Ei sunt specialiștii – Medicii stomatologi din Clinicile dentare Dr. Leahu

Echipa de medici stomatologi din Clinicile dentare Dr. Leahu este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu ajutorul cunoștințelor despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu București

Dr. Ionuț Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Andra Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Alexandru Copae

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic stomatolog

Dr. Konstantinos Liarokapis

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

„Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF «Carol Davila» – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară – specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic.”

Dr. Asma Năstase Battah

Dr. ASMA BATTAH

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

Dr. MIHAELA LIGIA PÂRLOG

Medic stomatolog

„Iubesc această meserie de când eram copil. Mi-am dorit să fiu cel mai bun și înțelegător medic, să pot oferi copiilor experiențe frumoase la dentist și zâmbete largi pe față. Lucrez cu copiii de mulți ani și îmi doresc să îi învăț în continuare care sunt obiceiurile sănătoase pentru dințișorii lor. Atitudinea pozitivă pe care o am față de copii le oferă acestora încredere, iar frica de dentist dispare. Practic zi de zi această meserie cu pasiune, implicare, perseverență și devotament.”

Medic stomatolog

Dr. CORINA ENE

Medic stomatolog

Dr. Andreea Popescu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Dr. Ana Flaugiu

Dr. ANA FLAUGIU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. Laura Ferenț

Dr. LAURA NICOLAE FERENȚ

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist.”

Dr. Mădălina Trofin

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

„Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Eforturile mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică, cât și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.”

Dr. Eliza Stan

Dr. ELIZA STAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. IRIS DAN

Dr. IRIS DAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alături de cei mici și de a le explica cât de importantă este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiți, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic stomatolog

„Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: empatia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung.”

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Alex Dragu

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic stomatolog

„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. Cristiana Trefaș

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

„Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. Alexandra Dică

Dr. ALEXANDRA DICĂ

Medic stomatolog

Medic stomatolog

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Fîrtat

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic stomatolog

„Înainte să fiu medicul pacienților mei, îmi doresc să fiu prietenul lor. Doar stabilind o relație bazată pe încredere și respect putem alege împreună cel mai bun plan de tratament. Astfel, la finalul ședinței toată lumea este fericită iar pacientul revine cu drag la stomatolog.”

Dr. Ecaterina Nederiță

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic stomatolog

„Stomatologia îmi oferă oportunitatea să ajut oamenii și să-mi depășesc propriile limite. Această meserie implică un proces continuu de dezvoltare personală și profesională, cu experiențe și provocări la tot pasul. Consider că rolul meu nu este numai acela de a oferi sănătate, de a găsi cel mai bun tratament, ci și acela de a educa pacientul.”

Dr. Laura Apostol

Dr. LAURA APOSTOL

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. Carl Moussa

Dr. CARL MOUSSA

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Am pășit pe drumul unei profesii nobile, inspirat fiind de tatăl meu. Când vorbim despre sănătatea pacienților suntem obligați să oferim tratamente la cele mai înalte standarde. Ca specialist în chirurgie dento-alveolară mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, interacționez cu pacienți care au nevoi medicale dintre cele mai diverse, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire fiecare caz în parte, punând de fiecare dată binele pacientului şi succesul manoperei pe primul plan.”

Dr. Miruna Draganov

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic stomatolog, specialist endodonție

„Pasiunea pentru stomatologie o am de mic copil, de când am înțeles puterea pe care o are un zâmbet frumos și sănătos în relația cu cei din jur și în siguranța în propria persoană. De atunci am transformat această pasiune într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei o mai mare încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, o viață socială mai activă, printr-un zâmbet sănătos.”

Dr. Andra Culuri

Dr. ANDRA CULURI

Medic stomatolog

Dr. Enache Cosmina

Dr. COSMINA ENESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Diana Andrei

Dr. DIANA ANDREI

Medic stomatolog

Dr. Corina Câmpean

Dr. CORINA CÎMPEAN

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială

„Astăzi, tratamentele stomatologice au evoluat extrem de mult. Rolul medicului stomatolog a rămas însă unul bine definit. Ca medic pun comunicarea pe primul loc în relația cu pacienții.”

