0374 475 555 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Ei sunt specialiștii din Clinica dentară Dr. Leahu

Echipa de medici din Clinicile dentare Dr. Leahu este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu cele mai bune cunoștințe despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Info

Dr. Ionuț Dealu
Clinicile Dr. Leahu
Owner
Owner & Medic Dentist, competență Implantologie Orală
București
România
ionut@drleahu.ro
0374 475 555

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic dentist, Implantologie orală
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Un dentist bun îți explică opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajută să alegi soluția optimă. El se străduiește să-ți ofere servicii excepționale, în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de vizite la clinică.
Am făcut stomatologia din pasiune. Am vrut ca pacienții mei să beneficieze de sănătate adevărată și de zâmbete frumoase. Mi-am echipat clinicile cu tehnologie de vârf și am crescut o echipă unită, ca o familie, pentru că mi-am propus să ridic standardele industriei la cel mai înalt nivel."
Pagina Dr. Ionut Leahu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic Dentist, specialist endodonție
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Moștenită din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist mă ajută în activitatea zilnică pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru pacient, cu garanție pe termen lung."

Dr. LAURA FERENȚ

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist."

Dr. ROXANA PARASCHIV

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am știut încă din perioada copilăriei ceea ce îmi doresc să fac și profesia pe care o voi urma. Bucuria de a schimba cu adevărat viața unei persoane prin oferirea unui zâmbet frumos și sănătos este nemărginită. Aceasta este una din recompensele de neprețuit pentru medicii dentiști.
Mulțumirea că am făcut o treabă bună și că am ajutat un pacient îmi oferă satisfacție. Iubesc zâmbetele oamenilor, cu atât mai mult cu cât și eu am putut contribui la fericirea lor. Mereu învăț câte ceva nou, îmi place să mă implic și să țin ștacheta cât mai sus – doar așa mă pot perfecționa și pot ajuta mai mult.''

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că îmi place să îmbin sănătatea cu estetica. Pacienții vin în general doar pentru un control ortodontic și doar din motive care țin de aspect. În urma unei vizite la medicul dentist, ei află că problemele pe care nu le conștientizează sunt mult mai mari.
Sunt pasionată de zâmbete frumoase și sănătoase iar această pasiune m-a împins să învăț să utilizez cele mai noi tehnici în domeniu. Din dorința de a mă afla printre profesioniști am participat la numeroase congrese internaționale și zeci de cursuri din țară sau din străinătate."

Dr. GABRIELA ARGEȘEANU

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Am ales meseria de medic dentist datorită laturii sale practice și pentru că îmi place să văd rezultatul muncii mele pe chipul a mii de pacienți. Rezolvarea cazurilor medicale implică răbdare, atenție, muncă în echipă și, foarte important, o bază teoretică solidă, care te ajută în luarea deciziilor potrivite.”

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic specialist chirurgie dentară, maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF “Carol Davila” – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară - specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic."

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Dorința de a practica această meserie mi-a fost insuflată de către tatăl meu. Am ales stomatologia pentru că îmi doresc să practic o meserie care să mă pasioneze cu adevărat. Îmi place că mă stimulează intelectual și implică aspecte practice, dar mai ales, putem oferi suport și ajutor oamenilor și desigur și înfățișarea pe care și-o doresc.
Pentru că eram nerăbdător să profesez, m-am angajat în al treilea an de facultate. Satisfacția este momentul în care un pacient îți strânge mâna cu recunoștință. În clipa în care îl vezi fericit, știi că este mulțumit de serviciile care i s-au oferit.”

Dr. CORINA ENE

Medic dentist, specialist proteze dentare
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am urmat inițial cursurile Colegiului de Tehnică Dentară unde am descoperit stomatologia, luând contact atât cu partea de laborator, cât și cu cea de cabinet. M-a atras din prima clipă! Mi-am continuat astfel studiile, absolvind Facultatea de Medicină Dentară, cele două specializări îmbinându-se și completându-se perfect. Astăzi, satisfacția și împlinirea pe care mi-o dau pacienții cărora le redau încrederea în sine și le repun zâmbetul pe buze, mă fac să practic cu drag în continuare această meserie. O proteză dentară nu îi va ajuta doar să mănânce și să vorbească din nou, dar implicit vor fi și mai sănătoși."

