021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Faţete dentare ceramice Veneers

Poţi avea un zâmbet perfect, la un preţ accesibil, cu cea mai cunoscută procedură de înfrumuseţare stomatologică non-invazivă, disponibilă la Dr. Leahu – Clinici Dentare – faţetele dentare ceramice Veneers.

Faţetele dentare Veneers seamănă cu nişte foiţe foarte subţiri de ceramică (circa 0,7 mm), care şi-au dovedit eficienţa mai ales în cazul anomaliilor de culoare, formă, mărime sau poziţie dentară (dinţi fisuraţi, ciobiţi, strungăreaţă, dinţi prea scurţi, imperfecţiuni de structură etc.). Principalul avantaj al acestor faţete dentare este că se integrează perfect pe suprafaţa dentară care, odată cimentate, au o durată de folosire între 10 şi 15 ani.

În cabinetele noastre stomatologice, orice tratament de fațetare dentară este personalizat, pentru a obține doar cele mai bune rezultate. Dacă vrei și tu un zâmbet ca al vedetelor de la Hollywood, te așteptăm la noi în clinică pentru o vizită de profilaxie.

beautiful-smile

Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, estetic şi mereu alb, obţinut cu ajutorul tratamentelor de faţetare dentară, de ultimă generaţie, de la Dr. Leahu – Clinici Dentare.

Din grijă pentru aspectul şi sănătatea ta dentară, folosim aici doar materiale care reproduc cu precizie culoarea naturală a dintelui, obţinând rezultate rapide şi spectaculoase, pentru un zâmbet perfect.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreGDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.