Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

 

pacienti in stanga si in dreapta, medic stomatolog in mijloc
Conceptul unic al Academiei Spațiale Dr. Leahu prezent în Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești îi ajută atât pe copii, cât și pe adolescenți să vină fără teamă la stomatolog.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 8 decembrie 2021

Vizualizat de 111 utilizator/i

Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești dispune de 8 cabinete stomatologice moderne, printre care și cabinete destinate doar copiilor, dar și de un centru propriu de radiologie dentară digitală. Fiecare pacient care vine în clinică beneficiază de servicii personalizate, realizate în deplină siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi stomatologie generală, implanturi dentare, tratamente de canal, aparate ortodontice, coroane și proteze dentare, dar și de servicii specializate pentru copii sau de tratamente de urgență. Haideți să aflăm care sunt părerile pacienților ce au ales să aibă parte de o dantură sănătoasă și de un zâmbet impecabil la clinica Dr. Leahu din Ploiești.

Pacientul nostru, domnul Adrian Căpătoiu, ne-a povestit cât de mulțumit este că a ales să vină în această clinică și cât de mult contează pentru dumnealui faptul că aici medicii stomatologi lucrează cu echipamente și tehnologie nouă:

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești de la radio. Fiind o clinică dentară, m-am gândit că dispune de toate dotările moderne și am decis să merg. Exact așa a fost, conform așteptărilor mele.  Sunt mulțumit de alegerea pe care am făcut-o, iar în curând voi avea și eu parte de dinți ficși. Până acum interacțiunea mea cu medicii a decurs foarte bine, tratamentul propus mi-a fost explicat pe înțelesul meu și în detaliu. Am recomandat deja clinica și o voi face în continuare”, Adrian Căpătoiu.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Cătălina Paraschiv, medic stomatolog, specialist parodontolog împreună cu domnul Adrian Căpătoiu

Profesionalismul și amabilitatea de care echipa medicală a clinicii din Ploiești dă dovadă, au ajutat-o foarte mult pe doamna Rozina Nicolae, pacienta noastră, să vină cu încredere să urmeze un plan de tratament complex, ce a presupus inserarea mai multor implanturi dentare:

,,Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Ploiești. Am ales să am parte de refacerea danturii cu sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” și abia aștept să treacă perioada de vindecare pentru a beneficia de o dantură impecabilă. Echipa a dat dovadă de mult profesionalism și amabilitate de-a lungul realizării intervenției, iar igiena și curățenia din clinică este de lăudat. Pot să spun că am fost surprinsă într-un mod foarte plăcut. Recomand cu încredere clinica Dr. Leahu Ploiești”, Rozina Nicolae.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Ruxandra Diculescu, medic stomatolog împreună cu doamna Rozina Nicolae

La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești, medicii stomatologi sunt întotdeauna pregătiți să ofere tuturor pacienților tratamente stomatologice moderne, personalizate, dar și sprijin și atenție în ceea ce privește realizarea acestora în deplină siguranță și confort. Domnul Ion Cismaru ne-a explicat problemele cu care se confrunta înainte de a ajunge la clinica noastră, cât de încântat este de rezultatul primei etape a planului de tratament și cât de nerăbdător este să înceapă și etapa următoare, ce constă în inserarea implanturilor dentare:

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești de la televizor. În urma primului consult stomatologic mi-au fost explicate problemele cu care mă confrunt și am decis împreună cu medicii să urmez tratamentul potrivit. Sunt foarte mulțumit de clinică, dar mai ales de echipa medicală, care a fost foarte primitoare încă de la început. Aștept cu nerăbdare să încep și următoarea etapă a planului de tratament cu implanturi dentare și să am din nou dantura perfectă. Mulțumesc mult tuturor”, Ion Cismaru.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Raluca Vlad, medic stomatolog împreună cu domnul Ion Cismaru

Pacienta noastră, doamna Lucreția Tudose, ne-a mărturisit faptul că datorită mediului plăcut și a aparaturii medicale moderne se simte în siguranță la fiecare vizită în cabinet:

,,Odată cu deschiderea Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Ploiești atât eu, cât și familia mea am ales să venim să ne rezolvăm toate problemele dentare. La prima consultație am aflat care sunt problemele cu care mă confrunt și împreună cu echipa medicală am ales planul de tratament potrivit. Acum îmi tratez dinții afectați de cariile dentare profunde alături de doamna Dr. Claudia Dădălău, un medic foarte priceput. Mediul de aici este plăcut, iar aparatura este nouă, ceea ce m-a făcut să mă simt mult mai în siguranță pe timpul programărilor. Vom recomanda clinica ori de câte ori va fi nevoie”, Lucreția Tudose.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Claudia Dădălău împreună cu doamna Lucreția Tudose

Conceptul unic al Academiei Spațiale Dr. Leahu prezent în Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești îi ajută atât pe copii, cât și pe adolescenți să vină fără teamă la stomatolog. Modul în care comunică medicul stomatolog cu copilul îi ajută pe părinți să se simtă mult mai liniștiți știind că micuții lor se află pe mâini bune. Iată ce ne-a povestit mama micuței noastre paciente, Anelis Iancu:

„Am ales Clinica Dr. Leahu din Ploiești în urma unei recomandări. Fetița mea avea nevoie de un tratament complex, deoarece dințișorii erau foarte afectați de ,,Vrăjitoarea Carie”, așa cum îi place ei să spună. Prima vizită a decurs foarte bine, doamna Dr. Laura Călin ne-a explicat tot procedeul ce urma să fie realizat. Întreg personalul este foarte priceput în ceea ce privește lucrul cu cei mici și extraordinar de răbdător. Recomandăm cu drag aceste clinici, mai ales pentru calitatea serviciilor oferite”, mama lui Anelis Iancu.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Laura Calin, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu micuța noastră pacientă Anelis Iancu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 12 orașe din România (Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu, Galați, Cluj-Napoca) și o clinică la Londra. Indiferent de clinica pe care o alegi, vei găsi o echipă de medici profesioniști, ce au experiență în tratamentele copiilor, dar și o lume de poveste, cea a lui Tuti, Dințișorul Zurliu și a tovarășilor săi prezenți la fiecare pas. Iată ce ne-a povestit mama cadeților Miriam și Claudiu Dogaru:

„Felul în care s-au simțit copiii mei la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești a fost peste așteptările mele. Faptul că există un concept special creat pentru cei mici, cu jocuri și joculețe, i-au făcut să uite de frica de stomatolog. De asemenea, s-au simțit în siguranță datorită doamnei Dr. Laura Călin, căreia îi mulțumim tare mult pentru dedicarea și profesionalismul dumneai. Atât Miriam, cât și Claudiu vin de drag la stomatolog, de aceea vom recomanda clinica Dr. Leahu tuturor părinților”, mama lui Miriam și Claudiu Dogaru.

pacienti in stanga si in dreapta, medic stomatolog in mijloc

Dr. Laura Calin, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu micuții săi pacienți, Miriam și Claudiu Dogaru

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice special creată pentru tine și familia ta, dacă îți dorești să ai parte de sănătate reală și de o experiență excepțională la stomatolog, vă așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești. Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134