Dr. ASMA NĂSTASE BATTAH

Medic dentist, specialist pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Este minunt să lucrezi cu cei mici, întocmai pentru că și eu sunt mamă la rândul meu și pot empatiza foarte ușor în această situație.
Nu cred că aș fi găsit o specializare care să mi se potrivească mai bine. Sunt veselă, înțelegătoare și copilăroasă și mă înțeleg foarte bine cu copiii, care îmi oferă de fiecare dată energie pozitivă. Am foarte multă răbdare, îmi place să le explic, să îi învăț despre igiena dentară iar aceștia mă văd mai mult ca pe o prietenă, nicidecum ca pe un medic dentist. Ca o glumiță, cei mici sunt de cele mai multe ori mai ascultători decât adulții!”

Dr. CRISTINA BÎRSAN

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Diferența între un medic dentist specializat și unul mediocru constă în tratamentele pe care acesta le oferă. Pacienții mei beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate și îi tratez ca și cum ar fi prietenii mei – cu implicare.
Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu este o adevărată familie și lucrăm cu îndemânare și pricepere. Acest lucru poate fi confirmat chiar și de către pacienți, care pleacă de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.”

Dr. FLAVIA FUGEL

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea un medic dentist este empatia. Modul în care relaționează cu pacientul iar pregătirea teoretică și practică sunt foarte importante pentru acesta.
Câștigarea încrederii este un atu, întocmai pentru faptul ca pacientul să se poată simți confortabil și în siguranță, alături de noi. Profesia de medic stomatolog mi-a oferit satisfacția de a face bine și de a învăța să evoluez într-un domeniu atât de dinamic și o echipă atât de profesionistă. Atmosfera din Clinicile Dentare Dr. Leahu este una destinată specialiștilor.”

Dr. ANA FLAUGIU

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Medicul dentist trebuie întotdeauna să ofere pacientului cea mai bună experiență medicală și să rezolve eficient problemele. Un pacient fericit este acela care trebuie să vină de cât mai puține ori la cabinetul stomatologic. Dacă medicul este responsabil iar pacientul respectă regulile de igienă dentară, va veni doar la controalele periodice. Așa cum are grijă de restul corpului, și dinții trebuie tratați corespunzător.
Dantura reprezintă eticheta fiecărui om în parte și igiena sa este direct proporțională cu atenția pe care o oferă îngrijirii acesteia.”

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic Dentist, Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Eforturile mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică, cât și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.''

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, Specialist Parodontolog
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu.
Am intrat optimistă și plină de energie în “lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu. Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-au oferit posibilitatea de a lucra într-o echipă de elită, totul pentru a mă putea dezvolta așa cum mi-am propus! Fiecare pacient trebuie să vină la medicul stomatolog chiar și pentru cea mai mică problemă pe care o observă. Prevenția este forte importantă.”

Dr. IRIS DAN

Medic Pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alături de cei mici și de a le explica cât de importantă este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiți, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. ELIZA STAN

Medic pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Nu ai cum să te plictisești într-o astfel de meserie, mai ales când pacienții sunt copii. Avantajul stomatologiei este că aceasta evoluează continuu. Oricine se poate perfecționa și mereu sunt noțiuni noi de învățat, astfel că medicul dentist trebuie să țină pasul.
Cu ajutorul tehnologiei captăm atenția copiilor și le oferim un parcurs al vieții mai ușor – fără durere și frică. Munca mea implică foarte multă responsabilitate. Mă axez întotdeauna pe bunăstarea fizică și emoțională a pacienților mei. Îmi place să cred că și eu pot contribui la un viitor de succes pentru cei mici."

Dr. CORINA DANIELA NEGREA

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Pasiunea, perseverența și determinarea sunt cuvintele cheie care mă caracterizează cel mai bine. Am ales această meserie deoarece îmi oferă nenumărate căi de a mă exprima, de a oferi și de a modela zâmbete. O bună relație între medic și pacient reprezintă esența actului medical."

