Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

 

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta
În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Iași, planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 8 septembrie 2022

Vizualizat de 229 utilizator/i

Clinica Dentară Dr. Leahu Iași este locul unde atât adulții, cât și copiii se bucură de o experiență excepțională și beneficiază de tratamente stomatologice care îi ajută să redescopere sănătatea reală. Aparatura modernă și materialele utilizate în clinică de către echipa multidisciplinară de medici specialiști le oferă pacienților tratamente sigure și rapide, într-un timp foarte scurt.

Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași pune la dispoziție pacienților 12 cabinete stomatologice, 2 centre proprii de radiologie dentară, un bloc operator și un etaj din cele 4 nivele dedicat copiilor. Astfel, pacienții de orice vârstă își pot recăpăta sănătatea și frumusețea danturii, într-un mediu care oferă siguranță și confort.

Află din rândurile următoare care este părerea pacienților care au ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași pentru a-și rezolva problemele dentare cu care se confruntă.

Pacientul nostru, domnul Neculai Paraschiv, ne-a povestit cât de mulțumit este că a ales să vină în această clinică și cât de mult contează pentru dumnealui seriozitatea medicilor stomatologi:

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași de pe Facebook. Seriozitatea întregului personal al clinicii m-a determinat să aleg să-mi rezolv problemele stomatologice aici. În urma tratamentelor efectuate mă simt foarte bine și sunt mulțumit. Recomand cu încredere, pentru serviciile de calitate oferite”, Neculai Paraschiv.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Andreea Alexe, medic stomatolog împreună cu domnul Neculai Paraschiv.

Siguranța și confortul pacienților reprezintă o prioritate pentru echipa multidisciplinară. Doamna Mirela Acatrinei ne-a povestit cum s-a simțit în cadrul primei vizite la clinică și cum se simte acum după realizarea tratamentelor dentare:

,,De la primul pas făcut în clinica Dr. Leahu Iași m-am simțit ca un VIP. De la mesaje, la medici și până la felul cum s-au comportat cu mine. Aveam probleme parodontale, iar în urma terapiei făcute mă simt super. Îmi simt dantura curată. Le recomand tuturor apropiaților să vină aici, fie că au probleme dentare mici sau mari. Aici se găsește orice rezolvare”, Mirela Acatrinei.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Denis Herșcu, medic stomatolog împreună cu doamna Mirela Acatrinei.

Transparența, sinceritatea și explicarea pas cu pas a etapelor încă de la prima consultație sunt detaliile care fac diferența atunci când vine vorba de alegerea planului de tratament potrivit. Domnul Bogdan Toma ne-a mărturisit că modul în care i-a fost prezentat planul de tratament de către echipa medicală l-a ajutat să hotărască că este momentul să pună pe primul loc sănătatea dentară.

„Locuiesc foarte aproape de clinica Dr. Leahu Iași, iar prima dată am ajuns aici pentru un detartraj. După realizarea acestuia, medicul stomatolog mi-a transmis că am câteva carii dentare. Așadar, am ales să le rezolv. Clinica este curată și la standarde înalte, nu aș vrea să pierd confortul oferit”, Bogdan Toma.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Vlad Marcu, medic stomatolog împreună cu domnul Bogdan Toma.

Pentru pacienții care ne trec pragul, aspectul estetic al danturii este foarte important în viața lor. Un zâmbet sănătos pe care să-l poată afișa în orice context, îi ajută să aibă încredere în propria persoană. Acest lucru a ajutat-o și pe doamna Rodica Năstase, care ne-a mărturisit faptul că dinții ficși i-au schimbat viața în bine:

„Am venit la clinica Dr. Leahu Iași datorită sistemului de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”. Intervenția a fost cea mai ușoară din viața mea, nu m-a durut nici în timpul operației, nici după, nu m-am umflat sau învinețit. Sunt foarte încântată de serviciile oferite aici, mă simt bine, pot mânca și zâmbi așa cum trebuie”, Rodica Năstase.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Petru Vîrlan, medic stomatolog împreună cu doamna Rodica Năstase.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Întreaga echipă medicală oferă pacienților consultații de specialitate și tratamente potrivite problemelor dentare. De un plan personalizat a beneficiat și doamna Denisa Mitrică, care și-a dorit un zâmbet frumos și de un alb natural. Iată ce ne-a mărturisit dânsa în urma ultimei vizite:

„Am auzit de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași de la prieteni. Am urmat câteva tratamente de canal și mi-am pus 4 fațete dentare și 4 coronițe. M-am simțit surprinzător de bine în clinică, dat faptul că aveam o mare teamă de stomatolog. Din punctul meu de vedere, clinica aceasta are toate atuurile la care poate apela orice persoană pentru toate serviciile stomatologice”, Denisa Mitrică.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Petru Vîrlan, medic stomatolog împreună cu Denisa Mitrică.

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici specialiști, care să te ajute pe tine și pe familia ta să vă recăpătați sănătatea danturii și frumusețea zâmbetului, te așteptăm la Centrul de Excelență regional Iași. Mediul plăcut, atât pentru adulți, cât și pentru copii, dar și tehnologia și aparatura medicală modernă te vor ajuta să revii cu plăcere la dentist și să faci din vizitele periodice la stomatolog motiv de relaxare. Ne găsești pe strada Vasile Lupu, nr. 95 F, Iași, de luni până vineri, între orele 09:00 – 21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau ne puteți scrie pe WhatsApp aici 👉 https://bit.ly/3vDGKPt.

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777