Echipă

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. Ruxandra Diculescu

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

”Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu. Am intrat optimistă și plină de energie în „lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu.”

Dr. Ruxandra Diculescu CV

Dr. Ruxandra Diculescu interviuri

Interviu cu Dr. Ruxandra Diculescu, medic stomatolog

Cimentarea provizorie și definitivă a lucrărilor dentare

Părerile pacienților despre Dr. Ruxandra Diculescu

„Atunci când medicul dentist îți este și prieten, frica de stomatolog dispare de la sine. Am foarte mare încredere în doamna doctor Ruxandra Diculescu. Știu că orice problemă aș avea cu dantura, dânsa va găsi un tratament adecvat, care să se plieze pe nevoile mele.”

Andreea Popescu

„Priceperea medicilor, aparatura performantă, tratamentele de ultimă generație, toate acestea au făcut posibilă refacerea întregii danturi în 24 de ore. Am o bijuterie de zâmbet. Viața mea socială s-a îmbunătățit semnificativ. Mi-am recâștigat încrederea în sine, zâmbesc mai des și mă bucur de viață. Mulțumesc medicilor care m-au ajutat să îmi recâștig zâmbetul!”

Lidia Vereanu

„Recomand cu încredere și căldură serviciile Clinicilor Dr. Leahu! Eu vin din Suceava pentru a-mi face dantura. Mi-am pus implanturi și în Suceava însă tratamentul a fost un eșec. Aveam sinusurile căzute iar medicii de acolo nu au intervenit pentru a le ridica. Nici nu pot compara cele două experiențe. Sunt plăcut surprinsă de aparatura de care dispun aceste clinici, de personalul extrem de amabil și profesionist și atmosfera generală din clinică, de la intrare ești întâmpinat cu zâmbetul pe buze.”

Oltia Holeiciuc

„Mă confrunt de peste 30 de ani cu probleme dentare și am mers la muți medici până să ajung la Clinicile Dr. Leahu. Urmează o intervenție de SKY fast&fixed și am încredere că totul va decurge conform planului. Nu am emoții, vreau să scap definitiv de problemele cu dinții.”

Ioana Comnea

„Am aflat de Clinicile Dr. Leahu de la televizor și de pe internet. Am venit special din Italia și am avut o experiență foarte plăcută cu echipa dumneavoastră. După ce am mers la mai multe clinici din Italia, am optat pentru Clinicile Dr. Leahu pentru că mi-au inspirat încredere.”

Stela Caleniuc

„Am aflat de Clinicile Dr. Leahu de pe Internet. Eu am venit special din Statele Unite ale Americii, din Maryland, să mă tratez la echipa domnului doctor Leahu. Am optat pentru SKY fast&fixed și sunt extrem de mulțumit de rezultat, dinții sunt ficși. Deși în State există tehnologie medicală de ultimă generație, sunt de părere că medicii nu sunt la fel de bine pregătiți ca la noi în țară.”

Petre Alexandru Ionescu

„Am venit la Clinicile Dr. Leahu pentru că îmi doream să obțin o dantură nouă. Mi-a fost reconstruită toată partea de sus iar acum urmează și partea de jos. Știu exact cum va decurge operația așa că nu am nicio emoție. La sfârșitul intervenției voi putea zâmbi din nou cu încredere!”

Georgeta Tania Pop

„Locuiesc de 4 ani în Austria. Cu toate acestea am ales să vin în România la dentist. M-am bucurat să văd că în Clinicile dentare Dr. Leahu există un comportament european, personalul este foarte amabil, calitatea actului medical este una bună, medicii sunt bine pregătiți. Am ajuns în situația de a avea nevoie de implanturi dentare pentru că am pus sănătatea pe locul doi. După ce termin tratamentul îmi doresc să vin în clinică doar pentru probleme minore și pentru controale. Consider că am făcut o alegere bună venind la Dr. Ionuț Leahu!”

Gheorghe Mitranp

„Chiar dacă sunt din Galați, vin la Clinicile dentare Dr. Leahu pentru că la mine în oraș nu există posibilitatea de a-ți reface dantura în numai 24 de ore cu ajutorul implanturilor Sky fast&fixed. Mi-am pus implanturi dentare în partea de jos și astăzi am venit pentru implanturi pe maxilar. L-am văzut pe Dr. Leahu prima oară la televizor și apoi am căutat toate recenziile și materialele despre el. Atmosfera din clinică este una caldă, umană, acesta ar fi cuvântul care definește cel mai bine ceea ce simt când vin aici. Doamnele doctor sunt ca fiicele mele. Îmi place că am primit explicații clare, după o singură discuție cu Dr. Leahu m-am lăsat de fumat. Am realizat că nu contează doar costurile, ci și calitatea tratamentului. V-am recomandat și altora!”