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Nu mi-am imaginat studentă fiind că voi lucra cu copiii, m-am îndrăgostit de ei în momentul în care mi s-a oferit această oportunitate. Tehnologia medicală de care dispuneam, priceperea de care dăm dovadă, dar și pasiunea cu care muncim contribuie la câștigarea încrederii micuților pacienți, pentru că până la urmă vrem ca aceștia să vină la noi fără frică, ca în vizită la un prieten.”

Dr. Andreea Diana Vitalia

Dr. ANDREEA DIANA VITALIA

Medic stomatolog

Dr. Eduard Cristian Butuza

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZA

Medic stomatolog

Dr. Cezare Goia

Dr. CEZARA FÎRTAT

Medic stomatolog

Dr. TEONA GHERASIMAT

Dr. TEONA LUPU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Sănătatea orală a adultului începe cu vizita la pedodont în copilărie. Dacă copilul beneficiază de cele mai bune servicii stomatologice încă de la apariția primilor dinți, cu siguranță zâmbetul acestuia va fi unul frumos și sănătos și atunci când va crește. Este necesar să înțelegem importanța sănătății orale întrucât aceasta influențează sănătatea generală și starea de bine a întregului organism.”

Dr. Cezara Grosu

DR. CEZARA ELENA GROSU

Medic stomatolog

Dr. Iulia Mihăilă

DR. IULIA MIHĂILĂ

Medic stomatolog

Dr. Alexandra Rătescu

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic stomatolog

Dr. Claudia Dădălău

Dr. CLAUDIA DĂDĂLĂU

Medic stomatolog

Medic stomatolog

DR. VIOLETA BUTUZA

Medic stomatolog

Dr. Adina Dumitru

Dr. ADINA DUMITRU

Medic stomatolog

Dr. Iulia Burca

Dr. Iulia Burca

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. Bianca Gîrjoabă

Dr. BIANCA GÎRJOABĂ

Medic stomatolog

Dr. Răzvan Valet

Dr. RAZVAN VALET

Medic stomatolog

Dr. Anda Diaconu

Dr. ANDA DIACONU

Medic stomatolog

Dr. Mișu Dîgă

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Profesia de medic îmbină unele din cele mai nobile calități: compasiunea, empatia și profesionalismul. De aceea, prin practica de zi cu zi, încerc să le ofer pacienților sănătate reală și siguranță, iar prin rezultatele tratamentelor oferite o calitate mai bună a vieții.”

Dr. Denisa Pînzariu

Dr. DENISA PÎNZARIU

Medic stomatolog

Dr. Tanya Teodorescu

Dr. TANYA TEODORESCU

Medic stomatolog

„Mi-a plăcut dintotdeauna să ajut oamenii. Cu timpul, dorința de a deveni medic stomatolog s-a conturat în mintea mea și, mai apoi, în alegerea profesională. La fel ca toate celelalte, și igiena orală ocupă un loc important în sănătatea oamenilor, motiv pentru care încerc să sădesc în comportamentul pacienților mei regulile de bază care stau la baza unei danturi sănătoase. Mă bucură zâmbetele frumoase și faptul că sunt una dintre persoanele care le redă.”

Dr. Adriana Segărceanu

Dr. ADRIANA SEGĂRCEANU

Medic stomatolog

„Una din cele mai importante calități ale unui medic este empatia și interesul pentru calitatea vieții umane. Am ales medicina dentară din pasiune, iar în fiecare zi îmi doresc să evoluez și să devin mai bună, din respect pentru pacienții care pășesc pragul clinicii, cât și pentru meseria pe care o practic. Consider că prin ambiție, multă munca și perseverență îți poți îndeplini orice obiectiv. În Clinicile Dentare Dr. Leahu am descoperit profesionalism, interesul față de pacient și o echipă de medici dornică să ofere servicii la standarde înalte.”

