Echipă

Dr. Raluca Mircea

Dr. Raluca Mircea

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 5

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

Medicul – prietenul necunoscut care este dispus să te ajute oferindu-ți priceperea sa acumulată în zeci de ani de studii și multe ore de practică. Raportul dintre timorarea pacientului când este invitat să ia loc pe scaunul de tratament și relaxarea lui la sfârșitul intervenției îmi e cel mai bun imbold pentru a învăța continuu și de a folosi cele mai performante tehnici din domeniu.

Performanța noastră e oglinda zâmbetului vostru.”

Dr. Raluca Mircea CV

2022

-A participat la cursul de „Tehnici avansate de grefare a țesuturilor dure și moi” organizat la Centrul de Educație în Medicina Dentara Prof. Dr. Barbu București, susținut de Prof. Dr. Horia Barbu, obținând „Advanced Hard & Soft Tissue Grafting” certificate.

 

2020

-A fost selectată și a parcurs cu succes o riguroasă pregătire în cadrul Clinicilor Dentare „Dr. Leahu”, sub atenta îndrumare a colectivului de medici specialiști condus de acesta, rămânând în final singurul rezident din promoția sa care și-a definitivat studiile de specialitate în acest mod. La finalul celor 3 ani a susținut examenul de specializare în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București, obținând astfel titlul de medic specialist în chirurgie dento-alveolară.

 

2019

– După terminarea facultății în anul 2019, a susținut examenul de rezidențiat în urma căruia a ales specializarea Chirurgie dento-alveolară. Primul an de stagiu îl efectuează în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București.

 

2013

– A fost admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București, Facultatea de Medicină Dentară, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

 

Dr. Raluca Mircea interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Raluca Mircea

,,Locuiesc în Irlanda și de curând am ales să beneficiez de sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Consider că această clinică este de un nivel mondial, ceea ce am văzut aici de la dotarea clinicii, curățenia și până la promptitudinea întregului personal denotă cât de siguri sunt oamenii prin serviciile oferite. Un alt lucru care m-a impresionat este că domnul Dr. Ionuț Leahu formează medici tineri și îi ajută să evolueze și să exceleze în a le oferi pacienților cu totul o sănătate dentară perfectă. Recomand cu încredere aceste clinici!”
Emil Ene

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu am fost tratată cu grijă, atenție și foarte multă răbdare, de aceea vă mulțumesc pentru tot! Am avut de tratat câteva carii dentare, iar acum sunt în timpul unui tratament cu aparat dentar. Sunt absolut încântată de clinică și de medicii stomatologi cu care am interacționat. Mă bucur că am ales să vin aici și recomand tuturor să vină cu încredere.”
Andra Radu

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777