Dr. ANCA ALEGICĂ

Medic pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Pentru mine copiii sunt o categorie aparte de pacienți și consider că aceștia trebuie să interacționeze cu medicul stomatolog de la o vârstă fragedă, chiar dacă vin la dentist numai pentru un control și pentru a ne juca. Acest lucru ne face să-i căștigăm încrederea. Medicul stomatolog trebuie să fie văzut ca un prieten al copiilor.”

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: empatia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung."

Dr. DELIA CIOCAN

Medic Dentist, Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Zâmbetul este expresia fericirii și mulțumirii oamenilor. Am ales ortodonția ca și specialitate a medicinei dentare, deoarece consider că aceasta poate recrea un zâmbet pierdut în forma sa cea mai naturală și fiziologică posibilă. Tratamentele de lungă durată necesită multă răbdare atât din partea medicului, cât și a pacientului. Partea bună este că rezultatele sunt fascinante și de lungă durată. Ele sunt cele care mă motivează în fiecare zi.”

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic Dentist, Specialist Ortodonție Dentară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Îmi tratez pacienții așa cum îmi place și mie să fiu tratată atunci când merg la medicul dentist sau la orice medic, în general. Îmi doresc servicii de calitate și îmi place să îmi execut munca cu profesionalism, sinceritate și respect pentru suferința, îngrijorările și așteptările pacienților.”

Dr. ADRIAN ALEXANDRU

Medic Primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Frumusețea ține de emoție. În momentul în care pacientul pe care l-ai tratat este mulțumit de aspectul său fizic, înseamnă că ți-ai atins obiectivul. Încărcătura emoțională pozitivă pe care pacientul o dobândește în urma unei proceduri reușite este direct proporțională cu conceptul de frumusețe, care de altfel este atribuit succesului. Acesta este cel mai mare avantaj. Aspectul plăcut oferă încredere, deci reușită.”

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic dentist, specialist pedodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii“Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. ALEXANDRU IOAN BĂDESCU

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0770 874 432
Emailcontactpitesti@drleahu.ro
Detalii„Fiecare pacient este un caz aparte. Prin activitatea mea vreau să ofer pacienților variantele de tratament cele mai potrivite pentru ei și, în egală măsură, să răspund și uneori chiar să depășesc așteptările acestora. Am ales o profesie prin care îmi doresc să ajut oamenii și să contribui la îmbunătățirea calității vieții lor și acest lucru mă stimulează să îmi stabilesc obiective cât mai înalte pe zi ce trece.”

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. OANA LEON

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Detaliile fac diferența, aspect valabil în orice punct al existenței noastre, dar mai ales în practica medicală. Reușesc să înțeleg dorințele pacienților și astfel să le ofer soluții conforme cu exigențele lor.”

Dr. ANDRA CĂTĂLINA JIPA

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am decis să urmez calea stomatologiei deoarece cred în puterea zâmbetului. Un zâmbet frumos și sănătos te face să te simți mult mai încrezător în propriile forțe.
Iubesc stomatologia pentru că îmbină atât de armonios principiile esteticii dentare și faciale cu numeroasele mecanisme funcționale. Pe lângă satisfacția oferită de rezultatele actului medical, meseria aceasta îmi dă oportunitatea de a gândi creativ și estetic.
Fiecare pacient mulțumit îmi oferă motivația de a continua și de a mă perfecționa, obiectivul meu fiind acela de a reda cât mai multor pacienți încrederea de a zâmbi sincer.''

Dr. CRISTINA PRISECEANU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Tratez fiecare caz cu maximum de atenție. Pentru mine fiecare pacient în parte este cel mai important pacient. În profesia pe care mi-am ales-o nu există rutină iar satisfacția pe care o am atunci când pacientul zâmbește din nou cu încredere, când rezultatul muncii mele depășește așteptările pacientului nu are descriere. Pot să spun oricui m-ar întreba că am cea mai frumoasă meserie din lume.”

Dr. RUXANDRA ȘTEFANIA NIȚU

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0770 874 432
Emailcontactpitesti@drleahu.ro
Detalii„Meseria de medic dentist este presărată cu provocări și în același timp motivantă și plină de satisfacții. Tehnicile de tratament evoluează de la an la an și acest lucru te determină să studiezi și să devii mai bun. Iubesc ceea ce fac zi de zi și în felul acesta știu că am ales meseria care mi se potrivește.”

