Experiența pacienților la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

 

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara
Dr. Bogdan Moldoveanu, medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, împreună cu pacienta Cristina Salaci

De: | Etichete: , , , , , , , | Comentarii: 0 | 22 aprilie 2022

Vizualizat de 129 utilizator/i

În rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu, pacienții au parte de sănătate reală și o experiență excepțională, prin servicii stomatologice moderne, planuri de tratament personalizate, în funcție de nevoile și dorințele lor și o echipă multidisciplinară de medici stomatologi care sunt gata să răspundă tuturor provocărilor.

Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca dispune de 18 cabinete stomatologice, dintre care 5 cabinete destinate serviciilor stomatologice pentru copii, ce integrează conceptul Academia Spațială Dr. Leahu, un bloc operator și un centru propriu de imagistică 3D digitală. Astfel, clinica Dr. Leahu din Cluj-Napoca, situată pe strada Calea Turzii, nr. 173, reprezintă cea mai mare locație a rețelei de clinici dentare și locul unde pacienții pot beneficia de servicii medicale integrate, realizate de către o echipă profesionistă și cu ajutorul aparaturii moderne.

Misiunea noastră este de a oferi cât mai multor pacienți adulți și copii din România acces la sănătate reală și o experiență bună la medicul stomatolog. Astfel, numărul minim de ședințe, reducerea timpului de așteptare și calitatea serviciilor stomatologice reprezintă doar trei dintre avantajele de care pacienții atât din Cluj, cât și din celelalte locații ale rețelei de clinici pot beneficia. Haideți să aflăm împreună părerea pacienților care au ales Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj-Napoca.

Domnul Beniamin Șarlea, pacientul nostru, ne-a povestit cât de bine s-a simțit în timpul tratamentelor endodontice și motivul pentru care a ales să își rezolve problemele dentare la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca:

„Datorită domnului Dr. Bogdan Moldoveanu și a doamnei Dr. Ruxandra Zah am scăpat de leziunile carioase și tratamentele endodontice efectuate incorect. Încă de la prima vizită m-am simțit foarte bine și mi s-au explicat clar tratamentele pe care le am de făcut. Sunt o persoană optimistă și încrezătoare, de altfel am fost sigur că în această clinică voi scăpa rapid de problemele mele. Voi recomanda Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca tuturor apropiaților, pentru calitate și soluționarea rapidă a oricărei probleme”, Beniamin Șarlea.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Ruxandra Zah, medic stomatolog împreună cu pacientul Beniamin Șarlea

Conceptul unic din România al Academiei Spațiale Dr. Leahu, care este destinat serviciilor stomatologice pentru copii, ajută atât la tratarea dințisorilor micilor pacienți, cât și combaterea fricii de stomatolog. Încă de la primii pași a celor mici în Academia Spațială Dr. Leahu, cadrul este de poveste, cu personaje ce le vor aduce zâmbetul pe buze copiilor și jocuri digitale care vor transforma vizita la medicul stomatolog într-o aventură.

Francesca și Maya Chiorean sunt mici exploratoare ale Academiei Spațiale Dr. Leahu din Cluj Napoca și sunt foarte fericite când părinții le aduc în vizită la medicul stomatolog. Aici învață cum trebuie să aibă grijă de dințișorii lor și se bucură de jocuri interesante:

„Francesca și Maya vin cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Cluj Napoca. Toate vizitele în clinică sunt distractive și interesante pentru fetițele mele și ori de câte ori le spun că mergem la stomatolog sunt foarte bucuroase. Au învățat cât de important este să aibă grijă de dințișorii lor, iar pe această cale îi mulțumim doamnei Dr. Laura Zaharia pentru răbdare și amabilitate. La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Cluj Napoca am întâlnit o echipă profesionistă de medici, aparatură modernă, care răspund tuturor cerințelor. Cu siguranță vom reveni ori de câte ori este nevoie și vom recomanda clinica prietenilor”, mama lui Francesca și Maya Chiorean.

Medic stomatolog in stanga, paciente in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Laura Zaharia, medic stomatolog, specialist pedodonție împreună cu pacientele Francesca și Maya Chiorean

Aparatura modernă din cadrul Centrului de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca ajută echipa medicală să ofere tratamente sigure și eficiente tuturor pacienților care calcă pragul clincii. Pacienta noastră, Andrada Câmpan ne mărturisește că încă de la prima vizită a rămas plăcut impresionată de întreg personalul clinicii și a acceptat imediat planul de tratament comunicat de medic, deoarece i-au fost oferite toate informațiile necesare etapelor prin care își poate recăpăta sănătatea dentară:

