Echipă

Medic stomatolog in clinica dentara
Dr. Paul Alexandru, Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Dr. Paul Alexandru

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Cred cu toată ființa mea în a face bine. Stomatologia este o meserie unde, dacă respecți procedurile și respecți pacientul, poți avea parte de rezultate excelente. Ca medic stomatolog, sunt în permanență în căutarea zâmbetului perfect.”

Dr. Paul Alexandru CV

Dr. Paul Alexandru interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Paul Alexandru

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,La clinica Dr. Leahu din Turda întreaga echipă este profesionistă. Am avut câteva tratamente de canal de realizat, deoarece mă confruntam cu sensibilitate la lichide reci sau fierbinți și disconfort în timp ce mestecam. Datorită domnului Dr. Alexandru Paul am scăpat de aceste neplăceri, iar acum mă simt foarte bine și mă bucur că am din nou dantura sănătoasă. Le voi recomanda și apropiaților mei această clinică de îndată ce întâmpină vreo problemă stomatologică.”

Atilla Sinai

Medic stomatolog in stanga, pacinet in dreapta in cabinetul de medicina dentara

„Am ajuns la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda în urma recenziilor de pe Facebook. Băiatul meu se confrunta de ceva timp cu dureri dentare, așa că am decis să venim la clinică pentru a rezolva problemele. Am rămas plăcut surprinși de personalul medical foarte profesionist și serviciile stomatologice de calitate. În urma tratamentului, băiatul se simte mult mai bine și totul a decurs așa cum ne-am așteptat. Mulțumesc domnului Dr. Paul Alexandru că ne-a ajutat să ne recăpătăm sănătatea dentară și vom recomanda clinica tuturor prietenilor.”

mama lui Cristian Mocan

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Locuiesc în apropiere de Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda și am decis să vin să îmi rezolv problemele dentare cu care mă confruntam. Prima vizită a decurs foarte bine, mi s-a explicat planul de tratament și l-am acceptat pe loc. Până acum am avut de realizat câteva extracții dentare și plombițe și m-am simțit extraordinar, iar durerile au dispărut. Voi recomanda clinica aceasta datorită profesionalismului!”

Irenke Csorba

Medic stomatolog in stanga, medic stomatolog in dreapta, pacient in mijloc in clinica dentara

,,Colegii de serviciu mi-au recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda pentru a-mi rezolva problemele cu dantura. Sunt foarte mulțumit de modul în care problemele mele au fost rezolvate, acum mă simt foarte bine, nu mai trebuie să iau pastile pentru a calma durerea și pot să zâmbesc larg mereu. Recomand cu drag această clinică, personalul este foarte bine pregătit, amabil și lucrează foarte bine în ehipă”

Pătrașcu Claudiu

Medic stomatolog in dreapta, personal in stanga, pacient in mijloc in clinica dentara

„Am ales să vin la clinica Dr. Leahu din Turda în urma mai multor recomandări. Deși aveam probleme majore în ceea ce privește sănătatea danturii, acum toate s-au rezolvat și sunt extrem de mulțumită. După intervenția cu implanturi dentare mă simt foarte bine, efectiv viața mea s-a schimbat complet. Recomand cu mare drag această clinică, mai ales pentru profesionalismul de care dă dovadă echipa medicală.”

Lenuța Stoian

Medic stomatolog in pacient in mijloc, asistenti medicali in stanga si in dreapta lor

„La început am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că aveam nevoie de o clinică în apropriere de casă, apoi am continuat să vin aici cu drag pentru că am fost foarte mulțumită. Tratamentul meu a inclus câteva obturații și un aparat dentar, modul în care problemele mele au fost rezolvate a fost cel mai potrivit pentru mine. Acum, după tratament, mă simt mult mai bine și am mai multă grijă de dantura mea. Recomand clinica din Turda mai ales pentru personalul bine pregătit și amabil!”

Daniela Bob

Medic stomatolog in dreapta, medic stomatolog in stanga in clinica dentara

„Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda de pe internet și am ales să vin aici să îmi rezolv problemele cu dantura datorită profesionalismului echipei medicale. Înainte să încep planul de tratament mă confruntam cu dureri dentare și disconfort, însă acum durerea a dispărut și eu mă simt foarte bine. Recomand această clinică pentru profesionalism și pentru grija acordată pacienților.”

Maria Iacșa

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777