search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • en
  • ro
it

Ei sunt specialiștii din Clinicile dentare Dr. Leahu

Echipa de medici din Clinicile dentare Dr. Leahu este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să îți câștige sănătatea dentară cu cele mai bune cunoștințe despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic dentist, Implantologie orală

„Un dentist bun îți explică opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajută să alegi soluția optimă. El se străduiește să-ți ofere servicii excepționale, în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de vizite la clinică.
Am făcut stomatologia din pasiune. Am vrut ca pacienții mei să beneficieze de sănătate adevărată și de zâmbete frumoase. Mi-am echipat clinicile cu tehnologie de vârf și am crescut o echipă unită, ca o familie, pentru că mi-am propus să ridic standardele industriei la cel mai înalt nivel.”

Pagina Dr. Ionut Leahu

Dr. LAURA FERENȚ

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi place că mă solicită intelectual. Situațiile pe care le depășim ne oferă mai multă încredere, iar atunci când muncești cu plăcere rezultatele se văd. Medicii dentiști au ales această meserie întocmai pentru că vor să ajute oamenii. De fiecare dată facem tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil în Clinicile Dentare Dr. Leahu, nici nu se poate vorbi despre durere.
Este important pentru a preveni diversele afecțiuni dentare, ca pacientul să aibă o igienă orală impecabilă și să viziteze periodic medicul dentist.”

Dr. ROXANA PARASCHIV

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).

„Am știut încă din perioada copilăriei ceea ce îmi doresc să fac și profesia pe care o voi urma. Bucuria de a schimba cu adevărat viața unei persoane prin oferirea unui zâmbet frumos și sănătos este nemărginită. Aceasta este una din recompensele de neprețuit pentru medicii dentiști.
Mulțumirea că am făcut o treabă bună și că am ajutat un pacient îmi oferă satisfacție. Iubesc zâmbetele oamenilor, cu atât mai mult cu cât și eu am putut contribui la fericirea lor. Mereu învăț câte ceva nou, îmi place să mă implic și să țin ștacheta cât mai sus – doar așa mă pot perfecționa și pot ajuta mai mult.”

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic dentist, specialist endodonție

„Moștenită din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist mă ajută în activitatea zilnică pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru pacient, cu garanție pe termen lung.”

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că îmi place să îmbin sănătatea cu estetica. Pacienții vin în general doar pentru un control ortodontic și doar din motive care țin de aspect. În urma unei vizite la medicul dentist, ei află că problemele pe care nu le conștientizează sunt mult mai mari.
Sunt pasionată de zâmbete frumoase și sănătoase iar această pasiune m-a împins să învăț să utilizez cele mai noi tehnici în domeniu. Din dorința de a mă afla printre profesioniști am participat la numeroase congrese internaționale și zeci de cursuri din țară sau din străinătate.”

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„Dorința de a practica această meserie mi-a fost insuflată de către tatăl meu. Am ales stomatologia pentru că îmi doresc să practic o meserie care să mă pasioneze cu adevărat. Îmi place că mă stimulează intelectual și implică aspecte practice, dar mai ales, putem oferi suport și ajutor oamenilor și desigur și înfățișarea pe care și-o doresc.
Pentru că eram nerăbdător să profesez, m-am angajat în al treilea an de facultate. Satisfacția este momentul în care un pacient îți strânge mâna cu recunoștință. În clipa în care îl vezi fericit, știi că este mulțumit de serviciile care i s-au oferit.”

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic specialist chirurgie dentară, maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

„Pasiunea pentru chirurgia orală mi-a oferit foarte multă încredere în modul în care îmi ajut pacienții. În momentul în care aceștia apelează la mine sunt convins că voi găsi întotdeauna soluția ideală pentru a rezolva cazul, chiar dacă pare dificil, astfel că nimeni nu pleacă netratat.
Am absolvit UMF «Carol Davila» – Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Medicină Generală. Mi-am dorit mai mult și ulterior am devenit specialist în chirurgie maxilo-facială. În momentul de față pot spune că sunt unul dintre puținii medici din țară – specializat în tehnica revoluționară PRGF Estetic.”

