Experiențe remarcabile la Clinicile Dentare Dr. Leahu

 

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta
Alegerea medicului potrivit pentru obținerea zâmbetului dorit contează foarte mult pentru pacienții din Clinicile Dentare Dr. Leahu.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 8 noiembrie 2021

Vizualizat de 281 utilizator/i

Rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu este prezentă în 11 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați și Cluj-Napoca), dar și la Londra, printr-o clinică deschisă în 2020. Aici este locul unde fiecare pacient beneficiază de servicii moderne, realizate de medici stomatologi profesioniști și atenți la fiecare detaliu al planului de tratament. Dotarea clinicilor cu aparatură medicală modernă îi ajută pe medici să le redea pacienților o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos, într-un timp foarte scurt. Astfel că atât copiii, cât și adulții descoperă ce înseamnă cu adevărat sănătate reală, având parte în același timp și de o experiență excepțională la stomatolog. Află care sunt părerile pacienților care au ales să beneficieze de tratamente sigure și moderne la Clinicile Dentare Dr. Leahu și descoperă cât de bine s-au simțit după soluționarea problemelor dentare.

Frumusețea unei danturi sănătoase și a unui zâmbet impecabil reprezintă un atu important pentru încrederea și respectul de sine. Tocmai de aceea, doamna Lucia Năstase, pacienta noastră, ne-a povestit cât de mulțumită este de serviciile oferite de echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu și cât de fericită este că s-au rezolvat toate problemele orale cu care se confrunta:

„Mi-am dorit să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a-mi rezolva problemele cu dantura, deoarece am știut că voi avea parte de tratamente stomatologice realizate de către o echipă de profesioniști. Am avut parte de servicii stomatologice moderne, printre care și de coroane dentare realizate de către domnul Dr. Alexandru Copae. Sunt foarte mulțumită de modul în care a fost rezolvată problema mea, acum mă simt bine și pot să zâmbesc oricând îmi doresc. Recomand cu încredere tuturor”, Lucia Năstase.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Alexandru Copae, medic stomatolog împreună cu doamna Lucia Năstasea

Alegerea medicului potrivit pentru obținerea zâmbetului dorit contează foarte mult pentru pacienții care aleg să vină la clinicile dentare Dr. Leahu. Iată ce ne-a mărturisit pacientul nostru, domnul Viorel Mircea, după finalizarea planului de tratament:

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma căutărilor pe Internet. Sunt foarte mulțumit de experiența pe care am avut-o aici. Am doar cuvinte de laudă atât despre echipa de medici, cât și despre mediul de lucru, aparatura folosită și felul în care am fost tratat. Am beneficiat de un tratament stomatologic modern, iar rezultatul obținut este unul de nedescris. Zâmbetul meu este perfect și foarte frumos. Recomand cu drag”, Viorel Florea.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Cătălin Fîrtat împreună cu domnul Viorel Florea

La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara, echipa de medici profesioniști este întotdeauna pregătită să ofere pacienților tratamente sigure și fără durere și să trateze afecțiunile orale, într-un timp foarte scurt. Doamna Lidia Popescu, pacienta noastră, ne-a explicat problemele cu care se confrunta înainte de realizarea planului de tratament, dar și cum se simte acum, după recăpătarea unei danturi sănătoase și frumoase:

„La clinica dentară Dr. Leahu Timișoara totul a decurs așa cum mi-am dorit. Am acceptat planul de tratament încă de la prima vizită, deoarece echipa medicală mi-a inspirat încredere. De-a lungul realizării tratamentului, m-am simțit foarte bine, medicii au dat dovadă de profesionalism și au fost foarte atenți să îmi explice fiecare detaliu. Acum zâmbesc mai mult și mă bucur că pot mânca orice îmi doresc. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara”, Lidia Popescu.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Cosmin Plesko împreună cu doamna Lidia Popescu

Caria dentară este o afecțiune foarte des întâlnită în rândul pacienților. Aceasta apare de cele mai multe ori în urma unei igiene orale incorecte și se recomandă a fi tratată încă din faza incipientă. Tocmai de aceea, pacientul nostru, domnul Adrian Necula, în cadrul primului consult, a aflat că se confruntă cu această afecțiune dentară și a ales să o trateze la timp:

„Încă de la prima vizită în Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța am fost plăcut surprins de felul cum am fost primit, atât eu, cât și pacienții aflați lângă mine, pe sală. Am ales să-mi rezolv micile carii dentare alături de doamna Dr. Carmen Pescu și sunt foarte mulțumit. Voi veni cu drag ori de câte ori voi mai întâmpina și alte probleme dentare pe viitor”, Adrian Necula.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Carmen Pescu, medic stomatolog împreună cu domnul Adrian Necula

Atenția și răbdarea de care medicul stomatolog din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu a dat dovadă a contat foarte mult pentru pacientul nostru. În urma discuției cu dumnealui am aflat prin câte probleme trecuse înainte să vină la clinica Dr. Leahu și cât de bucuros este acum, după realizarea tratamentului, de faptul că poate să mănânce fără grijă:

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la fata mea. Am avut de realizat o lucrare de tip proteză dentară totală, alături de doamna Dr. Corina Ene, un medic de-a dreptul profesionist. Am apreciat foarte mult atenția și răbdarea pe care le-a avut de fiecare dată când am venit. Merită toată lauda! Recomand cu încredere clinica Dr. Leahu atât pentru calitatea serviciilor, cât și pentru profesionalismul medicilor stomatologi!” I. S.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Corina Ene, medic stomatolog împreună cu pacientul nostru I.S.

Atunci când vine vorba despre felul în care copiii privesc vizita la medicul stomatolog, este foarte important ca părinții să conștientizeze faptul că au nevoie de ajutorul unui medic pedodont. Contează foarte mult ca medicul să știe foarte bine cum să comunice cu cei mici și mai ales cum să le explice cât de importantă este sănătatea dințișorilor. Iată ce ne povestește mama micuței noastre paciente, Sara Elena Jurca:

„Am avut ocazia să beneficiem, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea, de servicii medicale cu adevărat bune. Alături de doamna Dr. Marcela Bar, fetița mea a avut parte de un tratament excelent. Atât eu, cât și Sara am rămas impresionate încă de la început de atenția și implicarea doamnei doctor. Îi mulțumim pentru profesionalism, implicare, rezultate, empatie și mai ales pentru toate recompensele pe care i le-a dat micuței mele. Vă mulțumim mult, Dr. Marcela Bar, pentru tot și vă promitem că revenim cu drag la controlul de 3 luni”, mama Sarei Elena Jurca.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Marcela Bar, medic stomatolog împreună cu micuța pacientă Sara Jurca

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici atenți și profesioniști, care să te ajute pe tine și pe familia ta să aveți un zâmbet frumos și o dantură fără probleme, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Ne găsești în București și în țară, de luni până vineri, între orele 09:00-21:00, iar pentru programări și informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777