Experiențele micilor cadeți la Academia Spațială Dr. Leahu

 

Cabinet stomatologic copii Clinicile Dentare Dr. Leahu
Academia Spațială Dr. Leahu beneficiază de servicii stomatologice și de un spațiu digital plin de distracție.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 10 martie 2020

Vizualizat de 282 utilizator/i

Ca dantura copiilor noștri să fie sănătoasă, trebuie să fim atenți la dinții acestora încă din primele luni ale vieții. Consultul stomatologic regulat și educarea acestora de la vârste fragede cu privire la igiena orală ne oferă siguranța că dinții vor rămâne sănătoși. Pe lângă actul medical, medicii pedodonți au rolul de a oferi copiilor și părinților toate informațiile necesare cu privire la starea cavității orale a micuților și modul în care dinții trebuie să fie îngrijiți.

Academia Spațială Dr. Leahu

În cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu, copiii și adolescenții beneficiază de servicii stomatologice, dar și de un spațiu digital plin de distracție și aventură. Academia are 8 cabinete dotată cu aparatură de ultimă generație.

Micii exploratori au la dispoziție jocuri digitale educative care îi învață despre sănătatea orală și importanța unei igiene corecte a danturii. De asemenea, aceștia pot colecționa insigne și pot încerca jocul EXPLORATRON, un simulator în care micuții controlează personajele din joc cu întregul corp.

Antonio, în vârstă de 9 ani, și Ana-Maria, de 5 ani, sunt pacienți ai Academiei Spațiale Dr. Leahu, iar de fiecare dată când vin la medicul stomatolog, sunt foarte entuziasmați și bucuroși: ,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în cadrul unei prezentări de la grădiniță. Copiilor nu le este frică deloc de dentist, iar la Academia Spațială Dr. Leahu se simt ca acasă. Venim regulat la consultul stomatologic pentru a ne asigura că dinții sunt sănătoși, iar doamna Dr. Asma Battah este extraordinară! Recomandăm tuturor aceste servicii” ne spun părinții lui Antonio și Anei-Maria Dumitrașcu.
În cadrul consultului stomatologic, doamna Dr. Asma Battah le-a explicat copiilor cum trebuie să se spele corect pe dinți pentru a avea o dantură sănătoasă și un zâmbet strălucitor.

Medic pedodont si pacienti

Dr. Asma Battah alături de familia Dumitrașcu

Importanța prevenției

Educarea copiilor și adolescenților cu privire la igiena orală este foarte importantă, fiind îndatorirea medicilor pedodonți, dar și a părinților. Prevenția trebuie să primeze în fața tratării problemelor dentare deoarece scade numărul vizitelor și tratamentelor stomatologice. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, medicii stomatologi pun foarte mare accent pe prevenție, astfel își învață pacienții să își păstreze dantura frumoasă. Igiena corectă realizată acasă, dar și vizitele regulate la medicul pedodont garantează copilului dinți sănătoși.

Alexia si Erika, alți doi cadeți ai Academiei Spațiale Dr. Leahu, sunt de fiecare dată bucuroase să vină la doamna Dr. Iris Dan: ,,Noua locație arată minunat, este foarte colorată! Fetițele desenează împreună, se joacă pe tablete, se simt aici ca într-un loc de joacă. Venim din anul 2017 pentru sigilări dentare sau pentru tratarea cariilor. De asemenea, punem accentul pe prevenția dentară pentru a ne asigura că cele mici au dinți sănătoși. Recomandăm tuturor aceste servicii stomatologice” ne mărturisește mama Alexiei si Erikăi Cirebea.

Medic pedodont, asistenta si pacienti in cabinetul stomatologic

Dr. Iris Dan alături de asistentă și doi cadeți ai Academiei Spațiale Dr. Leahu

În urma unei consultații, un medic pedodont stabilește planul de tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte. Astfel, acesta poate trata carii sau poate realiza tratamente pe canal, fluorizări, extracții, sigilări ale dinților ori periaje profesionale. De asemenea, pedodonții conving copiii și adolescenții că prevenția este importantă pentru a avea o dantură sănătoasă.

Bianca, Denis si Robert în vârstă de 7, 9, respectiv 17 ani, sunt pacienți ai Clinicilor Dentare Dr. Leahu, la Dr. Mihaela Șerbănoiu: ,,Suntem multumiți de aceste servicii stomatologice. Celor doi copii mai mici, Biancai și lui Denis, nu le este teamă de vizita la medicul stomatolog. Se joacă, descoperă personajele Academiei Spațiale Dr. Leahu și colecționează insigne” ne spune tatăl pacienților noștri.

Medic pedodont si pacienti in cabinetul stomatologic

Dr. Mihaela Șerbănoiu alături de frații Chelcan, pacienți ai Academiei Spațiale Dr. Leahu

Academia Spațială Dr. Leahu oferă o experiență excepțională copiilor și adolescenților care merg la stomatolog. Pacienții sunt bucuroși la fiecare vizită, iar potrivit părinților, atmosfera creată le oferă sentimentul de acasă. Micuții sunt atât de nerăbdători, încât se așază pe scaunul stomatologic înainte ca medicul pedodont sa îi ceară acest lucru.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777