0374 475 555 Locatiile noastre stegulet it stegulet en stegulet ro

Ei sunt specialiștii din Clinica dentară Dr. Leahu

Echipa de medici din cabinetele stomatologice Dr. Leahu este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu cele mai bune cunoștinte despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Info

Dr. Ionuț Dealu
Clinicile Dr. Leahu
Owner
Owner & Medic Dentist, competență Implantologie Orală
București
România
ionut@drleahu.ro
0374 475 555

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner& Medic dentist, Implantologie orală
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Un dentist bun îți explică opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajută să alegi soluția optimă. El se străduiește să-ți ofere servicii excepționale, în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de vizite la clinică.
Am făcut stomatologia din pasiune. Am vrut ca pacienții mei să beneficieze de sănătate adevărată și de zâmbete frumoase. Mi-am echipat clinicile cu tehnologie de vârf și am crescut o echipă unită, ca o familie, pentru că mi-am propus să ridic standardele industriei la cel mai înalt nivel."
Pagina Dr. Ionut Leahu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic Dentist, specialist endodonție
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Moștenită din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist mă ajută în activitatea zilnică pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru pacient, cu garanție pe termen lung."

Dr. LAURA FERENȚ

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist."

Dr. ROXANA PARASCHIV

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am știut încă din perioada copilăriei ceea ce îmi doresc să fac și profesia pe care o voi urma. Bucuria de a schimba cu adevărat viața unei persoane prin oferirea unui zâmbet frumos și sănătos este nemărginită. Aceasta este una din recompensele de neprețuit pentru medicii dentiști.
Mulțumirea că am făcut o treabă bună și că am ajutat un pacient îmi oferă satisfacție. Iubesc zâmbetele oamenilor, cu atât mai mult cu cât și eu am putut contribui la fericirea lor. Mereu învăț câte ceva nou, îmi place să mă implic și să țin ștacheta cât mai sus – doar așa mă pot perfecționa și pot ajuta mai mult.''

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că îmi place să îmbin sănătatea cu estetica. Pacienții vin în general doar pentru un control ortodontic și doar din motive care țin de aspect. În urma unei vizite la medicul dentist, ei află că problemele pe care nu le conștientizează sunt mult mai mari.
Sunt pasionată de zâmbete frumoase și sănătoase iar această pasiune m-a împins să învăț să utilizez cele mai noi tehnici în domeniu. Din dorința de a mă afla printre profesioniști am participat la numeroase congrese internaționale și zeci de cursuri din țară sau din străinătate."

Dr. GABRIELA ARGEȘEANU

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Am ales meseria de medic dentist datorită laturii sale practice și pentru că îmi place să văd rezultatul muncii mele pe chipul a mii de pacienți. Rezolvarea cazurilor medicale implică răbdare, atenție, muncă în echipă și, foarte important, o bază teoretică solidă, care te ajută în luarea deciziilor potrivite.”

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic specialist chirurgie dentară, maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF “Carol Davila” – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară - specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic."

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Dorința de a practica această meserie mi-a fost insulfată de către tatăl meu. Am ales stomatologia pentru că îmi doresc să practic o meserie care să mă pasioneze cu adevărat. Îmi place că mă stimulează intelectual și implică aspecte practice, dar mai ales, putem oferi suport și ajutor oamenilor și desigur și înfățișarea pe care și-o doresc.
Pentru că eram nerăbdător să profesez, m-am angajat în al treilea an de facultate. Satisfacția este momentul în care un pacient îți strânge mâna cu recunoștință. În clipa în care îl vezi fericit, știi că este mulțumit de serviciile care i s-au oferit.”

