Echipă

Medic stomatolog
Dr. Vlad Marcu, medic stomatolog

Dr. Vlad Marcu

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Pasiunea mea pentru stomatologie a început încă din copilărie, de la prima consultație, care trebuie să fie cât mai plăcută și mai confortabilă pentru pacient indiferent de vârsta pe care o are.”

Dr. Vlad Marcu CV

2020

-Din 2020 până în prezent este medic rezident, specializarea parodontologie

-Experiență profesională: 2 ani

2018

-A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași

Dr. Vlad Marcu interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Vlad Marcu

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,Părerile pozitive și interviurile pe care le-am citit pe site-ul clinicii stomatologice Dr. Leahu, m-au determinat să vin la clinica deschisă din Iași, pentru a-mi rezolva probleme parodontale cu care mă confruntam. Datorită domnului Dr. Vlad Marcu, care mi-a oprit din evoluție parodontoza cu ajutorul terapiei parodontale și a procedurilor moderne, acum dantura mea este din nou sănătoasă. Am recomandat deja această clinică și soțului meu, care se află în timpul tratamentelor stomatologice și o voi recomanda mereu de acum înainte. Vă mulțumesc tuturor!”

Mihaela Tîrnovan

Medic stomatolog in dreapra, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași de la prieteni și am hotărât să vin și eu pentru a-mi rezolva problemele dentare. La prima consultație am făcut o igienizare profesională și mi s-a recomandat un plan de tratament. Domnul Dr. Vlad Marcu mi-a explicat toți pașii pe care urmează să îi facem pentru a-mi recăpăta zâmbetul de altădată. Sunt foarte fericită de alegerea făcută și voi reveni cu mult drag în continuare. Recomand cu încredere această clinică.”

Ardeleanu Mălina

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

„Pot să spun că am fost impresionată de modul profesionist în care pacienții sunt tratați la Centrul de Excelență regional Iași. În cadrul primei consultații am simțit că mă aflu cu adevărat pe mâinile unui specialist. Domnul Dr. Marcu Vlad mi-a explicat totul foarte clar și mi-a prezentat în detaliu planul de tratament pe care îl recomandă. Am încredere și voi reveni cu drag să încep tratamentul.”

Florina Anton

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

„Am venit la clinica Dr. Leahu din Iași pentru un control de rutină și am fost foarte mulțumit, m-am înțeles foarte bine cu întreaga echipă medicală și m-am simțit în siguranță. Dacă voi avea probleme stomatologice de acum voi apela cu încredere la domnul Dr. Marcu Vlad. Recomand cu încredere Centrul de Excelență regional Iași.”

George Pînzariu

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

,,În urmă cu ceva timp am început să caut o clinică stomatologică unde să pot realiza un tratament stomatologic care să mă ajute să îmi rezolv toate problemele dentare. După o vizită de rutină la Clinicile Dr. Leahu sunt convinsă că am găsit exact locul pe care îl căutam. Totul a decurs foarte profesional, tot personalul a dat dovadă de responsabilitate și atenție. Recomand cu încredere Centrul de Excelență regional Iași!”

Carmen Stanciu

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

„Am venit la Clinicile Dr. Leahu din Iași pentru un control de rutină și mi-a plăcut cum am fost tratată. Domnul Dr. Vlad Marcu a fost foarte amabil și a dat dovadă de profesionalism, nu am simțit nimic în timpul tratamentului. În urma consultului, domnul doctor mi-a explicat care sunt problemele pe care le am și a mi-a recomandat și un plan de tratament pe care urmează să îl încep. Am recomandat deja unei persoane această clinică și continui să o fac ori de câte ori am ocazia!”

Bianca Botaș

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777