search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Ei sunt specialiștii – Medicii stomatologi din Clinicile dentare Dr. Leahu

Echipa de medici stomatologi din Clinicile dentare Dr. Leahu este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu ajutorul cunoștințelor despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Dr. Ionuț Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

„Un dentist bun îți explică opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajută să alegi soluția optimă. El se străduiește să-ți ofere servicii excepționale, în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de vizite la clinică.
Am făcut stomatologia din pasiune. Am vrut ca pacienții mei să beneficieze de sănătate adevărată și de zâmbete frumoase. Mi-am echipat clinicile cu tehnologie de vârf și am crescut o echipă unită, ca o familie, pentru că mi-am propus să ridic standardele industriei la cel mai înalt nivel.”

Dr. Laura Ferenț

Dr. LAURA NICOLAE FERENȚ

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist.”

Dr. Andreea Popescu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

„Moștenită din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist mă ajută în activitatea zilnică pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru pacient, cu garanție pe termen lung.”

Dr. Anca Gheorghe

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

„Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că îmi place să îmbin sănătatea cu estetica. Pacienții vin în general doar pentru un control ortodontic și doar din motive care țin de aspect. În urma unei vizite la medicul dentist, ei află că problemele pe care nu le conștientizează sunt mult mai mari.
Sunt pasionată de zâmbete frumoase și sănătoase iar această pasiune m-a împins să învăț să utilizez cele mai noi tehnici în domeniu. Din dorința de a mă afla printre profesioniști am participat la numeroase congrese internaționale și zeci de cursuri din țară sau din străinătate.”

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic stomatolog

„Dorința de a practica această meserie mi-a fost insuflată de către tatăl meu. Am ales stomatologia pentru că îmi doresc să practic o meserie care să mă pasioneze cu adevărat. Îmi place că mă stimulează intelectual și implică aspecte practice, dar mai ales, putem oferi suport și ajutor oamenilor și desigur și înfățișarea pe care și-o doresc.
Pentru că eram nerăbdător să profesez, m-am angajat în al treilea an de facultate. Satisfacția este momentul în care un pacient îți strânge mâna cu recunoștință. În clipa în care îl vezi fericit, știi că este mulțumit de serviciile care i s-au oferit.”

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

„Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF «Carol Davila» – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară – specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic.”

Dr. Asma Năstase Battah

Dr. ASMA BATTAH

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

„Este minunat să lucrezi cu cei mici, întocmai pentru că și eu sunt mamă la rândul meu și pot empatiza foarte ușor în această situație.
Nu cred că aș fi găsit o specializare care să mi se potrivească mai bine. Sunt veselă, înțelegătoare și copilăroasă și mă înțeleg foarte bine cu copiii, care îmi oferă de fiecare dată energie pozitivă. Am foarte multă răbdare, îmi place să le explic, să îi învăț despre igiena dentară iar aceștia mă văd mai mult ca pe o prietenă, nicidecum ca pe un medic dentist. Ca o glumiță, cei mici sunt de cele mai multe ori mai ascultători decât adulții!”

Dr. MIHAELA LIGIA PÂRLOG

Medic stomatolog

„Iubesc această meserie de când eram copil. Mi-am dorit să fiu cel mai bun și înțelegător medic, să pot oferi copiilor experiențe frumoase la dentist și zâmbete largi pe față. Lucrez cu copiii de mulți ani și îmi doresc să îi învăț în continuare care sunt obiceiurile sănătoase pentru dințișorii lor. Atitudinea pozitivă pe care o am față de copii le oferă acestora încredere, iar frica de dentist dispare. Practic zi de zi această meserie cu pasiune, implicare, perseverență și devotament.”

Dr. Corina Ene

Dr. CORINA ENE

Medic stomatolog

„Am urmat inițial cursurile Colegiului de Tehnică Dentară unde am descoperit stomatologia, luând contact atât cu partea de laborator, cât și cu cea de cabinet. M-a atras din prima clipă! Mi-am continuat astfel studiile, absolvind Facultatea de Medicină Dentară, cele două specializări îmbinându-se și completându-se perfect. Astăzi, satisfacția și împlinirea pe care mi-o dau pacienții cărora le redau încrederea în sine și le repun zâmbetul pe buze, mă fac să practic cu drag în continuare această meserie. O proteză dentară nu îi va ajuta doar să mănânce și să vorbească din nou, dar implicit vor fi și mai sănătoși.”

Dr. Flavia Fugel

Dr. FLAVIA FUGEL

Medic stomatolog

„Una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea un medic dentist este empatia. Modul în care relaționează cu pacientul iar pregătirea teoretică și practică sunt foarte importante pentru acesta.
Câștigarea încrederii este un atu, întocmai pentru faptul ca pacientul să se poată simți confortabil și în siguranță, alături de noi. Profesia de medic stomatolog mi-a oferit satisfacția de a face bine și de a învăța să evoluez într-un domeniu atât de dinamic și o echipă atât de profesionistă. Atmosfera din Clinicile Dentare Dr. Leahu este una destinată specialiștilor.”

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

„Medicul dentist trebuie întotdeauna să ofere pacientului cea mai bună experiență medicală și să rezolve eficient problemele. Un pacient fericit este acela care trebuie să vină de cât mai puține ori la cabinetul stomatologic. Dacă medicul este responsabil iar pacientul respectă regulile de igienă dentară, va veni doar la controalele periodice. Așa cum are grijă de restul corpului, și dinții trebuie tratați corespunzător.
Dantura reprezintă eticheta fiecărui om în parte și igiena sa este direct proporțională cu atenția pe care o oferă îngrijirii acesteia.”

Dr. Ana Flaugiu

Dr. ANA FLAUGIU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. Andra Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

„Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu.
Am intrat optimistă și plină de energie în “lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu.”

Dr. Mădălina Trofin

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

„Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Eforturile mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică, cât și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.”

Dr. Eliza Stan

Dr. ELIZA STAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Nu ai cum să te plictisești într-o astfel de meserie, mai ales când pacienții sunt copii. Avantajul stomatologiei este că aceasta evoluează continuu. Oricine se poate perfecționa și mereu sunt noțiuni noi de învățat, astfel că medicul dentist trebuie să țină pasul.
Cu ajutorul tehnologiei captăm atenția copiilor și le oferim un parcurs al vieții mai ușor – fără durere și frică. Munca mea implică foarte multă responsabilitate. Mă axez întotdeauna pe bunăstarea fizică și emoțională a pacienților mei. Îmi place să cred că și eu pot contribui la un viitor de succes pentru cei mici.”