Dr. ASMA NĂSTASE BATTAH

Medic dentist, specialist pedodont)

„Este minunat să lucrezi cu cei mici, întocmai pentru că și eu sunt mamă la rândul meu și pot empatiza foarte ușor în această situație.
Nu cred că aș fi găsit o specializare care să mi se potrivească mai bine. Sunt veselă, înțelegătoare și copilăroasă și mă înțeleg foarte bine cu copiii, care îmi oferă de fiecare dată energie pozitivă. Am foarte multă răbdare, îmi place să le explic, să îi învăț despre igiena dentară iar aceștia mă văd mai mult ca pe o prietenă, nicidecum ca pe un medic dentist. Ca o glumiță, cei mici sunt de cele mai multe ori mai ascultători decât adulții!”

Dr. CORINA ENE

Medic dentist, specialist proteze dentare

„Am urmat inițial cursurile Colegiului de Tehnică Dentară unde am descoperit stomatologia, luând contact atât cu partea de laborator, cât și cu cea de cabinet. M-a atras din prima clipă! Mi-am continuat astfel studiile, absolvind Facultatea de Medicină Dentară, cele două specializări îmbinându-se și completându-se perfect. Astăzi, satisfacția și împlinirea pe care mi-o dau pacienții cărora le redau încrederea în sine și le repun zâmbetul pe buze, mă fac să practic cu drag în continuare această meserie. O proteză dentară nu îi va ajuta doar să mănânce și să vorbească din nou, dar implicit vor fi și mai sănătoși.”

Dr. FLAVIA FUGEL

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră).

„Una dintre cele mai importante calități pe care le poate avea un medic dentist este empatia. Modul în care relaționează cu pacientul iar pregătirea teoretică și practică sunt foarte importante pentru acesta.
Câștigarea încrederii este un atu, întocmai pentru faptul ca pacientul să se poată simți confortabil și în siguranță, alături de noi. Profesia de medic stomatolog mi-a oferit satisfacția de a face bine și de a învăța să evoluez într-un domeniu atât de dinamic și o echipă atât de profesionistă. Atmosfera din Clinicile Dentare Dr. Leahu este una destinată specialiștilor.”

Dr. CRISTINA BÎRSAN

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„Diferența între un medic dentist specializat și unul mediocru constă în tratamentele pe care acesta le oferă. Pacienții mei beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate și îi tratez ca și cum ar fi prietenii mei – cu implicare.
Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu este o adevărată familie și lucrăm cu îndemânare și pricepere. Acest lucru poate fi confirmat chiar și de către pacienți, care pleacă de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.”

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic dentist

„Medicul dentist trebuie întotdeauna să ofere pacientului cea mai bună experiență medicală și să rezolve eficient problemele. Un pacient fericit este acela care trebuie să vină de cât mai puține ori la cabinetul stomatologic. Dacă medicul este responsabil iar pacientul respectă regulile de igienă dentară, va veni doar la controalele periodice. Așa cum are grijă de restul corpului, și dinții trebuie tratați corespunzător.
Dantura reprezintă eticheta fiecărui om în parte și igiena sa este direct proporțională cu atenția pe care o oferă îngrijirii acesteia.”

Dr. ANA FLAUGIU

Medic endodont

„Pentru unii este important aspectul imediat, În timp ce pentru alții sunt importante sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat.”

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

„Am ales să urmez acest drum în urma îndemnurilor tatălui meu. Credea foarte mult în mine și în ceea ce pot face pentru oamenii din jurul meu.
Am intrat optimistă și plină de energie în “lumea halatelor albe”. Este o alegere care acum simt că mă reprezintă. În prezent, stomatologia este nu doar o meserie, ci și o pasiune pe care am descoperit-o ulterior, dar fără de care acum, nu aș mai fi eu.”

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Ca Specialist în Ortodonție Dentară este foarte important pentru mine ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul obținut. Eforturile mele și ale colegilor mei sunt direcționate în acest sens, totul pentru zâmbete sincere. Dinții drepți le oferă oamenilor încredere, atât pe parte estetică, cât și profesională. Un pacient cu încredere în el va avea o viață socială mult mai activă.
Sunt ultraspecializată în tratamentul ortodontic al adulților, fie pentru rezultatele estetice, fie pentru reabilitarea întregii danturi iar pacienții pleacă de fiecare dată mulțumiți.”

