Echipă

Dr. Mihaela Ligia Pârlog

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Iubesc această meserie de când eram copil. Mi-am dorit să fiu cel mai bun și înțelegător medic, să pot oferi copiilor experiențe frumoase la dentist și zâmbete largi pe față. Lucrez cu copiii de mulți ani și îmi doresc să îi învăț în continuare care sunt obiceiurile sănătoase pentru dințișorii lor. Atitudinea pozitivă pe care o am față de copii le oferă acestora încredere, iar frica de dentist dispare. Practic zi de zi această meserie cu pasiune, implicare, perseverență și devotament.”

Dr. Mihaela Ligia Pârlog CV

Dr. Mihaela Ligia Pârlog interviuri

Cele mai frecvente probleme dentare la copii

Cât de importanți sunt dinții de lapte

Alimente recomandate pentru dinții sănătoși ai copilului

Părerile pacienților despre Dr. Mihaela Ligia Pârlog

„Am ales să vin împreună cu copiii mei la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești în urma unei recomandări. Atât Raluca, cât și Vlad vin cu foarte mare plăcere și o îndrăgesc foarte mult pe doamna Dr. Mihaela Pârlog. Aici ne-am simțit extraordinar încă din prima clipă și suntem foarte mulțumiți de echipa de medici, dar și de dotările din clinică. Recomand cu drag această clinică!”

mama fraților Gheorghe

,,Băiețelul meu vine cu plăcere la medicul stomatolog, iar acest lucru se datorează mediului plăcut pe care l-am găsit la Academia Spațială Dr. Leahu. Deși este timid de fel, Eduard a reușit să se înțeleagă de minune cu doamna Dr. Mihaela Pârlog. Pentru mine a contat foarte mult abordarea doamnei doctor și îi mulțumesc pentru faptul că a știut cum să comunice cu băiețelul meu. Am recomandat clinica cunoscuților și o vom recomanda cu drag în continuare!”

mama lui Eduard Candet

,,Doamna doctor Mihaela Pârlog este pentru mine un prieten adevărat. Vin de plăcere la dentist și nu știu de ce copiii spun uneori că le este teamă de dentist. Atunci când ajung mai devreme, mă joc pe tabelele din clinică, și explorez Academia Spațială.”

Milea Victor

„Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă locul unde întreaga noastră familie a găsit ajutorul potrivit. Cu toții suntem pacienți aici, iar copiii sunt fericiți când revin la Academia Spațială Dr. Leahu. Deși la început le-a fost teamă, mai ales fetiței care avea probleme mai mari cu dințișorii, acum cu toții au foarte mare încredere în doamna Dr. Mihaela Pârlog și au uitat de teamă. Recomand cu încredere Clinicile Dr. Leahu tuturor!”

mama fraților Ivana

„La Academia Spațială Dr. Leahu băiețelul meu vine foarte fericit, se înțelege foarte bine cu doamna doctor și este mulțumit de faptul că se poate uita la desene animate atunci când este pe scaunul stomatologic. Tocmai pentru că lui îi place aici atât de mult, am continuat să venim să rezolvăm micile probleme pe care le avea cu dințișorii. Recomand această clinică tuturor părinților!”

tatăl lui Luca Gordilă

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777