search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Engleză
  • Română
it fr

Ei sunt specialiștii – Medicii stomatologi din Clinicile dentare Dr. Leahu

Echipa de medici stomatologi din Clinicile dentare Dr. Leahu este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu cele mai bune cunoștințe despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Dr. Ionuț Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic dentist, Implantologie orală

„Un dentist bun îți explică opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajută să alegi soluția optimă. El se străduiește să-ți ofere servicii excepționale, în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de vizite la clinică.
Am făcut stomatologia din pasiune. Am vrut ca pacienții mei să beneficieze de sănătate adevărată și de zâmbete frumoase. Mi-am echipat clinicile cu tehnologie de vârf și am crescut o echipă unită, ca o familie, pentru că mi-am propus să ridic standardele industriei la cel mai înalt nivel.”

Dr. Laura Ferenț

Dr. LAURA NICOLAE FERENȚ

Medic dentist, Medic specialist chirurgie orală

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist.”

Dr. Andreea Popescu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic dentist, specialist endodonție

„Moștenită din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist mă ajută în activitatea zilnică pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru pacient, cu garanție pe termen lung.”

Dr. Anca Gheorghe

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că îmi place să îmbin sănătatea cu estetica. Pacienții vin în general doar pentru un control ortodontic și doar din motive care țin de aspect. În urma unei vizite la medicul dentist, ei află că problemele pe care nu le conștientizează sunt mult mai mari.
Sunt pasionată de zâmbete frumoase și sănătoase iar această pasiune m-a împins să învăț să utilizez cele mai noi tehnici în domeniu. Din dorința de a mă afla printre profesioniști am participat la numeroase congrese internaționale și zeci de cursuri din țară sau din străinătate.”

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„Dorința de a practica această meserie mi-a fost insuflată de către tatăl meu. Am ales stomatologia pentru că îmi doresc să practic o meserie care să mă pasioneze cu adevărat. Îmi place că mă stimulează intelectual și implică aspecte practice, dar mai ales, putem oferi suport și ajutor oamenilor și desigur și înfățișarea pe care și-o doresc.
Pentru că eram nerăbdător să profesez, m-am angajat în al treilea an de facultate. Satisfacția este momentul în care un pacient îți strânge mâna cu recunoștință. În clipa în care îl vezi fericit, știi că este mulțumit de serviciile care i s-au oferit.”

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic specialist chirurgie dentară, maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

„Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF «Carol Davila» – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară – specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic.”

Dr. Asma Năstase Battah

Dr. ASMA BATTAH

Medic dentist, specialist pedodont

„Este minunat să lucrezi cu cei mici, întocmai pentru că și eu sunt mamă la rândul meu și pot empatiza foarte ușor în această situație.
Nu cred că aș fi găsit o specializare care să mi se potrivească mai bine. Sunt veselă, înțelegătoare și copilăroasă și mă înțeleg foarte bine cu copiii, care îmi oferă de fiecare dată energie pozitivă. Am foarte multă răbdare, îmi place să le explic, să îi învăț despre igiena dentară iar aceștia mă văd mai mult ca pe o prietenă, nicidecum ca pe un medic dentist. Ca o glumiță, cei mici sunt de cele mai multe ori mai ascultători decât adulții!”

Dr. MIHAELA LIGIA PÂRLOG

Medic stomatologie generală și pedodonție

„Iubesc această meserie de când eram copil. Mi-am dorit să fiu cel mai bun și înțelegător medic, să pot oferi copiilor experiențe frumoase la dentist și zâmbete largi pe față. Lucrez cu copiii de mulți ani și îmi doresc să îi învăț în continuare care sunt obiceiurile sănătoase pentru dințișorii lor. Atitudinea pozitivă pe care o am față de copii le oferă acestora încredere, iar frica de dentist dispare. Practic zi de zi această meserie cu pasiune, implicare, perseverență și devotament.”

Dr. Corina Ene

Dr. CORINA ENE

Medic dentist, specialist proteze dentare

„Am urmat inițial cursurile Colegiului de Tehnică Dentară unde am descoperit stomatologia, luând contact atât cu partea de laborator, cât și cu cea de cabinet. M-a atras din prima clipă! Mi-am continuat astfel studiile, absolvind Facultatea de Medicină Dentară, cele două specializări îmbinându-se și completându-se perfect. Astăzi, satisfacția și împlinirea pe care mi-o dau pacienții cărora le redau încrederea în sine și le repun zâmbetul pe buze, mă fac să practic cu drag în continuare această meserie. O proteză dentară nu îi va ajuta doar să mănânce și să vorbească din nou, dar implicit vor fi și mai sănătoși.”

Dr. Flavia Fugel

Dr. FLAVIA FUGEL

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).

„Una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea un medic dentist este empatia. Modul în care relaționează cu pacientul iar pregătirea teoretică și practică sunt foarte importante pentru acesta.
Câștigarea încrederii este un atu, întocmai pentru faptul ca pacientul să se poată simți confortabil și în siguranță, alături de noi. Profesia de medic stomatolog mi-a oferit satisfacția de a face bine și de a învăța să evoluez într-un domeniu atât de dinamic și o echipă atât de profesionistă. Atmosfera din Clinicile Dentare Dr. Leahu este una destinată specialiștilor.”