Dr. ELIZA STAN

Medic pedodont

„Nu ai cum să te plictisești într-o astfel de meserie, mai ales când pacienții sunt copii. Avantajul stomatologiei este că aceasta evoluează continuu. Oricine se poate perfecționa și mereu sunt noțiuni noi de învățat, astfel că medicul dentist trebuie să țină pasul.
Cu ajutorul tehnologiei captăm atenția copiilor și le oferim un parcurs al vieții mai ușor – fără durere și frică. Munca mea implică foarte multă responsabilitate. Mă axez întotdeauna pe bunăstarea fizică și emoțională a pacienților mei. Îmi place să cred că și eu pot contribui la un viitor de succes pentru cei mici.”

Dr. IRIS DAN

Medic pedodont

„Decizia mea de a trata copiii a venit din dorința de a fi alături de cei mici și de a le explica cât de importantă este sănătatea dentară și menținerea acesteia. Fiecare prichindel este o experiență unică, evident personalități diferite, unii mai năzdrăvani, alții mai liniștiți, vârste diferite, afecțiuni dentare diferite, ce implică tratamente mai simple sau mai complexe. Gestionarea tuturor acestor factori îmi colorează ziua, făcând-o unică și antrenantă.”

Dr. ANCA ALEGICĂ

Medic pedodont

„Pentru mine copiii sunt o categorie aparte de pacienți și consider că aceștia trebuie să interacționeze cu medicul stomatolog de la o vârstă fragedă, chiar dacă vin la dentist numai pentru un control și pentru a ne juca. Acest lucru ne face să-i câștigăm încrederea. Medicul stomatolog trebuie să fie văzut ca un prieten al copiilor.”

Dr. CORINA DANIELA NEGREA

Medic dentist

„Pasiunea, perseverența și determinarea sunt cuvintele cheie care mă caracterizează cel mai bine. Am ales această meserie deoarece îmi oferă nenumărate căi de a mă exprima, de a oferi și de a modela zâmbete. O bună relație între medic și pacient reprezintă esența actului medical.”

Dr. DELIA CIOCAN

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Zâmbetul este expresia fericirii și mulțumirii oamenilor. Am ales ortodonția ca și specialitate a medicinei dentare, deoarece consider că aceasta poate recrea un zâmbet pierdut în forma sa cea mai naturală și fiziologică posibilă. Tratamentele de lungă durată necesită multă răbdare atât din partea medicului, cât și a pacientului. Partea bună este că rezultatele sunt fascinante și de lungă durată. Ele sunt cele care mă motivează în fiecare zi.”

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic dentist

„Din 2011 lucrez ca medic stomatolog, timp în care mi-am consolidat aptitudinile esențiale pentru un medic: empatia și răbdarea. Prin interacțiunea directă cu sute de pacienți am învățat că o comunicare clară și directă reprezintă piatra de temelie în realizarea unei relații de încredere pe termen lung.”

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic dentist, specialist ortodonție dentară

„Îmi tratez pacienții așa cum îmi place și mie să fiu tratată atunci când merg la medicul dentist sau la orice medic, în general. Îmi doresc servicii de calitate și îmi place să îmi execut munca cu profesionalism, sinceritate și respect pentru suferința, îngrijorările și așteptările pacienților.”

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„De mic am fost fascinat de medicina dentară. De la primele vizite la stomatolog am știut că vreau să devin medic dentist. Profesionalismul și dedicarea pentru meseria pe care o practic se reflectă foarte mult în relația cu pacienții și colaborările de lungă durată pe care reușesc să le stabilesc cu aceștia.”

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic pedodont

„Răbdarea, perseverența și plăcerea de a lucra cu copiii sunt principalele calități care stau la baza meseriei mele. A avea grijă de dințișorii copiilor implică multă atenție, dar mai ales dorința de a le demonstra ca orice vizită la dentist este o plăcere și că o să își dorească să revină ori de câte ori va fi nevoie. Îmi place să consider cabinetul medical un tărâm de poveste, unde instrumentele medicale prind viață pentru a avea grijă de cei mici.”

