Echipă

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. Ștefan Lungu Stan

Medic stomatolog, specialist protetică dentară

Rating obtinut: 4.7 / 5. 7

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Medicul dentist trebuie întotdeauna să ofere pacientului cea mai bună experiență medicală și să rezolve eficient problemele. Un pacient fericit este acela care trebuie să vină de cât mai puține ori la cabinetul stomatologic. Dacă medicul este responsabil iar pacientul respectă regulile de igienă dentară, va veni doar la controalele periodice. Așa cum are grijă de restul corpului, și dinții trebuie tratați corespunzător.
Dantura reprezintă eticheta fiecărui om în parte și igiena sa este direct proporțională cu atenția pe care o oferă îngrijirii acesteia.”

Dr. Ștefan Lungu Stan CV

2021

– A participat la 2 congrese, și anume: Congresul Internațional de Estetică Dentară și ConnectDentistry Summit Moldova România.

2020

– A participat la workshopul ,,940nm&2780nm Day by Day…Laser Dentistry”

– A fost membru din 2015 până în anul 2020 în comitetul de organizare al Congresului ZILELE PARO-PROTETICE ALE AMSPPR, București.

2019

– A participat la cursuri/workshopuri, precum:

 • ,,Structure-curs preparații”;
 • ,,Restaurările directe posterioare – Esența”;
 • ,,Utilizarea arcului facial în protetica dentară.

2018

– A participat la cursuri/workshopuri, și anume: ,,Restaurările directe anterioare: protocol complet” și ,,Înregistrarea zonei neutrale”

2017

– În urma cursului ,,Protecția radiologică în radiologia de diagnostic și în radiologia intervențională” a primit Certificare pentru curs nivel 2 avizat CNCAN, nr. 114/2017.

2016

– După terminarea facultății, în anul 2016, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Protetică Dentară. Pregătirea a durat 3 ani, timp în care și-a desfășurat și activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu. La finalul celor 3 ani a susținut examenul de specializare, obținând astfel titlul de medic specialist protetică dentară.

– De asemenea, din anul 2011 și până în 2016 a participat anual la Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici ,,stuDENT” și ,,DENTis”.

2010

– A fost admis la Facultatea de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie CAROL DAVILA București, cu specializarea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Ștefan Lungu Stan interviuri

Cum se îngrijesc lucrările provizorii

Află care sunt avantajele lucrării protetice fixe

Cum ne ajută fațetele dentare să avem un zâmbet perfect

Află care sunt erorile întâlnite în realizarea lucrării protetice

Ce probleme întâlnesc pacienții cu lucrări protetice

Cum putem obține culoarea naturală a dinților

Coroane și fațete dentare într-o oră cu Cerec CAD/CAM

Formarea rezidenților în Clinicile Dentare Dr. Leahu

Tipuri de lucrări protetice fixe la Clinicile Dentare Dr. Leahu

Mușcătura corectă și problemele articulare

Părerile pacienților despre Dr. Ștefan Lungu Stan

Dr. Ștefan Lungu alaturi de un pacient in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

,,Atât eu, cât și soția mea venim cu mare plăcere la Clinicile Dentare Dr. Leahu. De curând am avut parte de lucrarea finală pe implanturi dentare și mă simt foarte bine. Mă bucur că pot mânca, vorbi și zâmbi așa cum îmi doresc. Am colaborat cu mai mulți medici specialiști, iar lucrarea finală am realizat-o alături de domnul Dr. Ștefan Lungu, un medic cu adevărat profesionist. Sunt foarte mulțumit de rezultatele finale ale tratamentului stomatologic pe care l-am urmat aici și le mulțumesc tuturor pentru tot suportul acordat! Recomand cu încredere!”

Mihai Gheorghe

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

,,Știam că am nevoie un tratament stomatologic de calitate, de aceea am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și viața mi s-a schimbat complet. Acum am o dantură sănătoasă și foarte frumoasă, trebuie să mă obișnuiesc să zâmbesc mai mult și cu mai multă încredere. M-am înteles foarte bine cu echipa de aici, serviciile au fost excelente, iar perioada de vindecare a trecut foarte repede. Îi mulțumesc foarte mult atât doamnei Dr. Corina Cîmpean, cât și domnului Dr. Ștefan Lungu pentru tot ajutorul! Recomand cu drag Clinicile Dentare Dr. Leahu.”

Ion Dincă

,,Am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumit. Totul a decurs exact așa cum îmi doream, de la prima consultație și până la finalizarea planului de tratament. Întreaga echipă de medici au dat dovadă de înțelegere, amabilitate, cunoaștere și mult profesionalism. Mă bucur foarte mult de alegerea făcută și le mulțumesc tuturor pentru tot ajutorul acordat și pentru acest zâmbet superb!”

Ovidiu Molocia

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

7 thoughts on “Dr. Ștefan Lungu Stan

 1. Domnisoru Marcela

  Buna ziua domnule doctor. Am gresit si imi pare rau ca am renuntat la colaborarea cu dumneavoastra. Din pacate mi-am deteriorat si mai rau dantura si indraznesc sa solicit o programare. Din martie dupa ce nu mai aveam coronita provizorie pe molarul 36 mi se pare ca traiesc un cosmar. Inteleg daca nu sunteti de acord cu o programare . Multumesc

  Răspunde

  • Dr. Stefan Lungu Stan

   Bună dimineața! Vă aștept la un consult stomatologic să discutăm despre stabilirea tratamentului potrivit. Pentru mai multe informații și o programare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0219134 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

 2. Domnisoru Marcela 8

  Domnule doctor, indraznesc.sa va rog sa imi refaceti lucrarile
  Sunt intr- o.situatie. urata pentru ca imi pierd dintii din fata
  Va multumesc. Marcela Domnisoru

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Vă așteptăm la o consultație pentru ca domnul doctor să verifice ce se întâmplă cu dantura dumneavoastră și să discute despre ce tratament vă recomandă. Pentru mai multe informații și programări, ne puteți contacta la 021 9777.

   Răspunde

 3. Enache Liliana

  Buna ziua,
  Liliana Enache este numele meu, din Galati.
  Spuneti-mi ce sa fac: lucrarea de jos-stanga s-a rupt un pic la capat. Pot rezolva in Galati problema? Daca da, la ce medic sa ma adresez.
  Eu in martie ar trebui sa vin la dvs la control, dar nu as astepta pana atunci.

  Multumesc anticipat

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Da, nu este indicat să așteptați până la controlul stabilit în luna martie. Medicii specialiști din Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați vor analiza lucrarea protetică, se vor consulta cu domnul Dr. Ștefan Lungu Stan și vă vor propune o soluție potrivită. Pentru a stabili o programare, ne puteți contacta la 021 9777.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777