Fotbaliștii lui Dinamo, prezenți la controlul stomatologic periodic în Clinica Dr. Leahu din Caramfil

 


De: | Etichete: , | Comentarii: 0 | 24 aprilie 2019

Vizualizat de 519 utilizator/i

Cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale, pentru a nu avea probleme cu dantura de Sărbători, o parte dintre fotbaliștii lui Dinamo au venit astăzi, 24 aprilie, în Clinica Dr. Leahu din Caramfil, acolo unde au efectuat un control stomatologic.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, și mai mulți fotbaliști ai „câinilor roșii” (Parfait Mandanda, Ricardo Grigore, Linas Klimavicius, Denis Ciobotariu, Simon Zenke, Ioan Filip, Dan Nistor și Athanasios Papazoglou) au fost prezenți alături de directorul sportiv Ionel Dănciulescu la Clinica Dr. Leahu din Caramfil pentru controlul periodic. Evenimentul la care au fost invitați și reprezentanți ai presei a marcat, totodată, și extinderea Clinicii din Caramfil. Astfel, de la 8 scaune stomatologice câte avea până acum, locația a ajuns la 15 scaune și poate trata de două ori mai mulți pacienți.

„Avem o relație bună cu jucătorii de la Dinamo și cu staff-ul acestora. Sunt interesați de sănătatea lor dentară și noi încercăm să vedem ce probleme pot să apară în viitor. Vrem să preîntâmpinăm eventuale dureri care i-ar putea împiedica pe sportivi să-și desfășoare activitatea la potențial maxim”, a declarat doctorul Ionuț Leahu, fondatorul brandului Clinicile Dr. Leahu.

În cadrul parteneriatului dintre Clinicile Dentare Dr. Leahu și FC Dinamo București, jucătorii echipei din Ștefan cel Mare efectuează controlul stomatologic periodic, programat o dată la 6 luni, cu obiectivul de a preveni orice problemă care ar putea să degenereze într-un risc major pentru fotbaliști.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777