Federaţia Română de Rugby pune preţ pe zâmbetul sănătos

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 27 septembrie 2016

Vizualizat de 374 utilizator/i

Federația Română de Rugby şi Clinicile Dr. Leahu sunt, din septembrie, parteneri oficiali, iar echipa va beneficia de tratament stomatologic complet.

Sănătatea sportivului este prioritară pentru noi. Este baza pe care se fundamentează performanța sportivă, așa că ne alegem cu grijă partenerii din acest sector. Sperăm ca, împreună cu lanțul de clinici stomatologice Dr. Leahu, să pregătim o serie de victorii în sportul cu balonul oval, în drumul nostru către următoarea ediție de Cupă Mondială. Ne-am bucura ca victoria de pe teren să fie completată de victorii la nivel educațional, prin eforturi conjugate de promovare a igienei dentare și a unei relații apropiate medic-pacient. Ne-a adus laolaltă viziunea modernă asupra realitaților actuale, astfel încât avem convingere că eforturile noastre se vor traduce în implicarea socio-sportivă scontată., susţine Florin Matei, Secretar General al Federaţiei Române de Rugby.

Federația Română de Rugby şi Clinicile Dr. Leahu promovează sănătatea, iar sportul înseamnă sănătate. Întrucât rugby-ul este un sport de contact și apar numeroase accidentări, considerăm că este esențial ca jucătorii să beneficieze de cele mai moderne și specializate servicii stomatologice.  Mai mult, o simplă carie poate afecta performanța unui jucător pe teren. Cu toții cunoaștem faptul că durerea de dinți nu este o durere ușor de suportat, iar jucătorii au nevoie de concentrare maximă pentru a obține rezultate. Oferim în acest sens suport lotului național pentru toate problemele dentare pe care le întâmpină. Așa a apărut colaborarea noastră, din dorința de a susține valorile românești.

Este o onoare să fim partenerii Federației Române de Rugby, o instituție cu o vechime de peste 100 de ani, ale cărei valori le împărtăşim şi le susţinem. Mă bucur să asigur sănătatea dentară a lotului național ca lor să le rămână în grijă doar să zâmbească frumos pe podium, sub simbolul frunzei de stejar, pe care dealtfel am ales-o ca logo, ceea ce ar putea fi încă un simbol al relației de lungă durată pe care ne dorim să o avem., consideră dr. Ionuţ Leahu, owner Clinicile Dr. Leahu.

Despre Federația Română de Rugby. Federația Română de Rugby este forul național care gestionează sportul cu balonul oval în România. Cu responsabilități de organizare a competițiilor specifice, federația noastră își propune nu doar creșterea efectivă a numărului de practicanți și suporteri ai acestei discipine, ci și promovarea acestui sport către toate sectoarele de public, cu accent pe valorile de bază ale rugbyului – Pasiune, Solidaritate, Respect, Integritate și Disciplină.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777