Implant dentar Nobel Biocare Active, cu garanție pe viață

La Clinicile Dentare Dr. Leahu, ne dorim să oferim tuturor pacienților noștri șansa de a avea un zâmbet frumos și perfect sănătos, fără dureri, într-un timp cât mai scurt. De aceea investim în materiale de calitate superioară și în tehnologia avansată disponibilă la ora actuală. Pentru a duce la bun sfârșit fiecare procedură și pentru a rezolva chiar și cele mai complicate cazuri, este nevoie atât de medici dentiști profesioniști,  cât și de implanturi dentare de calitate superioară, precum implantul dentar Nobel Biocare Active.

La Clinicile Dr Leahu îți punem la dispoziție o echipă de medici profesioniști, care te poate ajuta să ai dantura mult-visată! Astfel, beneficiezi de tratamente sigure și rapide realizate de specialiști în implantologie cu o vastă experiență în acest domeniu și de implanturi dentare revoluționare marca Nobel Biocare, cu garanție pe viață.

Vino acum în orice clinică Dr. Leahu și optează pentru implantul dentar  – Nobel Active, cu garanție pe viață

De ce am ales să colaborăm cu Nobel Biocare?


Nobel Biocare este un producător de implanturi dentare cu peste 50 de ani de experiență. Am ales să colaborăm cu această companie, deoarece:

 • Investește constant în îmbunătățirea produselor oferite.
 • Calitatea și perfomanța sunt priorități după care ghidează atât activitatea companiei Nobel Biocare, cât și a Clinicile Dr. Leahu.
 • Furnizează produse de calitate, care ne ajută să rezolvăm problemele orale ale pacienților noștri. Astfel, fiecare pacient care ne calcă pragul beneficiază de o soluție potrivită pentru rezolvarea problemelor dentare, una de care se va putea bucura o viață întreagă!

Implant dentar Nobel Biocare Active din 3 unghiuri

Un implant dentar Nobel Biocare Active, cu garanție pe viață, ajută la redarea rapidă a funcționalității danturii

Reprezentare grafică a implanturilor Nobel Biocare Active, a bonturilor si a lucrarii care este montată pe implanturi

Poziția implanturilor Nobel Active poate fi ajustată in timpul procedurii, ceea ce asigură cele mai bune rezultate

De ce să optezi pentru un implant dentar Nobel Active?

Inovație, stabilitate, durabilitate.
Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine implantul dentar Nobel Active. Nobel Active este implantul dentar dezvoltat de către compania Nobel Biocare, care a ajutat nenumărați pacienți să obtină o dantură frumoasă și perfect funcțională.

  • Dezvoltat după ani întregi de cercetări, Nobel Active este un implant dentar cu un design inovativ, care îți poate îmbunătăți semnificativ viața.
  • Grație sistemului său modern, acesta este mai ușor de integrat în țesutul osos, iar poziția sa poate fi ajustată în timpul procedurii de implantare.
  • Conceput pentru a oferi o stabilitate excelentă chiar și în cele mai dificile situații, implantul Nobel Active se integrează perfect și conferă suport suplimentar zonelor cu volum scăzut de țesut osos și de țesut moale, pentru a obține rezultatele dorite.

 

Pe lângă beneficiile extraordinare de ordin funcțional, implantul Nobel Active are numeroase avantaje de ordin estetic:

 • Te va ajuta să ai o dantură sănătoasă, armonioasă și frumoasă, indiferent de structura danturii tale.
 • Acest tip de implant dentar poate fi plasat în locuri înguste sau dificile.
 • Investiția făcută este una foarte inteligentă și rentabilă, deoarece Nobel Biocare oferă o garanție pe viață pentru orice implant dentar Nobel Active. Acest lucru subliniază și mai mult eficiența acestui produs. Astfel, te vei bucura mereu de beneficiile sale.


Nu mai sta pe gânduri! Vino acum în orice clinică Dr Leahu și optează pentru implantul dentar cu garanție pe viață – Nobel Active!

Dr Ionut Leahu in timpul unei interventii stomatologice, alaturi de un alt medic

Cu grijă față de pacient, Dr Ionuț Leahu și echipa sa de medici stomatologi asigură intervenții stomatologice sigure și confortabile.

Sistemul de implant dentar All on 4 All on 6

Avantajele reconstrucției dentare cu All on 4 All on 6:

 • Plan terapeutic personalizat;
 • Plan financiar personalizat;
 • Consultanță pre&post intervenție;
 • Recuperare post chirurgicală în rezerve de specialitate;
 • Garantăm succesul implantului dentar;

Sistemul All on 4 All on 6 reprezintă reconstrucția totală a danturii, folosind un număr redus de implanturi dentare, 4 sau 6. Este o metodă minim invazivă și 100% sigură. Acesta se recomandă pacienților cu dinți afectați de boala parodontală, pacienților care şi-au pierdut toți dinții şi care îşi doresc o lucrare fixă, pacienților care au dinți irecuperabili și care nu mai pot susține o lucrare fixă și purtătorilor de proteze dentare care își doresc dinți ficși.

Etapele integrării implanurilor dentare Nobel Biocare Active

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777