Dr. Raluca Mircea

Dr. RALUCA MIRCEA

Medic stomatolog

„După completarea temeinică a cunoștințelor teoretice, dobândite în cadrul Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila București, în timpul rezidențiatului, am avut șansa de a mă alătura echipei de medici din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Aparatura performantă, tehnicile de ultimă oră și mai ales munca în echipă întâlnite aici mă fac să afirm că zâmbetele pacienților, care au beneficiat de tratament cu ajutorul nostru, vor deveni un brand”

Dr. Maria Stancu

Dr. MARIA STANCU

Medic stomatolog

Dr. Gabriela Savu

Dr. GABRIELA SAVU

Medic stomatolog

Dr. Ebru Tabacariu

Dr. EBRU TABACARIU

Medic stomatolog

Dr. Alina Stăniloiu

Dr. ALINA STĂNILOIU

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Eremie

Dr. CĂTĂLIN EREMIE

Medic stomatolog

Dr. RADU POPESCU

Medic stomatolog

Dr. IONELA PARASCIUC

Medic stomatolog

Dr. DOINA ROTARU

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA STATE

Medic stomatolog

DR. ANDRA SANDU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. IOANA DIACONU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

DR. KLITI PACE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. HAMDAN ZIADEH MUHAMMAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

DR. ROBERT LUNGU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

DR. CRISTINA RIZEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA MARIA VLADU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA SĂNDULESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Dr. Cristina Vancsa

DR. CRISTINA VANCSA

Consultant certificat lactație, specialist tulburări miofuncționale

„De profesie medic, mă aflu într-o permanentă căutare de noi informații. Cred cu tărie că învățăm continuu, iar știința vine cu argumente ce pot demonta vechi mituri. Baza dezvoltării este educația și aceasta nu se oprește vreodată. Viitorul ne îndeamnă să privim spre medicina preventivă, integrativă și personalizată. Primii pași în acest sens încep cu dorința de cunoaștere.”

DR. CRISTINA PIRJOL

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Timișoara

Dr. ELENA BOAGHE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. ROBERT MESZAROS

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. MONICA ANDONIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Medic stomatolog

Dr. ANA IULIA ȘTEFAN

Medic stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. Cosmin Plesko

Dr. COSMIN PLESKO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Turda

Dr. Crina Pelin

Dr. CRINA ROMAN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială la Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru a ajunge la momentul zâmbetului “wow”, adică al îndepărtării aparatului dentar, medicul ortodont, colegii lui, pacientul și părinții își asumă, fiecare în parte, un rol esențial. Ortodonția este un joc de echipă. Mă pasionează și mă inspiră în profesia mea dinamica interacțiunii dintre membrii acestei echipe.”

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Cred cu toată ființa mea în a face bine. Stomatologia este o meserie unde, dacă respecți procedurile și respecți pacientul, poți avea parte de rezultate excelente. Ca medic stomatolog, sunt în permanență în căutarea zâmbetului perfect.”

Dr. LARISA MONEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Încă de când eram mică, visul meu a fost să devin medic. Având în vedere firea mea pragmatică, mi s-a părut că stomatologia mi se potrivește cel mai bine. Sunt foarte mulțumită de decizia pe care am luat-o iar zâmbetul pacienților pe care îi tratez zilnic este răsplata mea.”

Dr. Iulia Ignat

Dr. IULIA CIOBANU

Medic stomatolog, specialist protetică dentară Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru mine, stomatologia nu este o meserie, ci o oportunitate de a face bine. Mă bucur că în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu dispunem de aparatură specializată, de ultimă generație, și le putem oferi pacienților serviciile de care au nevoie.”

Dr. SILVIU REIT

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda si Brasov

„Vocația de medic a fost dintotdeauna una dintre cele mai nobile meserii, fiindcă a pus mereu în prim plan pacientul împreună cu nevoile sale. Empatia și dorința de a veni în ajutorul oamenilor m-au ajutat să mă dedic acestei profesii, astfel ca prin intermediul tratamentelor stomatologice de înaltă calitate să le pot oferi pacienților zâmbetul dorit și o stare de sănătate reală alături de o experiență plăcută și lipsită de disconfort la stomatolog.”

Medic stomatolog

Dr. ALINA STANOMIR

Medic stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda și Cluj-Napoca


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. IRINA-JOSEFINA MANAFU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. ADRIAN HERMAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. RUXANDRA VANDICI

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. BIANCA NEGRUȚIU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. MARCELA ANDREEA BAR

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. ROXANA ROMOCIA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Constanța

Dr. Gabriela Luca

Dr. GABRIELA LUCA

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Încă din copilărie am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă anatomia umană și relaționarea cu oamenii. Pentru că mi-am dorit să ajut oamenii, am ales profesia de medic dentist. Consider că în modul acesta pot avea un impact pozitiv asupra oamenilor: avem un zâmbet sănătos, scăpăm de teama de dentist, avem siguranța lucrului bine făcut și legăm o prietenie.”