Cristea Ciorata

„Nu prea mai am încredere în medicii români, motiv pentru care dacă aleg să merg în țară să îmi rezolv problemele de sănătate mă documetenz foarte bine înainte. În domnul doctor Leahu am însă foarte mare încredere. M-am documentat foarte bine înainte să aleg această clinică. Știam deja ce presupune operația de fast&fixed, dar mi s-a explicat și aici, când am venit la control. Deși îmi e puțin teamă, am încredere că totul va fi bine, atâta timp cât sunt în mâinile celor mai buni doctori.”

Dana Ivașcu

„Am venit la această clinică pentru implanturi SKY fast&fixed. Mi s-a explicat de la prima consultație în ce constă intervenția pas cu pas, pe înțelesul meu. Comunicarea cu pacientul este transparentă. Medicii de aici chiar pun sănătatea și binele pacientului pe primul loc.” Alina Marina

Alina Marina

,,Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Ploiești. Am ales să am parte de refacerea danturii cu sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” și abia aștept să treacă perioada de vindecare pentru a beneficia de o dantură impecabilă. Echipa a dat dovadă de mult profesionalism și amabilitate de-a lungul realizării intervenției, iar igiena și curățenia din clinică este de lăudat. Pot să spun că am fost surprinsă într-un mod foarte plăcut. Recomand cu încredere clinica Dr. Leahu Ploiești!”

Rozina Nicolae

„Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești de aproximativ un an. Am avut nevoie de câteva implanturi dentare și tratamente de canal, iar aici am avut parte de cele mai bune tratamente. Am fost plăcut surprinsă de faptul că intervențiile nu mi-au provocat dureri mari și de personalul clinicii, care este unul deosebit. Acum după rezolvarea problemelor stomatologice zâmbesc din nou și am mai multă încredere în mine. Am recomandat deja clinica familiei și cunoscuților mei și continui să o fac de fiecare dată când am ocazia.”

Lucica Danilă

,,Am auzit de clinica Dr. Leahu Ploiești de la televizor. Ceea ce m-a determinat să-mi tratez dantura aici a fost seriozitatea și profesionalismul medicilor. Am optat pentru sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” pentru ambele arcade și sunt foarte mulțumit. Mă simt bine, mănânc cum trebuie și am o dantură perfectă. I-am recomandat și soției mele clinica și urmează deja câteva tratamente stomatologice și voi recomanda și prietenilor mei.”

Ionel Răducanu

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu din Ploiești de la televizor, iar apoi am căutat mai multe informații pe Internet. De asemenea, auzisem de la cunoștințele noastre că această clinică dispune de aparatură medicală modernă, așadar m-am hotărât împreună cu soțul meu să venim aici. Prima consultație a decurs foarte bine, mi s-a explicat în detaliu problemele cu care mă confruntam și am ales împreună cu echipa medicală un tratament stomatologic complex. Medicii stomatologi sunt profesioniști și m-au făcut să mă simt excepțional de-a lungul programărilor. Voi recomanda cu multă încredere tuturor apropiaților clinica.”

Camelia Răducanu

„Am ajuns să-mi rezolv probleme stomatologice la Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești, în urma comentariilor pozitive citite pe internet din parte altor pacienți. Am venit la această clinică cu mai mulți dinți sparți și lucrări mai vechi neconforme. Am fost foarte mulțumit de modul în care mi-au fost rezolvate probleme cu dinții și în prezent mă simt foarte bine în urma reconstrucției dentare. Vă recomand această clinică, deoarece sunt foarte mulțumit de profesionalismul și comportamentul personalului clinicii.”

Mihai Popescu

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la TV. Ceea ce m-a determinat să aleg această clinică sunt profesionalismul și competența echipei medicale. Până în acest moment sunt foarte mulțumită de modul în care a decurs tratamentele și mă simt foarte bine. Sunt sigură că viața mea se va schimba. În această clinică am urmat o igienizare profesională și lucrări de canal. Vă recomand cu drag să veniți aici, deoarece întreg personalul știe cum să lucreze cu pacienții și să le ofere sprijin.”

Elena Iancu

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777