Experiența pacienților la Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare Sibiu

 

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara
Dr. Maria Bușe împreună cu micuța pacientă Paula Mănescu

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 28 octombrie 2022

Vizualizat de 1.298 utilizator/i

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prezentă și în Sibiu, la sediul partenerului Corident, cu o echipă locală de peste 20 de specialiști. Clinica are abordarea de tip ,,one-stop-dentist”, oferind servicii dentare personalizate simple sau complexe, care acoperă toate specialitățile stomatologice, într-o singură locație. Clinica are 8 cabinete, laborator digital, computer tomograf 3D, serviciu propriu de radiologie, studio de documentare foto-video și două săli de training pentru pregătirea medicală continuă și perfecționarea personalului.

Descoperă în rândurile următoare care este experiența pacienților care au ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu.

Pacientul nostru, domnul Iacob Brădescu, ne-a povestit de ce a ales să vină la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Sibiu pentru a-și rezolva problemele dentare, deși nu locuiește în țară:

,,Am aflat de Corident by Dr. Leahu din online, unde am văzut că sunt dotări moderne și un personal deosebit. Eu nu aveam probleme deosebite, dar fiul nostru și nora care este și ea medic stomatolog, au insistat despre importanța danturii. Am ales special țara noastră pentru lucrare. În timpul tratamentului am avut parte de profesionalism și grijă deosebită. Domnul Dr. Alexandru Tendea este excelent”, Iacob Brădescu.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

Dr. Alexandru Țendea, medic stomatolog, împreună cu pacientul Iacob Brădescu

Tratamentele sigure și în deplin confort pentru pacient au fost motivul principal, pentru care domnul George Cosma a decis să vină la Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare:

,,Am ales clinica Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare deoarece mă confruntam cu un chist la mandibulă și am înțeles că aici se fac intervenții chirurgicale minim-invazive. Problema pe care o aveam s-a rezolvat rapid și mă simt foarte bine” George Cosma.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul dentar

Dr. Bogdan Oprea, Medic primar stomatologie generală; Doctor în Științe Medicale și Trainer CEREC certificat I.S.C.D, împreună cu pacientul George Cosma

Amabilitatea personalului și promptitudinea cu care se rezolvă problemele stomatologice de urgență sunt atuuri pe care doamna Mănescu s-a bucurat să le întâlnescă în clinica din Sibiu.

,,Medicii stomatologi din clinica Corident by Dr. Leahu au fost foarte amabili și ne-au acceptat când fetița mea a avut o urgență, o căriuță la o măsea, care era foarte dureroasă. Când am ajuns i s-a rezolvat rapid problema, minunat și cu răbdare pentru copilaș. Acum Paula se simte foarte bine și nu mai are dureri dentare”, mama Paulei Mănescu.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

Dr. Maria Bușe, medic stomatolog, împreună cu micuța pacientă Paula Mănescu

O dantură sănătoasă contribuie la o stare de bine a întregului organism. Tocmai de aceea este important să te prezinți regulat la stomatolog pentru a preveni apariția afecțiunilor orale. Pacienta noastră, doamna Florentina Sterea, ne mărturisește că în urma tratamentelor făcute aici se simte mult mai încrezătoare:

,,Datorită unei recomandări am aflat de Clinica Corident by Dr. Leahu. Mă confruntam cu probleme de estetică dentară, iar după tratamentele realizate aici mă simt excepțional și mult mai încrezătoare”, Florentina Sterea.

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

Dr. Paul Boboutanu, medic stomatolog, împreună cu pacienta Florentina Sterea

La Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu, pacientul este întotdeauna pe primul loc, astfel că echipa medicală este pregătită să ofere soluții potrivite de tratament, indiferent de tipul de afecțiune dentară. Prin investițiile constante în echipamente moderne, ne-am dorit să eliminăm expresia ,,nu se poate” din stomatologie și să oferim pacientului  posibilitatea să aleagă opțiunea cea mai potrivită de tratament.

Iată ce ne-a mărturisit doamna Olimpia Stoian, în urma ultimei vizite:

,,La clinica Corident & Dr. Leahu am găsit rezolvarea problemelor stomatologice pe care le aveam, așa cum mi-am dorit. Am ales să vin aici după ce am consultat alte clinici care nu mi-au propus o lucrare fixă. Aveam o lucrare veche de aproximativ 30 de ani la maxilarul superior care se mișca, iar dinții de pe maxilarul inferior erau foarte tociți, masticația fiind foarte dificilă. În această clinică am avut parte de o lucrare fixă pe maxilarul superior, iar în partea de jos s-au făcut tratamente și coronițe individuale. În timpul tratamentului m-am simțit bine, personalul de aici a făcut tot posibilul ca să suport tot. Acum mă simt foarte bine, cu moralul ridicat și pot să mănânc foarte bine. Recomand clinica pentru personalul profesionist, dedicat, care rezolvă orice problemă stomatologică și manifestă empatie față de pacient”, Olimpia Stoia.

Medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta in cabinetul de medicina dentara

Dr. Angelica Oprea, medic stomatolog cu competențe în implantologie, împreună cu pacienta Olimpia Stoia

Poți beneficia de servicii stomatologice complete, indiferent de vârstă, în cadrul Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare din Sibiu. Acest lucru îl confirmă și doamna Mariana Lamotă care ne-a povestit că a decis să vină la această clinică, pentru că este cea mai profesionistă de pe piață:

„Am ales Clinica Corident by Dr Leahu, deoarece mi se pare cea mai profesionistă de pe piață. Am avut de rezolvat câteva plombe și de schimbat o lucrare. Sunt foarte mulțumită de rezultat, totul a decurs exemplar. Vă recomand tuturor cunoscuților, pentru că am găsit în sfârșit clinica dentară, unde totul se rezolvă de la A la Z”, Mariana Lamotă.

Medic stomatolog in dreapta, pacienta in stanga in cabinetul de medicina dentara

Dr. Bogdan Oprea, Medic primar stomatologie generală; Doctor în Științe Medicale și Trainer CEREC certificat I.S.C.D, Sibiu, împreună cu pacienta Mariana Lamotă

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care să te ajute atât pe tine, cât și pe familia ta să vă rezolvați problemele stomatologice și să obțineți zâmbete cât mai frumoase, vă așteptăm cu drag la Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare. Siguranța, confortul și, totodată, aparatura modernă vă vor ajuta să reveniți la vizitele regulate fără niciun fel de grijă. Ne găsiți pe Str. Regele Ferdinand, nr. 4, Sibiu. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau prin whatsapp aici https://bit.ly/3vDGKPt .

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777