Medic stomatolog

Dr. CAMELIA GEORGIANA VOINEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. EMANUELA POPESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. CARMEN PESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA SABO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. OCTAVIAN STANCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Dr. Igor Vacarciuc

Dr. IGOR VACARCIUC

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANDREI LUȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. DENIS HERȘCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. VLAD MARCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. SORINA PĂDURARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. DANIEL MARCIUC

Medic stomatolog specialist pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. PETRU VÎRLAN

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ILINCA RADU

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANA MARIA HRISCU

Medic stomatolog, specialist endodont Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA DANIELA ALEXE

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. MĂDĂLINA ANDONI

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. VLAD ALEXA

Medic specialist chirurgie dento-alveolară, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. CRISTIANA SAMOILĂ

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. DIANA PAULA PETRESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLINA PARASCHIV

Medic stomatolog, specialist parodontolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. RALUCA ȘTEFANIA VLAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. MIHAIL HARSAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. CRISTIAN UNGUREANU

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. ROXANA SÂRBU

Medic stomatolog, specialist endodonție, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog

Dr. MONICA HALICIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. ANDA FLOREA-NĂFORNIȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. OANA COJOCARU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. MARIUS DANIEL FELEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. ANCA MANTU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. BOGDAN MOLDOVEANU

Medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. DIANA ARDELEAN

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. ORNELLA GARCIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

„Mă simt onorată pentru că aceasta profesie m-a ales și trăiesc prin bucuria pe care o pot dărui fiecărui pacient cu care lucrez. Am ales să lucrez cu copiii pentru că îmi doresc să formez viitori adulți responsabili față de sănătatea lor oro-dentară, învățându-i să vina la mine cu plăcere”

Medic stomatolog

Dr. VICTORIA ȚAULEAN

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. LAURA ZAHARIA

Medic stomatolog, specialist pedodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. EMILIA FINTA

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

,,Cabinetul dentar este locul în care asiști la ceea ce trăiește pacientul față de problemele dentare, unde empatia este punctul cheie, ca apoi să fii cel ce face diferența între tristețea cu care de multe ori se prezintă pacientul și bucuria cu care pleacă la final de tratament. Și aici vreau sa mă aflu eu, să determin pacienții sa vină cu bucurie la tratamente, la controale regulate și să ajut la conștientizarea oamenilor despre ce înseamnă sănătatea orală atât acum, cât și pe termen lung.”

Dr. OANA CONTIU

Medic stomatolog, specialist protetica dentară, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. IRINA MARINCAȘ

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. GEORGE PATRICHE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. RUXANDRA ZAH

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. OANA COSTAN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Cluj-Napoca

„Tratez din grijă pentru oameni și din pasiune pentru zâmbete. Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru că am ales să practic o meserie prin care să îmi ajut pacienții să obțină o dantură sănătoasă și perfectă din punct de vedere estetic. Încrederea de sine pe care le-o ofer pacienților după un tratament cu aparat dentar este cea mai mare satisfacție pe care o am.”

Dr. ELENA STĂNESCU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. VLAD LEFTER

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Sibiu

Medic stomatolog

Dr. ANGELICA OPREA

Medic stomatolog cu competențe în implantologie, Sibiu

Dr. BOGDAN OPREA

Medic primar stomatologie generală; Doctor în Științe Medicale și Trainer CEREC certificat I.S.C.D, Sibiu

Dr. IULIAN ȚIGĂU

Medic stomatolog, Sibiu

Medic stomatolog

Dr. ALINA LITEANU

Medic stomatolog, specialist endodonție, Sibiu

Dr. FLAVIA JORZA

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. DANIELA RUSU

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. AMALIA MANEA

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. PAUL BOBOUTANU

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. IULIA DRĂGAN

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. MARIA BUȘE

Medic stomatolog, Sibiu

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRU ȚENDEA

Medic stomatolog, Sibiu


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLIN IVAȘCU

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. ȘTEFAN STĂNESCU

Medic Stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. LARISA NABIHA FARHAT

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. ALICE PETRACHE

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova


Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Brașov

Dr. OVIDIU STROIE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. ŞTEFAN ZGÎMBĂU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. ANDREI IONESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. DALIANA MORARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu București

Dr. Ionuț Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Andra Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Alexandru Copae

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic stomatolog

Dr. Konstantinos Liarokapis

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

„Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF «Carol Davila» – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară – specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic.”