Dr. CRISTINA PRISECEANU

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

„Tratez fiecare caz cu maximum de atenție. Pentru mine fiecare pacient în parte este cel mai important pacient. În profesia pe care mi-am ales-o nu există rutină iar satisfacția pe care o am atunci când pacientul zâmbește din nou cu încredere, când rezultatul muncii mele depășește așteptările pacientului nu are descriere. Pot să spun oricui m-ar întreba că am cea mai frumoasă meserie din lume.”

Dr. ANDRA CĂTĂLINA JIPA

Medic endodont

„Am decis să urmez calea stomatologiei deoarece cred în puterea zâmbetului. Un zâmbet frumos și sănătos te face să te simți mult mai încrezător în propriile forțe.
Iubesc stomatologia pentru că îmbină atât de armonios principiile esteticii dentare și faciale cu numeroasele mecanisme funcționale. Pe lângă satisfacția oferită de rezultatele actului medical, meseria aceasta îmi dă oportunitatea de a gândi creativ și estetic.
Fiecare pacient mulțumit îmi oferă motivația de a continua și de a mă perfecționa, obiectivul meu fiind acela de a reda cât mai multor pacienți încrederea de a zâmbi sincer.”

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic dentist

„Înainte să fiu medicul pacienților mei, îmi doresc să fiu prietenul lor. Doar stabilind o relație bazată pe încredere și respect putem alege împreună cel mai bun plan de tratament. Astfel, la finalul ședinței toată lumea este fericită iar pacientul revine cu drag la stomatolog.”

Dr. ECATERINA NEDERIȚĂ

Medic dentist

„Stomatologia îmi oferă oportunitatea să ajut oamenii și să-mi depășesc propriile limite. Această meserie implică un proces continuu de dezvoltare personală și profesională, cu experiențe și provocări la tot pasul. Consider că rolul meu nu este numai acela de a oferi sănătate, de a găsi cel mai bun tratament, ci și acela de a educa pacientul.”

Dr. LAURA APOSTOL

Medic dentist

„Stomatologia înseamnă multă pasiune, pragmatism, disciplină, răbdare, empatie și o bună comunicare cu pacientul, lucruri ce mă caracterizează. Mi-am dorit dintotdeauna să schimb în bine viețile oamenilor și am ales să fac asta printr-un zâmbet sănătos și frumos pe care să îl pot oferi pacienților mei. Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea caut în mod constant să mă perfecționez şi foarte important, să tratez pacienţii într-un mod profesionist.”

Dr. CARL MOUSSA

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

„Am pășit pe drumul unei profesii nobile, inspirat fiind de tatăl meu. Când vorbim despre sănătatea pacienților suntem obligați să oferim tratamente la cele mai înalte standarde. Ca specialist în chirurgie dento-alveolară mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, interacționez cu pacienți care au nevoi medicale dintre cele mai diverse, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire fiecare caz în parte, punând de fiecare dată binele pacientului şi succesul manoperei pe primul plan.”

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic dentist

„Îmi dedic în fiecare zi abilitățile, cunoștințele, timpul și energia pentru a oferi pacienților sănătate reală, un zâmbet nu doar frumos, ci și sănătos și pentru a-i ajuta să vadă vizita la stomatolog cu alți ochi, fără teamă. Cea mai mare împlinire a mea, ca medic este concretizată în zâmbetul pacienților.”

Dr. ANDRA CULURI

Medic dentist

„Medicina dentară reprezintă pentru mine un mod de viață. Consider că perseverența și talentul decelează calitatea actului medical. Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră, atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea corectă a danturii. Între mine și pacient încerc întotdeauna să creez o relație bazată pe respect și încredere, o relație de prietenie. Vizita la medicul dentist nu trebuie să constituie un factor de stres, ci o plăcere. Vreau să fiu motivul pentru care cineva zâmbește astăzi și este fericit!”

DR. CORRADO CAZACU

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

„Am ales chirurgia dentară deoarece îmi plac cazurile complexe și mai presus de toate pentru a trata cu maximă seriozitate problemele dentare ale pacienților. Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-au oferit pe lângă aparatura de ultimă generație necesară pentru tratarea pacienților și o echipă de medici profesioniști și dedicați meseriei lor. Am satisfacția de a face în fiecare zi ceea ce îmi place, de a aduce zâmbete pe chipul oamenilor.”

