Faţete dentare fără şlefuire – Lumineers

Dacă vrei un “zâmbet de Hollywood”, te aşteptăm pentru cel mai bun, rapid şi durabil tratament estetic realizat la Dr. Leahu – Clinici Dentare, doar de medici înalt specializaţi în tehnica revoluţionară de aplicare a acestor faţete dentare.

LUMINEERS BY CERINATE sunt alegerea perfectă de rezolvare sau înfrumuseţare a dinţilor, atât din punct de vedere al grosimii (ultra-subţiri, cât o lentilă de contact), cât şi al rezistenţei.

Avantajul acestei tehnologii revoluţionare de fațete dentare constă în faptul că se va face doar o uşoară demineralizare a dintelui, fără să fie îndepărtată structura dentară (ca în cazul faţetelor dentare clasice). De aceea, LUMINEERS sunt reversibile – oricând se pot înlătura, fără a cauza probleme dinţilor pe care îi acoperă.

Astfel, în doar 2 şedinţe, vei avea un zâmbet care nu îşi modifică culoarea în timp, fără anestezie, şlefuire sau dureri. În prima vizită, medicul ia amprentele, urmând ca după 4-6 săptămâni (timp în care sunt cimentate la laboratorul Cerinate Smile Design Studio), faţetele dentare să fie probate.

În cea de-a doua şedinţă, fațetele dentare sunt lipite direct pe dinţi cu un adeziv special, activat de o lampă.

Vino în cabinetele stomatologice Dr. Leahu să te ajutăm să zâmbești din nou cu încredere. Punem mare preț pe sănătatea și estetica dentară și, de aceea, avem grijă să îți oferim doar cele mai inovative sisteme de fațete dentare, de albire a dinților, implanturi dentare, coroane. Te așteptăm la programare!

Sursa imagine

Cu Lumineers by Cerinate, zâmbetul tău va fi mai strălucitor, iar aspectul impecabil va dura cel puţin 20 de ani. Singura condiţie ca această garanţie să nu se piardă este să respecţi programul Dental Recallo şedinţă de profilaxie la fiecare 6 luni.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link