Dr. IRIS DAN

Dr. IRIS DAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alături de cei mici și de a le explica cât de importantă este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiți, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. Corina Daniela Negrea

Dr. CORINA DANIELA NEGREA

Medic stomatolog

„Pasiunea, perseverența și determinarea sunt cuvintele cheie care mă caracterizează cel mai bine. Am ales această meserie deoarece îmi oferă nenumărate căi de a mă exprima, de a oferi și de a modela zâmbete. O bună relație între medic și pacient reprezintă esența actului medical.”

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic stomatolog

„Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: empatia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung.”

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic stomatolog, specialist ortodonție dentară

„Îmi tratez pacienții așa cum îmi place și mie să fiu tratată atunci când merg la medicul dentist sau la orice medic, în general. Îmi doresc servicii de calitate și îmi place să îmi execut munca cu profesionalism, sinceritate și respect pentru suferința, îngrijorările și așteptările pacienților.”

Dr. Alex Dragu

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic stomatolog

„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. Cristiana Trefaș

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

„Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. Cristina Priseceanu

Dr. CRISTINA PRISECEANU

Medic stomatolog

„Tratez fiecare caz cu maximum de atenție. Pentru mine fiecare pacient în parte este cel mai important pacient. În profesia pe care mi-am ales-o nu există rutină iar satisfacția pe care o am atunci când pacientul zâmbește din nou cu încredere, când rezultatul muncii mele depășește așteptările pacientului nu are descriere. Pot să spun oricui m-ar întreba că am cea mai frumoasă meserie din lume.”

Dr. Bogdan Pavel

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic stomatolog

„Îmi dedic în fiecare zi abilitățile, cunoștințele, timpul și energia pentru a oferi pacienților sănătate reală, un zâmbet nu doar frumos, ci și sănătos și pentru a-i ajuta să vadă vizita la stomatolog cu alți ochi, fără teamă. Cea mai mare împlinire a mea, ca medic este concretizată în zâmbetul pacienților.”

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic stomatolog

„Înainte să fiu medicul pacienților mei, îmi doresc să fiu prietenul lor. Doar stabilind o relație bazată pe încredere și respect putem alege împreună cel mai bun plan de tratament. Astfel, la finalul ședinței toată lumea este fericită iar pacientul revine cu drag la stomatolog.”

Dr. Ecaterina Nederiță

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic stomatolog

„Stomatologia îmi oferă oportunitatea să ajut oamenii și să-mi depășesc propriile limite. Această meserie implică un proces continuu de dezvoltare personală și profesională, cu experiențe și provocări la tot pasul. Consider că rolul meu nu este numai acela de a oferi sănătate, de a găsi cel mai bun tratament, ci și acela de a educa pacientul.”

Dr. Laura Apostol

Dr. LAURA APOSTOL

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. Carl Moussa

Dr. CARL MOUSSA

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Am pășit pe drumul unei profesii nobile, inspirat fiind de tatăl meu. Când vorbim despre sănătatea pacienților suntem obligați să oferim tratamente la cele mai înalte standarde. Ca specialist în chirurgie dento-alveolară mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, interacționez cu pacienți care au nevoi medicale dintre cele mai diverse, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire fiecare caz în parte, punând de fiecare dată binele pacientului şi succesul manoperei pe primul plan.”

Dr. Miruna Draganov

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic stomatolog, specialist endodonție

„Pasiunea pentru stomatologie o am de mic copil, de când am înțeles puterea pe care o are un zâmbet frumos și sănătos în relația cu cei din jur și în siguranța în propria persoană. De atunci am transformat această pasiune într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei o mai mare încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, o viață socială mai activă, printr-un zâmbet sănătos.”

Dr. Andra Culuri

Dr. ANDRA CULURI

Medic stomatolog

„Medicina dentară reprezintă pentru mine un mod de viață. Consider că perseverența și talentul decelează calitatea actului medical. Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră, atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea corectă a danturii. Între mine și pacient încerc întotdeauna să creez o relație bazată pe respect și încredere, o relație de prietenie. Vizita la medicul dentist nu trebuie să constituie un factor de stres, ci o plăcere. Vreau să fiu motivul pentru care cineva zâmbește astăzi și este fericit!”

Dr. Enache Cosmina

Dr. COSMINA ENESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

„Am ales meseria de medic dentist pentru că îmi oferă în fiecare zi, noi provocări și satisfacții, reușind să schimb viața unui om prin crearea unui zâmbet sănătos și frumos. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu, am întâlnit o familie de medici talentați, răbdători, profesioniști, empatici, dispuși să ofere sănătate reală și o experiență excepțională pacienților.”

Dr. Alexandra Dică

Dr. ALEXANDRA DICĂ

Medic stomatolog

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. Răzvan Lupu

Dr. RĂZVAN LUPU

Medic stomatolog

„Stomatologia este astăzi o industrie, dar nu cred că trebuie să ne dezumanizăm. Comunicarea cu pacientul este deosebit de importantă și fiecare caz rezolvat este un nou semn că optând pentru această meserie am făcut cea mai bună alegere.”

Dr. Diana Andrei

Dr. DIANA ANDREI

Medic stomatolog

„Îmi face mereu plăcere să lucrez cu oamenii și mă atrag în mod special cazurile complexe, atât din punct de vedere chirurgical, cât și protetic. Simt o mulțumire foarte mare atunci când reușesc să le redau pacienților sănătatea, zâmbetul și încrederea de sine.”

Dr. Corina Câmpean

Dr. CORINA CÎMPEAN

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială

„Astăzi, tratamentele stomatologice au evoluat extrem de mult. Rolul medicului stomatolog a rămas însă unul bine definit. Ca medic pun comunicarea pe primul loc în relația cu pacienții.”

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Am ales pedodonția pentru că iubesc stomatologia și iubesc copiii. Îmi doresc să îi ajut să își învingă teama de dentist, să înțeleagă ce se întâmplă cu dințisorii lor și de ce medicul stomatolog este cel mai bun prieten al zâmbetului lor. Un copil care vine cu drag la dentist va fi un adult cu un zâmbet încrezător.”

