Extracţii Dentare Atraumatice

Experienţa echipei Dr. Leahu în chirurgie dentara se măsoară prin pacienţii mulţumiţi de rezultatul procedurii, care ne-au recomandat ca fiind mână dibace și uşoară în rezolvarea complicaţiilor stomatologice, printre care și extracția dentară.

Ce este extracția dentară atraumatică

Extracția dentară chirurgicală presupune incizia gingiei și crearea unui lambou și poate și secționarea și îndepărtarea unei bucăți de os pentru a avea acces la dinte. Extracția prin chirurgie dentară poate fi considerată și o abordare mai prudentă de a îndepărta un dinte care impune complicații. Află prețul unei extracții dentare.

Medic si asistenta, alaturi de pacient, in cabinet, in timpul unei proceduri de extractie dentara

La Dr. Leahu – Clinici Dentare, găseşti întotdeauna tratamente de chirurgie dentară complexe, de ultimă oră, care nu îţi cauzează disconfort sau necesită îngrijiri speciale post-proceduri.

Extracţia dentară atraumatică este o procedură chirurgicală prin care îndepărtăm din alveolă un dinte bolnav, care nu mai poate fi salvat prin alte mijloace.

Este o procedură rapidă, dar, mai ales, sigură pentru că afectează cel mai puţin gingia şi osul alveolar (resorbţia osoasă este minimă), protejându-l de traumă sau complicaţii, asigurând astfel succesul unui viitor implant dentar.

Extracția dentară chirurgicală presupune incizia gingiei și crearea unui lambou și poate și secționarea și îndepărtarea unei bucăți de os pentru a avea acces la dinte. Extracția prin chirurgie dentară poate fi considerată și o abordare mai prudentă de a îndepărta un dinte care impune complicații.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777