Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

 

Medic stomatolog si pacient in cabinetul de medicina dentara
Dr Daliana Moraru, medic stomatolog împreună cu mica pacientă Sofia Șișaman

De: | Etichete: , , , , , , , | Comentarii: 0 | 16 iunie 2022

Vizualizat de 395 utilizator/i

O clinică dentară cu un standard ridicat și pentru pacienții din Brașov, totul prin calitatea tratamentelor stomatologice aplicate, a timpului redus de așteptare, a unei danturi fixe în doar 24 de ore și a integrării conceptului Academia Spațială Dr. Leahu, unde vizita la medicul stomatolog pentru micuțul tău este ca în povești.

Toți brașovenii pot beneficia de acum de servicii stomatologice integrate și personalizate oferite de către o echipă medicală profesionistă, de aparatura modernă și de un mediu plăcut și plin de confort.

Doamna Sonia Leonte a decis să ne viziteze noua clinică încă din prima zi, de la deschidere, și după rezolvarea câtorva probleme stomatologice ne-a mărturisit că a avut o experiență frumoasă, deoarece toate cabinetele sunt dotate cu aparatură modernă, iar medicii au tratat-o conform așteptărilor:

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov de pe Facebook. Prima vizită a decurs foarte bine, mi s-a explicat totul cât mai clar, iar împreună cu echipa medicală am ales tratamentul potrivit. Clinica este dotată cu aparaturi medicale moderne și arată excepțional. Am recomandat deja și cunoscuților să vină aici și voi recomanda în continuare ori de câte ori voi avea ocazia”, Sonia Leonte.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

Dr. Ionuț Leahu, Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie, împreună cu pacienta Sonia Leonte

La Clinicile Dentare Dr. Leahu, pacientul este întotdeauna pe primul loc, astfel că echipa medicală este pregătită să ofere soluții potrivite de tratament, indiferent de tipul de afecțiune dentară. Atât în clinica stomatologică din Brașov, cât și în restul clinicilor dentare din țară, nu există expresia ,,nu se poate”, ci posibilitatea ca pacientul să aleagă opțiunea cea mai potrivită de tratament.

Domnul Marian Rădăcină a aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov din presă și spune că l-a atras foarte mult conceptul acesteia:

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov din presă. M-a atras conceptul și faptul că există aparatură modernă. Am zis să încerc. Încă de la prima vizită așteptările mele au fost depășite și sunt mulțumit de alegerea făcută. Abia aștept să văd rezultatul final. Recomand cu toată încrederea această clinică, deoarece oferă servicii de calitate și întreg personalul este profesionist”, Marian Rădăcină.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

Dr. Ștefan Zgîmbău, medic stomatolog, împreună cu pacientul Marian Rădăcină

Amabilitatea, empatia și explicarea planurilor de tratament pe înțelesul pacienților îi ajută pe aceștia să scape de stările de anxietate, deoarece știu pas cu pas ceea ce medicul urmează să lucreze. Acesta este modul simplu și cât se poate de eficient prin care echipa medicală a Clinicilor Dentare Dr. Leahu Brașov lucrează cu pacienții, care au decis să treacă pragul clinicii, pentru a obține o dantură sănătoasă și un zâmbet impecabil.

Acest lucru îl confirmă și domnișoara Ionela Rădăcină, pacienta noastră, care nu a simțit niciun disconfort pe tot parcursul tratamentelor și este foarte fericită acum că poate zâmbi din nou cu încredere:

„Am aflat din social-media că s-a deschis o nouă Clinică Dentară Dr. Leahu în Brașov și am decis să vin pentru a-mi rezolva problemele dentare. Aici am cunoscut o echipă profesionistă de medici stomatologi care m-au ajutat cu extracții și obturații dentare, fără să simt niciun disconfort. Sunt foarte mulțumită de tratamentele realizate și mă simt mult mai bine acum. Recomand cu drag această clinică, deoarece oferă servicii stomatologice de calitate, fără durere și îți redă zâmbetul”, Ionela Rădăcină.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

Dr Ovidiu Stoie, medic stomatolog împreună cu pacienta sa Ionela Rădăcină

Atunci când cei mici vin la Academia Spațială Dr. Leahu sunt fascinați de personajele de poveste și jocurile distractive. Pentru ei vizita la medicul stomatolog este prilej de joacă și totodată învață cum să aibă grijă de dințișorii lor. Cabinetele stomatologice pentru copii sunt viu colorate și sunt special dotate cu aparatură medicală modernă. De asemenea, acestea sunt ca un tărâm magic și plin de aventură, unde copilul tău nu va simți teamă și își va dori să vină mereu.

Așa este și în cazul micuței noastre exploratoare, Sofia Șișaman, care a venit la Academia Spațială Dr. Leahu din Brașov pentru o igienizare a dințișorilor:

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov de la o prietenă care ne-a recomandat să venim aici. Am fost foarte încântați de modul în care medicii se comportă cu cei mici și se vede cât de devotați sunt meseriei. Cea mică a urmat un periaj profesional și i-a plăcut foarte mult. Vom reveni cu drag ori de câte ori va fi nevoie”, mama Sofiei Șișaman.

Medic stomatolog si pacient in cabinetul de medicina dentara

Dr Daliana Moraru, medic stomatolog împreună cu mica pacientă Sofia Șișaman

Indiferent de Clinica Dentară Dr. Leahu pe care o alegi, conceptul creat special pentru copii al Academiei Spațiale Dr. Leahu este prezent în întreaga rețea de clinici stomatologice. Avem locații în 13 orașe din România (Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca și Brașov). Misiunea noastră este să oferim sănătate reală și o experiență excepțională, tuturor pacineților care ne vizitează, de la cel mai mic, la cel mai mare. Astfel, întreaga familie poate beneficia de servicii stomatologice integrate, cu ajutorul unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi, de la specialiști în pedodonție, ortodonție, proteticieni, specialiști oro-maxilo-faciali sau implantologi.

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să te ajute atât pe tine, cât și pe familia ta să vă rezolvați problemele stomatologice și să obțineți zâmbete cât mai frumoase, vă așteptăm cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov. Siguranța, confortul și, totodată, aparatura modernă vă vor ajuta să reveniți la vizitele regulate fără niciun fel de grijă. Ne găsiți pe Bulevardul Eroilor, nr. 3 de luni până vineri, între orele 09:00-21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau prin whatsapp aici https://bit.ly/3vDGKPt .

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777