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic specialist protetician, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„Medicul dentist trebuie întotdeauna să ofere pacientului cea mai bună experiență medicală și să rezolve eficient problemele. Un pacient fericit este acela care trebuie să vină de cât mai puține ori la cabinetul stomatologic. Dacă medicul este responsabil iar pacientul respectă regulile de igienă dentară, va veni doar la controalele periodice. Așa cum are grijă de restul corpului, și dinții trebuie tratați corespunzător.
Dantura reprezintă eticheta fiecărui om în parte și igiena sa este direct proporțională cu atenția pe care o oferă îngrijirii acesteia.”

Dr. Ana Flaugiu

Dr. ANA FLAUGIU

Medic endodont

„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. Andra Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

„Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu.
Am intrat optimistă și plină de energie în “lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu.”

Dr. Mădălina Trofin

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Eforturile mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică, cât și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.”

Dr. Eliza Stan

Dr. ELIZA STAN

Medic pedodont

„Nu ai cum să te plictisești într-o astfel de meserie, mai ales când pacienții sunt copii. Avantajul stomatologiei este că aceasta evoluează continuu. Oricine se poate perfecționa și mereu sunt noțiuni noi de învățat, astfel că medicul dentist trebuie să țină pasul.
Cu ajutorul tehnologiei captăm atenția copiilor și le oferim un parcurs al vieții mai ușor – fără durere și frică. Munca mea implică foarte multă responsabilitate. Mă axez întotdeauna pe bunăstarea fizică și emoțională a pacienților mei. Îmi place să cred că și eu pot contribui la un viitor de succes pentru cei mici.”

Dr. IRIS DAN

Dr. IRIS DAN

Medic pedodont

„Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alături de cei mici și de a le explica cât de importantă este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiți, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. Corina Daniela Negrea

Dr. CORINA DANIELA NEGREA

Medic dentist

„Pasiunea, perseverența și determinarea sunt cuvintele cheie care mă caracterizează cel mai bine. Am ales această meserie deoarece îmi oferă nenumărate căi de a mă exprima, de a oferi și de a modela zâmbete. O bună relație între medic și pacient reprezintă esența actului medical.”

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic dentist

„Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: empatia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung.”

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Îmi tratez pacienții așa cum îmi place și mie să fiu tratată atunci când merg la medicul dentist sau la orice medic, în general. Îmi doresc servicii de calitate și îmi place să îmi execut munca cu profesionalism, sinceritate și respect pentru suferința, îngrijorările și așteptările pacienților.”

Dr. Alex Dragu

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. Cristiana Trefaș

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic pedodont

„Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. Cristina Priseceanu

Dr. CRISTINA PRISECEANU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„Tratez fiecare caz cu maximum de atenție. Pentru mine fiecare pacient în parte este cel mai important pacient. În profesia pe care mi-am ales-o nu există rutină iar satisfacția pe care o am atunci când pacientul zâmbește din nou cu încredere, când rezultatul muncii mele depășește așteptările pacientului nu are descriere. Pot să spun oricui m-ar întreba că am cea mai frumoasă meserie din lume.”

Dr. Andra Jipa

Dr. ANDRA CĂTĂLINA JIPA

Medic endodont

„Am decis să urmez calea stomatologiei deoarece cred în puterea zâmbetului. Un zâmbet frumos și sănătos te face să te simți mult mai încrezător în propriile forțe.
Iubesc stomatologia pentru că îmbină atât de armonios principiile esteticii dentare și faciale cu numeroasele mecanisme funcționale. Pe lângă satisfacția oferită de rezultatele actului medical, meseria aceasta îmi dă oportunitatea de a gândi creativ și estetic.
Fiecare pacient mulțumit îmi oferă motivația de a continua și de a mă perfecționa, obiectivul meu fiind acela de a reda cât mai multor pacienți încrederea de a zâmbi sincer.”

Dr. Bogdan Pavel

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic dentist

„Îmi dedic în fiecare zi abilitățile, cunoștințele, timpul și energia pentru a oferi pacienților sănătate reală, un zâmbet nu doar frumos, ci și sănătos și pentru a-i ajuta să vadă vizita la stomatolog cu alți ochi, fără teamă. Cea mai mare împlinire a mea, ca medic este concretizată în zâmbetul pacienților.”

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic dentist

„Înainte să fiu medicul pacienților mei, îmi doresc să fiu prietenul lor. Doar stabilind o relație bazată pe încredere și respect putem alege împreună cel mai bun plan de tratament. Astfel, la finalul ședinței toată lumea este fericită iar pacientul revine cu drag la stomatolog.”

Dr. Ecaterina Nederiță

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic dentist

„Stomatologia îmi oferă oportunitatea să ajut oamenii și să-mi depășesc propriile limite. Această meserie implică un proces continuu de dezvoltare personală și profesională, cu experiențe și provocări la tot pasul. Consider că rolul meu nu este numai acela de a oferi sănătate, de a găsi cel mai bun tratament, ci și acela de a educa pacientul.”

Dr. Laura Apostol

Dr. LAURA APOSTOL

Medic dentist

„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. Carl Moussa

Dr. CARL MOUSSA

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

„Am pășit pe drumul unei profesii nobile, inspirat fiind de tatăl meu. Când vorbim despre sănătatea pacienților suntem obligați să oferim tratamente la cele mai înalte standarde. Ca specialist în chirurgie dento-alveolară mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, interacționez cu pacienți care au nevoi medicale dintre cele mai diverse, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire fiecare caz în parte, punând de fiecare dată binele pacientului şi succesul manoperei pe primul plan.”