Dr. MONICA SANDU

Medic dentist

„Fiind una dintre cele mai vechi din lume, meseria de medic nu este întotdeauna ușoară. Pentru o persoană ambițioasă, pasionată de ceea ce face, dornică de a învăța și de a se perfecționa continuu, această profesie îi poate aduce însă numeroase satisfacții, ceea ce este valabil și pentru mine. Ce mi se pare fascinant este faptul că sănătatea orală este corelată cu starea întregului organism, putând oferi deseori indicii cu privire la diverse afecțiuni, de aceea, atenția la detalii și dorința de cunoaștere sunt esențiale.”

Dr. ALEXANDRA FĂGEȚEANU

Medic endodont

„Am ales stomatologia din dorința de a ajuta oamenii, de a le oferi încrederea în sine și curajul de a zâmbi în orice situație. Ulterior m-am dedicat exclusiv endodonției iar acum lucrez numai sub microscop, din dorința de a lucra la cel mai înalt nivel. Endodonția este o ramură a medicinei dentare care acționează ca un „medicament”, înlătură durerea iar pacientul pleacă din cabinet fericit.”

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic dentist

„Pasiunea pentru stomatologie o am de mic copil, de când am înțeles puterea pe care o are un zâmbet frumos și sănătos în relația cu cei din jur și în siguranța în propria persoană. De atunci am transformat această pasiune într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei o mai mare încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, o viață socială mai activă, printr-un zâmbet sănătos.”

Dr. MIHAELA SANDU

Medic dentist

„Am ales stomatologia pentru că este o meserie plină de provocări dar și de satisfacții pe plan profesional, în care permanent trebuie să îmbini cunoștințele în domeniu cu abilitățile de relaționare. Am mulțumirea sufletească și siguranța că am ales corect și că fac în fiecare zi ceea ce îmi place.”

Dr. COSMINA ENESCU

Medic dentist, specialist parodontolog

„Am ales meseria de medic dentist pentru că îmi oferă în fiecare zi, noi provocări și satisfacții, reușind să schimb viața unui om prin crearea unui zâmbet sănătos și frumos. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu, am întâlnit o familie de medici talentați, răbdători, profesioniști, empatici, dispuși să ofere sănătate reală și o experiență excepțională pacienților.”

Dr. ALEXANDRA DICĂ

Medic dentist

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. RĂZVAN LUPU

Medic dentist

„Stomatologia este astăzi o industrie, dar nu cred că trebuie să ne dezumanizăm. Comunicarea cu pacientul este deosebit de importantă și fiecare caz rezolvat este un nou semn că optând pentru această meserie am făcut cea mai bună alegere.”

Dr. DIANA ANDREI

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare

„Îmi face mereu plăcere să lucrez cu oamenii și mă atrag în mod special cazurile complexe, atât din punct de vedere chirurgical, cât și protetic. Simt o mulțumire foarte mare atunci când reușesc să le redau pacienților sănătatea, zâmbetul și încrederea de sine.”

Dr. RALUCA VOICU

Medic dentist

„Sintagma „sănătate reală și o experiență excepțională” a Clinicilor dentare Dr. Leahu mi se potrivește de minune. Vreau ca la finalul fiecărei zile pe care o petrec în clinică să fiu cel puțin la fel de mulțumită de serviciile stomatologice pe care le ofer pe cât sunt pacienții mei.”

Dr. CORINA CÎMPEAN

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

„Astăzi, tratamentele stomatologice au evoluat extrem de mult. Rolul medicului stomatolog a rămas însă unul bine definit. Ca medic pun comunicarea pe primul loc în relația cu pacienții.”

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic pedodont

„Am ales pedodonția pentru că iubesc stomatologia și iubesc copiii. Îmi doresc să îi ajut să își învingă teama de dentist, să înțeleagă ce se întâmplă cu dințisorii lor și de ce medicul stomatolog este cel mai bun prieten al zâmbetului lor. Un copil care vine cu drag la dentist va fi un adult cu un zâmbet încrezător.”

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic pedodont

„Nu mi-am imaginat studentă fiind că voi lucra cu copiii, m-am îndrăgostit de ei în momentul în care mi s-a oferit această oportunitate. Tehnologia medicală de care dispuneam, priceperea de care dăm dovadă, dar și pasiunea cu care muncim contribuie la câștigarea încrederii micuților pacienți, pentru că până la urmă vrem ca aceștia să vină la noi fără frică, ca în vizită la un prieten.”