Dr. Asma Năstase Battah

Dr. ASMA BATTAH

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

Dr. MIHAELA LIGIA PÂRLOG

Medic stomatolog

„Iubesc această meserie de când eram copil. Mi-am dorit să fiu cel mai bun și înțelegător medic, să pot oferi copiilor experiențe frumoase la dentist și zâmbete largi pe față. Lucrez cu copiii de mulți ani și îmi doresc să îi învăț în continuare care sunt obiceiurile sănătoase pentru dințișorii lor. Atitudinea pozitivă pe care o am față de copii le oferă acestora încredere, iar frica de dentist dispare. Practic zi de zi această meserie cu pasiune, implicare, perseverență și devotament.”

Medic stomatolog

Dr. CORINA ENE

Medic stomatolog

Dr. Andreea Popescu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Dr. Ana Flaugiu

Dr. ANA FLAUGIU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. Laura Ferenț

Dr. LAURA NICOLAE FERENȚ

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist.”

Dr. Mădălina Trofin

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

„Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Eforturile mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică, cât și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.”

Dr. Eliza Stan

Dr. ELIZA STAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. IRIS DAN

Dr. IRIS DAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alături de cei mici și de a le explica cât de importantă este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiți, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic stomatolog

„Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: empatia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung.”

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Alex Dragu

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic stomatolog

„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. Cristiana Trefaș

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

„Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. Alexandra Dică

Dr. ALEXANDRA DICĂ

Medic stomatolog

Medic stomatolog

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Fîrtat

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic stomatolog

„Înainte să fiu medicul pacienților mei, îmi doresc să fiu prietenul lor. Doar stabilind o relație bazată pe încredere și respect putem alege împreună cel mai bun plan de tratament. Astfel, la finalul ședinței toată lumea este fericită iar pacientul revine cu drag la stomatolog.”

Dr. Ecaterina Nederiță

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic stomatolog

„Stomatologia îmi oferă oportunitatea să ajut oamenii și să-mi depășesc propriile limite. Această meserie implică un proces continuu de dezvoltare personală și profesională, cu experiențe și provocări la tot pasul. Consider că rolul meu nu este numai acela de a oferi sănătate, de a găsi cel mai bun tratament, ci și acela de a educa pacientul.”

Dr. Laura Apostol

Dr. LAURA APOSTOL

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. Carl Moussa

Dr. CARL MOUSSA

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Am pășit pe drumul unei profesii nobile, inspirat fiind de tatăl meu. Când vorbim despre sănătatea pacienților suntem obligați să oferim tratamente la cele mai înalte standarde. Ca specialist în chirurgie dento-alveolară mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, interacționez cu pacienți care au nevoi medicale dintre cele mai diverse, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire fiecare caz în parte, punând de fiecare dată binele pacientului şi succesul manoperei pe primul plan.”

Dr. Miruna Draganov

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic stomatolog, specialist endodonție

„Pasiunea pentru stomatologie o am de mic copil, de când am înțeles puterea pe care o are un zâmbet frumos și sănătos în relația cu cei din jur și în siguranța în propria persoană. De atunci am transformat această pasiune într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei o mai mare încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, o viață socială mai activă, printr-un zâmbet sănătos.”

Dr. Andra Culuri

Dr. ANDRA CULURI

Medic stomatolog

Dr. Enache Cosmina

Dr. COSMINA ENESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Diana Andrei

Dr. DIANA ANDREI

Medic stomatolog

Dr. Corina Câmpean

Dr. CORINA CÎMPEAN

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială

„Astăzi, tratamentele stomatologice au evoluat extrem de mult. Rolul medicului stomatolog a rămas însă unul bine definit. Ca medic pun comunicarea pe primul loc în relația cu pacienții.”

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Nu mi-am imaginat studentă fiind că voi lucra cu copiii, m-am îndrăgostit de ei în momentul în care mi s-a oferit această oportunitate. Tehnologia medicală de care dispuneam, priceperea de care dăm dovadă, dar și pasiunea cu care muncim contribuie la câștigarea încrederii micuților pacienți, pentru că până la urmă vrem ca aceștia să vină la noi fără frică, ca în vizită la un prieten.”

