search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Engleză
 • Română
it fr

Implant dentar Nobel Biocare Active, cu garanție pe viață

La clinicile dentare Dr. Leahu, ne dorim să oferim tuturor pacienților noștri șansa de a avea un zâmbet frumos și perfect sănătos, fără dureri, într-un timp cât mai scurt. De aceea investim în materiale de cea mai bună calitate și în cea mai avansată tehnologie disponibilă la ora actuală. Pentru a duce la bun sfârșit fiecare procedură și pentru a rezolva chiar și cele mai complicate cazuri,  este nevoie atât de medici dentiști profesioniști,  cât și de implanturi dentare de calitate superioară, precum implantul dentar Nobel Biocare Active.

La Clinicile Dr Leahu îți punem la dispoziție cea mai bună echipă de profesioniști care te pot ajuta să ai dantura mult-visată! Astfel beneficiezi de tratamente sigure și rapide realizate de specialiști în implantologie cu o vastă experiență în acest domeniu și de implanturi dentare revoluționare marca Nobel Biocare, cu garanție pe viață.

Vino acum în orice clinică Dr. Leahu și optează pentru cel mai revoluționar implant dentar de la ora actuală, cu garanție pe viață – Nobel Active!

De ce am ales să colaborăm cu Nobel Biocare?


Nobel Biocare este, în prezent, cel mai mare și mai renumit producător de implanturi dentare, cu peste 50 de ani de cercetări și inovații la activ. Am ales să colaborăm cu această companie, deoarece:

 • Investește constant în îmbunătățirea produselor oferite.
 • Calitatea și perfomanța sunt priorități după care atât compania Nobel Biocare, cât și clinicile Dr. Leahu se ghidează în fiecare moment.
 • Au produse de top care ne ajută să rezolvăm orice problemă. Astfel, fiecare pacient care ne calcă pragul beneficiază de cea mai bună soluție de rezolvare a problemelor dentare, una de care se va putea bucura o viață întreagă!

Implant dentar Nobel Biocare Active din 3 unghiuri

Un implant dentar Nobel Biocare Active, cu garanție pe viață, ajută la redarea rapidă a funcționalității danturii

Reprezentare grafică a implanturilor Nobel Biocare Active, a bonturilor si a lucrarii care este montată pe implanturi

Poziția implanturilor Nobel Active poate fi ajustată in timpul procedurii, ceea ce asigură cele mai bune rezultate

De ce să optezi pentru un implant dentar Nobel Active?

Inovație, stabilitate, durabilitate.
Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine implantul dentar Nobel Active. Nobel Active este implantul dentar de top dezvoltat de către cei de la Nobel Biocare, care a ajutat nenumărați pacienți să obtină o dantură frumoasă și perfect funcțională.

  • Dezvoltat după ani întregi de cercetări, Nobel Active este un implant dentar cu un design extrem de inovativ, care îți poate îmbunătăți semnificativ viața.
  • Grație sistemului său de ultimă generație, acesta este mai ușor de integrat în țesutul osos, iar poziția sa poate fi ajustată în timpul procedurii de implantare.
  • Conceput pentru a oferi o stabilitate excelentă chiar și în cele mai dificile situații, implantul Nobel Active se integrează perfect și conferă suport suplimentar zonelor cu volumul scăzut de țesut osos și de țesut moale, pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Pe lângă beneficiile extraordinare de ordin funcțional, implantul Nobel Active are numeroase avantaje de ordin estetic:

 • Te va ajuta să ai o dantură sănătoasă, armonioasă și frumoasă, indiferent de structura danturii tale.
 • Acest tip de implant dentar poate fi plasat în locuri înguste sau dificile, în care alte implanturi de pe piață nu pot fi integrate.
 • Investiția făcută este una foarte inteligentă și rentabilă, deoarece Nobel Biocare oferă o garanție pe viață pentru orice implant dentar Nobel Active. Acest lucru subliniază și mai mult eficiența acestui produs. Astfel, te vei bucura mereu de beneficiile sale.


Nu mai sta pe gânduri! Vino acum în orice clinică Dr Leahu și optează pentru cel mai revoluționar implant dentar de la ora actuală, cu garanție pe viață-Nobel Active!

Dr Ionut Leahu in timpul unei interventii stomatologice, alaturi de un alt medic

Cu grijă față de pacient, Dr Ionuț Leahu și echipa sa de medici stomatologi asigură cele mai de succes intervenții stomatologice

Etapele integrării implanurilor dentare Nobel Biocare Active

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134