Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

 

cabinet stomatologic dotat cu aparatura medicala moderna
La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda atât adulții, cât și copiii se bucură de tratamente stomatologice complete și personalizate.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 28 august 2021

Vizualizat de 139 utilizator/i

La doi ani de la inaugurarea Clinicii Dentare Dr. Leahu din Turda, misiunea noastră rămâne aceeași, de a oferi pacienților sănătate reală și o experiență excepțională la dentist. Astfel, atât adulții, cât și copiii, se pot bucura de tratamente stomatologice complete și personalizate, într-un mediu plăcut.

Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda dispune de 5 cabinete stomatologice, de un centru de radiologie propriu și de o echipă de medici profesioniști, pregătită să ofere pacienților o gamă completă de servicii stomatologice, și anume: stomatologie generală, implantologie orală, protetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție, dar și tratamente fără durere pentru copii. Hai să aflăm împreună părerile pacienților care au ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda.

Pacienta noastră, doamna Amalia Ancuța, ne-a povestit cât de mulțumită este de felul cum este tratată la clinica dentară Dr. Leahu și cât de mult contează pentru dumneaei respectul acordat de către echipa medicală:

„Încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda totul a decurs conform așteptărilor mele. Mi s-a explicat în detaliu care sunt problemele mele dentare cu care mă confrunt și care este planul de tratament pe care trebuie să-l urmez. De asemenea, mi s-au oferit sfaturi și îndrumări de fiecare dată când am avut nelămuriri. Sunt foarte mulțumită de felul cum am fost tratată, cu mult profesionalism și într-un timp foarte scurt. Tocmai de aceea, voi recomanda clinica și apropiaților mei”, Amalia Ancuța.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Silviu Reit împreună cu doamna Amalia Ancuța

Amabilitatea și profesionalismul de care întreaga echipă a clinicii din Turda dă dovadă l-au ajutat  pe domnul Doru Mureșan să vină cu drag la programări și să urmeze tratamentele stomatologice propuse, pentru a-și recăpăta sănătatea danturii:

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda din cauza unor dureri foarte accentuate. Am rămas plăcut surprins de amabilitatea întregului personal și de felul cum mi-au fost explicate problemele cu care mă confruntam. Încă de la prima vizită am ales să-mi tratez afecțiunile, iar acum vin în continuare să urmez fiecare etapă din planul de tratament. Recomand cu drag această clinică, mai ales pentru seriozitatea și punctualitatea medicilor”, Doru Mureșan.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Silviu Reit împreună cu domnul Doru Mureșan

De cele mai multe ori, durerile de dinți semnalează apariția unei probleme stomatologice mai avansate, de aceea este important să mergem la stomatolog cât mai repede, pentru a trata afecțiunea cu care ne confruntăm. La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda, echipa de medici este pregătită să ofere pacienților tratamente stomatologice moderne și eficiente. Doamna Alina Turdean, pacienta noastră, ne-a explicat cu ce probleme s-a confruntat înainte să ajungă la noi și cât de mulțumită este de tratamentul recomandat:

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda în perioada stării de urgență. Era singura clinică deschisă, iar eu nu puteam să mai rezist din cauza durerilor puternice. Prima vizită a decurs foarte bine, planul de tratament mi-a fost explicat pe înțelesul meu, iar de când l-am început nu am mai avut deloc dureri. Sunt foarte mulțumită de serviciile pe care le-am primit aici și voi recomanda cu mare încredere și apropiaților mei”, Alina Turdean.

medici stomatologi in cabinet cu pacienta

Dr. Larisa Monea împreună cu Dr. Silviu Reit și doamna Alina Turdean

În zilele noastre, tehnologia și aparatura medicală modernă ajută atât medicul, în oferirea unor tratamente eficiente și rapid, cât și pacientul, prin sporirea confortului și lipsa durerii în timpul vizitelor la stomatolog. Pentru Adrian Bogdan Heghieș a contat foarte mult felul cum i-a fost explicat planul de tratament, dar mai ales atmosfera plăcută cu care a fost primit încă de la început:

„Am ales să-mi rezolv problemele dentare la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda datorită promptitudinii, profesionalismului echipei medicale și, nu în ultimul rând, datorită dotărilor din clinică și aparaturii moderne. Încă de la prima vizită m-am simțit foarte bine, medicii mi-au explicat cât mai clar problemele cu care mă confrunt și ce trebuie să fac pentru a obține un zâmbet perfect. Am recomandat clinica și prietenilor mei, care au început deja tratamentul aici, și voi recomanda în continuare ori de câte ori va fi nevoie”, Adrian Bogdan Heghieș.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Larisa Monea împreună cu domnul Adrian Bogdan Heghieș

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Turda, pacienții pot beneficia servicii de radiologie digitală, astfel, nu mai există timp pierdut pe drumuri, iar vizitele la dentist sunt mai puține și mai scurte.

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda în urma unei recomandări. Am urmat un plan de tratament ce a constat în rezolvarea cariilor dentare, iar acum mă simt foarte bine. Clinica dispune de aparatură modernă, iar radiografiile dentare se fac pe loc, ceea ce mi-a plăcut extraordinar de mult. Voi recomanda cu drag clinica, mai ales pentru calitatea lucrărilor”, Adriana Vălean.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Silviu Reit împreună cu doamna Adriana Vălean

Atunci când vine vorba de copiii noștri, cu toții ne dorim ca aceștia să beneficieze de tratamente stomatologice în deplină siguranță și confort. Iată ce ne povestește mama lui Ștefan, pacientul nostru, despre vizitele din cabinetul de medicină dentară:

„Am ales să vin cu băiatul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda datorită profesionalismului medicilor. Prima vizită în clinică a fost una plăcută, iar explicațiile cu privire la problemele cu care se confrunta le-am înțeles foarte bine. Am stabilit să venim în continuare să urmeze planul de tratament recomandat, iar totul a decurs așa cum ne-am dorit. Sunt foarte mulțumită de felul cum a fost tratat Ștefan și vom recomanda clinica de fiecare dată cu mult drag”, mama lui Ștefan Ienei.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Larisa Monea împreună cu pacientul nostru, Ștefan Ienei

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să te ajute atât pe tine, cât și pe copilul tău să obțineți un zâmbet sănătos și frumos, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda, acolo unde pacienții revin de fiecare dată cu drag, fără teamă de stomatolog. Ne găsești pe Calea Victoriei nr. 21 A, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134