Dr. ANDREEA DIANA VITALIA

Medic dentist

„Atunci când medicul dă dovadă de implicare, perseverență și beneficiază de toată aparatura necesară se pot obține rezultate cu adevărat spectaculoase. Iar când rezultatele sunt pe măsură, zâmbetul pacientului și satisfacția medicului sunt neprețuite.”

Dr. LAURA CĂLIN

Medic pedodont

„Am fost îndrumată de către mama mea să aleg meseria de medic dentist iar ulterior am descoperit stomatologia pediatrică. Să lucrez cu copiii, să îi văd zâmbind și dornici să vină la dentist, este pentru mine cea mai mare satisfacție. Îmi doresc să îi ajut pe cei mici să conștientizeze importanța sănătății orale de la o vârstă fragedă, pentru că să previi este mult mai simplu decât să tratezi.”

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZA

Medic dentist

„Îmi doresc să rezolv problemele dentare cât mai bine și cât mai aproape de perfecțiune iar tehnologia modernă cu care sunt dotate Clinicile Dr. Leahu și echipa de specialiști pe care o am alături mă ajută să îmi îndeplinesc acest vis și să ofer pacienților sănătate reală, tratamente confortabile și o experiență excepțională la stomatolog.”

Dr. TEONA GHERASIMAT

Medic pedodont

„Sănătatea orală a adultului începe cu vizita la pedodont în copilărie. Dacă copilul beneficiază de cele mai bune servicii stomatologice încă de la apariția primilor dinți, cu siguranță zâmbetul acestuia va fi unul frumos și sănătos și atunci când va crește. Este necesar să înțelegem importanța sănătății orale întrucât aceasta influențează sănătatea generală și starea de bine a întregului organism.”

Dr. CEZARA GOIA

Medic dentist

„Decizia de a alege profesia de medic stomatolog a venit natural, din pasiune. Vreau să învăț și mai mult, să cresc din punct de vedere profesional și să readuc zâmbetul pe chipul cât mai multor pacienți.”

DR. IULIA MIHĂILĂ

Medic dentist

„Practic stomatologia de dragul oamenilor și asta îmi dă puterea și ambiția de a mă perfecționa continuu și de a încerca în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Iubesc ceea ce fac și în felul acesta am certitudinea că am ales meseria care mi se potrivește.”

DR. IOANA CRISTIANA IVĂNESCU

Medic dentist

„Am știut dintotdeauna că vreau să devin medic iar stomatologia m-a atras cel mai mult. Consider că cele mai importante calități ale unui medic dentist bun sunt răbdarea și atenția la detalii. Cea mai mare satisfacție pentru mine este acel moment când pacientul pleacă din clinică mulțumit, cu zâmbetul pe față, încrezător în propria persoană.”

DR. CEZARA ELENA GUNEA

Medic dentist

„Stomatologia cere răbdare și oferă satisfacții incomensurabile. Legătura cu pacientul se creează în timp, iar cartea noastră de vizită, a medicilor dentiști, este zâmbetul celor care se așază pe scaunul stomatologic. Uneori cu teamă, alteori cu un strop de curaj, pacienții sunt motivul pentru care ne practicăm cu pasiune meseria în fiecare zi.”

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic dentist

„Un zâmbet frumos reprezintă cartea de vizită a pacientului și, în același timp, opera de artă a medicului stomatolog. O dată cu alegerea acestei profesii am înțeles nevoia oamenilor de a avea încredere în sine iar sănătatea orală este o verigă deosebit de importantă în dobândirea acesteia. Stomatologia nu este doar despre a oferi cele mai bune soluții pentru rezolvarea afecțiunilor dentare, ci este și despre a reda pacienților încrederea de a zâmbi.”

Dr. ELENA EVELINA COLMAN

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Mi-am ales această meserie din dorința de a reda pacienților zâmbetul pe buze. În calitate de medic stomatolog la clinica Dr. Leahu am ocazia să lucrez cu oameni deosebiți zi de zi, alături de o echipă unită și profesionistă.”