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Nu mi-am imaginat studentă fiind că voi lucra cu copiii, m-am îndrăgostit de ei în momentul în care mi s-a oferit această oportunitate. Tehnologia medicală de care dispuneam, priceperea de care dăm dovadă, dar și pasiunea cu care muncim contribuie la câștigarea încrederii micuților pacienți, pentru că până la urmă vrem ca aceștia să vină la noi fără frică, ca în vizită la un prieten.”

Dr. Andreea Diana Vitalia

Dr. ANDREEA DIANA VITALIA

Medic stomatolog

„Atunci când medicul dă dovadă de implicare, perseverență și beneficiază de toată aparatura necesară se pot obține rezultate cu adevărat spectaculoase. Iar când rezultatele sunt pe măsură, zâmbetul pacientului și satisfacția medicului sunt neprețuite.”

Dr. LAURA CĂLIN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Am fost îndrumată de către mama mea să aleg meseria de medic dentist iar ulterior am descoperit stomatologia pediatrică. Să lucrez cu copiii, să îi văd zâmbind și dornici să vină la dentist, este pentru mine cea mai mare satisfacție. Îmi doresc să îi ajut pe cei mici să conștientizeze importanța sănătății orale de la o vârstă fragedă, pentru că să previi este mult mai simplu decât să tratezi.”

Dr. Eduard Cristian Butuza

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZA

Medic stomatolog

„Îmi doresc să rezolv problemele dentare cât mai bine și cât mai aproape de perfecțiune iar tehnologia modernă cu care sunt dotate Clinicile Dr. Leahu și echipa de specialiști pe care o am alături mă ajută să îmi îndeplinesc acest vis și să ofer pacienților sănătate reală, tratamente confortabile și o experiență excepțională la stomatolog.”

Dr. Cezare Goia

Dr. CEZARA FÎRTAT

Medic stomatolog

„Decizia de a alege profesia de medic stomatolog a venit natural, din pasiune. Vreau să învăț și mai mult, să cresc din punct de vedere profesional și să readuc zâmbetul pe chipul cât mai multor pacienți.”

Dr. TEONA GHERASIMAT

Dr. TEONA LUPU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Sănătatea orală a adultului începe cu vizita la pedodont în copilărie. Dacă copilul beneficiază de cele mai bune servicii stomatologice încă de la apariția primilor dinți, cu siguranță zâmbetul acestuia va fi unul frumos și sănătos și atunci când va crește. Este necesar să înțelegem importanța sănătății orale întrucât aceasta influențează sănătatea generală și starea de bine a întregului organism.”

DR. CEZARA ELENA GROSU

Medic stomatolog

„Stomatologia cere răbdare și oferă satisfacții incomensurabile. Legătura cu pacientul se creează în timp, iar cartea noastră de vizită, a medicilor dentiști, este zâmbetul celor care se așază pe scaunul stomatologic. Uneori cu teamă, alteori cu un strop de curaj, pacienții sunt motivul pentru care ne practicăm cu pasiune meseria în fiecare zi.”

DR. IULIA MIHĂILĂ

Medic stomatolog

„Practic stomatologia de dragul oamenilor și asta îmi dă puterea și ambiția de a mă perfecționa continuu și de a încerca în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Iubesc ceea ce fac și în felul acesta am certitudinea că am ales meseria care mi se potrivește.”

Dr. Alexandra Rătescu

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic stomatolog

„Un zâmbet frumos reprezintă cartea de vizită a pacientului și, în același timp, opera de artă a medicului stomatolog. O dată cu alegerea acestei profesii am înțeles nevoia oamenilor de a avea încredere în sine iar sănătatea orală este o verigă deosebit de importantă în dobândirea acesteia. Stomatologia nu este doar despre a oferi cele mai bune soluții pentru rezolvarea afecțiunilor dentare, ci este și despre a reda pacienților încrederea de a zâmbi.”

Dr. Claudia Dădălău

Dr. CLAUDIA DĂDĂLĂU

Medic stomatolog

„Am ales stomatologia pentru a face un bine oamenilor, oferindu-le un zâmbet frumos, încredere în propria persoană și, cel mai important, sănătate reală. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu am alături de mine o echipă tânără, profesionistă și acces la tehnologie și aparatură medicală performantă.”

DR. VIOLETA BUTUZA

Medic stomatolog

„Întotdeauna mi-am dorit să am în jurul meu oameni veseli, plini de energie și zâmbitori. Faptul că pot să-i ajut să-și redobândească încrederea în sine și să contribui la aspectul și sănătatea zâmbetului lor, prin munca pe care o depun zi de zi, este pentru mine cea mai mare satisfacție profesională.”

Dr. TANYA TEODORESCU

Medic stomatolog

„Mi-a plăcut dintotdeauna să ajut oamenii. Cu timpul, dorința de a deveni medic stomatolog s-a conturat în mintea mea și, mai apoi, în alegerea profesională. La fel ca toate celelalte, și igiena orală ocupă un loc important în sănătatea oamenilor, motiv pentru care încerc să sădesc în comportamentul pacienților mei regulile de bază care stau la baza unei danturi sănătoase. Mă bucură zâmbetele frumoase și faptul că sunt una dintre persoanele care le redă.”

Dr. Alin Mihai Tudor

Dr. ALIN MIHAI TUDOR

Medic stomatolog

„Am fost obișnuit cu vizitele periodice la stomatolog încă din clasele primare. Astfel, am avut ocazia nu numai să învăț cum să am grijă de zâmbetul meu, ci și să descopăr pasiunea pentru medicina dentară. Înțeleg implicațiile psiho-sociale pe care afecțiunile dentare le au în viața oamenilor și, în consecință, tratez cu maximă seriozitate fiecare caz în parte. În Clinicile Dr. Leahu, ne folosim de progresul tehnologiei și științei medicale pentru a aduce, într-un timp cât mai scurt, zâmbetul pe buzele pacienților.”

Dr. ADINA DUMITRU

Medic stomatolog

„Un zâmbet sănătos spune foarte multe despre o persoană, creând o imagine complexă în ceea ce îl privește. Am ales această meserie din dorința de a ajuta oamenii și de a le reda încrederea în sine odată cu dobândirea unui zâmbet frumos și sănătos. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu am posibilitatea de a face acest lucru ajutându-mă de cea mai nouă tehnologie.”

Dr. Iulia Burca

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

„Am lucrat mult cu copiii de-a lungul timpului în diferite contexte și întotdeauna mi-a făcut o deosebită plăcere și m-am bucurat de sinceritatea lor. Faptul că am ajuns sa fiu „dentist de copii” este o coincidență fericită a sorții, ca rezultat al dorinței mele de a face schimbări în bine, atât în viața mea, cât și a celor din jur, iar atunci când lucrezi cu cei mici ai ocazia să transformi frica de dentist într-o relație frumoasă, bazată pe încredere. Zâmbetul unui copil fericit îmi umple sufletul de bucurie de fiecare dată!”

