Echipă

Dr. Răzvan Valet

Dr. Răzvan Valet

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Stomatologia este locul în care medicina, abilitatea și profesionalismul medicului împreună cu o tehnologie avansată, aduc zâmbetul pe chipul a cât mai multor persoane. Oportunitatea de a practica în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, îmi oferă posibilitatea de a oferi pacientilor servicii de înaltă calitate, utilizând zi de zi tehnologii de ultimă generație în particularizarea fiecărui tratament protetic.”.

Dr. Răzvan Valet CV

2020-2021

– A participat la cursul online din cadrul congresului de medicină dentară: ,,Medicina dentară- specialitate complexă cu conexiuni interdisciplinare – de la tratamente dentare simple, clasice sau modern, la retratamentele afecțiunilor altor sisteme ale corpului”.

– A participat la cursul online: Diagnostice, tratamente simple și complexe – plan care debutează cu analiza tipului psihologic al pacientului și continuă cu parcurgerea atentă a diferitelor etape ale bolilor cavității bucale – totul în lumina interfențelor cadrului legislativ al practicii stomatologice.”

– A participat la cursul organizat de Dr. Bogdan Oprea – ISCD CERTIFIED CEREC TRAINER ,,Tehnici de reparații pentru restaurări CAD-CAM”, DENTAL LEARNING.

2019

– A participat la al III-lea Congres cu participare internațională a Facultății de Medicină Dentară, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București.

– A participat la cursul ,,Noi viziuni și deziderate ale profesiei de medic dentist- de la tratamente complexe de înalte standarde la aspecte legislative și manageriale în pas cu cerințele momentului”.

2018

– A urmat cursul ,,Interferențe multidisciplinare în medicina dentară: tratamente țintite în endodonție, paro-protetică și implantologie cu aplicații imediate și studii asupra farmaco- toxicității preparatelor utilizate în practica stomatologică”.

– A participat la cursul ,,Metode, tehnici și viziuni interdisciplinare în medicina dentară. Profesionalism, competență și artă în practica curentă din cabinetul de medicină dentară Cocktail de implant- estetică și oportunități digitale în stomatologie.”

– A urmat cursul introductiv teoretic și practic de inhalosedare cu protoxid de azot, TEHNICAL DENT.

2017

– A participat la cursul Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Considerații asupra alegerii și aplicării tratamentelor în rezolvarea cazurilor complexe și utilizarea de tehnici și tehnologii evolutive în prevenția și reabilitarea orală”.

– A urmat cursul Metode, tehnici și viziuni interdisciplinare în medicina dentară. Elemente de diagnostic și tratament în anomaliile dento-maxilare; aspecte privind stabilirea ocluziei n proteza acrilică și protezarea pe implanturi.

2016

– Timp de 10 ani, din 2006 și până în 2016 a participat anual la Congresul Internațional – UNAS, Conferințe Naționale de Parodontologie .

– Din 2012 și până în 2016 a participat la Congresul Național al Societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială.

– Din 2014 și până în 2016 a participat la Conferința Națională a Asociației de Stomatologie Pediatrică din România.

– A participat la cursul ,,Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Noi tendințe și direcții în endodonție, pentru atingerea dezideratelor de funcționalitate și estetică în practica stomatologică. Tehnnologii informatice în domeniu: avantaje – costuri”.

2015

– A participat la cursul ,,Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Atingerea obiectivelor de sănătate și estetică a tratamentului stomatologic, printr-o evaluare corectă și utilizarea unor tehnici fiabile de succes”.

2010-2011

– A participat la cursul susținut de Colegiul Medicilor Dentiști din Vrancea ,,Metode curente de asigurare a calității tratamentului.

– A urmat cursul ,,Oral Implantology on ARDS Implants System”.

– A obținut atestat de STUDII COMPLEMENTARE ÎN IMPLANTOLOGIE, de la Ministerul Sănătății, Direcția Generală Resurse Umane și Certificare.

1997

– A fost admis la Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea Titu Maiorescu București, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Răzvan Valet interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Răzvan Valet

,,Îmi doream de mult timp implanturi și am ajuns la Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma recenziilor foarte bune pe care le-am citit pe internet. Am întâlnit aici o echipa de medici stomatologi de excepție, care au răspuns nevoilor mele foarte rapid și nu am simțit nicio durere pe toată perioada tratamentului. Domnul Dr. Marius Dobrincu este un om extraordinar și un adevărat profesionist, care mi-a oferit în detaliu toate explicațiile ce țin de dantura mea. Am recomandat și voi recomanda cu toată inima clinicile Dr. Leahu, oricând apropiaților mei.”

Adriana Vișan

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777