Echipă

Dr. Tanya Teodorescu

Dr. Tanya Teodorescu

Medic stomatolog

Rating obtinut: 4.2 / 5. 5

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Mi-a plăcut dintotdeauna să ajut oamenii. Cu timpul, dorința de a deveni medic stomatolog s-a conturat în mintea mea și, mai apoi, în alegerea profesională. La fel ca toate celelalte, și igiena orală ocupă un loc important în sănătatea oamenilor, motiv pentru care încerc să sădesc în comportamentul pacienților mei regulile de bază care stau la baza unei danturi sănătoase. Mă bucură zâmbetele frumoase și faptul că sunt una dintre persoanele care le redă.”

Dr. Tanya Teodorescu CV

Dr. Tanya Teodorescu interviuri

Cariile interdentare, un pericol pentru dantură. Solutii și tratament

De ce depinde reușita unei intervenții chirurgicale?

Scoaterea nervului unui dinte la microscop

Tratament pentru afte bucale. Când să mergi la medic

Obturația de canal: când se recomandă, etape

Tratamente pentru durerea de măsea în timpul sarcinii

Părerile pacienților despre Dr. Tanya Teodorescu

,,Sunt foarte mulțumit că am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați. Întreaga echipă este foarte amabilă, pregătită să ofere tot ajutorul de care pacienții au nevoie, iar clinica este dotată cu aparatură modernă. Până acum am realizat prima etapă din planul de tratament recomandat, mi s-au refăcut dinții afectați de cariile dentare și mă simt foarte bine. Urmează să revin în clinică pentru a începe următoarea etapă, ce constă în inserarea implanturilor dentare. Recomand cu drag clinica Dr. Leahu Galați!”

Marian Gheorghe

,,De fiecare dată când vin în clinică mă simt foarte bine, deoarece sunt tratat cu foarte multă atenție de către echipa medicală. Sunt foarte mulțumit de modul în care au fost rezolvate problemele dentare pe care le aveam prima dată când am venit aici. De-a lungul tratamentului, totul s-a întâmplat exact așa cum mi-a fost prezentat la început. Am recomandat Clinicile Dentare Dr. Leahu și mamei mele și abia așteaptă
să înceapă și dumneai tratamentul potrivit. Vă mulțumesc!”

Cristian Nițu

,,Vin cu drag de fiecare dată la Clinicile Dentare Dr. Leahu și sunt foarte mulțumită de felul în care echipa medicală tratează pacienții. Am ales să-mi pun un implant dentar, deoarece îmi pierdusem un dinte, iar acum am venit pentru un control de rutină pentru a verifica dacă totul s-a vindecat corect. Am recomandat și soțului meu această clinică și continui să o recomand ori de câte ori am ocazia.”

Mihaela Radu

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu mă simt foarte bine. Aici am urmat un plan de tratament ce a constat în tratarea cariilor dentare. Sunt foarte mulțumită de felul cum au decurs toate vizitele și vreau să-i mulțumesc doamnei Dr. Tanya Teodorescu pentru tot ajutorul și răbdarea acordate de-a lungul tratamentului meu. Recomand tuturor această clinică!”

Anca Matei

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777