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. BIANCA GÎRJOABĂ

Medic stomatolog

Pasiunea pentru medicină de la o vârstă fragedă și firea săritoare m-au determinat să îmi aleg cariera de medic stomatolog încă din școala generală. Fiecare pacient este un caz unic, cu implicații specifice, atât de natură medicală, cât și afectivă. Eu îmi doresc să le ofer pacienților mei, pe lângă soluțiile terapeutice personalizate, empatia necesară ca ei să treacă acea barieră numită „frica de stomatolog”.

Dr. RAZVAN VALET

Medic stomatolog

„Stomatologia este locul în care medicina, abilitatea și profesionalismul medicului împreună cu o tehnologie avansată, aduc zâmbetul pe chipul a cât mai multor persoane. Oportunitatea de a practica în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, îmi oferă posibilitatea de a oferi pacientilor servicii de înaltă calitate, utilizând zi de zi tehnologii de ultimă generație în particularizarea fiecărui tratament protetic.”.

Dr. ANDA DIACONU

Medic stomatolog

„Stomatologia reprezintă o importantă ramură a medicinei, întrucât sănătatea orală deține un impact deosebit asupra sănătății generale, iar informarea pacientului cu privire la metodele de prevenție ocupă un rol major. Consider că prin dăruire, pasiune și printr-o comunicare deschisă cu pacientul pot veni în întâmpinarea dorințelor sale, redându-i încrederea în zâmbetul său. Zâmbește și întreaga lume va zâmbi cu tine!”

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Profesia de medic îmbină unele din cele mai nobile calități: compasiunea, empatia și profesionalismul. De aceea, prin practica de zi cu zi, încerc să le ofer pacienților sănătate reală și siguranță, iar prin rezultatele tratamentelor oferite o calitate mai bună a vieții.”

Dr. MARIUS MIHAI DOBRINCU

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială

„Chirurgia oro-maxilo-facială este singura specialitate medicală ce necesită absolvirea atât a facultății de medicină dentară, cât și a celei de medicină generală. Oferă parcursul acesta unui om care păstrează dintotdeauna în el pasiunea de a ajuta oamenii, pune-l într-un mediu plin de oameni care pun binele pacientului mai presus de orice, pune-i la dispoziție toată tehnologia de ultimă generație și vei ști că acel om este azi un profesionist, la care pacientul poate apela cu încredere atunci când are nevoie de sănătate orală reală și o experiență excepțională.”

Dr. FLORIN ALIN TALOI

Medic stomatolog

„Unul din cele mai importante lucruri în viață este să îți descoperi vocația iar eu am norocul de a practica zi de zi ceea ce mă pasionează, stomatologia. Investesc zilnic în dezvoltarea personală, pentru a le oferi pacienților mei tratamente la cele mai ridicate standarde de calitate și experiențe cât mai plăcute,fără durere. Iar pentru că doar în echipă se pot obține cele mai bune rezultate, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu am găsit profesioniști și mentori alături de care pot oferi cele mai bune tratamente pentru pacienții mei.”

Dr. DENISA PÎNZARIU

Medic stomatolog

„Sănătatea este comoara cea mai prețioasă, dar și cea mai ușor de pierdut. De aceea, am ales această minunată profesie, pentru a avea grijă de pacienți și pentru a-i încuraja să zâmbească din nou cu încredere”

Dr. GEORGIANA OANCEA

Medic stomatolog

„Zâmbetul reprezintă eticheta fiecărui om și mă bucur să contribui la construirea acestuia, perfecționându-mă cu fiecare pacient în parte. Pentru că munca și seriozitatea mă reprezintă, fiecare pacient este pentru mine o provocare, iar satisfacția lucrului bine făcut nu poate decât să mă bucure și să îmi confirme că efortul dă roade. Iubesc oamenii, iar relația medic – pacient trebuie să fie bazată în primul rând pe empatie, încredere și respect.”

Dr. ROXANA RÎLEA

Medic stomatolog

„Pentru mine stomatologia reprezintă empatie, profesionalism, perfecțiune și artă. Cea mai mare satisfacție ca medic stomatolog este zâmbetul unui pacient fericit și emoția mulțumirilor pe care ți le adresează. Este un sentiment extraordinar să aud că la finalul
tratamentului am schimbat în bine viața unui om!”

Dr. ANDREEA VIȘOIU

Medic stomatolog

„Consider că empatia față de nevoile pacientului, alături de competențele profesionale sunt atribute care trebuie să definească un medic. Pentru mine fiecare pacient este unic, atât din perspectivă medicală, cât și emoțională, iar zâmbetul pacientului la finalul tratamentului reprezintă cea mai mare satisfacție.”

Dr. ADRIANA SEGĂRCEANU

Medic stomatolog

„Una din cele mai importante calități ale unui medic este empatia și interesul pentru calitatea vieții umane. Am ales medicina dentară din pasiune, iar în fiecare zi îmi doresc să evoluez și să devin mai bună, din respect pentru pacienții care pășesc pragul clinicii, cât și pentru meseria pe care o practic. Consider că prin ambiție, multă munca și perseverență îți poți îndeplini orice obiectiv. În Clinicile Dentare Dr. Leahu am descoperit profesionalism, interesul față de pacient și o echipă de medici dornică să ofere servicii la standarde înalte.”

Dr. DORINA BOGDAN

Medic stomatolog

„Când eram mică, eram adesea întrebată „ce vrei să te faci când o să fii mare?”, iar eu răspundeam mereu „vreau să mă fac doctoriță”. De mică am țintit cât mai sus și, după 20 de ani, mi-am îndeplinit visul. Meseria de medic stomatolog presupune o responsabilitate uriașă, dar recompensa pe care ți-o oferă atunci când vezi pacienții sănătoși si fericiți nu se compară cu nimic. Noi avem puterea de a reda zâmbetul pe fețele oamenilor si lucrul acesta este minunat. Un lucru este sigur, atunci când iubești ceea ce faci nu o să muncești nici măcar o zi din viața ta.”

