Experiența pacienților ce au beneficiat de tratamente moderne

 

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta
Dr. Andra Culuri, medic stomatolog împreună cu doamna Mihaela Andronie

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 22 septembrie 2021

Vizualizat de 313 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente în 10 orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Galați) și în Londra. Indiferent de locația pe care o alegi vei beneficia de servicii stomatologice moderne și sigure, realizate cu ajutorul unor tehnologii noi. Întreaga echipă medicală te ajută să îți recapeți sănătatea dentară, dar și zâmbetul frumos, așa cum ți-l dorești. De asemenea, medicii stomatologi sunt specializați în ramuri diferite ale stomatologiei, oferind atât atenție sporită planului de tratament, cât și rezultate excepționale fiecărui pacient în parte. Haideți să aflăm împreună care sunt părerile pacienților care au ales să urmeze tratamente rapide și nedureroase în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Domnul Feri Ionascu, pacientul nostru, ne povestește cât de mulțumit este de felul cum i s-au explicat problemele dentare cu care se confruntă și cât de fericit este de faptul că a găsit o clinică cât mai aproape de dumnealui:

,,Deși în urmă cu 2 ani am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu, anul acesta m-am hotărât să vin la o consultație la domnul Dr. Ionuț Leahu, cu ocazia deschiderii clinicii de la Ploiești. La prima întâlnire totul a decurs excelent, mi-a fost explicat în detaliu planul de tratament pe care urmează să-l realizez, iar acum aștept să încep prima etapă. Sunt foarte mulțumit de felul cum arată clinică, dotată cu aparatură modernă. De asemenea, sunt mulțumit și de modul în care am fost tratat de către echipa medicală. Voi recomanda cu drag clinica Dr. Leahu din Ploiești și apropiaților mei”, Feri Ionascu.

medic stomatolog in stanga, pacient in mijloc, medic stomatolog in dreapta

Dr. Ionuț Leahu împreună cu domnul Feri Ionascu

Boala parodontală este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni ale cavității orale. Aceasta afectează dinții sănătoși și frumoși. Tocmai de aceea, este bine să știi că există tratamente eficiente și fără durere, care te ajută să scapi de această afecțiune într-un număr minim de ședințe. Iată ce ne mărturisește pacienta noastră, doamna Mihaela Andronie, despre tratamentul realizat în clinicile noastre:

,,În urma recenziilor foarte bune pe care le-am văzut pe site-ul domnului Dr. Ionuț Leahu, am decis să vin și eu să beneficiez de serviciile stomatologice din clinică. La primul consult am aflat că mă confrunt cu boala parodontală și am ales împreună cu doamna Dr. Andra Culuri tratamentul potrivit pentru mine. Acum vin la controalele periodice pentru a realiza igienizările profesionale și pentru a verifica dacă au apărut și alte probleme dentare. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalismul și cunoștințele de care întreaga echipă dă dovadă”, Mihaela Andronie.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Andra Culuri împreună cu doamna Mihaela Andronie

Pacientul nostru, domnul Ion Dincă, ne-a povestit cât de fericit este acum, după ce și-a recâștigat sănătatea și frumusețea danturii și cât de mult i s-a schimbat viața după ce a beneficiat de sistemul de implanturi dentare:

,,Știam că am nevoie de un tratament stomatologic de calitate, de aceea am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și viața mi s-a schimbat complet. Acum am o dantură sănătoasă și foarte frumoasă, trebuie să mă obișnuiesc să zâmbesc mai mult și cu mai multă încredere. M-am înteles foarte bine cu echipa de aici, serviciile au fost excelente, iar perioada de vindecare a trecut foarte repede. Îi mulțumesc foarte mult atât doamnei Dr. Corina Cîmpean, cât și domnului Dr. Ștefan Lungu pentru tot ajutorul! Recomand cu drag Clinicile Dentare Dr. Leahu”, Ion Dincă.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Ștefan Lungu împreună cu domnul Ion Dincă

Aspectul estetic al danturii este foarte important în viața noastră. Să ai un zâmbet sănătos și frumos, îți crește stima de sine și te ajută să prinzi încredere în propria persoană. Pentru domnul Ovidiu Molocia, pacientul nostru, a contat foarte mult faptul că a putut să aibă dinți ficși într-un timp foarte scurt și ne mărturisește cât de mulțumit este de atenția și profesionalismul întregii echipe medicale:

,,Am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumit. Totul a decurs exact așa cum îmi doream, de la prima consultație și până la finalizarea planului de tratament. Întreaga echipă de medici au dat dovadă de înțelegere, amabilitate, cunoaștere și mult profesionalism. Mă bucur foarte mult de alegerea făcută și le mulțumesc tuturor pentru tot ajutorul acordat și pentru acest zâmbet superb”, Ovidiu Molocia.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Ștefan Lungu împreună cu domnul Ovidiu Molocia

,,Ceea ce pot spune despre experiența în clinica Dr. Leahu din Pitești este una foarte bună. Copilul meu s-a simțit în siguranță încă de la prima consultație, iar tratamentele realizate de către doamna Dr. Iulia Burcă  au decurs așa cum mi-am dorit. Întreaga echipă medicală dă dovadă de profesionalism și încredere. Atât eu, cât și Octavian ne simțim foarte bine în compania medicilor și vă mulțumim pentru efortul, dragostea și prietenia pe care am legat-o”, mama lui Octavian Surdu.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Iulia Burcă împreună cu micuțul nostru pacient, Octavian Surdu

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesionaliști, care să te ajute atât pe tine, cât și pe familia ta să aveți un zâmbet frumos și o dantură fără probleme, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Ne găsești în București și în țară, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777