Experiența micilor pacienți la Academia Spațială Dr. Leahu – clinică stomatologică dedicată copiilor și adolescenților

 

Pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta in cabinetul de medicina dentara
În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu cei mici învață periajul corect al dințișorilor, prin asocierea cu jocuri interesante și distractive.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 7 ianuarie 2022

Vizualizat de 370 utilizator/i

Academia Spațială Dr. Leahu este un loc special, unde copiii vin cu drag și vizita la medicul stomatolog se transformă într-o amintire frumoasă. Jocurile digitale, personajele de poveste, dar și tehnicile moderne de îngrijire dentară sunt doar câteva din aspectele ce fac cabinetul stomatologic locul potrivit pentru micii pacienți. Odată ce pășesc pragul Academiei Spațiale Dr. Leahu, copiii primesc gradul de cadeți, învață despre îngrijirea corectă a dinților și câștigă insigne de colecționat pentru a arăta experiența și cunoștințele lor. Aici cei mici se simt auziți, înțeleși și tratați cu respect de către personalul medical, specializat în pedodonție.

Haideți să aflăm care sunt părerile părinților, despre experința celor mici în cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu și cum este interacțiunea cu medicul stomatolog.

Conceptul unic al Academiei Spațiale Dr. Leahu este prezent și în Craiova, unde am avut plăcerea să o cunoaștem pe micuța Evelin Ionescu. Iată ce ne-a povestit mama fetiței:

,,Vizita la doamna Dr. Alice Petrache a fost deosebit de plăcută. Este un medic profesionist care a dat dovadă de foarte multă răbdare cu fetița mea. Mă bucur că am găsit o clinică unde Evelin se simte în siguranță și la care să vină cu drag, fără a-i fi teamă de dentist. De asemenea și eu ca mamă mă simt excelent atunci când știu că ea are parte de servicii bune și fără durere. Vom recomanda clinica Dr. Leahu din Craiova tuturor părinților, deoarece am avut o experiență foarte bună!” mama lui Evelin Ionescu

Medic in stanga, pacient in dreapta

Dr. Alice Petrache, medic stomatolog împreună cu micuța noastră pacientă, Evelin Ionescu.

Tot în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Craiova am făcut cunoștiință cu mama lui Mateo Săndoi, unul dintre cadeții Academiei Spațiale Dr. Leahu. Cel mic îndrăgește vizitele la medicul stomatolog, iar lumea de poveste a dințișorului Tuti îi oferă un mediu plăcut, unde imaginația nu are limite.

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova în urma recomandării unei prietene. Băiețelul meu avea câteva carii dentare și am decis să merg cu el, la timp, pentru a evita apariția durerilor. Atât eu, cât și el suntem foarte mulțumiți de clinică, de personal și mai ales de felul cum ne-a comunicat tot ce este de făcut doamna Dr. Alice Petrache. În timpul tratamentelor, Mateo nu a simțit nicio durere și nici acum după rezolvarea acestora. Vom recomanda cu drag clinica aceasta!” mama lui Mateo Săndoi

Medic stomatolog impreuna cu pacientul in cabinetul de medicina dentara

Dr. Alice Petrache, medic stomatolog alături de pacientul nostru, Mateo Săndoi

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu cei mici învață periajul corect al dințișorilor, prin asocierea cu jocuri interesante și distractive. Astfel copiii uită de teama de stomatolog și se bucură de un cadru colorat, unde revin cu plăcere și zâmbitori. Tatăl pacientei Giuliei Fulganu, ne povestește cum sunt pentru fetița lui vizitele la stomatolog:

„Atât eu, cât și fetița mea venim cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Cea mică este foarte încântată de atmosfera prietenoasă, dar și de personajele de poveste pe care abia așteaptă să le revadă. Ne bucurăm că am găsit un loc unde sănătatea danturii este explicată exact pe înțelesul copiilor și unde aceștia se simt ca într-un loc de joacă. Recomandăm cu drag Academia Spațială Dr. Leahu.” tatăl pacientei noastre, Giulia Fulganu

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Lumina Alexandra, medic stomatolog cu practică liminată în pedodonție alături de micuța noastră pacientă, Giulia Fulganu

Vizitele într-un cabinet de medicină dentară reprezintă pentru cei mici, un moment important de acomodare, atât cu aparatura medicală, cât și cu medicul stomatolog. La Academia Spațială Dr. Leahu vei avea parte de medici profesioniști, cu experință în lucrul cu micuții pacineți și care vor construi împreună cu copilul tău o relație de prietenie, bazată pe încredere. Așa este și în cazul lui Luca Iliescu, micul nostru pacient, care pentru el vizitele la stomatolog sunt pline de entuziasm, iată ce ne spune mama lui:

,,Ne simțim foarte bine la Academia Spațială Dr. Leahu, de aceea revenim de fiecare dată cu multă încredere și cu zâmbetul pe buze. Sunt fericită pentru că băiețelul meu acceptă să vină la medicul stomatolog și îi mulțumesc doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu pentru tot ajutorul și suportul pe care ni le oferă.” mama lui Luca Iliescu

Pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Mihaela Șerbănoiu, medic stomatolog cu practică limitată în pedodonție alături de pacientul Luca Iliescu.

Academia Spațială Dr. Leahu este o lume magică, unde personajele fantastice transformă tratamentele stomatologice, în misiuni pentru salvarea dințișorilor micilor exploratori. Aici învățăm cât de importantă este igiena orală, că medicul stomatolog este partenerul nostru în rezolvarea misiunilor și putem obține recompense. Teama de stomatolog dispare astfel, iar părinții sunt fericiți că cei mici au parte de aparatură medicală modernă și tehnici stomatologice eficiente.

Indiferent de Clinica Dentară Dr. Leahu pe care o alegi, conceptul creat special pentru copii al Academiei Spațiale Dr. Leahu este prezent în întreaga rețea de clinici stomatologice. Avem locații în 12 orașe din România (Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați și Cluj-Napoca). Misiunea noastră este să oferim sănătate reală și experință excepțională, tuturor pacineților care ne vizitează, de la cel mai mic, la cel mai mare. Astfel, întreaga familie poate beneficia de servicii stomatologice integrate, cu ajutorul unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi, de la specialiști în pedodonție, ortodonție, proteticieni, specialiști oro-maxilo-faciali sau implantologi.

Așadar, dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice, special concepută pentru nevoile copilului tău te așteptăm la Academia Spațială Dr. Leahu din orașul tău. Cel mic va învăța cum să își perieze corect dințișorii, va întelege cât de important este sănătatea orală și totodată va descoperi lumea minunată a personajelor de poveste, precum Tuti, Dințișorul Zurliu, Zâna Măseluță, Lăpturoșii și Dulciurica.

Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777