Dr. MARIA STANCU

Medic stomatolog

„Încă de la primele vizite la dentist am știut că vreau să devin medic stomatolog. Mi-am urmat visul din copilărie, iar acum, cea mai mare satisfacție este să redau pacienților zâmbetul și plăcerea de a veni la dentist. Motivația fiecărei zile este mulțumirea lor.”

Dr. GABRIELA SAVU

Medic stomatolog

„Sunt o fire analitică, empatică, responsabilă, atentă la detalii și orientată către tratamente minim invazive. Am ales domeniul actual din dorința de a ajuta oamenii. Cred că unul dintre cele mai nobile gesturi este cel în care alini durerea semenilor. Sunt aici să ascult, să previn și să tratez problemele dentare.”

Dr. EBRU TABACARIU

Medic stomatolog

„Ambiția, determinarea și chemare interioară pentru o anumită profesie sunt cheia împlinirii viselor. Cu fiecare zâmbet redat pacienților, simt că misiunea de a fi medic se sincronizează cu responsabilitatea și împlinirea că mi-am găsit vocația. Crezul meu rămâne acela de a deveni unul dintre cei mai buni medici, iar ideea că „zâmbetul face lumea mai bună” devine „arta mea de a-l îngriji” și misiunea mea de „a fi”.”

Dr. ALEXANDRA BOTEZATU

Medic stomatolog

„Stomatologia implică multă pasiune, dorința de a evolua continuu, o bună relaționare cu pacientul și empatie. Toate acestea împreună cu tehnologia de ultimă generație reprezintă, din punctul meu de vedere, pachetul perfect ce ajută la atingerea scopului meu, ca medic stomatolog, acela de a contribui la realizarea și perfecționarea zâmbetului pacientului.”

Dr. ALINA STĂNILOIU

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLIN EREMIE

Medic stomatolog

„Zâmbetul și mulțumirea sinceră a pacienților este adevărata recompensă sufletească a fiecărui medic stomatolog. Profesionalismul, empatia și buna comunicare între medic și pacient sunt atribute în care cred, putând astfel să ofer pacienților tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate.”

Dr. ELENA EVELINA COLMAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Mi-am ales această meserie din dorința de a reda pacienților zâmbetul pe buze. În calitate de medic stomatolog la clinica Dr. Leahu am ocazia să lucrez cu oameni deosebiți zi de zi, alături de o echipă unită și profesionistă.”

Dr. Kliti Pace

DR. KLITI PACE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„În medicină trebuie să dai dovadă de empatie și înțelegere față de pacient, pentru o bună desfășurare a actului medical. Dăruirea și profesionalismul echipei de medici, precum și echipamentele moderne de care dispunem în Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă pachetul complet de care avem nevoie pentru a oferi pacientului sănătate reală și o experiență excepțională.”

Dr. HAMDAN ZIADEH MUHAMMAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„De mic copil am știut că vreau a fiu medic. Am devenit pasionat de stomatologie, în special pentru că atât sănătatea orală, cât și estetica dentară au o mare importantă în sănătatea generală, sănătatea psihologică a pacienților și contribuie la respectul de sine. În calitate de medic al Clinicilor Dentare Dr. Leahu, îmi doresc să fiu astăzi mai bun ca ieri și mâine mai bun ca astăzi, pentru a putea reda pacienților un zâmbet sănătos și frumos.”

Dr. ANDREEA MARIA VLADU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Sunt ceea ce mi-am dorit să devin încă din copilărie. Consider că empatia și profesionalismul cu care își tratează pacientul sunt principalele calități ale unui medic bun. Cea mai mare satisfacție pentru mine este mulțumirea pacientului.”

Dr. ANDREEA SĂNDULESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Sănătatea este cel mai de preț dar, iar zâmbetul este exprimarea ei fidelă. Alegerea profesiei de medic dentist și practicarea ei în cadrul Clinicilor dentare Dr. Leahu îmi dau zilnic satisfacția de a reda zâmbete sănătoase pe chipurile pacienților!”

Dr. Robert Lungu

DR. ROBERT LUNGU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Am ales meseria de medic stomatolog deoarece îmi oferă multe oportunități, provocări și recompense morale. Este o profesie în continuă schimbare și expansiune, necesită un simt artistic, dar și un echilibru mental, pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale. La Clinicile dentare Dr. Leahu dispunem de cea mai nouă tehnologie, motiv pentru care se pot utiliza o varietate largă de metode de tratament, cu rezultate excelente, într-un timp scurt.”

Dr. IOANA DIACONU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Îmi place să lucrez cu prichindeii și să îi învăț cum să aibă grijă de dințișorii lor. Consider că medicul stomatolog trebuie să fie mai întâi prietenul lor, pentru a le câștiga încredere și atenția. Lucrul cu micuții pacienți cere o abordare diferită față de lucrul cu adulții, însă satisfacția pe care o ai atunci când un copil vine cu drag la tine pentru a-i trata dințișorii nu se compară nu nimic.”

DR. CRISTINA RIZEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Experiența cu stomatologia din copilărie și-a pus amprenta în alegerea meseriei. În fiecare zi îmi doresc să vad oamenii zâmbind și eu să contribui la zâmbetul lor perfect.”

DR. CRISTINA VANCSA

Consultant certificat lactație, specialist tulburări miofuncționale

„De profesie medic, mă aflu într-o permanentă căutare de noi informații. Cred cu tărie că învățăm continuu, iar știința vine cu argumente ce pot demonta vechi mituri. Baza dezvoltării este educația și aceasta nu se oprește vreodată. Viitorul ne îndeamnă să privim spre medicina preventivă, integrativă și personalizată. Primii pași în acest sens încep cu dorința de cunoaștere.”

DR. ANDREEA BALO

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

„Efectele benefice ale zâmbetului asupra sănătății fizice și psihice au fost demonstrate științific. Astfel, mă bucur că am avut șansa să devin medic dentist și să descopăr această meserie uimitoare. Printr-o abordare interdisciplinară, pacienții beneficiază de un tratament complet și își recapătă zâmbetul.
Sunt medic specialist chirurgie dento-alveolară, îmi dedic o parte din timp pentru a studia implantologie dentară, o știință pe cât de frumoasă și benefică, pe atât de complexă”

DR. CĂTĂLIN DIACONU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

„Motivarea este arta de a face oamenii să facă ceea ce vrei tu, pentru că ei doresc să o facă.” Dorința de a schimba radical starea de sănătate orală a populației tării noastre, dar și viitorul copiilor noștri, în ceea ce privește statusul dentar, m-au făcut medicul de astăzi. Îmi place să consult, să port discuții relevante, să fiu de folos și să ajut acolo unde este nevoie, cu ceea ce pot. Sunt adeptul colaborări interdisciplinare, majoritatea pacienților români fiind cazuri complexe, unde o echipă medicală va face față mult mai bine, decât un singur doctor. Iubesc endodonția și în general stomatologia asistată microscopic, îmi place să am acces la tehnologie medicală și să o folosesc în tratamente.”

