Denisa Raicu, manager Clinica Dr. Leahu Pitești: “Avem parte de sănătate reală în orașul nostru”

 

Denisa Raicu

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 4 octombrie 2018

Vizualizat de 3.857 utilizator/i

În luna aprilie a anului 2018, s-a deschis clinica dentară Dr. Leahu Pitești, prima clinică Dr. Leahu din afara Capitalei. Situată în strada Doaga Nr. 11, cea de-a 5-a clinică Dr. Leahu asigură un mediu plăcut, un personal dedicat și calificat, aparatură modernă și o echipă de medici profesioniști, în oricare dintre cele 8 cabinete. Managerul clinicii este Denisa Raicu, unul dintre cei mai experimentați oameni din piața stomatologică din România.

 Denisa, a trecut o jumătate de an de la inaugurare. Cum a primit comunitatea din Pitești faptul că aici s-a deschis prima clinică Dr. Leahu din afara Capitalei?

Comunitatea din Pitești a primit noua clinică cu mult entuziasm, întrucât pacienții de la noi din oraș cunoșteau brandul și îl căutau de ceva vreme. Tocmai de aceea, ne-a fost ușor să-i abordăm și să le oferim sănătate reală și o experiență excepțională. Avem parte de sănătate reală în orașul nostru și vom avea grijă în următoarea perioadă ca de serviciile noastre să beneficieze cât mai mulți oameni.

Ce nu găseau pacienții piteșteni la celelalte cabinete și au acum la Clinica Dr. Leahu?

Serviciile integrate, acoperire pentru întreaga familie și un standard foarte înalt de calitate. În materie de dispozitive medicale, Clinicile Dr. Leahu dețin cea mai performanta aparatură de pe piață. Eu vin din același domeniu și cunosc bine piața stomatologică din Pitești. Când am intrat în echipa Dr. Leahu, am înțeles că aici se dă tonul în materie de tehnologie.

Care a fost feebackul pacienților care v-au trecut pragul până acum?

În cele 6 luni de activitate, avem peste 1.000 de pacienți tratați, toți având o atitudine pozitivă. Acestia au fost mulțumiți și încântați de tehnologie, dar și de abordarea echipei. Dezvoltăm un parteneriat de încredere între pacient si echipa medicală. Ne dorim ca fiecare pacient care trece pragul clinicii noastre să plece cu zâmbetul pe buze. Cât despre cei ce se gândesc să ne aleagă, trebuie să știe faptul că în cadrul Clinicilor Dr. Leahu nu există “Nu se poate!”. Avem soluții pentru orice problemă stomatologică.

Ce înseamnă pentru tine faptul că ai fost numit manager al primei Clinici Dr. Leahu din provincie?

În primul rând este o încununare a activității în acest domeniu în care profesez de ani buni. Este o poziție de top într-o clinică de top. Ma onorează și mă obligă să fiu garantul „sănatatii reale și al experientei exceptionale” pentru pacienții nostri.

Care este relația ta cu echipa și cum o gestionezi?

Nu pot să spun că este o relație greu de gestionat. Vreau să cred că dețin experiența necesară întrucât am fost mereu înconjurată de oameni. Mi-a plăcut să lucrez în echipă și cred că pe parcusul carierei mi-am format anumite abilități menite să mă ajute în relația cu colegii. Mă mândresc cu o echipă tânără și plină de energie.

Ai lucrat 9 ani ca și manager in domeniu. Care este principala problemă cu care se confruntă pacientul român? Banii?

Nu neapărat banii. Din punctul meu de vedere, problema numărul unu este frica de stomatolog. Majoritatea pacientilor vin cu sechele din copilărie sau din tinerețe. Din această cauză ajungem la inhalosedare, la sedare conștientă. Dar, da, a doua problemă sunt banii.  Totuși, din ce în ce mai mulți pacienți din toate mediile ni se adreseaza. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu încercăm să comunicăm și să-i înțelegem pe pacienți. Tocmai de aceea, pentru cei care nu au posibilități financiare, venim în sprijinul lor cu soluții financiare de plată.

Există vreo diferență între pacientul din provincie și cel din București?

Cel din București are posibilitatea să aleagă dintr-un număr mai mare de clinici și cabinete stomatologice. Surprinzător sau nu, Argeșul este județul cu cea mai mare densitate de cabinete stomatologice. Totuși, în momentul în care am deschis Clinica Dr. Leahu, am fost surprinsă de numărul mare de pacienți care ni s-a adresat. Este loc pentru toată lumea.

E clar că ați făcut o treabă până acum. Ce vă propuneți pentru următoarea jumătate de an?

Vom continua să oferim cele mai bune planuri de tratament pacienților clinicii din Pitești cărora le vom oferi sănătate reală rapid, sigur și fără durere. Vom crea condiții optime pentru pregătirea continuă a medicilor și a personalului medical, vom ține pasul cu dezvoltarea tehnologiei la nivel mondial. Ne vom concentra să aducem mai mulți pacienți ceea ce va conduce la o creștere semnificativă a cifrei de afaceri.

Medicii stomatologi recomandă pacienților să vină la control o dată la șase luni. Dacă sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 0770 87 44 32.

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777