Dr. Andreea Diana Vitalia

Dr. ANDREEA DIANA VITALIA

Medic stomatolog

Dr. Eduard Cristian Butuza

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZA

Medic stomatolog

Dr. Cezare Goia

Dr. CEZARA FÎRTAT

Medic stomatolog

Dr. TEONA GHERASIMAT

Dr. TEONA LUPU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Sănătatea orală a adultului începe cu vizita la pedodont în copilărie. Dacă copilul beneficiază de cele mai bune servicii stomatologice încă de la apariția primilor dinți, cu siguranță zâmbetul acestuia va fi unul frumos și sănătos și atunci când va crește. Este necesar să înțelegem importanța sănătății orale întrucât aceasta influențează sănătatea generală și starea de bine a întregului organism.”

Dr. Cezara Grosu

DR. CEZARA ELENA GROSU

Medic stomatolog

Dr. Iulia Mihăilă

DR. IULIA MIHĂILĂ

Medic stomatolog

Dr. Alexandra Rătescu

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic stomatolog

Dr. Claudia Dădălău

Dr. CLAUDIA DĂDĂLĂU

Medic stomatolog

Medic stomatolog

DR. VIOLETA BUTUZA

Medic stomatolog

Dr. Adina Dumitru

Dr. ADINA DUMITRU

Medic stomatolog

Dr. Iulia Burca

Dr. Iulia Burca

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. Bianca Gîrjoabă

Dr. BIANCA GÎRJOABĂ

Medic stomatolog

Dr. Răzvan Valet

Dr. RAZVAN VALET

Medic stomatolog

Dr. Anda Diaconu

Dr. ANDA DIACONU

Medic stomatolog

Dr. Mișu Dîgă

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Profesia de medic îmbină unele din cele mai nobile calități: compasiunea, empatia și profesionalismul. De aceea, prin practica de zi cu zi, încerc să le ofer pacienților sănătate reală și siguranță, iar prin rezultatele tratamentelor oferite o calitate mai bună a vieții.”

Dr. Denisa Pînzariu

Dr. DENISA PÎNZARIU

Medic stomatolog

Dr. Tanya Teodorescu

Dr. TANYA TEODORESCU

Medic stomatolog

„Mi-a plăcut dintotdeauna să ajut oamenii. Cu timpul, dorința de a deveni medic stomatolog s-a conturat în mintea mea și, mai apoi, în alegerea profesională. La fel ca toate celelalte, și igiena orală ocupă un loc important în sănătatea oamenilor, motiv pentru care încerc să sădesc în comportamentul pacienților mei regulile de bază care stau la baza unei danturi sănătoase. Mă bucură zâmbetele frumoase și faptul că sunt una dintre persoanele care le redă.”

Dr. Adriana Segărceanu

Dr. ADRIANA SEGĂRCEANU

Medic stomatolog

„Una din cele mai importante calități ale unui medic este empatia și interesul pentru calitatea vieții umane. Am ales medicina dentară din pasiune, iar în fiecare zi îmi doresc să evoluez și să devin mai bună, din respect pentru pacienții care pășesc pragul clinicii, cât și pentru meseria pe care o practic. Consider că prin ambiție, multă munca și perseverență îți poți îndeplini orice obiectiv. În Clinicile Dentare Dr. Leahu am descoperit profesionalism, interesul față de pacient și o echipă de medici dornică să ofere servicii la standarde înalte.”

Dr. Raluca Mircea

Dr. RALUCA MIRCEA

Medic stomatolog

„După completarea temeinică a cunoștințelor teoretice, dobândite în cadrul Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila București, în timpul rezidențiatului, am avut șansa de a mă alătura echipei de medici din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Aparatura performantă, tehnicile de ultimă oră și mai ales munca în echipă întâlnite aici mă fac să afirm că zâmbetele pacienților, care au beneficiat de tratament cu ajutorul nostru, vor deveni un brand”