Dr. Anita Prioteasa

Dr. ANITA PRIOTEASA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

„Stomatologia nu o poți face oricum, ci doar din pasiune. Eu o practic în primul rând din pasiune pentru oameni, din dorința de a-i ajuta. Mulțumirea lor este și mulțumirea mea.”

Dr. Monica Andoiu

Dr. MONICA ANDONIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

„Dinții ne ajută să mâncăm, să vorbim și să zâmbim și eu sunt aici să le fac pacienților viața mai ușoară. Dacă reușesc acest lucru, misiunea mea și-a atins scopul.”

Dr. Cosmin Plesko

Dr. COSMIN PLESKO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. TEODORA SATUHA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

„Am ales această meserie, deoarece consider că medicul dentist este un creator de zâmbete. Pentru mine, bucuria de a dărui zâmbete frumoase și sănătate nu se compară cu nimic. Comunic în permanență cu pacienții pe care îi tratez, pentru a le înțelege nevoile și dorințele și a obține rezultatul dorit.”

Dr. ELENA BOAGHE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

„De mică mi-am dorit să fiu medic și să ajut oamenii. Am ales stomatologia deoarece pentru mine este mai mult decât o știință a dințișorilor, este o artă. Ce poate fi mai frumos decât să oferi pacienților un zâmbet impecabil?”

Dr. Crina Pelin

Dr. CRINA PELIN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială la Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru a ajunge la momentul zâmbetului “wow”, adică al îndepărtării aparatului dentar, medicul ortodont, colegii lui, pacientul și părinții își asumă, fiecare în parte, un rol esențial. Ortodonția este un joc de echipă. Mă pasionează și mă inspiră în profesia mea dinamica interacțiunii dintre membrii acestei echipe.”

Dr. Paul Alexandru

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Cred cu toată ființa mea în a face bine. Stomatologia este o meserie unde, dacă respecți procedurile și respecți pacientul, poți avea parte de rezultate excelente. Ca medic stomatolog, sunt în permanență în căutarea zâmbetului perfect.”

Dr. Alina Stanomir

Dr. ALINA STANOMIR

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„A fi medic stomatolog înseamnă să știi ce se întâmplă cu pacientul din scaunul tău şi să-l poţi diagnostica dacă are ceva afecţiuni de care nu se ştie suferind. A fi medic stomatolog înseamnă a face bine și a prevenit eventualele afecțiuni.”

Dr. Iulia Ignat

Dr. IULIA CIOBANU

Medic stomatolog, specialist protetică dentară Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru mine, stomatologia nu este o meserie, ci o oportunitate de a face bine. Mă bucur că în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu dispunem de aparatură specializată, de ultimă generație, și le putem oferi pacienților serviciile de care au nevoie.”

Dr. LARISA MONEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Încă de când eram mică, visul meu a fost să devin medic. Având în vedere firea mea pragmatică, mi s-a părut că stomatologia mi se potrivește cel mai bine. Sunt foarte mulțumită de decizia pe care am luat-o iar zâmbetul pacienților pe care îi tratez zilnic este răsplata mea.”

Dr. SILVIU REIT

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Vocația de medic a fost dintotdeauna una dintre cele mai nobile meserii, fiindcă a pus mereu în prim plan pacientul împreună cu nevoile sale. Empatia și dorința de a veni în ajutorul oamenilor m-au ajutat să mă dedic acestei profesii, astfel ca prin intermediul tratamentelor stomatologice de înaltă calitate să le pot oferi pacienților zâmbetul dorit și o stare de sănătate reală alături de o experiență plăcută și lipsită de disconfort la stomatolog.”

Dr. IRINA-JOSEFINA MANAFU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

„Medicina este ramura pe care mi-am ales-o încă din copilărie, inițial eram fascinată de ce face mama mea, petrecând copilăria pe holurile spitalului, apoi am descoperit chimia și biologia de care am rămas fascinată. Stomatologia este mai mult decât o știință,este arta și talentul practicat din pasiune pentru oameni. Întotdeauna mi-a plăcut să văd oamenii zâmbind, dar mai ales pacienții recunoscători.”

Dr. ADRIAN HERMAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

„Iubesc provocările, iar în stomatologie fiecare zi aduce ceva nou. Faptul că pot ajuta oamenii să își recapete zâmbetele și funcționalitatea dinților îmi oferă o satisfacție de nedescris. Comunicarea cu pacientul este unul dintre cei mai importanți factori în realizarea unui tratament reușit și în menținerea unei colaborări de durată, de aceea pun mare accent pe acest aspect. Sa fiu medic stomatolog înseamnă să evoluez zilnic și să le ofer pacienților cele mai bune experiențe stomatologice.”

Dr. GEORGE BUT

Medic stomatolog cu practică limitată în endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

„Meseria de medic dentist este presărată cu provocări și în același timp motivantă și plină de satisfacții. Tehnicile de tratament evoluează de la an la an și acest lucru te determină să studiezi și să devii mai bun. Iubesc ceea ce fac zi de zi și în felul acesta știu că am ales meseria care mi se potrivește.”

Dr. BIANCA NEGRUȚIU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea Oradea

Dr. RUXANDRA VANDICI

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

„Stomatologia este, fără doar și poate, o meserie cu „puțin din toate”. Empatia de care trebuie să dăm dovadă, simțul estetic, dar și atenția la cele mai mici detalii, toate acestea formează un tot unitar și ajung să ne definească în practica de zi cu zi. Îmi doresc să fac cât mai mulți oameni să zâmbească cu încredere. Merităm cu toții o lume mai bună, care abundă în zâmbete.”

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Dr. MARCELA ANDREEA BAR

„Am ales sa fiu medic din dorința de ajuta oamenii să zâmbească fără complexe. Îmi place ceea ce fac și nu simt niciodată trecerea timpului atunci când sunt în cabinet și le redau pacienților sănătatea și zâmbetul frumos. Pacienții copii sunt preferații mei. Vorbim ca între prieteni și le explic cum să aibă grijă de dințișorii lor, pentru a evita complicațiile și durerea pe viitor. Un copil care conștientizează de mic importanța sănătății orale va fi cu siguranță un pacient adult responsabil.”

