021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Extracţii Molar de Minte Inclus sau Semiinclus

Deşi tradiţia spune că apariţia măselei de minte coincide cu o vârstă a maturităţii în gândire, nu întotdeauna este un motiv de bucurie. De cele mai multe ori, molarii de minte au o poziţionare vicioasă ce nu le permite să erupă în totalitate sau, dacă rămân parţial acoperiţi de gingie, se pot caria şi da dureri îngrozitoare, din cauza cărora este necesară chirurgia dentară.

Molarul de minte inclus apare atunci când spaţiul, de care are nevoie pentru a erupe în mod normal, se micşorează, din diverse motive, şi erupţia sa este împiedicată de gingii, os, alt dinte sau de toate trei.

O măsea de minte poate fi extrasă chiar dacă nu este afectată de carie pentru că, în cazurile unde nu există spaţiu suficient pe arcadă, aceasta va exercita presiuni ce determină modificări de poziţie.

Extracţia molarului de minte prin chirurgie dentară se va face cu anestezie locală, fie prin decapisonare (prin excizia mucoasei care îl acoperă, îi permite să crească), fie prin odontectomie (extracţie mecanică).

Realizată la timp, extracţia molarului de minte previne infecţii, dureri la presiune şi chisturi (ce duc la distrugerea osului, la expansiunea maxilarelor şi la dislocarea dinţilor vecini). De preferat, intervenţia de chirurgie dentară trebuie să aibă loc între 14 şi 22 de ani, indiferent dacă au cauzat sau nu probleme până la vârsta respectivă.

Vino în cabinetele noastre stomatologice, unde echipa noastră de medici este gata să îți redea confortul rapid și eficient. Programează-te la 0758.938.938.

La Dr. Leahu – Clinici Dentare, îți oferim tratamente chirurgicale complexe, de ultimă oră, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreGDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.