0374 475 555 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Fraze care îți arată dacă medicul tău stomatolog este sau nu profesionist

 

Stomatolog

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | iulie 31st, 2018

Vizualizat de 1.250 utilizator/i

Nu este întotdeauna ușor să-ți alegi medicul stomatolog într-o țară cu mii de cabinete și clinici. Piața este plină de oameni mai puțin pregătiți care pun pe primul plan câștigul și nu sănătatea pacientului. Care sunt însă propozițiile sau frazele care demonstrează dacă medicul stomatolog este sau nu profesionist?

„Medicul care a lucrat înainte nu a făcut treabă bună”

Codul deontologic spune că un medic profesionist nu va vorbi niciodată urât despre colegii săi de breaslă, chiar dacă aceștia sunt concurenți și, poate, nu au făcut o lucrare tocmai reușită. Este indicat să vă feriți de doctori care sunt de părere că sunt singurii ce pot să rezolve anumite intervenții dificile și care îi vorbesc de rău pe alții.

„Nu am mai întâlnit o asemenea problemă niciodată”

Un medic stomatolog cu experiență va fi trecut prin toate situațiile. Un caz în premieră este fie semnul lipsei de experiență, fie semnul lipsei de profesionalism. Cu alte cuvinte, de ce un pacient și-ar pune sănătatea în mâinile unui doctor care realizează în premieră o anumită intervenție?

„Nu vă pot da bon fiscal”

O lucrare stomatologică efectuată corespunzător din toate punctele de vedere, trebuie să prezinte o garanție. Iar garanția nu vine pe vorbe, ci pe baza bonului fiscal. Dacă ați ajuns într-o clinică medicală unde nu vi se dă bon, este momentul să vă puneți un semn de întrebare cu privire la calitatea serviciilor. Vă asumați acest risc?

„Nu vă sfătuiesc să cereți și alte păreri”

În România, stomatologia este profesată pe o piață liberă și orice pacient are dreptul să ceară mai multe opinii cu privire la eventualele tratamente pe care le are de efectuat. Cabinetul sau clinica medicală nu ar trebui să-și țină cu forța pacienții, ba dimpotrivă: un suferind trebuie să meargă în locul unde simte că primește servicii medicale la cele mai înalte cote.

Dacă sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare la Clinicile Dr. Leahu la numărul de telefon 0374 475 555.

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu
close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.