Dr. GABRIELA LUCA

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Încă din copilărie am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă anatomia umană și relaționarea cu oamenii. Pentru că mi-am dorit să ajut oamenii, am ales profesia de medic dentist. Consider că în modul acesta pot avea un impact pozitiv asupra oamenilor: avem un zâmbet sănătos, scăpăm de teama de dentist, avem siguranța lucrului bine făcut și legăm o prietenie.”

Dr. ALEXANDRA SABO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Iubesc mulțumirea și satisfacția pe care mi-o oferă zâmbetul sincer al pacienților mei atunci când își recapătă sănătatea orală și încrederea de a zâmbi. Empatizez cu fiecare dintre ei și fac de fiecare dată tot posibilul pentru a le oferi cel mai bun tratament, fără durere. Îmi plac provocările și faptul că învăț mereu lucruri noi, alături de o echipa extraordinară și foarte bine pregătită. Mă dedic pacienților mei cu tot sufletul, iar recunoștința și zâmbetele de mulțumire nu întârzie să apară.”

Dr. ADINA NONU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Atât timp cât mai putem zâmbi, cauza nu este încă pierdută. Cu toții știm că principala problemă a pacientului, indiferent de vârstă, este frica de dentist. De aceea, încerc din răsputeri sa redau pacienților starea de confort prin sănătate, astfel putând fi îmbunătățită calitatea vieții și relația cu cei din jur. Perseverența, ambiția și grija cu care tratăm pacienții reprezintă întotdeauna cheia succesului și acesta este obiectivul meu.”

Dr. OCTAVIAN STANCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Consider că stomatologia este una dintre cele mai complexe ramuri ale medicinei, ce îmbină diferite elemente, precum arta, estetica și mecanica. Este un domeniu în care întâmpinăm constant provocări și tocmai acest lucru ne determină să progresăm. Întotdeauna am fost perfecționist, ceea ce reprezintă un atu în profesia pe care am ales-o. Am încredere că pacienții vor pleca fericiți din clinică, pentru că o echipa întreagă de profesioniști lucrează pentru a le restaura zâmbetul.”

Dr. CAMELIA GEORGIANA VOINEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Am ales sa fiu medic stomatolog pentru că îmi place să văd oamenii fericiți, împliniți și cu un zâmbet larg, plin de încredere. De aici s-a născut și pasiunea mea pentru chirurgia dento-alveolară, pentru că am învățat ca acest zâmbet persistă doar pe un substrat sănătos. Visez, ca prin prisma meseriei și a specializării pe care am ales-o, să găsesc rezolvare problemelor ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar și astfel să îmi pot ajuta pacienții să își recâștige încrederea.”

Dr. EMANUELA POPESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Am ales medicina dentară, deoarece mi-am dorit să lucrez cu oameni și pentru oameni. Să le redau zâmbetul și încrederea în ei a fost calea prin care eu am ales să ajut, protetica dentară fiind domeniul care mă pasionează.”

Dr. CARMEN PESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

„Stomatologia m-a pasionat de când eram copil. M-a ajutat foarte mult dorința de a face lucrurile bine pentru a putea ajuta oamenii!”

Dr. IGOR VACARCIUC

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Dr. SORINA PĂDURARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Nimic nu se poate numi „muncă”, cu excepția situației în care ți-ai fi dorit să faci altceva”, spunea James Matthew Barrie și în aceeași ordine de idei aș putea spune că nu eu am ales această profesie, ci mai degrabă̆ am așteptat să mă aleagă̆ ea pe mine.”

Dr. GEORGIANA MOROȘAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Se știe ca zâmbetul duce la bună dispoziție și este unul dintre primele aspecte observate atunci când doi oameni se întâlnesc. Mahatma Gandhi spunea: „Zâmbește, chiar dacă zâmbetul tău este trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist este faptul de a nu mai ști să zâmbești”, iar oamenii nu mai știu să zâmbească atunci când se confruntă cu probleme dentare. De aceea avem nevoie de un zâmbet sănătos și frumos!”

Dr. VLAD MARCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Pasiunea mea pentru stomatologie a început încă din copilărie, de la prima consultație, care trebuie să fie cât mai plăcută și mai confortabilă pentru pacient indiferent de vârsta pe care o are.”

Dr. ANDREEA DANIELA ALEXE

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Zâmbetul este un simbol al fericirii și vitalității, un far al speranței și expresia unei emoții. Stomatologia mi-a dat șansa de a aduce zâmbete sănătoase pe chipurile pacienților mei. Este o profesie care înseamnă multa răbdare, disciplină, pasiune, empatie, multe provocări, dar și satisfacții pe măsură.”

Dr. DANIEL MARCIUC

Medic stomatolog specialist pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Succesul reprezintă pentru mine soluționarea oricărui caz, oricât de complex ar fi acesta, iar profesionalismul și dedicarea în profesia de medic sunt etichete care nu se vor demoda niciodată. Specialitatea aleasă îmi oferă multe provocări, satisfacție și bună dispoziție, lucruri care mă determină să mă perfecționez în fiecare zi și să rezonez cu pacienții mei, pentru ca aceștia să beneficieze de tratamente optime și la cele mai înalte standarde.”

Dr. ANA MARIA HRISCU

Medic stomatolog, specialist endodont Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Medicina este despre oameni. A fi un medic bun înseamnă să manifești compasiune pentru cei pe care îi tratezi și să faci tot posibilul ca pacienților tăi sa le fie bine. În medicina dentară am găsit tot ce îmi doream: satisfacția lucrului bine făcut, recunoștința din ochii pacienților după tratamentul adecvat și provocarea de a mă autodepăși continuu grație ultimelor tehnologii în domeniu.”

Dr. DENIS HERȘCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Consider că această meserie implică multă dedicare, dorință continuă de perfecționare și răbdare, calități pe care le regăsesc la mine ca om și ca profesionist, si nu mai puțin important, empatie față de pacienți și o bună comunicare cu aceștia. Mereu am mers pe principiul că îmi tratez pacienții așa cum îmi doresc și eu să fiu tratată.”

Dr. ANDREI LUȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Am aflat ce îmi place cu adevărat să fac și îmi direcționez toată energia pentru a face acest lucru. În calitate de medic stomatolog, scopul meu este acela de a eleva viețile celorlalți, aducând pacienților zâmbetul pe buze și încredere în sine.”