Dr. Maria Stancu

Dr. MARIA STANCU

Medic stomatolog

Dr. Gabriela Savu

Dr. GABRIELA SAVU

Medic stomatolog

Dr. Ebru Tabacariu

Dr. EBRU TABACARIU

Medic stomatolog

Dr. Alina Stăniloiu

Dr. ALINA STĂNILOIU

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Eremie

Dr. CĂTĂLIN EREMIE

Medic stomatolog

Dr. RADU POPESCU

Medic stomatolog

Dr. IONELA PARASCIUC

Medic stomatolog

Dr. DOINA ROTARU

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA STATE

Medic stomatolog

DR. ANDRA SANDU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. IOANA DIACONU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

DR. KLITI PACE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. HAMDAN ZIADEH MUHAMMAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

DR. ROBERT LUNGU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

DR. CRISTINA RIZEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA MARIA VLADU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA SĂNDULESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Dr. Cristina Vancsa

DR. CRISTINA VANCSA

Consultant certificat lactație, specialist tulburări miofuncționale

„De profesie medic, mă aflu într-o permanentă căutare de noi informații. Cred cu tărie că învățăm continuu, iar știința vine cu argumente ce pot demonta vechi mituri. Baza dezvoltării este educația și aceasta nu se oprește vreodată. Viitorul ne îndeamnă să privim spre medicina preventivă, integrativă și personalizată. Primii pași în acest sens încep cu dorința de cunoaștere.”

DR. CRISTINA PIRJOL

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Timișoara

Dr. ELENA BOAGHE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. ROBERT MESZAROS

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. MONICA ANDONIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Medic stomatolog

Dr. ANA IULIA ȘTEFAN

Medic stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. Cosmin Plesko

Dr. COSMIN PLESKO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Turda

Dr. Crina Pelin

Dr. CRINA ROMAN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială la Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru a ajunge la momentul zâmbetului “wow”, adică al îndepărtării aparatului dentar, medicul ortodont, colegii lui, pacientul și părinții își asumă, fiecare în parte, un rol esențial. Ortodonția este un joc de echipă. Mă pasionează și mă inspiră în profesia mea dinamica interacțiunii dintre membrii acestei echipe.”

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Cred cu toată ființa mea în a face bine. Stomatologia este o meserie unde, dacă respecți procedurile și respecți pacientul, poți avea parte de rezultate excelente. Ca medic stomatolog, sunt în permanență în căutarea zâmbetului perfect.”

Dr. LARISA MONEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Încă de când eram mică, visul meu a fost să devin medic. Având în vedere firea mea pragmatică, mi s-a părut că stomatologia mi se potrivește cel mai bine. Sunt foarte mulțumită de decizia pe care am luat-o iar zâmbetul pacienților pe care îi tratez zilnic este răsplata mea.”

Dr. Iulia Ignat

Dr. IULIA CIOBANU

Medic stomatolog, specialist protetică dentară Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru mine, stomatologia nu este o meserie, ci o oportunitate de a face bine. Mă bucur că în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu dispunem de aparatură specializată, de ultimă generație, și le putem oferi pacienților serviciile de care au nevoie.”

Dr. SILVIU REIT

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda si Brasov

„Vocația de medic a fost dintotdeauna una dintre cele mai nobile meserii, fiindcă a pus mereu în prim plan pacientul împreună cu nevoile sale. Empatia și dorința de a veni în ajutorul oamenilor m-au ajutat să mă dedic acestei profesii, astfel ca prin intermediul tratamentelor stomatologice de înaltă calitate să le pot oferi pacienților zâmbetul dorit și o stare de sănătate reală alături de o experiență plăcută și lipsită de disconfort la stomatolog.”

Medic stomatolog

Dr. ALINA STANOMIR

Medic stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda și Cluj-Napoca

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. IRINA-JOSEFINA MANAFU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. ADRIAN HERMAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. RUXANDRA VANDICI

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. BIANCA NEGRUȚIU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. MARCELA ANDREEA BAR

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. ROXANA ROMOCIA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Constanța

Dr. Gabriela Luca

Dr. GABRIELA LUCA

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Încă din copilărie am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă anatomia umană și relaționarea cu oamenii. Pentru că mi-am dorit să ajut oamenii, am ales profesia de medic dentist. Consider că în modul acesta pot avea un impact pozitiv asupra oamenilor: avem un zâmbet sănătos, scăpăm de teama de dentist, avem siguranța lucrului bine făcut și legăm o prietenie.”