Dr. Miruna Draganov

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic dentist, specialist endodonție

„Pasiunea pentru stomatologie o am de mic copil, de când am înțeles puterea pe care o are un zâmbet frumos și sănătos în relația cu cei din jur și în siguranța în propria persoană. De atunci am transformat această pasiune într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei o mai mare încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, o viață socială mai activă, printr-un zâmbet sănătos.”

Dr. Andra Culuri

Dr. ANDRA CULURI

Medic dentist

„Medicina dentară reprezintă pentru mine un mod de viață. Consider că perseverența și talentul decelează calitatea actului medical. Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră, atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea corectă a danturii. Între mine și pacient încerc întotdeauna să creez o relație bazată pe respect și încredere, o relație de prietenie. Vizita la medicul dentist nu trebuie să constituie un factor de stres, ci o plăcere. Vreau să fiu motivul pentru care cineva zâmbește astăzi și este fericit!”

Dr. Monica Sandu

Dr. MONICA SANDU

Medic dentist

„Fiind una dintre cele mai vechi din lume, meseria de medic nu este întotdeauna ușoară. Pentru o persoană ambițioasă, pasionată de ceea ce face, dornică de a învăța și de a se perfecționa continuu, această profesie îi poate aduce însă numeroase satisfacții, ceea ce este valabil și pentru mine. Ce mi se pare fascinant este faptul că sănătatea orală este corelată cu starea întregului organism, putând oferi deseori indicii cu privire la diverse afecțiuni, de aceea, atenția la detalii și dorința de cunoaștere sunt esențiale.”

Dr. Enache Cosmina

Dr. COSMINA ENESCU

Medic dentist, specialist parodontolog

„Am ales meseria de medic dentist pentru că îmi oferă în fiecare zi, noi provocări și satisfacții, reușind să schimb viața unui om prin crearea unui zâmbet sănătos și frumos. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu, am întâlnit o familie de medici talentați, răbdători, profesioniști, empatici, dispuși să ofere sănătate reală și o experiență excepțională pacienților.”

Dr. Alexandra Dică

Dr. ALEXANDRA DICĂ

Medic dentist

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. Răzvan Lupu

Dr. RĂZVAN LUPU

Medic dentist

„Stomatologia este astăzi o industrie, dar nu cred că trebuie să ne dezumanizăm. Comunicarea cu pacientul este deosebit de importantă și fiecare caz rezolvat este un nou semn că optând pentru această meserie am făcut cea mai bună alegere.”

Dr. Diana Andrei

Dr. DIANA ANDREI

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare

„Îmi face mereu plăcere să lucrez cu oamenii și mă atrag în mod special cazurile complexe, atât din punct de vedere chirurgical, cât și protetic. Simt o mulțumire foarte mare atunci când reușesc să le redau pacienților sănătatea, zâmbetul și încrederea de sine.”

Dr. Corina Câmpean

Dr. CORINA CÎMPEAN

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

„Astăzi, tratamentele stomatologice au evoluat extrem de mult. Rolul medicului stomatolog a rămas însă unul bine definit. Ca medic pun comunicarea pe primul loc în relația cu pacienții.”

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic pedodont

„Am ales pedodonția pentru că iubesc stomatologia și iubesc copiii. Îmi doresc să îi ajut să își învingă teama de dentist, să înțeleagă ce se întâmplă cu dințisorii lor și de ce medicul stomatolog este cel mai bun prieten al zâmbetului lor. Un copil care vine cu drag la dentist va fi un adult cu un zâmbet încrezător.”

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic pedodont

„Nu mi-am imaginat studentă fiind că voi lucra cu copiii, m-am îndrăgostit de ei în momentul în care mi s-a oferit această oportunitate. Tehnologia medicală de care dispuneam, priceperea de care dăm dovadă, dar și pasiunea cu care muncim contribuie la câștigarea încrederii micuților pacienți, pentru că până la urmă vrem ca aceștia să vină la noi fără frică, ca în vizită la un prieten.”

Dr. Andreea Diana Vitalia

Dr. ANDREEA DIANA VITALIA

Medic dentist

„Atunci când medicul dă dovadă de implicare, perseverență și beneficiază de toată aparatura necesară se pot obține rezultate cu adevărat spectaculoase. Iar când rezultatele sunt pe măsură, zâmbetul pacientului și satisfacția medicului sunt neprețuite.”

Dr. LAURA CĂLIN

Medic pedodont

„Am fost îndrumată de către mama mea să aleg meseria de medic dentist iar ulterior am descoperit stomatologia pediatrică. Să lucrez cu copiii, să îi văd zâmbind și dornici să vină la dentist, este pentru mine cea mai mare satisfacție. Îmi doresc să îi ajut pe cei mici să conștientizeze importanța sănătății orale de la o vârstă fragedă, pentru că să previi este mult mai simplu decât să tratezi.”

Dr. Eduard Cristian Butuza

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZA

Medic dentist

„Îmi doresc să rezolv problemele dentare cât mai bine și cât mai aproape de perfecțiune iar tehnologia modernă cu care sunt dotate Clinicile Dr. Leahu și echipa de specialiști pe care o am alături mă ajută să îmi îndeplinesc acest vis și să ofer pacienților sănătate reală, tratamente confortabile și o experiență excepțională la stomatolog.”