Dr. VLAD ALEXA

Medic specialist chirurgie dento-alveolară, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Poți să obții orice vrei în viață dacă ajuți îndeajuns de mulți oameni să obțină ce își doresc ei.” Sunt o fire prietenoasă, perseverentă, îmi place să ajut oamenii și, mai ales, sunt pasionat de chirurgie. Am norocul să vin cu plăcere la clinică și să nu simt că muncesc. Caut mereu să evoluez și particip la cursuri si workshop-uri pentru perfecționare constantă. Consider acesta un lucru esențial pentru a putea oferi pacienților cele mai bune și moderne tratamente care există la ora actuală. Este foarte importantă pentru un chirurg colaborarea interdisciplinară și mă bazez mult pe abilitatea de a lucra în echipă.”

Dr. BIANCA IOVOAIA

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Am ales această meserie din dorința de a atinge excelența, având șansa de a întâlni adevărați mentori care mi-au ghidat pregătirea. Lucrul cu copiii face ca fiecare zi să fie unică. Sunt fericită să le ofer experiențe plăcute, fără teama de medicul stomatolog, considerându-mă prietenul lor. Empatia, răbdarea și zâmbetul larg sunt însușiri care mă definesc, aspecte indispensabile în această activitate. Una din cele mai mari satisfacții este sinceritatea cu care copilul îți este recunoscător.”

Dr. MĂDĂLINA ANDONI

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Consider că nu eu am ales stomatologia pediatrică, ci ea m-a ales pe mine. Îmi doresc să-i ajut pe cei mici să conștientizeze importanța sănătății orale și să-și depășească frica de stomatolog. Empatia, dar și răbdarea sunt calități care mă caracterizează și în același timp fac copilul să se simtă mai relaxat cu fiecare ședință de tratament. Cea mai mare satisfacție o am atunci când prichindeii revin cu drag și mai ales fără frică.”

Dr. PETRU VÎRLAN

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Am urmat inițial cursurile Colegiului de Tehnică Dentară și așa am descoperit una din ramurile stomatologiei. Am decis să-mi completez cunoștințele în domeniul stomatologiei și să mă alătur echipei Clinicilor Dentare Dr. Leahu, din dorința de a interacționa cu pacienții și de a le reda zâmbetul pe buze.”

Dr. CRISTIANA SAMOILĂ

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

„Pasiunea pentru ortodonție a luat naștere copil fiind, din poziția de pacient. Am realizat ce important este să fii un medic dedicat, empatic, care să dorească nu doar să creeze zâmbete, ci să ofere și cadrul în care pacientul să zâmbească. Este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți nu doar de rezultat, ci și de întreg procesul necesar și pentru aceasta pun accent pe comunicare, pe deschidere și disponibilitate. Fiecare pacient este diferit și necesită un plan de tratament individualizat și o colaborare strânsă cu întreaga echipă medicală, pentru a i se oferi cele mai bune variante de tratament și cea mai facilă cale pentru a ajunge la zâmbetul dorit.”

Dr. CĂTĂLINA PARASCHIV

Medic stomatolog, specialist parodontolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

„Captivată de uimitoarele povești despre studenția la Facultatea de Medicină, spuse cu mare iscusință de către doamna învățătoare, am început să îmi doresc să devin medic încă de la o vârstă fragedă. Sunt o fire jovială, empatică și răbdătoare, iar această meserie o fac cu dăruire, responsabilitate și cu inima plină de bucurie. Apreciez fiecare șansă de a întâlni noi oameni și de a reda sau îmbunătăți sănătatea acestora.”

Dr. RALUCA ȘTEFANIA VLAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

„Visele devin mereu realitate. Am avut acest motto în minte vreme de mulți ani, ani în care m-am construit ca persoană, ca medic,având în spate perseverența și dorința de a ajuta în acest mod persoanele din jurul meu. Consider că empatia este un atribut al fiecărei persoane, nu o calitate, drept urmare, aștept cu nerăbdare și cu încântare fiecare pacient din dorința de a vedea pe chipul acestora cel mai sincer zâmbet. Succesul care ne ghidează este oglindit în sufletul nostru.”

Dr. DIANA PAULA PETRESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. MIHAIL HARSAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. SARAH GRIGOROVICI

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

„Succesul tratamentului stomatologic depinde, printre altele, și de relația medic-pacient. Comunicarea dintre cei doi este fundamentală în construirea acestei relații, iar răbdarea și empatia față de pacient sunt calități esențiale pentru orice medic stomatolog. Îmi doresc ca fiecare pacient să plece din cabinet cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a ne revedea.”

Dr. MONICA HALICIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. MARIUS DANIEL FELEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. ANDA FLOREA-NĂFORNIȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

„Am ales aceasta meserie pentru că iubesc oamenii și îmi place să îi ajut. Empatia mă caracterizează și mă dedic întru totul fiecărui pacient, pentru a-i reda zâmbetul și sănătatea orală. Prin profesionalism și relația bazată pe încredere, respect și înțelegere, îmi doresc ca pacientul să revină cu drag la medicul stomatolog”

Dr. OANA COJOCARU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Dr. LOREDANA MARINESCU

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. BOGDAN MOLDOVEANU

Medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

„A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, iar apoi a continuat să studieze endodonția în Italia, în cadrul Facultății de Medicină Dentară a Universității din Torino. Aici a absolvit cu brio cursurile master-ului de „Microendodonție Clinică și Chirurgicală”, nivelul 2. Este Membru Internațional al Asociației Spaniole De Endodonție (AEDE), Membru Certificat al Societăți Europene de Endodontologie (E.S.E) dar și membru internațional al Asociației Americane a Endodonților (A.A.E). Este conducătorul platformei educaționale „Endodonție Cu Pasiune” și Asistent Universitar în cadrul Universității din Torino pentru Master-ul Cu Specializarea „Endodonție Microscopică Și Endodonție Chirurgicală Microscopică” – Secția Engleză. Ca lector internațional a susținut numeroase prezentări în țări precum: Italia, Germania, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Ungaria, Cehia sau România. Este singurul medic endodont din România membru al AEDE, unul dintre cei doar 3 medici endodonti certificați ESE din România și unul dintre cei doar 2 medici endodonti acreditați AAE din România.”

Dr. TEODORA POP

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. EMILIA FINTA

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. OANA CONTIU

Medic stomatolog, specialist protetica dentară, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134