Dr. ALEXANDRU IOAN BĂDESCU

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Fiecare pacient este un caz aparte. Prin activitatea mea vreau să ofer pacienților variantele de tratament cele mai potrivite pentru ei și, în egală măsură, să răspund și uneori chiar să depășesc așteptările acestora. Am ales o profesie prin care îmi doresc să ajut oamenii și să contribui la îmbunătățirea calității vieții lor și acest lucru mă stimulează să îmi stabilesc obiective cât mai înalte pe zi ce trece.”

Dr. ALIN MIHAI TUDOR

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Am fost obișnuit cu vizitele periodice la stomatolog încă din clasele primare. Astfel, am avut ocazia nu numai să învăț cum să am grijă de zâmbetul meu, ci și să descopăr pasiunea pentru medicina dentară. Înțeleg implicațiile psiho-sociale pe care afecțiunile dentare le au în viața oamenilor și, în consecință, tratez cu maximă seriozitate fiecare caz în parte. În Clinicile Dr. Leahu, ne folosim de progresul tehnologiei și științei medicale pentru a aduce, într-un timp cât mai scurt, zâmbetul pe buzele pacienților.”

Dr. ANDRADA PACE

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Pitești

„Medicul dentist trebuie să stăpânească foarte bine arta comunicării cu pacientul. Este necesar ca medicul să înțeleagă ce își dorește pacientul să obțină în urma tratamentului și să îl ajute să obțină rezultatul dorit. Mai mult decât atât, teama de stomatolog se depășește tot printr-o comunicare deschisă cu pacientul. Un pacient informat, care are o relație bună cu medicul, va veni relaxat la stomatolog iar experiența la dentist va fi una mult mai confortabilă.”

Dr. MARIA ONICAȘ

Medic dentist, Clinicile dentare Dr. Leahu Timișoara

„Am optat pentru stomatologie deoarece mi-a plăcut întotdeauna să ajut oamenii, să îi fac să zâmbească. Aș putea spune că în relația cu pacienții cel mai mult mă caracterizează empatia, lucru care este de altfel indispensabil în acest domeniu. Fără empatie, nu poți să fii un medic bun.”

Dr. ANITA PRIOTEASA

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara

„Stomatologia nu o poți face oricum, ci doar din pasiune. Eu o practic în primul rând din pasiune pentru oameni, din dorința de a-i ajuta. Mulțumirea lor este și mulțumirea mea.”

Dr. COSMIN PLESKO

Medic dentist, Clinicile dentare Dr. Leahu Timișoara

„După ani de studii, am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Mulțumirea supremă este atunci când duc la bun sfârșit fiecare caz și pacientul pleacă din clinică zâmbind.”

Dr. MONICA ANDONIU

Medic dentist, Clinica Dr. Leahu Timișoara

„Dinții ne ajută să mâncăm, să vorbim și să zâmbim și eu sunt aici să le fac pacienților viața mai ușoară. Dacă reușesc acest lucru, misiunea mea și-a atins scopul.”

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic Dentist, specializarea Endodonție – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Cred cu toată ființa mea în a face bine. Stomatologia este o meserie unde, dacă respecți procedurile și respecți pacientul, poți avea parte de rezultate excelente. Ca medic stomatolog, sunt în permanență în căutarea zâmbetului perfect.”

Dr. IULIA IGNAT

Medic Dentist, Specialist Protetică – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru mine, stomatologia nu este o meserie, ci o oportunitate de a face bine. Mă bucur că în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu dispunem de aparatură specializată, de ultimă generație, și le putem oferi pacienților serviciile de care au nevoie.”

Dr. CRINA PELIN

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„Pentru a ajunge la momentul zâmbetului “wow”, adică al îndepărtării aparatului dentar, medicul ortodont, colegii lui, pacientul și părinții își asumă, fiecare în parte, un rol esențial. Ortodonția este un joc de echipă. Mă pasionează și mă inspiră în profesia mea dinamica interacțiunii dintre membrii acestei echipe.”

Dr. ALINA STANOMIR

Medic Dentist, Stomatologie Generală – Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

„A fi medic stomatolog înseamnă să știi ce se întâmplă cu pacientul din scaunul tău şi să-l poţi diagnostica dacă are ceva afecţiuni de care nu se ştie suferind. A fi medic stomatolog înseamnă a face bine și a prevenit eventualele afecțiuni.”

Responsabili pacienți

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134