Dr. Cezare Goia

Dr. CEZARA FÎRTAT

Medic dentist

„Decizia de a alege profesia de medic stomatolog a venit natural, din pasiune. Vreau să învăț și mai mult, să cresc din punct de vedere profesional și să readuc zâmbetul pe chipul cât mai multor pacienți.”

Dr. TEONA GHERASIMAT

Dr. TEONA LUPU

Medic pedodont

„Sănătatea orală a adultului începe cu vizita la pedodont în copilărie. Dacă copilul beneficiază de cele mai bune servicii stomatologice încă de la apariția primilor dinți, cu siguranță zâmbetul acestuia va fi unul frumos și sănătos și atunci când va crește. Este necesar să înțelegem importanța sănătății orale întrucât aceasta influențează sănătatea generală și starea de bine a întregului organism.”

DR. CEZARA ELENA GROSU

Medic dentist

„Stomatologia cere răbdare și oferă satisfacții incomensurabile. Legătura cu pacientul se creează în timp, iar cartea noastră de vizită, a medicilor dentiști, este zâmbetul celor care se așază pe scaunul stomatologic. Uneori cu teamă, alteori cu un strop de curaj, pacienții sunt motivul pentru care ne practicăm cu pasiune meseria în fiecare zi.”

DR. IULIA MIHĂILĂ

Medic dentist

„Practic stomatologia de dragul oamenilor și asta îmi dă puterea și ambiția de a mă perfecționa continuu și de a încerca în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Iubesc ceea ce fac și în felul acesta am certitudinea că am ales meseria care mi se potrivește.”

Dr. Alexandra Rătescu

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic dentist

„Un zâmbet frumos reprezintă cartea de vizită a pacientului și, în același timp, opera de artă a medicului stomatolog. O dată cu alegerea acestei profesii am înțeles nevoia oamenilor de a avea încredere în sine iar sănătatea orală este o verigă deosebit de importantă în dobândirea acesteia. Stomatologia nu este doar despre a oferi cele mai bune soluții pentru rezolvarea afecțiunilor dentare, ci este și despre a reda pacienților încrederea de a zâmbi.”

Dr. Claudia Dădălău

Dr. CLAUDIA DĂDĂLĂU

Medic dentist

„Am ales stomatologia pentru a face un bine oamenilor, oferindu-le un zâmbet frumos, încredere în propria persoană și, cel mai important, sănătate reală. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu am alături de mine o echipă tânără, profesionistă și acces la tehnologie și aparatură medicală performantă.”

DR. VIOLETA BUTUZA

Medic dentist

„Întotdeauna mi-am dorit să am în jurul meu oameni veseli, plini de energie și zâmbitori. Faptul că pot să-i ajut să-și redobândească încrederea în sine și să contribui la aspectul și sănătatea zâmbetului lor, prin munca pe care o depun zi de zi, este pentru mine cea mai mare satisfacție profesională.”

Dr. TANYA TEODORESCU

Medic dentist

„Mi-a plăcut dintotdeauna să ajut oamenii. Cu timpul, dorința de a deveni medic stomatolog s-a conturat în mintea mea și, mai apoi, în alegerea profesională. La fel ca toate celelalte, și igiena orală ocupă un loc important în sănătatea oamenilor, motiv pentru care încerc să sădesc în comportamentul pacienților mei regulile de bază care stau la baza unei danturi sănătoase. Mă bucură zâmbetele frumoase și faptul că sunt una dintre persoanele care le redă.”

Dr. Alin Mihai Tudor

Dr. ALIN MIHAI TUDOR

Medic dentist

„Am fost obișnuit cu vizitele periodice la stomatolog încă din clasele primare. Astfel, am avut ocazia nu numai să învăț cum să am grijă de zâmbetul meu, ci și să descopăr pasiunea pentru medicina dentară. Înțeleg implicațiile psiho-sociale pe care afecțiunile dentare le au în viața oamenilor și, în consecință, tratez cu maximă seriozitate fiecare caz în parte. În Clinicile Dr. Leahu, ne folosim de progresul tehnologiei și științei medicale pentru a aduce, într-un timp cât mai scurt, zâmbetul pe buzele pacienților.”

Dr. ADINA DUMITRU

Medic dentist

„Un zâmbet sănătos spune foarte multe despre o persoană, creând o imagine complexă în ceea ce îl privește. Am ales această meserie din dorința de a ajuta oamenii și de a le reda încrederea în sine odată cu dobândirea unui zâmbet frumos și sănătos. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu am posibilitatea de a face acest lucru ajutându-mă de cea mai nouă tehnologie.”

Dr. Iulia Burca

Medic pedodont

„Am lucrat mult cu copiii de-a lungul timpului în diferite contexte și întotdeauna mi-a făcut o deosebită plăcere și m-am bucurat de sinceritatea lor. Faptul că am ajuns sa fiu „dentist de copii” este o coincidență fericită a sorții, ca rezultat al dorinței mele de a face schimbări în bine, atât în viața mea, cât și a celor din jur, iar atunci când lucrezi cu cei mici ai ocazia să transformi frica de dentist într-o relație frumoasă, bazată pe încredere. Zâmbetul unui copil fericit îmi umple sufletul de bucurie de fiecare dată!”

