Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Craiova

 

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara
Dr. Ștefan Stănescu, medic stomatolog

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 21 februarie 2022

Vizualizat de 1.468 utilizator/i

În Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova, pacienții beneficiază de un mediu confortabil și plăcut, unde o echipă de medici stomatologi cu experiență le oferă soluții de tratament pentru orice afecțiune orală, cu ajutorul tehnologiei moderne.
Situată pe strada Împăratul Traian, nr. 5A, clinica dispune de 8 săli de tratament, un serviciu propriu de radiologie digitală 3D, dar și cabinete stomatologice special destinate copiilor, parte din conceptul Academia Spațială Dr. Leahu.
Află care sunt părerile pacienților care au beneficiat de tratamente sigure și rapide la clinica Dr. Leahu din Craiova și descoperă cât de bine s-au simțit după soluționarea problemelor dentare.

Un stil de viață sănătos și o alimentație potrivită reprezintă două lucruri importante în ceea ce privește atât sănătatea danturii, cât și cea a întregului organism. Aceste aspecte le-a înțeles foarte bine și doamna Mihaela Triculescu, care a ales să își rezolve problemele stomatologice în această clinică, alături de echipa medicală profesionistă.

,,Ce m-a atras foarte mult să vin să-mi tratez dantura la clinica Dr. Leahu din Craiova a fost aparatura medicală modernă. Am avut parte de un tratament stomatologic ce a constat în realizarea unei igienizări profesionale și rezolvarea câtorva carii dentare. Sunt mulțumită de cum s-au rezolvat micile mele probleme, iar acum mă bucur de un stil de viață sănătos. Recomand cu drag Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru seriozitate și profesionalism”, Mihaela Triculescu.

Domnul Gheorghe Bunea ne-a povestit problemele dentare cu care se confrunta înainte de a ajunge la noi, cât de bine s-a simțit pe toată perioada tratamentului și cât de mulțumit este de rezultatele obținute.

,,Încă de la prima vizită în Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova m-am simțit foarte bine. Mi-au fost explicate în detaliu problemele dentare cu care mă confrunt și am ales pe loc să încep cât mai repede planul de tratament. Până acum am avut parte de o igienizare profesională și de câteva plombe, urmează să îmi înlocuiesc dinții pierduți cu ajutorul implanturilor dentare. M-am simțit bine atât pe perioada tratamentelor, cât și după realizarea acestora. Voi recomanda clinica și apropiaților mei”, Gheorghe Bunea.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Larisa Farhat, medic stomatolog împreună cu domnul Gheorghe Bunea

Confortul, aparatura medicală modernă și profesionalismul medicilor stomatologi au însemnat mult pentru doamna Nicoleta Popa, care ne-a mărturisit cât de bine s-a simțit după terapia parodontală efectuată de către medicul specialist.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova am avut parte de o terapie parodontală realizată de către domnul Dr. Ștefan Stănescu, un medic cu adevărat profesionist. M-am simțit foarte bine atât în timpul tratamentului, cât și după realizarea acestuia. Clinica arată foarte bine și este dotată cu aparaturi noi, ce oferă pacienților tot confortul de care au nevoie. Voi recomanda cu încredere aceste clinici și apropiaților mei”, Nicoleta Popa.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Stefan Stanescu, medic stomatolog împreună cu doamna Nicoleta Popa

Întreaga echipă medicală este mereu pregătită să ofere tuturor pacienților, tratamente stomatologice moderne, personalizate și eficiente atunci când au nevoie de reconstrucția completă a danturii. Doamna Agapia Grama, pacienta noastră, a venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Craiova cu probleme serioase în ceea ce privește dantura și ne-a povestit cât de mulțumită este de această clinică și de tratamentul ales.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma căutărilor pe internet. Aveam probleme mari cu dantura și nu mai puteam mânca. Sunt foarte mulțumită de felul cum s-a rezolvat problema și mai ales de rezultatul obținut. Viața mea s-a schimbat în bine și sunt fericită că pot mânca și zâmbi din nou așa cum trebuie. Recomand cu drag clinica Dr. Leahu din Craiova pentru profesionalismul medicilor stomatologi”, Agapia Grama.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Cătălin Ivașcu, medic stomatolog alături de pacienta lui, doamna Agapia Grama

Rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 12 orașe din România (Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca) și în curând în Brașov. Indiferent de clinica pe care o alegi, vei găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență, care oferă sănătate reală și experiență excepțională tuturor pacienților de pretutindeni. De aceste două lucruri a avut parte și pacienta noastră, doamna Gabriela Boldeanu, care a venit în clinică cu mici probleme dentare, dar care în scurt timp medicii stomatologi i-au oferit din nou dantura sănătoasă. Iată ce ne-a mărturisit dânsa:

,,Aparatura medicală modernă și modul ușor de a face programările, m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova pentru rezolvarea micilor mele probleme dentare. Totul a decurs conform așteptărilor mele, nu am simțit durere nici în timpul tratamentelor, nici după realizarea acestora. Clinica este foarte curată și ordonată, iar medicii stomatologi și asistentele medicale sunt extrem de amabili. Cu siguranță, voi recomanda clinica și apropiaților mei”, Gabriela Boldeanu.

În fiecare clinică dentară Dr. Leahu atât copiii, cât și adulții beneficiază de servicii moderne, realizate de medici stomatologi specializați în diferite ramuri ale medicine dentare, care au experiență și sunt atenți la fiecare detaliu al planului de tratament. Dotarea clinicilor cu aparatură medicală modernă și echipamente noi, îi ajută pe medici să le redea pacienților o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos, într-un timp foarte scurt.

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici atenți și profesioniști, care să te ajute pe tine și pe familia ta să aveți un zâmbet frumos și o dantură fără probleme, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Ne găsești în București și în țară, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00, iar pentru programări și informații suplimentare, ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777