Echipă

Dr. Mișu Dîgă

Dr. Mișu Dîgă

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Profesia de medic îmbină unele din cele mai nobile calități: compasiunea, empatia și profesionalismul. De aceea, prin practica de zi cu zi, încerc să le ofer pacienților sănătate reală și siguranță, iar prin rezultatele tratamentelor oferite o calitate mai bună a vieții.”

Dr. Mișu Dîgă CV

Dr. Mișu Dîgă interviuri

Procedura de descoperire a implantului dentar

Părerile pacienților despre Dr. Mișu Dîgă

Dr. Dr. Misu Diga alaturi de una dintre pacientele sale in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

,,Mi-am dorit foarte mult să îmi rezolv problemele dentare și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am beneficiat de sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumită de felul cum a decurs intervenția. Fără durere, cu multă atenție și cu suportul unei echipe de medici minunați și empatici, totul a fost exact așa cum mi-am dorit. Am recomandat deja clinica și o voi face ori de câte ori am ocazia.”

Florentina Florescu

Pacient al Centrului de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

,,Locuiesc în Galați și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București pentru a beneficia de ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Faptul că aici poți alege varianta de sedare conștientă în timpul intervenției, asistată de un medic specialist ATI, m-a bucurat enorm. La fel de mult m-a bucurat și faptul că în clinică se fac radiografii dentare. Totul a decurs perfect în timpul intervenției, iar sfaturile domnului doctor despre cum să mănânci în perioada de vindecare au contat foarte mult. Recomand cu drag tuturor persoanelor care vor să beneficieze de servicii de calitate și care își doresc o dantură perfectă din toate punctele de vedere.”

Liliana Enache

Dr. Misu Diga alaturi de pacienta sa în Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„M-am simțit foarte bine la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am urmat un tratament cu implanturi dentare la Domnul Dr. Ionuț Leahu. Ulterior, am făcut și câteva extracții la Domnul Dr. Mișu Dîgă, unde timpul realizării a fost foarte scurt, spre deosebire de așteptările mele. Nu am simțit nicio durere, nici în timpul tratamentelor, nici în perioada recuperării. De aceea, recomand cu mare drag această clinică și mai ales echipa de medici!”

Catrina Silvia

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

2 thoughts on “Dr. Mișu Dîgă

 1. Ioan Raul Micu

  Buna seara,

  Ma numesc Raul Micu, iar in urma cu o saptamana am avut o extractie a unui molar de minte la clinica Dr. Leahu, Galati. Operatia a fost facuta de Dl. Dr. Mișu Dîgă.
  Ati putea va rog sa imi confirmati daca domnul doctor a folosit ata resorbabila sau nu. Din ce am inteles de la dansul, ar fi folosit ata neresorbabila. Poate am inteles gresit.
  Am fost informat ca dupa 7-10 zile este necesara indepartarea atelor. Deoarece m-am intors acasa, in strainatate, am fost nevoit sa vizitez un cabinet stomatologic aici. Insa, in timpul controlului mi s-a spus ca nu este vizibila nici o ata. Sunt putin contrariat si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie.

  Ati putea va rog sa imi confirmati? Va multumesc mult!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Am confirmat cu medicul și asistentul medical care a fost prezent la extracție, iar aceștia ne-au transmis că s-a folosit de ață neresorbabilă. Colegii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi lămuririle de care aveți nevoie. O zi bună!

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777