search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • en
 • ro
it

Faţete dentare

Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, estetic şi mereu alb, obţinut cu ajutorul tratamentelor cu fațete dentare de ultimă generaţie, efectuate în Clinicile Dr. Leahu!

Din grijă pentru aspectul şi sănătatea ta dentară, folosim doar materiale ce reproduc cu precizie culoarea naturală a dintelui, obţinând rezultate rapide şi spectaculoase pentru un zâmbet perfect.

Ce sunt fațetele dentare și când sunt recomandate?

Fațetele dentare reprezintă pelicule foarte fine din ceramică (porțelan) de înaltă rezistență și durabilitate, care sunt aplicate pe suprafața naturală a dinților pentru îmbunătățirea aspectului acestora. Procedura de fațetare este recomandată în următoarele cazuri:

 • dinți fracturați sau care prezintă goluri între ei (strungăreață);
 • dinți cu mici imperfecțiuni de formă sau culoare;
 • probleme de mușcătură și ușoare malpoziții etc.

Avantajele fațetelor dentare

 • O alternativă rapidă pentru albirea profesională și îndreptarea dinților cu aparate ortodontice. Datorită tehnologiei CEREC CAD/CAM de care dispunem, putem oferi pacienților noștri dinți mai albi și mai drepți, rapid, într-o singură ședință, fără tratamente dureroase și de durată.
 • Materialele utilizate sunt biocompatibile, astfel încât fațetele dentare sunt tolerate perfect de țesuturile moi.
 • Datorită faptului că sunt netede și lucioase, placa bacteriană nu aderă pe fațetele dentare, deci nu există riscul inflamării gingiilor.
 • Fixare minim invazivă (salvarea structurii naturale a dintelui).
 • Spre deosebire de dinții naturali, fațetele dentare nu se pătează de la cafea și țigări.
 • O soluție pe termen lung. Acestea sunt la fel de rezistente ca smalțul natural al dintelui și au o durată de viață de 10-15 ani dacă sunt întreținute corespunzător printr-o igienă orală corectă.
 • Eliminarea riscului oricăror reacții alergice, datorită materialului foarte asemănător smalțului din care sunt fabricate fațetele dentare CEREC 3D CAD/CAM.
 • Îmbunătățirea semnificativă a esteticii dinților, fără durere și în timp record.
 • Eliminarea amprentării tradiționale și a șlefuirii manuale (evitarea riscului erorii umane).
 • Lipsa nevoii de lucrări provizorii, ceea ce înseamnă costuri diminuate și vizite mai puține la medicul stomatolog.

Prin investițiile constante în tehnologie și pregătirea echipei de medici dentiști, am reușit să le oferim românilor visul de a avea o dantură ca a vedetelor de la Hollywood!

Dr. Alex Copae - medic dentist
Dr. Alex Copae - Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră)

Dr. Alex Copae

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM
(coroane și fațete dentare într-o oră)

Prin investițiile constante în tehnologie și pregătirea echipei de medici dentiști, am reușit să le oferim românilor visul de a avea o dantură ca a vedetelor de la Hollywood.

Principalul beneficiu al alegerii unor coroane sau fatete dentare realizate cu ajutorul acestei tehnologii este timpul redus pe care il necesita. In decursul unei singure zile, poti beneficia de zambetul perfect pe care ti l-ai dorit dintotdeauna si iti poti relua imediat activitatile zilnice. Vei economisi foarte mult timp, pe care altfel l-ai fi petrecut in sala de asteptare sau pe scaunul medicului dentist, daca ai fi optat pentru coroane sau fatete dentare traditionale.

Cu CEREC CAD/CAM, poți avea fațete pentru dinți în doar o oră

Tehnologia CEREC CAD/CAM reprezintă cea mai modernă și precisă metodă de restaurare dentară la nivel mondial!

Sistemul inovator CEREC CAD/CAM se bazează pe o cameră video performantă care captează cu acurateţe zona vizată. După realizarea designului computerizat, informaţia este transmisă aparatului de frezare, ce va realiza rapid şi precis restaurarea proiectată din ceramică de cea mai bună calitate, cu un nivel de precizie măsurat în microni. Totul într-o singură oră!

În realizarea designului, computerul va ține cont și de dinții alăturați, oferindu-i medicul specialist în coroane și fațete dentare cea mai bună variantă de restaurare.

Medicul dentist are posibilitatea de a vedea și ajusta modelul fațetelor dentare 3D. Modelul final este transmis unității de frezare, restaurarea urmând să fie realizată dintr-un bloc de ceramică.

Din ce este alcătuit sistemul digitalizat CEREC 3D CAD/CAM pentru fațete dentare în timp record?

 • Cameră video ultraperformantă care scanează cavitatea bucală a pacientului și zona ce trebuie fațetată.
 • Computer de ultimă generație cu soft de imagine 3D, care preia datele scanate de cameră și realizează modelul tridimensional al fațetelor dentare dorite.
 • Aparat de frezare de înaltă precizie. Cu ajutorul frezelor diamantate și a unei rețele wireless, acesta preia designul creat de computer pentru a realiza restaurările dintr-un bloc de ceramică fără conținut metalic, translucidă și perfect tolerată de corpul uman.

Dr. Alex Dragu

Dr. Alexandru Dragu

Medic dentist, specialist CEREC CAD/CAM
(coroane și fațete dentare într-o oră)

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. Ștefan Lungu Stan

Medic specialist protetician, specialist CEREC CAD/CAM
(coroane și fațete dentare într-o oră)

Diplima de exceneță pentru Clinicile stomatologice Dr. Leahu
Clinicile stomatologice Dr. Leahu îți oferă cel mai nou centru acreditat SIRONA, Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil

Coroane și fațete dentare gata într-o oră chiar sub privirea ta în cel mai nou centru acreditat SIRONA, Clinica Dr.Leahu Caramfil! Alege să fii tratat corect, alege originalul!

Cu ajutorul tehnologiei CEREC poti obtine zambetul la care ai visat toata viata, intr-o singura ora! Gratie tehnologiei CEREC CAD/CAM disponibile in Clinicile Dr. Leahu, te vei bucura de cele mai moderne, durabile si frumoase coroane si fatete dentare pentru un zambet ca la Hollywood, cu aspect natural. Descopera in acest material video cum functioneaza aceasta tehnologie pentru coroane si fatete dentare de inalta calitate!

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente de estetică dentară într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Obții într-o singură ședință zâmbetul la care ai visat, cu ajutorul unor fațete dentare care se simt și arată exact ca smalțul natural al dinților

ASPECT NATURAL

Din grijă pentru aspectul şi sănătatea ta dentară, folosim doar materiale care reproduc cu precizie culoarea naturală a dintelui, obţinând rezultate rapide şi spectaculoase, pentru un zâmbet perfect.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul care îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134