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Înainte să fiu medicul pacienților mei, îmi doresc să fiu prietenul lor. Doar stabilind o relație bazată pe încredere și respect putem alege împreună cel mai bun plan de tratament. Astfel, la finalul ședinței toată lumea este fericită iar pacientul revine cu drag la stomatolog.”

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Stomatologia îmi oferă oportunitatea să ajut oamenii și să-mi depășesc propriile limite. Această meserie implică un proces continuu de dezvoltare personală și profesională, cu experiențe și provocări la tot pasul. Consider că rolul meu nu este numai acela de a oferi sănătate, de a găsi cel mai bun tratament, ci și acela de a educa pacientul.”

Dr. MIHAI DAVID

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Am descoperit pasiunea pentru stomatologie de mic copil și am ales să duc mai departe tradiția familiei, să devin medic și să ajut oamenii. Consider că cele mai importante calități ale unui medic dentist bun sunt răbdarea și atenția la detalii. Cea mai mare satisfacție pentru mine este acel moment când pacientul pleacă din clinică mulțumit, cu zâmbetul pe față, încrezător în propria persoană.”

Dr. LAURA APOSTOL

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. ANA IULIA ȘTEFAN

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Meseria de medic este una plină de provocări dar și de satisfacții, mai ales în momentul în care readuci zâmbetul pe chipul pacienților. În această echipă am găsit tot ceea ce aveam nevoie pentru a-mi îndeplini misiunea cu succes și a oferi pacienților sănătate reală și o experiență excepțională la stomatolog.”

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Îmi dedic în fiecare zi abilitățile, cunoștințele, timpul și energia pentru a oferi pacienților sănătate reală, un zâmbet nu doar frumos, ci și sănătos și pentru a-i ajuta să vadă vizita la stomatolog cu alți ochi, fără teamă. Cea mai mare împlinire a mea, ca medic este concretizată în zâmbetul pacienților.”

Dr. KARL MOUSSA

Medic specialist chirurgie dentară dento-alveolară
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalli„Am pășit pe drumul unei profesii nobile, inspirat fiind de tatăl meu. Când vorbim despre sănătatea pacienților suntem obligați să oferim tratamente la cele mai înalte standarde. Ca specialist în chirurgie dento-alveolară mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, interacționez cu pacienți care au nevoi medicale dintre cele mai diverse, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire fiecare caz în parte, punând de fiecare dată binele pacientului şi succesul manoperei pe primul plan.”

Dr. MĂDĂLINA SABOTNICU

Medic endodont
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Când pășesc în cabinetul stomatologic, pacienții devin extrem de anxioși. Frica de stomatolog este ceva real. Acesta este aspectul pe care îmi doresc să-l schimb și unul dintre motivele pentru care am ales această meserie. Îmi doresc să rezolv problemele dentare ale pacienților într-un ambient plăcut și o atmosferă prietenoasă.''

Dr. ANDRA CULURI

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Medicina dentară reprezintă pentru mine un mod de viață. Consider că perseverența și talentul decelează calitatea actului medical. Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră, atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea corectă a danturii. Între mine și pacient încerc întotdeauna să creez o relație bazată pe respect și încredere, o relație de prietenie. Vizita la medicul dentist nu trebuie să constituie un factor de stres, ci o plăcere. Vreau să fiu motivul pentru care cineva zâmbește astăzi și este fericit!”

Dr. ALEXANDRA FĂGEȚEANU

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii „Am ales stomatologia din dorința de a ajuta oamenii, de a le oferi încrederea în sine și curajul de a zâmbi în orice situație. Ulterior m-am dedicat exclusiv endodonției iar acum lucrez numai sub microscop, din dorința de a lucra la cel mai înalt nivel. Endodonția este o ramură a medicinei dentare care acționează ca un „medicament”, înlătură durerea iar pacientul pleacă din cabinet fericit.”

