Echipă

Medic stomatolog
Dr. Marcela Andreea Bar, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. Marcela Andreea Bar

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Rating obtinut: 5 / 5. 1

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Am ales sa fiu medic din dorința de ajuta oamenii să zâmbească fără complexe. Îmi place ceea ce fac și nu simt niciodată trecerea timpului atunci când sunt în cabinet și le redau pacienților sănătatea și zâmbetul frumos. Pacienții copii sunt preferații mei. Vorbim ca între prieteni și le explic cum să aibă grijă de dințișorii lor, pentru a evita complicațiile și durerea pe viitor. Un copil care conștientizează de mic importanța sănătății orale va fi cu siguranță un pacient adult responsabil.”

Dr. Marcela Andreea Bar CV

2021

Din 2021 până în prezent este medic stomatolog rezident – Stomatologie Generală Spitalul Clinic Județean de Urgență, Oradea

Are 2 ani experiență ca medic stomatolog

2020

A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea – Medicină Dentară

Cursuri Certificări

În timpul facultății am participat la diferite cursuri teoretice și practice, atât în domeniul de Stomatologie cât și Medicina de Urgență, de exemplu Tabăra Mash, în Munții Apuseni (2017), precum și voluntariat la Ambulanța, cursuri de prim ajutor.

Activitate DSP – Pentru copii frumoși, dinți sănătoși – Activitate de Prevenție și învățare a metodelor de igienă a cavității orale pentru copiii de clasele a2-a.

Dr. Marcela Andreea Bar interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Marcela Andreea Bar

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

,,Am avut ocazia să beneficiem, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea, de servicii medicale cu adevărat bune. Alături de doamna Dr. Marcela Bar, fetița mea a avut parte de un tratament excelent. Atât eu, cât și Sara am rămas impresionate încă de la început de atenția și implicarea doamnei doctor. Îi mulțumim pentru profesionalism, implicare, rezultate, empatie și mai ales pentru toate recompensele pe care i le-a dat micuței mele. Vă mulțumim mult Dr. Marcela Bar pentru tot și vă promitem că revenim cu drag la controlul de 3 luni!”

mama Sarei Elena Jurca

micutul pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

„Numele meu este Alex Pal și îmi place foarte mult să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea. Doamna Dr. Andreea Bar este foarte bună cu mine, prietenoasă, rapidă și îmi explică pe înțelesul meu ce este de făcut ca dințișorii mei să fie sănătoși și să nu mai am căriuțe. Vin cu drag la clinică pentru că totul este atât de colorat, plin de jocuri distractive și personaje de poveste. Nu-mi mai este teamă și abia aștept să vin ori de câte ori este nevoie. Am să le spun și prietenilor mei să vină la Academia Spațială Dr. Leahu din Oradea. Aici ne putem juca și avea grijă de dințișorii noștri.”

Alex Pal

Alți membri ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777