search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Experiența pacienților la Centrul de Excelență regional Oradea

 

cabinet stomatologic Dr. Leahu Oradea
Centrul de Excelență regional Oradea oferă tratamente moderne, personalizate în funcție de nevoile fiecărui pacient.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 30 martie 2021

Vizualizat de 152 utilizator/i

Centrul de Excelență regional Oradea este locul unde atât adulții, cât și copiii beneficiază de sănătate reală și de o experiență excepțională. Tehnologia de ultimă generație utilizată în clinica Dr. Leahu din Oradea, dar și echipa de medici profesioniști îți oferă tratamente moderne, personalizate în funcție de nevoile tale și cu un număr minim de ședințe.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu) și în Londra. Centrul de Excelență regional Oradea pune la dispoziția tuturor pacienților 8 cabinete stomatologice moderne, dintre care unul special creat pentru necesitățile copiilor și un centru de radiologie dentară. Astfel, pacienții de orice vârstă își pot recâștiga sănătatea danturii într-un mediu plăcut și plin de confort. Haideți să aflăm împreună care este părerea pacienților care au ales Centrul de Excelență regional Oradea.

Doamna Judea Cristina, pacienta noastră, ne-a povestit cât de fericită este acum, după ce și-a recâștigat sănătatea danturii: „Doresc să mulțumesc întregii echipe pentru modul în care s-a comportat cu mine și pentru modul în care am fost tratată. Atunci când credeam că nu mai am șansa de a-mi recăpăta sănătatea danturii, am venit în această clinică și pot să spun că s-a întâmplat o adevărată minune. După intervenția pentru refacerea danturii cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore” viața mea s-a schimbat. Mulțumesc domnului Dr. Ionuț Leahu și întregii sale echipe” Judea Cristina.

asistent medical in stanga, pacient pe scaun, medic dentist in dreapta

Dr. Irina-Josefina Manafu împreună cu doamna Cristina Judea

Amabilitatea și atenția de care întreaga echipă de medici din Oradea dă dovadă l-au ajutat foarte mult pe domnul Armando Bungau să vină cu drag de fiecare dată în clinică. Iată ce ne-a povestit pacientul nostru: „Sunt impresionat de empatia și de valorile pe care le împărtășește echipa din Oradea a Clinicii Dr. Leahu: profesionalism, atenție deosebită față de pacient, dar și multă răbdare și deschidere. Am avut o intervenție complexă, însă a părut foarte simplă și a avut o recuperare ușoară, totul se datorează medicilor care au fost foarte implicați. Cel mai important lucru a fost că de fiecare dată eram asigurat că totul va fi bine, de aceea m-am simțit în siguranță ori de câte ori am trecut pragul clinicii, știam că sunt înconjurat de niște oameni care pun mult suflet în ceea ce fac. De asemenea, am fost impresionat pentru faptul că după intervenție am fost sunat și întrebat cum mă simt și dacă totul este în regulă, este prima oară când mi se întâmplă un lucru atât de impresionant, după o intervenție. Așadar, am încredere 100% mai ales că rezultatele, așa cum mi s-a dovedit până acum, vor fi cu mult peste așteptările mele. Mulțumesc echipei din Oradea” Armando Bungau.

medic stomatolog in stanga, pacient in stanga

Dr. Adrian Herman împreună cu domnul Armando Bungau

La Centrul de Excelență regional Oradea, atenția oferită fiecărui pacient în parte transformă vizita la medicul stomatolog într-o experiență plăcută, bazată pe încredere și siguranță. De aceea, doamna Popus Daniela, pacienta noastră, ne-a mărturisit cât de mulțumită este de alegerea sa: ,,Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite în cadrul Centrului de Excelență regional Oradea. Echipa a dat dovadă mereu de profesionalism, amabilitate și punctualitate, iar igiena și curățenia din clinică sunt de lăudat. Pot să spun că am fost surprinsă într-un mod foarte plăcut. Recomand cu încredere Clinicile Dr. Leahu” Popus Daniela.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Adrian Herman împreună cu doamna Daniela Popus

Tehnologia de ultimă generație, dar și mediul plăcut din clinica Dr. Leahu Oradea l-au ajutat pe domnul Viorel Cohuț, pacientul nostru, să uite de frica de dentist și să vină cu încredere la fiecare programare stabilită. Acesta, ne-a povestit următoarele: „De la primul pas în clinică am fost impresionat, am fost întâmpinat cu multă politețe și amabilitate de întreg personalul, care mi-a prezentat procedurile și opțiunile de tratament pe care le pot urma. Am rămas impresionat de profesionalismul și pregătirea echipei, de dăruirea cu care își desfășoară activitatea, de grija, empatia și atenția cu care-și tratează pacienții. Toate acestea, dar și dotarea clinicii m-au ajutat să scap de emoțiile dinaintea intervenției chirurgicale. Recomand Centrul de Excelență regional Oradea și altor pacienți, chiar și celor care se hotărăsc mai greu să meargă la stomatolog” Viorel Cohuț.

medic stomatolog in stanga, pacient in mijloc

Dr. Adrian Herman împreună cu domnul Viorel Cohuț

În zilele noastre, alegerea unei clinici stomatologice potrivite reprezintă un aspect foarte important pentru rezultatele finale ale tratamentelor. O clinică modernă, cu o tehologie de ultimă generație și cu o echipă multidisciplinară, te ajută să obții dantura mult visată. Pacienta noastră, doamna Baciu Ioana, ne-a povestit cum au ajutar-o tratamentele pe care le-a urmat în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu și ne-a mărturit că s-a simțit ca acasă încă de la prima vizită: ,,Am aflat de Clinica Dr. Leahu de la sora mea, care este și ea o pacientă foarte mulțumită. Încă din momentul în care mi-am făcut programarea am fost impresionată de amabilitatea și profesionalismul întregii echipe. Pot să spun că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o, deoarece acum am un zâmbet mult mai frumos și mai alb. Pe scurt, la Clinica Dr. Leahu Oradea te simți ca acasă, întregul personal este ca o familie, echipa este unită, cu toții se înțeleg foarte bine și dau dovadă de o bună comunicare și de respect. Recomand cu încredere această clinică” Baciu Ioana.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Adrian Herman împreună cu doamna Ioana Baciu

Atunci când vine vorba de copiii noștri, cu toții ne dorim să beneficieze de tratamente stomatologice sigure, care să nu provoace disconfort. Alegerea unui medic pedodont bun, care știe să formeze o relație de prietenie cu micuțul pacient și care știe să îl facă să uite de teama de necunoscut, reprezintă de asemenea un aspect foarte important în ceea ce privește alegerea clinicii stomatologice potrivite. Iată ce ne-a povestit tatăl micuțului nostru pacient de la Oradea, Nicolas Bonte: ,,Clinica Dr. Leahu din Oradea este foarte bine dotată, iar echipa medicală dă dovadă de profesionalism. Nicolas revine de fiecare dată cu drag în Centrul de Excelență regional Oradea.” tatăl lui Nicolas Bonte

medic dentist in stanga, pacient in centru, asistent medical in dreapta

Dr. Maria Onicaș împreună cu micuțul nostru pacient Nicolas Bonte

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, pregătită să te ajute pe tine și pe familia ta să obțineți tratamente stomatologice în deplină siguranță, te așteptăm cu drag la Centrul de Excelență regional Oradea. Ne găsești în zona Complex Luceafărul, pe strada Calea Aradului, nr. 4A, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134