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. BIANCA GÎRJOABĂ

Medic dentist

Pasiunea pentru medicină de la o vârstă fragedă și firea săritoare m-au determinat să îmi aleg cariera de medic stomatolog încă din școala generală. Fiecare pacient este un caz unic, cu implicații specifice, atât de natură medicală, cât și afectivă. Eu îmi doresc să le ofer pacienților mei, pe lângă soluțiile terapeutice personalizate, empatia necesară ca ei să treacă acea barieră numită „frica de stomatolog”.

Dr. RAZVAN VALET

Medic dentist

„Stomatologia este locul în care medicina, abilitatea și profesionalismul medicului împreună cu o tehnologie avansată, aduc zâmbetul pe chipul a cât mai multor persoane. Oportunitatea de a practica în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, îmi oferă posibilitatea de a oferi pacientilor servicii de înaltă calitate, utilizând zi de zi tehnologii de ultimă generație în particularizarea fiecărui tratament protetic.”.

Dr. ANDA DIACONU

Medic dentist,

„Stomatologia reprezintă o importantă ramură a medicinei, întrucât sănătatea orală deține un impact deosebit asupra sănătății generale, iar informarea pacientului cu privire la metodele de prevenție ocupă un rol major. Consider că prin dăruire, pasiune și printr-o comunicare deschisă cu pacientul pot veni în întâmpinarea dorințelor sale, redându-i încrederea în zâmbetul său. Zâmbește și întreaga lume va zâmbi cu tine!”

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic specialist chirurgie orală și dento-alveolară

„Profesia de medic îmbină unele din cele mai nobile calități: compasiunea, empatia și profesionalismul. De aceea, prin practica de zi cu zi, încerc să le ofer pacienților sănătate reală și siguranță, iar prin rezultatele tratamentelor oferite o calitate mai bună a vieții.”

Dr. MARIUS MIHAI DOBRINCU

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

„Chirurgia oro-maxilo-facială este singura specialitate medicală ce necesită absolvirea atât a facultății de medicină dentară, cât și a celei de medicină generală. Oferă parcursul acesta unui om care păstrează dintotdeauna în el pasiunea de a ajuta oamenii, pune-l într-un mediu plin de oameni care pun binele pacientului mai presus de orice, pune-i la dispoziție toată tehnologia de ultimă generație și vei ști că acel om este azi un profesionist, la care pacientul poate apela cu încredere atunci când are nevoie de sănătate orală reală și o experiență excepțională.”

Dr. FLORIN ALIN TALOI

Medic dentist

„Unul din cele mai importante lucruri în viață este să îți descoperi vocația iar eu am norocul de a practica zi de zi ceea ce mă pasionează, stomatologia. Investesc zilnic în dezvoltarea personală, pentru a le oferi pacienților mei tratamente la cele mai ridicate standarde de calitate și experiențe cât mai plăcute,fără durere. Iar pentru că doar în echipă se pot obține cele mai bune rezultate, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu am găsit profesioniști și mentori alături de care pot oferi cele mai bune tratamente pentru pacienții mei.”

Dr. DENISA PÎNZARIU

Medic dentist

„Sănătatea este comoara cea mai prețioasă, dar și cea mai ușor de pierdut. De aceea, am ales această minunată profesie, pentru a avea grijă de pacienți și pentru a-i încuraja să zâmbească din nou cu încredere”

Dr. ELENA EVELINA COLMAN

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Mi-am ales această meserie din dorința de a reda pacienților zâmbetul pe buze. În calitate de medic stomatolog la clinica Dr. Leahu am ocazia să lucrez cu oameni deosebiți zi de zi, alături de o echipă unită și profesionistă.”

Dr. Kliti Pace

DR. KLITI PACE

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„În medicină trebuie să dai dovadă de empatie și înțelegere față de pacient, pentru o bună desfășurare a actului medical. Dăruirea și profesionalismul echipei de medici, precum și echipamentele moderne de care dispunem în Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă pachetul complet de care avem nevoie pentru a oferi pacientului sănătate reală și o experiență excepțională.”

Dr. Andrada Pace

Dr. ANDRADA PACE

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Medicul dentist trebuie să stăpânească foarte bine arta comunicării cu pacientul. Este necesar ca medicul să înțeleagă ce își dorește pacientul să obțină în urma tratamentului și să îl ajute să obțină rezultatul dorit. Mai mult decât atât, teama de stomatolog se depășește tot printr-o comunicare deschisă cu pacientul. Un pacient informat, care are o relație bună cu medicul, va veni relaxat la stomatolog iar experiența la dentist va fi una mult mai confortabilă.”

Dr. HAMDAN ZIADEH MUHAMMAD

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„De mic copil am știut că vreau a fiu medic. Am devenit pasionat de stomatologie, în special pentru că atât sănătatea orală, cât și estetica dentară au o mare importantă în sănătatea generală, sănătatea psihologică a pacienților și contribuie la respectul de sine. În calitate de medic al Clinicilor Dentare Dr. Leahu, îmi doresc să fiu astăzi mai bun ca ieri și mâine mai bun ca astăzi, pentru a putea reda pacienților un zâmbet sănătos și frumos.”

Dr. Robert Lungu

DR. ROBERT LUNGU

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Am ales meseria de medic stomatolog deoarece îmi oferă multe oportunități, provocări și recompense morale. Este o profesie în continuă schimbare și expansiune, necesită un simt artistic, dar și un echilibru mental, pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale. La Clinicile dentare Dr. Leahu dispunem de cea mai nouă tehnologie, motiv pentru care se pot utiliza o varietate largă de metode de tratament, cu rezultate excelente, într-un timp scurt.”

