Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

 

Echipa de medici in timpul unei interventii chirurgicale
În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești, echipa de medici profesioniști oferă tratamente stomatologice de înaltă calitate tuturor pacienților.

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 4 martie 2021

Vizualizat de 927 utilizator/i

Încă din anul 2018, atunci când a fost inaugurată Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, misiunea acesteia a fost aceea de a oferi sănătate reală și o experiență excepțională tuturor pacienților săi. După doar doi ani de la deschiderea clinicii, aceasta a fost recunoscută de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ca lider al pieței de servicii stomatologice din județul Argeș. Reușind să atingă rezultate deosebite atât din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere financiar, clinica Dr. Leahu din Pitești a demonstrat faptul că serviciile stomatologice de înaltă calitate trebuie să reprezinte o normalitate atât pentru pacienți, cât și pentru medicii specialiști.

Rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu cuprinde în prezent 13 clinici în 8 orașe din România (București, Pitești, Turda, Constanța, Timișoara, Iași, Oradea și Sibiu). Clinica Dr. Leahu din Pitești a fost prima clinică din afara Bucureștiului, iar dorința doctorului Ionuț Leahu, CEO și medic dentist, specialist în implantologie dentară, a fost aceea de a aduce mai aproape de pacienții săi serviciile stomatologice de top. Indiferent de clinica pe care o alegi, echipa multidisciplinară și tehnologia de ultimă generație te vor ajuta să îți recapeți sănătatea și frumusețea danturii. Astfel, în cadrul clinicii din Pitești, pacienții pot beneficia de o gamă completă de servicii stomatologice: de la tratamentul cariei dentare, până la refacerea completă a danturii în 24 de ore, la urgențe stomatologice și tratamente special destinate copiilor.

Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești dispune de 8 cabinete stomatologice și de o echipă de medici specialiști, pregătită să ofere pacienților tratamente potrivite, indiferent de afecțiunile dentare cu care se confruntă. Echipamentele moderne, tehnologiile de ultimă generație și profesionalismul întregii echipe transformă vizita la cabinetul stomatologic într-o experiență excepțională. Clinica Dr. Leahu din Pitești este locul unde adulții și copiii se bucură de tratamente stomatologice inovatoare. De asemenea, medicii echipei Dr. Leahu din Pitești sunt pregătiți să ofere suport total și pacienților cu diferite probleme de sănătate generală, cum ar fi: bolnavii de autism, schizofrenie și epilepsie.

Pacienta noastră, doamna Georgeta Radici ne-a povestit cât de mulțumită este de rezultatul tratamentului stomatologic și mai ales de medicii profesioniști:

,,Consider că am fost  foarte inspirată atunci când am ales Clinicile Dr. Leahu din Pitești pentru rezolvarea problemelor mele stomatologice. Aici am întâlnit medici specialiști foarte buni, cu ajutorul cărora am ajuns la un rezultat foarte bun al tratamentelor necesare problemelor mele stomatologice. Totul se datorează întregului personal care lucrează în clinică. Mulțumesc tuturor foarte mult și în special domnului Dr. Ionuț Leahu și domnului Dr. Pavel Bogdan.” Radici Georgeta

Pacienta in stanga impreuna cu dr. Bogdan Pavel in dreapta

Doamna Radici Georgeta împreună cu domnul Dr. Bogdan Pavel

 

Profesionalismul și atenția de care întreaga echipă a clinicii din Pitești dă dovadă au ajutat-o foarte mult pe doamna Ana Maria Bădescu să vină cu drag la fiecare programare și să urmeze un plan de tratament potrivit pentru problemele dentare cu care se confruntă:

,,Mulțumesc Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești pentru profesionalism și pentru faptul că doamna Dr. Săndulescu Andreea împreună cu domnul Dr. Lungu Robert au dat tot ce a fost mai bun pentru a-mi rezolva problemele cu care mă confruntam de foarte multă vreme. Comunicarea a fost eficientă, iar planul de tratament a fost prezentat de către domnișoara Andrada Spînu clar, concis și adaptat nevoilor mele. Mă declar un pacient fericit și recomand cu încredere această clinică.” Bădescu Ana Maria

Dr. Sandulescu Andreea in stanga, pacient in mijloc, Reprezentant pacient in dreapta

Bădescu Ana Maria împreună cu Dr. Săndulescu Andreea și reprezentant Andrada Spînu

 

Atunci când vine vorba de copiii noștri, cu toții ne dorim să beneficieze de servicii medicale sigure, care să le readucă zâmbetul pe buze.  Doamna Dorobanțu, mama micuței noastre paciente, ne-a povestit cât de bine s-a simțit fetița alături de medicul pedodont și cât de mulțumită este de alegerea clinicii stomatologice:

,,Suntem foarte mulțumiți de serviciile clinicii Dr. Leahu din Pitești. Personalul este amabil și cu o atitudine profesională și, cel mai important pentru copii, prietenoasă. Doamna Dr. Iulia Burca este un medic extraordinar și adorat de fiica mea, Miriam. Vă mulțumim tuturor!” mama pacientei noastre, Miriam Dorobanțu

Dr. Iulia Burca in stanga, pacienta in mijloc

Dr. Iulia Burcă împreună cu Miriam Dorobanțu

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să te ajute atât pe tine, cât și pe cei mici să obțineți un zâmbet fără cusur și o dantură perfect sănătoasă, te așteptăm cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Profesionalismul și încrederea oferite pacienților noștri, dar și tehnologia de ultimă generație te vor ajuta să revii la vizitele periodice fără niciun fel de teamă și să ai parte de o experiență excepțională. Ne găsești pe Strada Doaga, Nr. 11, Pitești, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 0770 874 432

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777