Dr. CORINA ENE

Medic dentist, specialist proteze dentare
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am urmat cursurile colegiului de tehnică dentară și am luat contact atât cu partea de laborator cât și cu cea de cabinet. Îmi place foarte mult meseria mea și iubesc să ajut pacienții să își recapete zâmbetul.
O proteză dentară nu doar că îi va ajuta să consume alimentele de care le este poftă, dar implicit vor fi și mai sănătoși. Organismul va primi toate vitaminele de care are nevoie iar aceștia nu se vor mai simți stânjeniți sau marginalizați în anumite situații. Proteza dentară le oferă mai multă încredere în ei – ceea ce aduce doar avantaje!"

Dr. ASMA NĂSTASE BATTAH

Medic dentist, specialist pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Este minunt să lucrezi cu cei mici, întocmai pentru că și eu sunt mamă la rândul meu și pot empatiza foarte ușor în această situație.
Nu cred că aș fi găsit o specializare care să mi se potrivească mai bine. Sunt veselă, înțelegătoare și copilăroasă și mă înțeleg foarte bine cu copiii care îmi oferă de fiecare dată energie pozitivă. Am foarte multă răbdare, îmi place să le explic, să îi învăț despre igiena dentară iar aceștia mă văd mai mult ca pe o prietenă, nicidecum ca pe un medic dentist. Ca o glumiță, cei mici sunt de cele mai multe ori, mai ascultători decât adulții!”

Dr. CRISTINA BÎRSAN

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Diferența între un medic dentist specializat și unul mediocru constă în tratamentele pe care acesta le oferă. Pacienții mei beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate și îi tratez ca și cum ar fi prietenii mei – cu implicare.
Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu este o adevărată familie și lucrăm cu îndemânare și pricepere. Acest lucru poate fi confirmat chiar și de către pacienți, care pleacă de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.”

Dr. FLAVIA FUGEL

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea un medic dentist este empatia. Modul în care relaționează cu pacientul iar pregătirea teoretică și practică sunt foarte importante pentru acesta.
Câștigarea încrederii este un atu, întocmai pentru faptul ca pacientul să se poată simți confortabil și în siguranță, alături de noi. Profesia de medic stomatolog mi-a oferit satisfacția de a face bine și de a învăța să evoluez într-un domeniu atât de dinamic și o echipă atât de profesionistă. Atmosfera din Clinicile Dentare Dr. Leahu este una destinată specialiștilor.”

Dr. ANA FLAUGIU

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și după ce le explic pacienților, opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Medicul dentist trebuie întotdeauna să ofere pacientului cea mai bună experiență medicală și să rezolve eficient problemele. Un pacient fericit este acela care trebuie să vină de cât mai puține ori la cabinetul stomatologic. Dacă meidicul este responsabil iar pacientul respectă regulile de igienă dentară, va veni doar la controalele periodice. Așa cum are grijă de restul corpului, și dinții trebuie tratați corespunzător.
Dantura reprezintă eticheta fiecărui om în parte și igiena sa este direct proporțională cu atenția pe care o oferă îngrijirii acesteia.”

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Efortule mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică dar și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.''

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, Specialist Parodontolog
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu.
Am intrat optimistă și plină de energie în “lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu. Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-au oferit posibilitatea de a lucra într-o echipă de elită, totul pentru a mă putea dezvolta așa cum mi-am propus! Fiecare pacient trebuie să vină la medicul stomatolog chiar și pentru cea mai mică problemă pe care o observă. Prevenția este forte importantă.”

Dr. IRIS DAN

Medic Pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alăuri de cei mici și de a le explica cât de importanta este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiti, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. ELIZA STAN

Medic pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Nu ai cum să te plictisești într-o astfel de meserie, mai ales când pacienții sunt copii. Avantajul stomatogiei este că aceasta evoluează continuu. Oricine se poate perfoma și mereu sunt noțiuni noi de învățat, astfel că medicul dentist trebuie să țină pasul.
Cu ajutorul tehnologiei captăm atenția copiilor și le oferim un parcurs al vieții mai ușor – fără durere și frică. Munca mea implică foarte multă responsabilitate. Mă axez întotdeauna pe bunăstarea fizică și emoțională a pacienților mei. Îmi place să cred că și eu pot contribui la un viitor de succes pentru cei mici."

