Experiența pacienților în cadrul Centrului de Excelență regional Dr. Leahu Oradea

 

Medic stomatolog in dreapta, asistent medical in stanga, pacient in mijloc in cabinetul de medicina dentara
Dr. Marcela Bar, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu asistenta medicală și micul pacient Vlad Casian Nicolae

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 12 august 2022

Vizualizat de 210 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu te așteaptă și în Oradea! Aici beneficiezi de sănătate reală, experiențe stomatologice excepționale și un plan de tratament personalizat cu număr minim de ședințe, în locația noastră, pe Str. Calea Aradului, nr. 4A. Clinica asigură o gamă variată de tratamente moderne și servicii stomatologice, tocmai pentru a putea avea grijă de toate nevoile pacienților. Echipa de medici specialiști îmbină cu succes profesionalismul serviciilor oferite și livrarea unei experiențe excepționale a pacienților.

Toate aceste lucruri le confirmă chiar pacienții clinicii, care vin cu drag la programări și se bucură de experiențe excelente și un zâmbet așa cum și-au dorit.

Domnișoara Ștefania Gale este pacientă a Clinicii Dentare Dr. Leahu Oradea și ne mărturisește că la fiecare vizită, profesionalismul și zâmbetele echipei sunt cele care i-au lăsat o impresie plăcută:

„Recomand cu încredere Clinica Dentară Dr. Leahu din Oradea. De fiecare dată sunt întâmpinată cu fețe zâmbitoare și mult profesionalism. Este o plăcere să vin de fiecare dată și mereu primesc toate informațiile de care am nevoie pentru a avea o dantură sănătoasă”, Ștefania Gale.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

Dr. Ruxandra Vandici, medic stomatolog, împreună cu pacienta Ștefania Gale

Din grijă pentru pacienții noștri, am creat un mediu de lucru plăcut și dotat cu aparatură modernă, 8 cabinete bine echipate, dintre care unul special conceput pentru nevoile copiilor și un centru de radiologie dentară. Pentru a oferi un confort sporit pacienților, oferim tratamente dentare adaptate nevoilor fiecărui pacient, realizate într-un număr restrâns de ședințe.

Atât dotările clinicii, cât și modul de lucru profesionist al echipei, de a trata problemele stomatologice ale pacienților sunt atuurile pentru care domnul Cornel Gârba a ales să vină la clinica Dr. Leahu din Oradea:

„Îmi exprim toată aprecierea și admirația pentru dotările și modul de lucru în Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea. Remarc în mod deosebit profesionalismul angajaților, al medicilor și asistenților și în mod special, empatia în relația cu pacienții. Mulțumesc este cuvântul cel mai potrivit. Toată stima și considerația”, Cornel Gârba.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Bianca Gârjoabă, medic stomatolog, împreună cu pacientul Cornel Gârba

Teama de stomatolog este o problemă des întâlnită la pacienți, ca urmare a unor experiențe mai puțin plăcute din trecut. Acest lucru însă conduce la apariția afecțiunilor dentare, a durerilor și se poate ajunge chiar la pierderea dinților. Deși doamna Nicoleta Trifan avea această teamă de dentist, experiența în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Oradea a ajutat-o să-și schimbe total părerea:

,,Deși aveam anumite traume din copilărie, în legătură cu vizita la dentist, de data aceasta experiența mea la stomatolog, în Clinica Dentară Dr. Leahu Oradea, a fost chiar foarte plăcută. Personalul este foarte amabil. Ambientul este plăcut. Nu am decât cuvinte de laudă la tot ceea ce se petrece în această clinică. Vă mulțumesc”, Nicoleta Trifan.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

Dr. Bianca Gârjoabă, medic stomatolog, împreună cu pacienta Nicoleta Trifan

Personajele de poveste, dar și activitățile distractive din cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu Oradea îi fac pe micii pacienți să privească vizita la medicul stomatolog ca prilej de joacă, unde învață cum să aibă grijă de dințișorii lor. Cabinetele stomatologice pentru copii sunt viu colorate și sunt special dotate cu aparatură medicală modernă. De asemenea, acestea sunt ca un tărâm magic și plin de aventură, unde copilul tău nu va simți teamă și își va dori să vină mereu.

Așa este și în cazul micuțului cadet, Vlad Casian Nicolae, care a venit cu drag la Academia Spațială Dr. Leahu din Oradea, deoarece doamna doctor îi explică mereu pe înțelesul lui ce urmează să se întâmple și nu simte niciodată durere:

,,Mă numesc Vlad Casian și vin cu drag la stomatolog la doamna Dr. Marcela Cerghes. Doamna doctor are răbdare cu mine de fiecare dată, îmi explică pe înțelesul meu ce trebuie făcut și nu simt deloc durere. Abia aștept să revin la clinica Dr. Leahu din Oradea, deoarece sunt jocuri distractive, desene pe pereți și primesc stickere dacă sunt cuminte”, Vlad Casian Nicolae.

Medic stomatolog in dreapta, asistent medical in stanga, pacient in mijloc in cabinetul de medicina dentara

Dr. Marcela Bar, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu asistenta medicală și micul pacient Vlad Casian Nicolae

Ambientul și mediul confortabil din fiecare clinică Dr. Leahu îi face pe pacienți să nu simtă că vin la dentist, iar amabilitatea echipei medicale îi face să vină cu drag. Toate acestea sunt aspecte ce o fac și pe domnișoara Lavinia Avram să vină mereu cu încredere la programări:

,,Recomand clinica Dr. Leahu Oradea din mai multe puncte de vedere: 1. Niciodată nu m-am simțit mai bine într-o clinică stomatologică cum mă simt aici. Efectiv nu simt că sunt la dentist, oamenii sunt super primitori și toti te întâmpină cu zâmbetul pe buze; 2. Totul este atât de curat și de aranjat, medicii și asistentele sunt foarte bine pregătiți și cel mai important te tratează ca pe prietenul lor; 3. Calitatea materialelor este superioară, vin la clinica aceasta deja de aproape 3 ani și nu am mai avut probleme cu căderea plombelor, infecții sau sensibilitate când mă spălam pe dinți, cum aveam din alte locuri. În concluzie, nu voi schimba niciodată clinica Dr. Leahu pentru nicio altă clinică, aici e locul meu”, Lavinia Avram.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

Dr Ruxandra Vandici, medic stomatolog împreună cu pacienta Lavinia Avram

Avem locații în 13 orașe din România (Oradea, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca și Brașov). Misiunea noastră este să oferim sănătate reală și o experiență excepțională, tuturor pacienților care ne vizitează, de la cel mai mic, la cel mai mare. Astfel, întreaga familie poate beneficia de servicii stomatologice integrate, cu ajutorul unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi, de la specialiști în pedodonție, ortodonție, proteticieni, specialiști oro-maxilo-faciali sau implantologi. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau prin whatsapp aici .

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777