Dr. MONICA SANDU

Medic dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Fiind una dintre cele mai vechi din lume, meseria de medic nu este întotdeauna ușoară. Pentru o persoană ambițioasă, pasionată de ceea ce face, dornică de a învăța și de a se perfecționa continuu, această profesie îi poate aduce însă numeroase satisfacții, ceea ce este valabil și pentru mine. Ce mi se pare fascinant este faptul că sănătatea orală este corelată cu starea întregului organism, putând oferi deseori indicii cu privire la diverse afecțiuni, de aceea, atenția la detalii și dorința de cunoaștere sunt esențiale.”

Dr. COSMINA ENACHE

Medic dentist, Specialist Parodontolog
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Am ales meseria de medic dentist pentru că îmi oferă în fiecare zi, noi provocări și satisfacții, reușind să schimb viața unui om prin crearea unui zâmbet sănătos și frumos. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu, am întâlnit o familie de medici talentați, răbdători, profesioniști, empatici, dispuși să ofere sănătate reală și o experiență excepțională pacienților.”

Dr. ELENA EVELINA COLMAN

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii „Mi-am ales această meserie din dorința de a reda pacienților zâmbetul pe buze. În calitate de medic stomatolog la clinica Dr. Leahu am ocazia să lucrez cu oameni deosebiți zi de zi, alături de o echipă unită și profesionistă.”

Dr. MAXIM TULBURE

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Îmi doresc să excelez în domeniul pe care mi l-am ales, endodonția, și să fac performanță. Acum, tratamentele stomatologice au atins un alt nivel iar datorită lupelor și microscopului, pacienții au parte de rezultate previzibile, cât mai aproape de perfecțiune și fără durere.”

Dr. VLAD ȘTEFAN OPRIȘA

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii''Din copilărie, am fost învățat că cea mai mare bogăție este sănătatea. Medicina dentară mi-a oferit satisfacția de a oferi pacienților mei sănătate reală și un zâmbet frumos.”

Dr. ALIN MIHAI TUDOR

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii"Am fost obișnuit cu vizitele periodice la stomatolog încă din clasele primare. Astfel, am avut ocazia nu numai să învăț cum să am grijă de zâmbetul meu, ci și să descopăr pasiunea pentru medicina dentară. Înțeleg implicațiile psiho-sociale pe care afecțiunile dentare le au în viața oamenilor și, în consecință, tratez cu maximă seriozitate fiecare caz în parte. În Clinicile Dr. Leahu, ne folosim de progresul tehnologiei și științei medicale pentru a aduce, într-un timp cât mai scurt, zâmbetul pe buzele pacienților."

Dr. GRETA MARILENA LAZĂR

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii''Medicina dentară este specialitatea pe care mi-am ales-o încă din timpul liceului, deși la momentul respectiv nu știam exact ce implică. Cu timpul am observat că este o artă, o profesie nobilă, practicată din pasiune pentru oameni. Este locul unde timpul trece frumos, alături de o echipă pregătită constant la cele mai înalte standarde.''

Dr. ANDRADA PACE

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii''Medicul dentist trebuie să stăpânească foarte bine arta comunicării cu pacientul. Este necesar ca medicul să înțeleagă ce își dorește pacientul să obțină în urma tratamentului și să îl ajute să obțină rezultatul dorit. Mai mult decât atât, teama de stomatolog se depășește tot printr-o comunicare deschisă cu pacientul. Un pacient informat, care are o relație bună cu medicul, va veni relaxat la stomatolog iar experiența la dentist va fi una mult mai confortabilă.''

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic Dentist
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
Detalii„Pasiunea pentru stomatologie o am de mic copil, de când am înțeles puterea pe care o are un zâmbet frumos și sănătos în relația cu cei din jur și în siguranța în propria persoană. De atunci am transformat această pasiune într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei o mai mare încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, o viață socială mai activă, printr-un zâmbet sănătos.”

Dr. DIANA FULEA

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. MARIA ONICAȘ

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. CEZARA GOIA

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. MONICA CRĂCIUN

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. MONICA ANDOIU

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. ANITA PRIOTEASA

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro

Dr. COSMIN PLESKO

Medic Dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara
Telefon0374 475 555
Emailprogramari@drleahu.ro
clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.