Dr. CORINA DANIELA NEGREA

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Pasiunea, perseverența și determinarea sunt cuvintele cheie care mă caracterizează cel mai bine. Am ales această meserie deoarece îmi oferă nenumărate căi de a mă exprima, de a oferi și de a modela zâmbete. O bună relație între medic și pacient reprezintă esența actului medical."

Dr. ANCA ALEGICĂ

Medic pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Pentru mine copiii sunt o categorie aparte de pacienți și consider că aceștia trebuie să interacționeze cu medicul stomatolog de la o vârstă fragedă, chiar dacă vin la dentist numai pentru un control și pentru a ne juca. Acest lucru ne face să-i căștigăm încrederea. Medicul stomatolog trebuie să fie văzut ca un prieten al copiilor.”

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: emaptia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung."

Dr. CAZACU CORRADO

Medic Dentist, Chirurgie dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Am ales chirurgia dentară deoarece îmi plac cazurile complexe și mai presus de toate pentru a trata cu maximă seriozitate problemele dentare ale pacienților. Am satisfacția de a face în fiecare zi ceea ce îmi place, de a aduce zâmbete pe chipul oamenilor.”

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic Dentist, Medic Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Îmi tratez pacienții așa cum îmi place și mie să fiu tratată atunci când merg la medicul dentist sau la orice medic, în general. Îmi doresc servicii de calitate și îmi place să îmi execut munca cu profesionalism, sinceritate și respect pentru suferința, îngrijorările și așteptările pacienților.”

Dr. DELIA CIOCAN

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Zâmbetul este expresia fericirii și mulțumirii oamenilor.
Am ales ortodonția ca și specialitate a medicinei dentare considerând că este cea mai în măsură de a recrea în forma cea mai naturală și fiziologică posibilă, un zâmbet pierdut.
Tratamentele de lungă durată necesită multă răbdare atât din partea medicului cât și a pacientului. Partea bună este că rezultatele sunt fascinante și de lungă durată. Ele sunt cele care mă motivează în fiecare zi."

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic dentist, specialist pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. ADRIAN ALEXANDRU

Medic Primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Frumusețea ține de emoție. În momentul în care poți să îi oferi unui om mulțumirea față de aspectul fizic pe care acesta îl caută, înseamnă că ți-ai atins obiectivul. Încărcătura emoțională pozitivă pe care pacientul o dobândește în urma unei proceduri reușite este direct proporțională cu conceptul de frumusețe, care de altfel este atribuit succesului. Acesta este cel mai mare avantaj. Aspectul plăcut oferă încredere, deci reușită.”

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. ALEXANDRU IOAN BĂDESCU

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0770 874 432
Emailcontactpitesti@drleahu.ro

Dr. ANDRA CĂTĂLINA JIPA

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am decis sa urmez calea stomatologiei deoarece cred în puterea zâmbetului. Un zâmbet frumos și sănătos te face să te simți mult mai încrezător în propriile forțe.
Iubesc stomatologia pentru că îmbină atât de armonios principiile esteticii dentare și faciale cu numeroasele mecanisme funcționale. Pe lângă satisfacția oferită de rezultatele actului medical, meseria aceasta îmi dă oportunitatea de a gândi creativ și estetic.
Fiecare pacient mulțumit îmi oferă motivația de a continua și de a mă perfecționa, obiectivul meu fiind acela de a reda cât mai multor pacienți încrederea de a zâmbi sincer.''

Dr. OANA LEON

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. RUXANDRA ȘTEFANIA NIȚU

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0770 874 432
Emailcontactpitesti@drleahu.ro

Dr. CRISTINA PRISECEANU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. LAURA APOSTOL

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. MIHAI DAVID

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. ANA IULIA ȘTEFAN

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. MĂDĂLINA SABOTNICU

Medic endodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. KARL MOUSSA

Medic specialist chirurgie dentară dento-alveolară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. ANDRA CULURI

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. COSMINA ENACHE

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.