search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Română
it fr

Implanturi dentare Sky fast&fixed - Garantat Dr.Leahu

Alege echipa nr. 1 în implanturi dentare

Vrei să îţi recapeți funcţionalitatea dinților în mai puţin de 24 de ore?

Scapa de complexul de inferioritate si de problemele cauzate de lipsa dintilor! In 24 de ore te bucuri de un zambet nou, natural si o dantura fixa, complet functionala.

Implanturile dentare Sky fast&fixed de la Bredent  sunt o metodă de reconstrucție totală a danturii ce se adresează pacienților fără dinți sau cu dinți bolnavi ce nu mai pot fi salvați.

Este recomandat  atât  pacienților ce au nevoie de o reconstrucție la nivelul maxilarului (arcada superioară) cât și la nivelul mandibulei (arcada inferioară).  Procedura presupune inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii în 24 de ore.

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare Sky fast&fixed – Garantat Dr.Leahu este că acum avem posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record.

Scapa de complexul de inferioritate si de problemele cauzate de lipsa dintilor! In 24 de ore te bucuri de un zambet nou, natural si o dantura fixa, complet functionala.

Garantam 100% osteointegrarea implanturilor dentare, iar prin tehnica PRGF ne asigurăm că pacientul se vindecă de 7 ori mai rapid decât în mod obișnuit, se reduce riscul de infecție și nu apar umflăturile. Pentru pacienții care prezintă deficit de os putem finaliza cu succes reconstrucția osoasă cu ajutorul augmentărilor osoase. Întreaga operație este supravegheată de medicul anestezist.

Alege implanturile dentare Sky fast&fixed

 • Dinți ficși pentru o viață
 • Metoda rapidă
 • Garantat de dr. Leahu
 • Costuri pe care le știi de la primul consult
 • Reluarea vieții sociale în timp scurt

Sistemul de implanturi dentare Sky fast&fixed se adresează:

 • Pacienţilor care şi-au pierdut toţi dinţii şi care îşi doresc o lucrare fixă;
 • Pacienţilor care au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare;
 • Purtătorilor de proteze dentare care îşi doresc dinţi ficşi.

Pachete reconstrucție implanturi dentare Sky fast&fixed - Garantat Dr.Leahu

În funcție de complexitatea cazului (resorbția osoasă) pacienții pot beneficia de următoarele pachete:

Implanturi dentare  Sky fast&fixed maxilar (6 implanturi dentare+ lucrare provizorie)

• Implanturi dentare Sky fast&fixed – Garantat Dr.Leahu (chirurgie + provizorie)
• PRGF

• Implanturi dentare Sky fast & fixed de la Bredent (chirurgie + provizorie)
• PRGF
• Augmentare osoasă

• Implanturi dentare Sky fast & fixed de la Bredent (chirurgie + provizorie)
• PRGF
• Augmentare osoasă
• Sinus Lift

Implanturi dentare Sky fast&fixed mandibulă (4 implanturi dentare+ lucrare provizorie)

• Implanturi dentare Sky fast&fixed – Garantat Dr.Leahu (chirurgie + provizorie)
• PRGF

• Implanturi dentare Sky fast&fixed de la Bredent (chirurgie + provizorie)
• PRGF
• Augmentare osoasă

Prețul lucrării finale variază în funcție de complexitatea fiecărui caz și de rezultatul pe care pacientul își dorește să îl obțină:

Mulțumim celor peste 3000 de pacienți care au decis să folosească implanturile dentare Bredent. Ei ne-au adus pe locul 1! Mulțumim Bredent Medical România pentru diploma acordată cu această ocazie!

Datorita faptului ca ne dorim sa ducem serviciile stomatologice la un nou nivel de calitate si profesionalism, putem sa le oferim tuturor pacientilor care ne trec pragul solutia potrivita pentru orice tip de problema. Recunoasterea clinicii stomatologice Dr Leahu drept Centru de Excelenta din partea Bredent Medical pentru tehnologia fast&fixed reprezinta o etapa extrem de importanta in dezvoltarea noastra. Te asteptam in cadrul noii clinici stomatologice Dr Leahu – Caramfil pentru a beneficia de tratamentul Bredent fast&fixed!

Etapele unei intervenții cu implanturi dentare Sky fast&fixed:

1. Consultație și radiografie inițială

2. Amprente inițiale

3. Intervenția chirurgicală cu inserarea implanturilor

4. Radiografie de control

5. Amprente finale

6. Montarea lucrării provizorii

Cu implanturile dentare SKY fast&fixed, ai dinți ficși în 24 ore

Tehnica implanturilor dentare SKY fast&fixed se adreseaza pacientilor care sunt pe punctul de a-si pierde sau si-au pierdut toti dintii. Intr-o singura interventie de chirurgie dentara, medicul specialist in implanturi dentare face extractii dentare, curatam infectiile de la nivelul osului, (se poate recurge si la augmentari osoase), insereaza sase implanturi dentare in arcada superioara si patru implanturi dentare in partea de jos. La finalul interventiei, medicul specialist preleva amprentele si a doua zi pacientul primeste lucrari provizorii fixe, cu care poate manca supe, iaurturi, piureuri, pentru un interval de patru luni, timp in care implanturile dentare se osteointegreaza. Iar dupa patru luni, pacientul va primi lucrari finale, care sunt insurubate si care pot fi intretinute extrem de usor.

Implantul dentar fast & fixed, posibil la orice vârstă!

In zilele noastre, un implant dentar este cea mai rapida solutie de restaurare. In clinicile stomatologice Dr. Leahu folosim implanturi dentare Bredent Fast&Fixed, care in doar 24 de ore, te ajuta sa pleci acasa cu dinti ficsi. Mai mult, alegerea acestui tip de implant dentar ii ofera pacientului posibilitatea de a sti de la bun inceput care este planul de tratament si costul aferent. Dr. Ionut Leahu, specialist in implantologie, vorbeste despre eficienta unui implant dentar Fast&Fixed.

Dantură fixă în 24 de ore cu SKY fast&fixed şi implanturi zigomatice

In clinica stomatologica dr. Leahu iti oferim cel mai rapid sistem de implanturi dentare – prin metoda fast&fixed. In doar 24 de ore, poti pleca acasa cu o dantura complet noua si sa mananci orice iti doresti. In plus, fiind implanturi dentare nr. 1 in lume, fast&fixed este sistemul care a ajutat sute de pacienti sa zambeasca cu incredere si sa manance orice isi doresc, fara teama. Mai multe informatii despre ce impune procedura cu fast&fixed, afli de la dr. Ionut Leahu, medic dentist, competenta in Implantologie Orala.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Alege CLINICILE DR. LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul care îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134