Faţete dentare

Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, estetic şi mereu alb, obţinut cu ajutorul tratamentelor cu fațete dentare de ultimă generaţie, de la Dr. Leahu – Clinici Dentare.

Din grija pentru aspectul şi sănătatea ta dentară, folosim doar materiale care reproduc cu precizie culoarea naturală a dintelui, obţinând rezultate rapide şi spectaculoase, pentru un zâmbet perfect.

Prin investițiile constante în tehnologie și pregătirea echipei de medici dentiști, am reușit să le oferim românilor visul de a avea o dantură ca a vedetelor de la Hollywood. În clinicile stomatologice dr. Leahu, îți punem la dispoziție două tipuri de fațete dentare inovatoare, gata să îți transforme zâmbetul într-o carte de vizită – fațete dentare fără șlefuire – Lumineers și fațete dentare ceramice Veneers.

Beneficii fațete dentare:

  • Îmbunătățesc culoarea dintelui și poziția sa.
  • Sunt foarte subțiri, între 0,3 şi 0,6 mm.
  • Odată lipite pe dinți, fațetele dentare au rezistenţa naturală a acestora – adică legătura este la fel de puternică ca cea dintre smalţ şi dentină.
  • Sunt o soluție definitivă – nu este nevoie să le scoţi după o anumită perioadă de timp.

TIPURI DE FAȚETE DENTARE

Faţete dentare fără şlefuire – Lumineers

Dacă vrei un “zâmbet de Hollywood”, te aşteptăm pentru cel mai bun, rapid şi durabil tratament estetic, realizat, la Dr. Leahu – Clinici Dentare, doar de medici înalt specializaţi în tehnica revoluţionară de aplicare a acestor faţete.

Mai mult

Faţete ceramice Veneers

Poţi avea un zâmbet perfect, la un preţ accesibil, cu cea mai cunoscută procedură de înfrumuseţare stomatologică non-invazivă, disponibilă la Dr. Leahu – Clinici Dentare – faţetele ceramice Veneers.

Mai mult

ETAPE

Diagnosticul şi aplicarea tratamentului – printr-o examinare primară sau, în anumite cazuri, prin amprentă dentară şi radiografie, medicul specialist decide ce soluţie de fațete dentare este optimă pentru rezolvarea problemelor dentare de ordin estetic ale pacientului

Pregătirea dinţilor – presupune curăţarea acestora şi îndepărtarea unui strat din smalţ, după care se va lua mulajul, necesar pentru a se realiza faţetele dentare (procesul poate dura aproximativ 2 săptămâni)

Decapare – vor fi înlăturate faţetele dentare temporare (dacă există), apoi se va stabili poziţia corectă a faţetelor definitive. Medicul specialist în fațete dentare va folosi o soluţie acidă slabă, specială, creând o suprafaţă mai aspră (necesară pentru a îmbunătăţi adeziunea faţetei)

Amplasarea şi aplicarea faţetelor dentare – faţeta ceramică va fi plasată pe suprafaţa exterioară, frontală a dintelui, cu ajutorul unui adeziv special. Odata determinată poziţia finală, se aplică o lumină specială, care va întări cimentul dentar folosit.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link