Faţete dentare

Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, estetic şi mereu alb, obţinut cu ajutorul tratamentelor cu fațete dentare de ultimă generaţie, de la Dr. Leahu – Clinici Dentare.

Din grija pentru aspectul şi sănătatea ta dentară, folosim doar materiale care reproduc cu precizie culoarea naturală a dintelui, obţinând rezultate rapide şi spectaculoase, pentru un zâmbet perfect.

Avantajele fațetelor dentare

  • O alternativă rapidă pentru albirea profesională și îndreptarea dinților cu aparate ortodontice. Datorită tehnologiei CEREC cad/cam de care dispunem, putem oferi pacienților noștri dinți mai albi și drepți, rapid, într-o singură ședință, fără tratamente dureroase și de durată.
  • Materialele utilizate sunt biocompatibile, astfel încât fațetele dentare sunt tolerate perfect de țesuturile moi.
  • Datorită faptului că sunt netede și lucioase, placa bacteriană nu aderă pe ele, deci nu există riscul inflamării gingiilor.
  • Spre deosebire de dinții naturali, fațetele ceramice nu se pătează de la cafea și țigări.
  • O soluție pe termen lung. Acestea sunt la fel de rezistente ca smalțul natural al dintelui și au o durată de viață de 10-15 ani dacă sunt întreținute corespunzător printr-o igienă orală corectă.

Dr. Alex Copae

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM
(coroane și fațete dentare într-o oră)

Prin investițiile constante în tehnologie și pregătirea echipei de medici dentiști, am reușit să le oferim românilor visul de a avea o dantură ca a vedetelor de la Hollywood.

Cu CEREC CAD/CAM, poți avea fațete dentare în 1 oră

Tehnologia CEREC CAD/CAM reprezintă cea mai modernă și precisă metodă de restaurare dentară la nivel mondial!

Acest sistem inovator CEREC Cad/Cam se bazează pe o cameră video performantă care captează cu acurateţe zona vizată. După realizarea designului computerizat, informaţia este transmisă aparatului de frezare, ce va realiza rapid şi precis restaurarea proiectată din ceramică de cea mai bună calitate, cu un nivel de precizie măsurat în microni. Totul într-o singură oră!

În realizarea designului pentru fațete dentare, computerul va ține cont și de dinții alăturați, oferindu-i medicul specialist în coroane și fațete dentare cea mai bună variantă de restaurare.

Medicul dentist are posibilitatea de a vedea și ajusta modelu fațetelor dentare 3D. Modelul final este transmis unității de frezare, restaurarea urmând să fie realizată dintr-un bloc de ceramic

Dr. Alexandru Dragu

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM
(coroane și fațete dentare într-o oră)

Coroane și fațete dentare gata într-o oră chiar sub privirea ta în cel mai nou centru acreditat SIRONA, Clinica Dr.Leahu Caramfil! Alege să fii tratat corect, alege originalul!

https://vimeo.com/225542133
clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link