Experiența pacienților la Clinicile Dentare Dr. Leahu

 

recepțta clinicii dentare
Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă tuturor pacienților sănătate reală și o experiență excepțională într-un mediu plin de confort.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 27 mai 2021

Vizualizat de 207 utilizator/i

Rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu este prezentă în 9 orașe din România (București, Pitești, Ploiești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu) și în Londra. În toate clinicile, pacienții beneficiază de tratamente stomatologice realizate cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație, care îi ajută să își recapete sănătatea dentară și zâmbetul de altădată. Echipa de medici specialiști oferă atenție fiecărui pacient în parte și transformă vizita la medicul stomatolog într-o experiență plină de confort și siguranță. Haideți să aflăm împreună aprecierile pacienților care au beneficiat de sănătate reală și o experiență excepțională în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu și să descoperim cum s-au simțit după finalizarea planului de tratament propus.

Domnul Ioan Oros, ,,Nelu”, așa cum îi spun prietenii apropiați, este pacientul nostru de un an jumătate și ne povestește cât de bine s-a simțit după terminarea tratamentului și cât de mulțumit este că a găsit o clinică cât mai aproape de dumnealui.

„Nu am crezut că în România se poate să găsesc asemenea calitate și profesionalism. Un coleg din Timișoara mi-a vorbit de Clinicile Dentare Dr. Leahu, dar era cam departe pentru mine. Când am auzit că s-a deschis o nouă clinică și în Oradea, am fost încântat și, într-adevăr, a fost peste asteptări. În această perioadă de pandemie și stres, am găsit un loc cu tineri frumoși și minunați, unde ești primit cu zâmbete, căldură sufletească și ești tratat cu respect și profesionalism. Mulțumesc domnule Dr. Ionuț Leahu că existați și redați oamenilor ceea ce, zic eu, le lipsește cel mai mult, mai ales în zilele de astăzi, ZÂMBETUL și încrederea în sine. Cel puțin pentru mine, a zâmbi înseamnă ,,a fi”. Acesta este modul meu de exprimare. Mulțumesc că m-ați ajutat să fiu din nou eu însumi. Mulțumesc și domnului Dr. Adrian Herman pentru că m-a sustinut în ,,suferința” mea de-a lungul ședințelor și m-a încurajat cu zâmbetul natural și molipsitor. Sunteți un medic foarte bun, pasionat de ceea ce faceți. Felicitări! Continuați tot așa. Să fiti sanatosi și să aduceți zâmbete pe chipul cât mai multor oameni. Cu respect, Nelu.”

medicul dentist in stanga, pacient in dreapta

Dr. Adrian Herman împreună cu domnul Ioan Oros

Alegerea unei clinici potrivite este la fel de importantă precum alegerea medicului ce urmează să realizeze planul de tratament. Pentru pacienta noastră, doamna Gabriela Miu, a contat foarte mult felul cum a fost primită de întreaga echipă a Clinicii Dentare Dr. Leahu și ne-a povestit cât de bine s-a simțit în timpul tratamentelor stomatologice.

„Am venit pentru prima oară la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești cu o urgență stomatologică și foarte speriată de ce urma să se întâmple. Datorită acestei echipe extraordinare de medici dedicați, am reușit să rezolv problema foarte repede, să scap de teamă și să am curajul necesar să încep un plan de tratament, care să îmi readucă zâmbetul pe buze. A fost o experiență plină de emoții și extrem de amuzantă. Am sosit cu 15 minute înainte de ora stabilită, am semnat documentele necesare și după ce am făcut și ultimul CT, am fost condusă la etaj și am așteptat să intru în cabinet. Domnul Dr. chirurg Carl Moussa s-a așezat lângă mine și mi-a spus câteva glume, deoarece a observasat cât de timorată eram. M-a liniștit, mi-a explicat exact procedura și mi-a spus că nu am motive să mă îngrijorez. În momentul în care m-am așezat pe scaunul stomologic am început să râd din cauza emoțiilor, astfel i-am făcut să râdă și  pe domnii doctori prezenți în cabinet. Am realizat că nu aveam de ce să fiu speriată. Operația cu implant dentar a durat extrem de puțin și nu am simțit absolut nicio durere. Iar ca să vă fac să înțelegeți cât de genial este Dr. Carl Moussa, nici măcar nu m-am umflat după operație și nu m-a durut deloc. Dacă doriți să aveți parte de implanturi dentare fără durere, vă recomand cu cea mai mare încredere să apelați la domnul Dr. Carl Moussa. Are un suflet deosebit, este foarte glumeț și are darul de a alunga teama, instant. Face magie, vă asigur! În final, aș dori să mulțumesc din tot sufletul întregii echipe medicale care s-a ocupat de mine și, desigur, tuturor doamnelor asistente și doamnelor de la recepție, deoarece m-au făcut să mă simt ca acasă, de fiecare dată. De asemenea, cabinetele Dr. Leahu înseamnă: oameni extraordinari, dedicați, implicați, condiții minunate, aparatură inovatoare, zâmbete, stare de bine, atmosferă liniștită. Vă respect și vă iubesc extrem de mult! Vă mulțumesc din suflet pentru tot!” Gabriela-Adriana Miu

