Fraze care îți arată dacă medicul tău stomatolog este sau nu profesionist

 

Stomatolog

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 31 iulie 2018

Vizualizat de 4.050 utilizator/i

Nu este întotdeauna ușor să-ți alegi medicul stomatolog într-o țară cu mii de cabinete și clinici. Piața este plină de oameni mai puțin pregătiți care pun pe primul plan câștigul și nu sănătatea pacientului. Care sunt însă propozițiile sau frazele care demonstrează dacă medicul stomatolog este sau nu profesionist?

„Medicul care a lucrat înainte nu a făcut treabă bună”

Codul deontologic spune că un medic profesionist nu va vorbi niciodată urât despre colegii săi de breaslă, chiar dacă aceștia sunt concurenți și, poate, nu au făcut o lucrare tocmai reușită. Este indicat să vă feriți de doctori care sunt de părere că sunt singurii ce pot să rezolve anumite intervenții dificile și care îi vorbesc de rău pe alții.

„Nu am mai întâlnit o asemenea problemă niciodată”

Un medic stomatolog cu experiență va fi trecut prin toate situațiile. Un caz în premieră este fie semnul lipsei de experiență, fie semnul lipsei de profesionalism. Cu alte cuvinte, de ce un pacient și-ar pune sănătatea în mâinile unui doctor care realizează în premieră o anumită intervenție?

„Nu vă pot da bon fiscal”

O lucrare stomatologică efectuată corespunzător din toate punctele de vedere, trebuie să prezinte o garanție. Iar garanția nu vine pe vorbe, ci pe baza bonului fiscal. Dacă ați ajuns într-o clinică medicală unde nu vi se dă bon, este momentul să vă puneți un semn de întrebare cu privire la calitatea serviciilor. Vă asumați acest risc?

„Nu vă sfătuiesc să cereți și alte păreri”

În România, stomatologia este profesată pe o piață liberă și orice pacient are dreptul să ceară mai multe opinii cu privire la eventualele tratamente pe care le are de efectuat. Cabinetul sau clinica medicală nu ar trebui să-și țină cu forța pacienții, ba dimpotrivă: un suferind trebuie să meargă în locul unde simte că primește servicii medicale la cele mai înalte cote.

Dacă sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare la Clinicile Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9777.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777