Fă o faptă bună! Donează sânge!

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 6 septembrie 2018

Vizualizat de 1.370 utilizator/i

Faptele bune ar trebui să fie o normalitate. Iar donarea de sânge ar trebui să fie un obicei care să ne intre în reflex din două motive: ajutăm pe alții și ne ajutăm pe noi înșine.

O data la șase luni, angajații Clinicilor Dentare Dr. Leahu donează sânge pentru a-și ajuta semenii. De această dată însă, Clinicile Dentare Dr. Leahu fac apel la bunăvoința pacienților sau a potențialilor pacienți și lansează campania „Fă o faptă bună! Donează sânge!” prin care încearcă să ajute sistemul medical românesc care se confruntă cu o acută lipsă de sânge!

Așadar, dacă vii în orice clinică Dr. Leahu din București sau din țară cu dovada că ai donat sânge în perioada 1 august 2018 – 30 septembrie 2018, noi o să îți mulțumim personal. În plus, pentru că nicio faptă bună nu ar trebui să rămână nerăsplătită, îți dăruim o consultație, o radiografie dentară și o igienizare.

Cum procedezi?

După ce ai mers să donezi sânge într-unul dintre centrele de transfuzie din București, ia dovada (carnetul de donator) și sună la 021 9777 la pentru o programare în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Apoi, vino cu carnetul de donator și noi, în semn de mulțumire, îți facem cadou o consultație, o radiografie dentară și o igienizare.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a dona sânge?

  • să ai vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani;
  • să ai greutatea cuprinsă în intervalul 50 – 100 kg (femei) sau 60 – 110 kg (bărbaţi);
  • tensiunea arterială sistolică să fie între 100 şi 180 mmH;
  • să nu fi suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni;
  • femeile să nu fie: însărcinate sau în perioada menstruală
  • să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice în ultimele 72 de ore;
  • să nu fi urmat vreun tratament cu medicamente pentru diferite afecţiuni, de exemplu, hipertensiune, boli de inimă, boli renale, psihice, hepatice sau endocrine

Clinicile Dr. Leahu oranizează de două ori pe an campanii de donare de sânge. La acestea participă medicii, asistentele clinicilor și pacienți. Ultima campanie de acest gen a fost organizată pe 19 aprilie în Centrul de Excelență în Implantologie Dentară de la Rin în cinstea deschiderii clinicii de la Pitești. Următoarea donare de sânge va avea loc în luna noiembrie.

 

 

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777