Medic stomatolog

Dr. CAMELIA GEORGIANA VOINEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. EMANUELA POPESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. CARMEN PESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA SABO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. OCTAVIAN STANCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Dr. Igor Vacarciuc

Dr. IGOR VACARCIUC

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANDREI LUȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. DENIS HERȘCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. VLAD MARCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. SORINA PĂDURARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. DANIEL MARCIUC

Medic stomatolog specialist pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. PETRU VÎRLAN

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ILINCA RADU

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANA MARIA HRISCU

Medic stomatolog, specialist endodont Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA DANIELA ALEXE

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. MĂDĂLINA ANDONI

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. VLAD ALEXA

Medic specialist chirurgie dento-alveolară, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. CRISTIANA SAMOILĂ

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. DIANA PAULA PETRESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLINA PARASCHIV

Medic stomatolog, specialist parodontolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. RALUCA ȘTEFANIA VLAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. MIHAIL HARSAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. CRISTIAN UNGUREANU

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. ROXANA SÂRBU

Medic stomatolog, specialist endodonție, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog

Dr. MONICA HALICIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. ANDA FLOREA-NĂFORNIȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. OANA COJOCARU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. MARIUS DANIEL FELEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. ANCA MANTU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. BOGDAN MOLDOVEANU

Medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. DIANA ARDELEAN

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. ORNELLA GARCIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

„Mă simt onorată pentru că aceasta profesie m-a ales și trăiesc prin bucuria pe care o pot dărui fiecărui pacient cu care lucrez. Am ales să lucrez cu copiii pentru că îmi doresc să formez viitori adulți responsabili față de sănătatea lor oro-dentară, învățându-i să vina la mine cu plăcere”

Medic stomatolog

Dr. VICTORIA ȚAULEAN

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. LAURA ZAHARIA

Medic stomatolog, specialist pedodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. EMILIA FINTA

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

,,Cabinetul dentar este locul în care asiști la ceea ce trăiește pacientul față de problemele dentare, unde empatia este punctul cheie, ca apoi să fii cel ce face diferența între tristețea cu care de multe ori se prezintă pacientul și bucuria cu care pleacă la final de tratament. Și aici vreau sa mă aflu eu, să determin pacienții sa vină cu bucurie la tratamente, la controale regulate și să ajut la conștientizarea oamenilor despre ce înseamnă sănătatea orală atât acum, cât și pe termen lung.”

Dr. OANA CONTIU

Medic stomatolog, specialist protetica dentară, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. IRINA MARINCAȘ

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. GEORGE PATRICHE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. RUXANDRA ZAH

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. OANA COSTAN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Cluj-Napoca

„Tratez din grijă pentru oameni și din pasiune pentru zâmbete. Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru că am ales să practic o meserie prin care să îmi ajut pacienții să obțină o dantură sănătoasă și perfectă din punct de vedere estetic. Încrederea de sine pe care le-o ofer pacienților după un tratament cu aparat dentar este cea mai mare satisfacție pe care o am.”

Dr. ELENA STĂNESCU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. VLAD LEFTER

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Sibiu

Medic stomatolog

Dr. ANGELICA OPREA

Medic stomatolog cu competențe în implantologie, Sibiu

Dr. BOGDAN OPREA

Medic primar stomatologie generală; Doctor în Științe Medicale și Trainer CEREC certificat I.S.C.D, Sibiu

Dr. IULIAN ȚIGĂU

Medic stomatolog, Sibiu

Medic stomatolog

Dr. ALINA LITEANU

Medic stomatolog, specialist endodonție, Sibiu

Dr. FLAVIA JORZA

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. DANIELA RUSU

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. AMALIA MANEA

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. PAUL BOBOUTANU

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. IULIA DRĂGAN

Medic stomatolog, Sibiu

Dr. MARIA BUȘE

Medic stomatolog, Sibiu

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRU ȚENDEA

Medic stomatolog, Sibiu

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLIN IVAȘCU

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. ȘTEFAN STĂNESCU

Medic Stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. LARISA NABIHA FARHAT

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Medic stomatolog

Dr. ALICE PETRACHE

Medic Stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Brașov

Dr. OVIDIU STROIE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. ŞTEFAN ZGÎMBĂU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. ANDREI IONESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. DALIANA MORARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134