Echipă

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU
Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU, Medic pedodont

Dr. Mihaela Șerbănoiu

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Am ales pedodonția pentru că iubesc stomatologia și iubesc copiii. Îmi doresc să îi ajut să își învingă teama de dentist, să înțeleagă ce se întâmplă cu dințisorii lor și de ce medicul stomatolog este cel mai bun prieten al zâmbetului lor. Un copil care vine cu drag la dentist va fi un adult cu un zâmbet încrezător.”

Dr. Mihaela Șerbănoiu CV

2021

– A participat la webinarul în stomatologia pediatrică ,,Molar Incisor Hypomineralization (MIH), susținut de Dr. Valentin Sava.

2020

– A participat la cursul Pedodontics Pro, susținut de Dr. Tetyana Peshko.

2019

– A participat la cursul de pedodonție ,,Standardele actuale de tratament”, susținut de Dr. Curtis Goho & Dr. Johannes Einwag.

2018

– După terminarea facultății, în anul 2018, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Pedodonție. Pregătirea durează 3 ani, timp în care își desfășoară activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu.

2012

– A fost admisă la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Medicină Dentară, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Mihaela Șerbănoiu interviuri

Află care sunt avantajele inhalosedării

Ce alimentație trebuie să aibă copiii pentru dinți sănătoși

Când trebuie făcută prima vizită a copilului la dentist

Ce presupune demineralizarea dintilor la copii și când apar cariile dentare

Când apare primul dinte permanent

Halena la copii. Cum tratăm respirația urât mirositoare la cei mici

De ce nu e bine să-ți scoți un dinte acasă. 3 riscuri la care te supui

Părerile pacienților despre Dr. Mihaela Șerbănoiu

„Vin cu Amalia de 2 ani la Academia Spațială Dr. Leahu și ne simțim foarte bine. De-a lungul timpului, fetița mea a urmat mai multe tratamente stomatologice care au ajutat-o să zâmbească cu încredere. Mă bucur nespus pentru că a reușit să își învingă teama și să construiască o adevărată relație de prietenie cu doamna Dr. Mihaela Șerbănoiu. Vom recomanda clinica și altor mămici.”

Mama Amaliei Carson

,,Venim la Academia Spațială din anul 2020 și ne simțim foarte bine. Atât Carla, cât și Miriam sunt pacientele doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu și vin cu plăcere la programări. De asemenea, și noi, părinții, suntem încântați de faptul că fetele au învățat importanța igienei orale și sunt atente la periajul dentar, iar faptul că se simt în siguranță aici și nu le este frică de stomatolog contează extrem de mult. Recomandăm tuturor părinților această clinică pentru profesionalism și seriozitate!”

tatăl lui Carla și Miriam Mureșeanu

Pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Ne simțim foarte bine la Academia Spațială Dr. Leahu, de aceea revenim de fiecare dată cu multă încredere și cu zâmbetul pe buze. Sunt fericită pentru că băiețelul meu acceptă să vină la medicul stomatolog și îi mulțumesc doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu pentru tot ajutorul și suportul pe care ni le oferă.”

mama lui Luca Iliescu

„Copiilor mei le place să vină la Academia Spațială Dr. Leahu, nu le este deloc frică tocmai pentru că se înțeleg de minune cu doamna Dr. Mihaela Șerbănoiu. Aici au învățat cum să aibă grijă de dinții lor și cum să respecte regulile igienei orale pentru a avea a dantură sănătoasă și frumoasă. Recomandăm cu drag clinica tuturor părinților.”

mama lui Iana și Filip Anghel

„Venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu din anul 2020 și suntem foarte mulțumite. Iana se înțelege foarte bine cu doamna Dr. Mihaela Șerbănoiu, nu îi este deloc teamă și vine de fiecare dată cu plăcere la Academia Spațială Dr. Leahu. Recomandăm cu încredere această clinică tuturor părinților ce vor ca micuții lor să beneficieze de tratamente sigure și fără durere.”

mama lui Iana Anghel

,,Fetița mea se simte extraordinar ori de câte ori vine la Academia Spațială Dr. Leahu. De fiecare dată a fost tratată excelent, cu o deosebită atenție și cu mult profesionalism. Doamna Dr. Mihaela Șerbănoiu a știut cum să comunice cu ea și a avut grijă să îi explice cât de importanți sunt dințișorii. Totul este demn de admirat aici, de aceea vom recomanda tuturor părinților când va fi nevoie!”

mama Anastasiei Pălăngeanu

,,De aproape 2 ani vin cu fetița mea la Academia Spațială Dr. Leahu. Mă bucur că am ales o clinică cu un personal foarte priceput în lucrul cu cei mici. De-a lungul timpului, totul a decurs excelent, iar Ilincăi nu i-a fost deloc teamă. Peste tot în clinică există joculețe și jucării, iar ea se simte mereu în largul ei. Vom recomanda cu drag oricui ne întreabă de o clinică potrivită copiilor!”

tatăl Ilincăi Stănilă

„Pentru că eu sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu de câțiva ani și pentru că sunt foarte mulțumită atât de serviciile stomatologice, cât și de felul în care mă înțeleg cu echipa de medici, am decis să le aduc și pe fiicele mele. Și ele vin cu plăcere la stomatolog, așa cum vin și eu. Ne înțelegem extraordinar de bine cu doamna Dr. Mihaela Șerbănoiu și îi mulțumim pentru tot ajutorul acordat. Recomandăm cu drag Academia Spațială Dr. Leahu!”

mama pacientei Ioana Urcan

„De doi ani vin cu fiicele mele la Clinicile Dentare Dr. Leahu, ne bucurăm că am găsit un loc unde să ne simțim în siguranță și unde să fim foarte bine tratate. Ambele mele fete vin periodic pentru igienizări profesionale, deoarece în acest fel se pot asigura că au dantura sănătoasă, lipsită de afecțiuni ce le-ar putea provoca disconfort. Îi mulțumim doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu, este un medic profesionist și un om minunat! Am recomandat Academia Spațială Dr. Leahu și continuăm să o facem ori de câte ori avem ocazia.”

mama pacientei Maria Urcan

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

4 thoughts on “Dr. Mihaela Șerbănoiu

 1. Marin Ionica

  Bună seara!Am fost la dumneavoastră cu băiețelul meu,Patachia Filip-Ioan, în data de 02.12.2022.Am uitat să vă întreb din ce cauză sau macinat dintisorii așa? Eu l-am alaptat până la vârsta de 3 ani. Să fie si aceasta o cauză? Și dacă mai putem veni la dumneavoastră tot în baza biletului de trimitere sau trebuie să plătim?Din câte am înțeles de la dumneavoastră, ședința de împrietenire costă 250 lel.
  Vă mulțumim frumos!

  Răspunde

  • Dr. Mihaela Șerbănoiu

   Bună ziua! Dinții se demineralizează din cauza mai multor factori, cum ar fi: alăptatul prelungit și îndeosebi pe timpul nopții, alimentație bogată în carbohidrați (dulciuri, făinoase, sucuri acidulate sau îndulcite, etc), igiena orală precară și moștenirea genetică. Puteți veni cu biletul de trimitere de la medicul de familie trei luni consecutiv, 1 ședință pe lună, iar pachetul de împrietenire nu este decontat de casă. O zi frumoasă!

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Pentru copii putem oferim tratamente stomatologice decontate prin CAS/CNAS, în București, la Academia Spațială Dr. Leahu. Pentru mai multe informații și programări, ne puteți contacta la 021 9134.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777