pacienta in stanga, medic chirurg in dreapta

Dr. Carl Moussa împreună cu doamna Gabriela-Adriana Miu

Pacienta noastră, doamna Constanța Călin, ne-a mărturisit cât de mult o încântă rezultatul final și cât de bucuroasă este de felul cum a fost tratată în clinică.

,,Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru bunătatea și respectul pe care mi le-a acordat de-a lungul tratamentului pe care l-am urmat. Îmi place foarte mult rezultatul final și pot să spun că ,,sunt bucuroasă până la cer”. Mi-a plăcut foarte mult și compania întregii echipe și respectul cu care am fost tratată. O să recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești tuturor prietenilor mei!” Constanța Călin

pacienta impreuna cu echipa de exceptie

Echipa Dr. Leahu Pitești împreună cu doamna Constanța Călin

Amabilitatea și atenția de care întreaga echipă medicală a dat dovadă au contat foarte mult pentru domnul Armando Bungău, pacientul Clinicii Dr. Leahu Oradea, care ne povestește cât de frică îi era de tratamentele stomatologice înainte să ajungă la noi.

„De regulă, nu sunt genul de persoană care să recomande sau să laude vreun serviciu sau, în cazul de față, o clinică. Totuși, ceea ce fac medicii din Clinica Dr. Leahu Oradea este cu adevărat „life-changing” pentru mine, nu pot să țin doar pentru mine. Ca pacient, probabil, sunt unul din cele mai dificile cazuri pentru o clinică dentară. Am avut complicații și o sănătate precară la nivelul danturii (da, am avut, pentru că medicii de aici s-au asigurat că pot vorbi la trecut despre asta) și, pe lângă asta, am avut o anxietate și o frică de dentist de-a dreptul exagerată. Ce am găsit aici? Oameni extraordinar de bine pregătiți, o echipă specializată pe orice parte a medicinei dentare, care mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie, cele mai bune sfaturi, cele mai bune servicii, fie că era vorba doar de o consultație sau de o intervenție chirurgicală foarte complexă. Cel mai impresionant este că s-au găsit soluții ca anxietatea și frica de dentist, motivele pentru care mulți refuzăm să mergem la dentist, să nu mai existe în cazul meu și să ajung să trec pragul dentistului cu plăcere. Profesionalismul și cunoștințele lor, atenția la detalii și, cel mai important, grija față de pacient, cred că sunt atuurile care, în opinia mea, au transformat această echipă în clinica numărul 1”, Armando Bungău.

medic dentist in stanga, pacient in dreapta

Dr. Adrian Herman împreună cu domnul Armando Bungău

Atunci când vine vorba de copiii noștri, cu toții ne dorim să beneficieze de tratamente stomatologice în deplină siguranță și confort. Alegerea unui medic pedodont bun, care știe să formeze o relație de prietenie cu micuții pacienți și care știe să îi facă să uite de frica de dentist, reprezintă un aspect foarte important în ceea ce privește alegerea clinicii stomatologice potrivite. Pentru cadetul nostru, David, clinica Dr. Leahu este locul unde el se simte ca acasă sau ca la un loc de joc.

,,La Academia Spațială Dr. Leahu băiețelul meu vine foarte fericit.  Se înțelege de minune cu doamna Dr. Laura Călin și este foarte încântat de atmosfera prietenoasă și de toate personajele magice din clinică și din cabinet. Îi place atât de mult să vină aici, încât se simte ca într-un loc de joacă. Ne bucurăm tare mult că am ales să venim la această clinică, unde sănătatea danturii este explicată exact pe întelesul copiilor.  Recomandăm cu drag tututor celor care își doresc să aibă parte atât de medici profesioniști, cât și de un spațiu amenajat precum o lume de poveste”, mama lui David Alexandru Vasile

pacient in stanga, medic pedodont in dreapta

Dr. Laura Călin împreună cu micuțul cadet Vasile David Alexandru

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesionaliști, care să te ajute pe tine și pe familia ta să aveți un zâmbet frumos și o dantură fără probleme, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Siguranța și confortul oferit pacienților noștri, dar și tehnologia avansată te vor ajuta să revii cu drag la medicul stomatolog și să transformi vizitele periodice într-o experiență plăcută. Ne găsești în București și în țară, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134