„Am ales Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj Napoca pentru că este foarte bine dotată. Întreaga aparatură este modernă, iar aici toată echipa medicală este profesionistă. De foarte mult timp mă confrunt cu carii dentare, care mi-au afectat destul de mult dantura și am decis că este timpul să fac o schimbare. La Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj Napoca am primit toate informațiile necesare despre etapele tratamentului și am acceptat imediat. Chiar dacă sunt încă la început cu rezolvarea problemelor stomatologice, mă simt mult mai bine acum și abia aștept să văd rezultatul final. Sunt foarte mulțumită de servicii, întreg personalul este foarte amabil și deja am recomandat clinica persoanelor apropiate”, Andrada Câmpan.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

Dr. George Patriche, medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială împreună cu pacienta Andrada Câmpan

Amabilitatea, empatia și discutarea planurilor de tratament pe înțelesul tuturor sunt cuvintele cheie ce definesc echipa de medici din cadrul rețelei de Clinici Dentare Dr. Leahu. Asta nu spunem noi, ci însăși pacienții care au decis să facă o schimbare în viața lor și să zâmbească cu încredere.

Doamna Diana Mornea, pacienta noastră ne povestește că încă de la început a avut încredere că rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor, deoarece medicii i-au explicat pe înțelesul ei ceea ce urmează să lucreze și declară că este extrem de mulțumită că are o dantură sănătoasă și că poate zâmbi din nou:

,,Consider că întreaga echipă a Centrului de Excelență regional Cluj-Napoca este dedicată tuturor problemelor dentare, oferind în același timp siguranță și încredere. Prima vizită a decurs foarte bine, medicul mi-a explicat fiecare etapă în parte a planului de tratament. Am avut încredere încă de la început că rezultatul va fi unul foarte bun și mă declar extrem de mulțumită. Voi recomanda tuturor apropiaților clinica Dr. Leahu din Cluj datorită medicilor specialiști și aparaturii moderne”, Diana Mornea.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

Dr. Paul Alexandru, medic stomatolog cu practică limitată la endodonție împreună cu pacienta Diana Mornea

Atunci când vine vorba de experiența pacienților în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, toate detaliile sunt importante pentru noi, de la prima vizită în cabinetul stomatologic și prezentarea unui plan de tratament cât mai potrivit, și până la momentul în care pacienții își redobândesc sănătatea și frumusețea danturii. Profesionalismul de care medicii stomatologi au dat dovadă l-au ajutat foarte mult pe domnul Adrian Chirilă să vină cu drag la fiecare vizită pentru a obține dantura sănătoasă:

,,Am ajuns la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca în urma unei recomandări. Ceea ce m-a atras foarte mult aici este faptul că există medici stomatologi care sunt specializați într-o anumită ramură a stomatologiei. Am avut de realizat câteva carii și extracții dentare, iar doamna Dr. Oana Contiu mi-a oferit cele mai bune soluții pentru o dantură așa cum mi-am dorit. De la început am primit toate informațiile despre tratament, ceea ce mi-a plăcut foarte mult și am acceptat să urmez indicațiile. Cu siguranță am să recomand clinica Dr. Leahu din Cluj tuturor prietenilor”, Adrian Chirilă.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

Dr. Oana Contiu, medic stomatolog, specialist protetică dentară împreună cu pacientul Adrian Chirilă

Extracția dentară poate fi o alegere dificilă pentru mulți dintre noi, însă la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca avem o echipă de specialiști gata să facă tot ce le stă în putință să-ți salveze dinții naturali. Asta a apreciat și doamna Cristina Salaci, care ne mărturisește cât de mulțumită este de serviciile oferite de clinică și impresionată de aparatură modernă folosită pentru tratamente:

,,Sunt mulțumită de experiența pe care am avut-o la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca. Am doar cuvinte de laudă atât despre echipa de medici, cât și despre mediul de lucru, aparatura folosită și felul în care am fost tratată. Dr. Bogdan Moldoveanu este cu adevărat un medic profesionist și foarte atent atunci când vine vorba de salvarea dinților naturali. Și mama mea este pacientă la această clinică și este la fel de mulțumită. Recomandăm cu încredere tuturor clinica stomatologică Dr. Leahu din Cluj”, Cristina Salaci.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Bogdan Moldoveanu, medic stomatolog cu practică orientată spre endodonție, împreună cu pacienta Cristina Salaci

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să te ajute atât pe tine, cât și pe familia ta să vă rezolvați problemele stomatologice și să obțineți zâmbete cât mai frumoase, vă așteptăm cu drag la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca. Siguranța, confortul și, totodată, aparatura modernă vă vor ajuta să reveniți la vizitele regulate fără niciun fel de grijă. Ne găsiți pe Strada Calea Turzii, nr. 173, Cluj-Napoca. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134