M-am bucurat că s-au putut salva și câțiva dintre dinții mei naturali, iar pentru restul danturii am ales împreună o dantură fixă prin realizarea procedurii ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Nu am întâmpinat deloc probleme până acum și am respectat toate indicațiile date. Am recomandat deja clinica și o voi face în continuare.”

Cecilia Constantin

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

2 thoughts on “Dr. Laura Nicolae Ferenț

  1. Mujdaba Ghiulgian

    Buna ziua! În data de 01.03.2023 la ora 15 am avut intervenția chirurgicala la clinica din București , în urma căruia am rămas cu buza inferioara , incisivii si bărbia din partea dreapta amotite ,furnicături și o durere de dinți . As dori sa discut cu dvs pentru a-mi explica ce sa întâmplat de am acesta problema neplăcuta și nedorita . Va rog sa îmi comunicați o ora și un nr.de telefon la care sunteți disponibila să discutam .

    Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777