Experiența pacienților ce au primit ,,Dinți ficși pentru o viață”

 

aparatura moderna din cabinetul stomatologic
În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, echipa de medici specialiști oferă tratamente stomatologice tuturor pacienților cu probleme dentare.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 2 | 9 aprilie 2021

Vizualizat de 641 utilizator/i

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, pacienții primesc tratamente stomatologice ce îi ajută să își recâștige dantura mult visată. Acestea sunt realizate cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație, printre care: tratamente de restaurare totală a danturii în doar 24 ore și tehnologia modernă CEREC 3D CAD/CAM, ce realizează coroane dentare în doar o oră. Așadar, stomatologia modernă oferă  pacienților o dantură perfectă și o estetică a zâmbetului cât mai frumoasă. Haideți să aflăm părerea pacienților ce au ales procedura ,,Dinți ficși în 24 de ore” pentru a-și rezolva problemele dentare.

Doamna Sorina Dumitru, pacienta noastră, ne-a povestit cât de fericită este că a ales să aibă dinți ficși într-o singură zi și cât de mulțumită este de atenția întregii echipe medicale: ,,Am ales să îmi refac complet dantura și să am ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Acum, la finalul tratamentului, sunt extrem de fericită. Faptul că pot să zâmbesc din nou este cea mai mare mulțumire, uitasem cum este să mă bucur de fiecare moment al vieții. Deși intervenția a fost una foarte dificilă, totul a decurs extraordinar de bine. M-a surprins atenția echipei medicale pentru detaliile lucrării, uneori nici nu îmi dau seama că nu sunt dinții mei naturali. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu cu toată încrederea” Sorina Dumitru.

medic dentist in stanga, pacient in mijloc, medic implantolog in dreapa

Dr. Cătălin Fîrtat și Dr. Ionuț Leahu împreună cu doamna Sorina Dumitru

Aspectul estetic al danturii este foarte important în viața noastră. Să ai un zâmbet sănătos cu care să îți dorești să zâmbești în orice context, te ajută să prinzi încredere în propria persoană. Domnul Răileanu Tamaș ne-a mărturisit faptul că dinții ficși i-au schimbat viața în bine: ,,Pachetul ,,Dinți ficși în 24 de ore” a adus cu adevărat o mare schimbare în viața mea. Mă simt extraordinar de bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Mi-am recăpătat funcționalitatea danturii și încrederea în propriul zâmbet. Deși la început am avut emoții, echipa medicală a fost constant alături de mine și m-a ajutat să am încredere. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu, mai ales pentru profesionalism și amabilitate” Răileanu Tamaș.

medic dentist in stanga, pacient in mijloc, medic implantolog in dreapta

Dr. Diana Andrei și Dr. Ionuț Leahu împreună cu domnul Răileanu Tamaș

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Întreaga echipă medicală oferă pacienților consultații de specialitate și tratamente potrivite problemelor dentare. Tocmai de aceea, primul pas făcut de doamna Cornelia Fodoreanua constat în programarea consultului de specialitate. În urma acestuia, echipa medicală i-a oferit o dantură sănătoasă și o experiență excepțională: „Înainte să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu m-am documentat și am citit recenzii foarte bune, astfel am ales să vin și eu. Am ales să-mi refac complet dantura și să am ,,Dinți ficși în 24 de ore”. De asemenea, am ales lucrarea finală din titan, cu dinți individuali. Sunt foarte mulțumită de această realizare și mulțumesc echipei de medici profesioniști cu care am avut ocazia să lucrez. Recomand tuturor persoanelor care vor o dantură fixă și fără probleme” Fodoreanu Cornelia.

Dr. Ionut Leahu in stanga, pacienta in mijloc

Dr. Ionuț Leahu și Dr. Diana Andrei împreună cu doamna Cornelia Fodoreanu

Pacientul nostru, domnul Valentin Nedelea, ne-a mărturisit cât de important a fost pentru dânsul ca totul să decurgă perfect în timpul tratamentului cu ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Pe lângă faptul că totul s-a realizat într-un timp foarte scurt, rezultatele au fost exact așa cum și-a dorit: ,,Am ales să îmi refac dantura la Clinicile Dentare Dr. Leahu și am urmat tratamentul care mi-a oferit ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Totul a decurs exact așa cum m-am așteptat, nu am avut dureri deloc, m-am recuperat foarte bine și acum mă bucur de dinți super frumoși. Vreau să mulțumesc domnului Dr. Ionuț Leahu și întregii echipe, cu toții au fost fantastici. Voi recomanda tuturor prietenilor mei cu mare drag” Nedelea Valentin.

medic implantolog in stanga, pacient in mijloc

Dr. Ionuț Leahu și Dr. Cătălin Fîrtat împreună cu domnul Valentin Nedelea

Siguranța și confortul pacienților noștri sunt prioritatea noastră. Doamna Atena Tentean ne-a povestit cât de bine s-a simțit la fiecare vizită în clinică și cât de mulțumită este de rezultatul obținut în urma tratamentului pe care l-a urmat: ,,Am ales sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt absolut încântată atât de rezultatul final, cât și de modul în care am fost tratată în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. M-am simțit minunat de fiecare dată când am venit și de aceea vreau să mulțumesc întregii echipe formate din adevărați profesioniști. Recomand cu drag tuturor celor care își doresc o dantură sănătoasă și frumoasă” Atena Tentean.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Diana Andrei împreună cu doamna Atena Tentean

Explicarea pas cu pas a planului de tratament încă de la prima vizită reprezintă un detaliul care face diferența atunci când vine vorba de alegerea unei clinici stomatologice potrivite. Domnul Bâra Dragoș ne-a mărturisit faptul că prezentarea detaliată a planului de tratament de către domnul Dr. Ionuț Leahu l-a ajutat să se hotărască că este momentul potrivit pentru a face o schimbare: ,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor. Am venit prima dată pentru o consultație și un plan de tratament la domnul Dr. Ionuț Leahu. Împreună cu dânsul, am ales intervenția cu implanturi dentare pentru a avea ,,Dinți ficși în 24 de ore” și o dantură sănătoasă. M-am înțeles foarte bine cu echipa de medici și asistente medicale, totul a decurs așa cum mi-am dorit. Pot spune că zâmbetul meu a prins din nou viață. Recomand tuturor această clinică” Bâra Dragoș.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Ecaterina Nederiță împreună cu domnul Dragoș Bâra

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să te ajute să-ți recâștigi sănătatea danturii și frumusețea zâmbetului, te așteptăm în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Mediul plăcut și aparatura de înaltă calitate te vor ajuta să revii de fiecare dată cu drag. Ne găsești în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu), de luni până vineri, între orele 09:00 – 21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Experiența pacienților ce au primit ,,Dinți ficși pentru o viață”

 1. Ciobotaru Sandu

  Buna ziua,
  As dori sa îmi refac complet dantura mai ales că am pierdut o buna parte din ea. Dar problema care mă frământă este că am afecțiuni cardiace, am avut 2 infarcturi și o operație de reconstrucție a inimii, urmez un tratament permanent cu multe medicamente printre care cele care să împiedice formarea cheagurilor de sânge. In aceste condiții credeți că pot apela la serviciile dumneavoastră și să beneficiez de tratamentul” dinți ficși in 24 ore”?

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Vă așteptăm la un consult stomatologic pentru a discuta cu un medic specialist toate informațiile cu privire la tratamentul dinților ficși. Vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0219134 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777