Dr. Andreea Săndulescu

Dr. ANDREEA SĂNDULESCU

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Sănătatea este cel mai de preț dar, iar zâmbetul este exprimarea ei fidelă. Alegerea profesiei de medic dentist și practicarea ei în cadrul Clinicilor dentare Dr. Leahu îmi dau zilnic satisfacția de a reda zâmbete sănătoase pe chipurile pacienților!”

Dr. ANDREEA MARIA VLADU

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Sunt ceea ce mi-am dorit să devin încă din copilărie. Consider că empatia și profesionalismul cu care își tratează pacientul sunt principalele calități ale unui medic bun. Cea mai mare satisfacție pentru mine este mulțumirea pacientului.”

Dr. Anita Prioteasa

Dr. ANITA PRIOTEASA

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara

„Stomatologia nu o poți face oricum, ci doar din pasiune. Eu o practic în primul rând din pasiune pentru oameni, din dorința de a-i ajuta. Mulțumirea lor este și mulțumirea mea.”

Dr. Monica Andoiu

Dr. MONICA ANDONIU

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara

„Dinții ne ajută să mâncăm, să vorbim și să zâmbim și eu sunt aici să le fac pacienților viața mai ușoară. Dacă reușesc acest lucru, misiunea mea și-a atins scopul.”

Dr. BEATRICE ARCANU

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

„Pentru mine stomatologia este o artă, pe care o practic zi de zi cu pasiune și determinarea de a oferi oamenilor sănătate și zâmbete frumoase. Meseria pe care mi-am ales-o mă reprezintă și îmi aduce satisfacție cu fiecare pacient mulțumit.”

Dr. Cosmin Plesko

Dr. COSMIN PLESKO

Medic dentist, Clinicile dentare Dr. Leahu Timișoara

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. ANA IULIA ȘTEFAN

Medic dentist, Clinicile dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. ELENA BOAGHE

Medic dentist, Clinicile dentare Dr. Leahu Timișoara

„De mică mi-am dorit să fiu medic și să ajut oamenii. Am ales stomatologia deoarece pentru mine este mai mult decât o știință a dințișorilor, este o artă. Ce poate fi mai frumos decât să oferi pacienților un zâmbet impecabil?”

Dr. Crina Pelin

Dr. CRINA PELIN

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru a ajunge la momentul zâmbetului “wow”, adică al îndepărtării aparatului dentar, medicul ortodont, colegii lui, pacientul și părinții își asumă, fiecare în parte, un rol esențial. Ortodonția este un joc de echipă. Mă pasionează și mă inspiră în profesia mea dinamica interacțiunii dintre membrii acestei echipe.”

Dr. Paul Alexandru

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic Dentist, specializarea Endodonție – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Cred cu toată ființa mea în a face bine. Stomatologia este o meserie unde, dacă respecți procedurile și respecți pacientul, poți avea parte de rezultate excelente. Ca medic stomatolog, sunt în permanență în căutarea zâmbetului perfect.”

Dr. Alina Stanomir

Dr. ALINA STANOMIR

Medic Dentist, Stomatologie Generală – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„A fi medic stomatolog înseamnă să știi ce se întâmplă cu pacientul din scaunul tău şi să-l poţi diagnostica dacă are ceva afecţiuni de care nu se ştie suferind. A fi medic stomatolog înseamnă a face bine și a prevenit eventualele afecțiuni.”

Dr. Iulia Ignat

Dr. IULIA CIOBANU

Medic Dentist, Specialist Protetică – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru mine, stomatologia nu este o meserie, ci o oportunitate de a face bine. Mă bucur că în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu dispunem de aparatură specializată, de ultimă generație, și le putem oferi pacienților serviciile de care au nevoie.”

Dr. SILVIU REIT

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Vocația de medic a fost dintotdeauna una dintre cele mai nobile meserii, fiindcă a pus mereu în prim plan pacientul împreună cu nevoile sale. Empatia și dorința de a veni în ajutorul oamenilor m-au ajutat să mă dedic acestei profesii, astfel ca prin intermediul tratamentelor stomatologice de înaltă calitate să le pot oferi pacienților zâmbetul dorit și o stare de sănătate reală alături de o experiență plăcută și lipsită de disconfort la stomatolog.”

Dr. IRINA-JOSEFINA MANAFU

Medic stomatolog estetică dentară, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

„Medicina este ramura pe care mi-am ales-o încă din copilărie, inițial eram fascinată de ce face mama mea, petrecând copilăria pe holurile spitalului, apoi am descoperit chimia și biologia de care am rămas fascinată. Stomatologia este mai mult decât o știință,este arta și talentul practicat din pasiune pentru oameni. Întotdeauna mi-a plăcut să văd oamenii zâmbind, dar mai ales pacienții recunoscători.”

Dr. GEORGE BUT

Medic endodont, Clinica Dr. Leahu Oradea

„Meseria de medic dentist este presărată cu provocări și în același timp motivantă și plină de satisfacții. Tehnicile de tratament evoluează de la an la an și acest lucru te determină să studiezi și să devii mai bun. Iubesc ceea ce fac zi de zi și în felul acesta știu că am ales meseria care mi se potrivește.”

Dr. ADRIAN HERMAN

Medic dentist, estetică dentară, Clinica Dr. Leahu Oradea

„Iubesc provocările, iar în stomatologie fiecare zi aduce ceva nou. Faptul că pot ajuta oamenii să își recapete zâmbetele și funcționalitatea dinților îmi oferă o satisfacție de nedescris. Comunicarea cu pacientul este unul dintre cei mai importanți factori în realizarea unui tratament reușit și în menținerea unei colaborări de durată, de aceea pun mare accent pe acest aspect. Sa fiu medic stomatolog înseamnă să evoluez zilnic și să le ofer pacienților cele mai bune experiențe stomatologice.”

Dr. BIANCA NEGRUȚIU

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Centrul de Excelență regional Oradea

Dr. RUXANDRA VANDICI

Medic Dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

„Stomatologia este, fără doar și poate, o meserie cu „puțin din toate”. Empatia de care trebuie să dăm dovadă, simțul estetic, dar și atenția la cele mai mici detalii, toate acestea formează un tot unitar și ajung să ne definească în practica de zi cu zi. Îmi doresc să fac cât mai mulți oameni să zâmbească cu încredere. Merităm cu toții o lume mai bună, care abundă în zâmbete.”

Dr. GABRIELA LUCA

Medic endodont, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Încă din copilărie am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă anatomia umană și relaționarea cu oamenii. Pentru că mi-am dorit să ajut oamenii, am ales profesia de medic dentist. Consider că în modul acesta pot avea un impact pozitiv asupra oamenilor: avem un zâmbet sănătos, scăpăm de teama de dentist, avem siguranța lucrului bine făcut și legăm o prietenie.”

Dr. ALEXANDRA SABO

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Iubesc mulțumirea și satisfacția pe care mi-o oferă zâmbetul sincer al pacienților mei atunci când își recapătă sănătatea orală și încrederea de a zâmbi. Empatizez cu fiecare dintre ei și fac de fiecare dată tot posibilul pentru a le oferi cel mai bun tratament, fără durere. Îmi plac provocările și faptul că învăț mereu lucruri noi, alături de o echipa extraordinară și foarte bine pregătită. Mă dedic pacienților mei cu tot sufletul, iar recunoștința și zâmbetele de mulțumire nu întârzie să apară.”

Dr. ADINA NONU

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Constanța

„Atât timp cât mai putem zâmbi, cauza nu este încă pierdută. Cu toții știm că principala problemă a pacientului, indiferent de vârstă, este frica de dentist. De aceea, încerc din răsputeri sa redau pacienților starea de confort prin sănătate, astfel putând fi îmbunătățită calitatea vieții și relația cu cei din jur. Perseverența, ambiția și grija cu care tratăm pacienții reprezintă întotdeauna cheia succesului și acesta este obiectivul meu.”

Dr. OCTAVIAN STANCU

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Consider că stomatologia este una dintre cele mai complexe ramuri ale medicinei, ce îmbină diferite elemente, precum arta, estetica și mecanica. Este un domeniu în care întâmpinăm constant provocări și tocmai acest lucru ne determină să progresăm. Întotdeauna am fost perfecționist, ceea ce reprezintă un atu în profesia pe care am ales-o. Am încredere că pacienții vor pleca fericiți din clinică, pentru că o echipa întreagă de profesioniști lucrează pentru a le restaura zâmbetul.”

Dr. ANA MARIA RAHAU

Medic pedodont, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Stomatologia pediatrică și-a făcut loc în sufletul meu în mod întâmplător, însă acum simt că mi se potrivește perfect. Îmi face plăcere să-i aduc pe cei mici într-o zonă de confort atunci când vine vorba despre sănătatea oral și vizitele la stomatolog, iar zâmbetele și sinceritatea lor îmi fac misiunea una încântătoare.”

Dr. IGOR VACARCIUC

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Dr. SORINA PĂDURARU

Medic dentist, Centrul de Excelență regional Iași

„Nimic nu se poate numi „muncă”, cu excepția situației în care ți-ai fi dorit să faci altceva”, spunea James Matthew Barrie și în aceeași ordine de idei aș putea spune că nu eu am ales această profesie, ci mai degrabă̆ am așteptat să mă aleagă̆ ea pe mine.”

Dr. VLAD MARCU

Medic dentist, Centrul de Excelență regional Iași

„Pasiunea mea pentru stomatologie a început încă din copilărie, de la prima consultație, care trebuie să fie cât mai plăcută și mai confortabilă pentru pacient indiferent de vârsta pe care o are.”

Dr. GEORGIANA MOROȘAN

Medic dentist, Centrul de Excelență regional Iași

„Se știe ca zâmbetul duce la bună dispoziție și este unul dintre primele aspecte observate atunci când doi oameni se întâlnesc. Mahatma Gandhi spunea: „Zâmbește, chiar dacă zâmbetul tău este trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist este faptul de a nu mai ști să zâmbești”, iar oamenii nu mai știu să zâmbească atunci când se confruntă cu probleme dentare. De aceea avem nevoie de un zâmbet sănătos și frumos!”

Dr. DENIS HERȘCU

Medic dentist, Centrul de Excelență regional Iași

„Consider că această meserie implică multă dedicare, dorință continuă de perfecționare și răbdare, calități pe care le regăsesc la mine ca om și ca profesionist, si nu mai puțin important, empatie față de pacienți și o bună comunicare cu aceștia. Mereu am mers pe principiul că îmi tratez pacienții așa cum îmi doresc și eu să fiu tratată.”

Dr. ANDREI LUȚĂ

Medic dentist, Centrul de Excelență regional Iași

„Am aflat ce îmi place cu adevărat să fac și îmi direcționez toată energia pentru a face acest lucru. În calitate de medic stomatolog, scopul meu este acela de a eleva viețile celorlalți, aducând pacienților zâmbetul pe buze și încredere în sine.”

Dr. ANDREEA DANIELA ALEXE

Medic protetician, Centrul de Excelență regional Iași

„Zâmbetul este un simbol al fericirii și vitalității, un far al speranței și expresia unei emoții. Stomatologia mi-a dat șansa de a aduce zâmbete sănătoase pe chipurile pacienților mei. Este o profesie care înseamnă multa răbdare, disciplină, pasiune, empatie, multe provocări, dar și satisfacții pe măsură.”

Dr. RĂZVAN CĂILEAN

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, Centrul de Excelență regional Iași

„Ortodonția nu este o ramură ușoară, ca de altfel întreaga stomatologie. Cu atât mai mult, în ortodonție este important să ai viziune în timp și spațiu, pentru ca în final tratamentul să fie satisfăcător, iar zâmbetul funcțional și estetic. Tratez fiecare caz în parte cu interesul ridicat la cote maxime, cu devotament și implicare și întotdeauna sunt empatic cu pacienții mei. Înainte de a fi medic, încerc sa construiesc o relație de prietenie cu fiecare pacient, să rezonăm încă de la prima consultație și să găsesc tratamentul optim.”

Dr. BIANCA IOVOAIA

Medic pedodont, Centrul de Excelență regional Iași

„Am ales această meserie din dorința de a atinge excelența, având șansa de a întâlni adevărați mentori care mi-au ghidat pregătirea. Lucrul cu copiii face ca fiecare zi să fie unică. Sunt fericită să le ofer experiențe plăcute, fără teama de medicul stomatolog, considerându-mă prietenul lor. Empatia, răbdarea și zâmbetul larg sunt însușiri care mă definesc, aspecte indispensabile în această activitate. Una din cele mai mari satisfacții este sinceritatea cu care copilul îți este recunoscător.”

Dr. PETRU VÎRLAN

Medic protetician, Centrul de Excelență regional Iași

„Am urmat inițial cursurile Colegiului de Tehnică Dentară și așa am descoperit una din ramurile stomatologiei. Am decis să-mi completez cunoștințele în domeniul stomatologiei și să mă alătur echipei Clinicilor Dentare Dr. Leahu, din dorința de a interacționa cu pacienții și de a le reda zâmbetul pe buze.”

Dr. ANA MARIA HRISCU

Medic endodont, Centrul de Excelență regional Iași

„Medicina este despre oameni. A fi un medic bun înseamnă să manifești compasiune pentru cei pe care îi tratezi și să faci tot posibilul ca pacienților tăi sa le fie bine. În medicina dentară am găsit tot ce îmi doream: satisfacția lucrului bine făcut, recunoștința din ochii pacienților după tratamentul adecvat și provocarea de a mă autodepăși continuu grație ultimelor tehnologii în domeniu.”

Dr. DANIEL MARCIUC

Medic pedodont, Centrul de Excelență regional Iași

„Succesul reprezintă pentru mine soluționarea oricărui caz, oricât de complex ar fi acesta, iar profesionalismul și dedicarea în profesia de medic sunt etichete care nu se vor demoda niciodată. Specialitatea aleasă îmi oferă multe provocări, satisfacție și bună dispoziție, lucruri care mă determină să mă perfecționez în fiecare zi și să rezonez cu pacienții mei, pentru ca aceștia să beneficieze de tratamente optime și la cele mai înalte standarde.”

Dr. CĂTĂLINA PARASCHIV

Medic dentist, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

„Captivată de uimitoarele povești despre studenția la Facultatea de Medicină, spuse cu mare iscusință de către doamna învățătoare, am început să îmi doresc să devin medic încă de la o vârstă fragedă. Sunt o fire jovială, empatică și răbdătoare, iar această meserie o fac cu dăruire, responsabilitate și cu inima plină de bucurie. Apreciez fiecare șansă de a întâlni noi oameni și de a reda sau îmbunătăți sănătatea acestora.”

Dr. DIANA PAULA PETRESCU

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. MIHAIL HARSAN

Medic dentist, Protetică dentară, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. RALUCA ȘTEFANIA VLAD

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

„Visele devin mereu realitate. Am avut acest motto în minte vreme de mulți ani, ani în care m-am construit ca persoană, ca medic,având în spate perseverența și dorința de a ajuta în acest mod persoanele din jurul meu. Consider că empatia este un atribut al fiecărei persoane, nu o calitate, drept urmare, aștept cu nerăbdare și cu încântare fiecare pacient din dorința de a vedea pe chipul acestora cel mai sincer zâmbet. Succesul care ne ghidează este oglindit în sufletul nostru.”

Dr. SARAH GRIGOROVICI

Medic dentist, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

„Succesul tratamentului stomatologic depinde, printre altele, și de relația medic-pacient. Comunicarea dintre cei doi este fundamentală în construirea acestei relații, iar răbdarea și empatia față de pacient sunt calități esențiale pentru orice medic stomatolog. Îmi doresc ca fiecare pacient să plece din cabinet cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a ne revedea.”

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134